עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SalvationTwist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב שקט 6. האם…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by tamir168,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיקרי - תכנות, משני - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בתוכנות של סביבות פיתוח (VS, webstorm) (דורשות לא מעט RAM) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, saints row iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות…

3. שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. היי, קניתי ת המחשב שלשום [h=3]NP530U4E-S01IL[/h], וראיתי שאני משתמש בהרבה זיכרון, בטח בגלל וינדואוס 8 הזה(3 זיכרון תפוס שיש יוטיוב פועל והמחשב במצב רגיל). אני לא בטוח איזה סטיק לקנות 8 או 4 ? אני לא יודע מה נתמך והדעות חלוקו באינטרנט... כרגע יש במחשב 4 שהם על הלוח, וסקוט לזיכרון ריק. שאלה נוספת - האם 8 זיכרון זה מספיק ? או שכדאי השקיע עוד 100 ש"ח ולקבל 12 גיגה זיכרון(במידה ואפשר) ? אשמח לדעות מאנשים שיש להם 8 ומרוצים\ מאוכזבים . תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by penny1,

שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ariels27,

שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---Yoga-Ultrabook-Convertible-13.3%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---256GB-Solid-State-Drive---Black/1306211916.p?id=mp1306211916&skuId=1306211916

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום חברים, חבר שלי צלם וביקש שאעזור לו עם מחשב חדש, ישמש בעיקר לעריכת תמונות. תקציב לא מוגבל אבל נגיד עד 3000 אפשר אולי לחרוג אם ממש כדאי. ישמש לעריכת תמונות - כלומר פוטושופ, לייט רום וכו' שיעבדו ביחד. אין צורך בציוד היקפי כלל. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה. מעדיף לרכוש את המחשב ב TMS. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by koko0,

אני הולך להוציא סכום מכובד על נייד, ואני רוצה בעיקר לדעת: 1. כמה לחכות לhaswel בארץ? אולטראבוקים שמגיעים עכשיו עולים פי 2.5+ מאשר בחו"ל, ככה שזה לא ממש משתלם. 2. השתנה משהו בזמן האחרון לגבי קניה מחו"ל? יש חברות ששולחות לארץ (וזה מגיע)? אני מתכוון ללכת על משהו בכיוון הAtiv book 9 \ Sony vaio pro. כרגע הדגם + הדרישות עוד בהתהוות, אני בעיקר רוצה לדעת איפה לחפש... תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DDgeva,

טוב, המחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד והחלטתי להוציא אותו לגמלאות (8800GT, Q6600) ולקנות מחשב גיימינג חדש. קניתי אותו ב2007 והוא שירת אותי בצורה מצוינת והריץ משחקים חדשים ברמה סבירה עד היום, ואני מקווה להצלחה דומה עם המחשב החדש. על הדרך אני קונה מסך חדש אז אשמח לחוות דעת גם בנושא הזה. שימו לב שצירפתי למטה מפרט שחשבתי עליו אז אני אשמח לקבל פידבק ביחד עם ההמלצות שלכם לשינויים (אם יש כאלה). הנה פירוט על הצרכים שלי: א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל המסך, אבל כל חיסכון מבורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר להסתפק בפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה באמת משמעותי אפשר לחרוג עד 5000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Ariels27,
    • 0 תגובות
    • 385 צפיות
  15. Started by פבלו,

שלום, ברצוני לדעת מה המפרט המומלץ ביותר למחשב חזק שנחשב כמחשב גיימרים ועורכי וידיאו. אני מחפש מחשב שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב בצורה חלקה, כולל המשחקים החדשים שיוצאים השנה. אבל בנוסף לזה אני צריך שהמחשב הזה יהיה גם חזק מספיק כדי שאני יוכל להשתמש בתוכנות עריכת וידיאו מקצועיות כדי לעבוד בצורה חלקה ונכונה. טווח המחירים שאני מוכן לו הוא בין ה-4000 ל-6000, כשאני מוכן לשלם קצת יותר מזה, אם יהיה צורך. מה שחשוב לי שהמחשב יהיה מחשב חזק שמריץ משחקים בצורה חלקה, אבל גם יהיה מספיק טוב בשביל תוכנות עריכה כמו AVID. תודה.

16. Started by Ariels27,

אני מתכנן קנייה של המחשב הזה, הבאנדל הולך להיות 520W יספיק לי? זהו המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Rachel123,
    • 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by Rachel123,

היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by מוש,

שלום. אני מזמין אלד משני המחשבים האלו. יש הבדל של 100 דולר אבל זה לא העניין. אני מנסה להבין מה ההבדל. יש דברים קטנים אבל השאלה האם משהו משמעותי? הנה השניים http://www.bhphotovideo.com/c/product/972885-REG/sony_vaio_fit_15e_svf15215cxw.html http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666556791# תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by yogevzak,

האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by alop,

היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.

23. Started by serah,

* מטרות המחשב מחשב לסטודנט להנדסה אזרחית ...מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט כמו אוטוקד לדוגמא וכמובן אופיס אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? בין 13 ל-15 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? סביב ה-2 קילו אם ניתן פחות אז לא אתנגד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה יתאים ...לא יודע כל כך את ההבדלים בין הסוגים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? גם אחריות מקומית מקיפה זה יהיה בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע כסוף יהיה סבבה הכי חשוב תקציב בין 2500 ל-3000 תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

25. Started by -Tal-,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?! האם זה חיסרון משמעותי?? אלה הדרישות שלי.... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה. * דרישות מיוחדות לאמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים