ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד בקנדה, בינתיים מצאתי מחשב אחד שמתאים, זה הקישור: HP מה דעתכם? אלו הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לימודים, מולטימדיה, משחקים. * גודל המסך? 15 ומעלה * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? קל - בינוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק גם בעוד כמה שנים, כדי להמנע מהחלפה בעתיד הקרוב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה וקריאה יומיומיים וכתיבת מסמכים. הדרישות לפי סדר חשיבות: מקסימום 1.5 קילו מסך 13.3 שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ מסמכי אופיס וסרטים. סוללה חזקה מקלדת נוחה, עדיף עם תאורת רקע אחריות תקציב עד 3.5k תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ועבודה עם תוכנות עריכת סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר cubase באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אח של חבר שלי (גיל בסביבות 13-15) מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 2000 , הסברתי לו שזה לא קיים והוא העלה את התקציב בעוד 1500 שקל בערך , למרות שהמחיר הוא עדיין לא האידיאלי מצאתי 2 ניידים שמסוגלים לעמוד בדרישה , הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10843 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10951 מה אתם אומרים ? איזה עדיף? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בתקציב של 3500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב משחקים ( לא ממש כבדים אבל גם לא קלים ) הכנתי מפרט של כל החלקים ופשוט אני צריך עזרה אם המחשב יסחוב את המשחקים או לא ??
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון ). הוא צריך את הדברים הבאים: מסך: 11.6-12" משקל עד קילו וחצי. 4 ג'יגה זכרון. מצלמה לשיחות וידאו. תקציב: ~2000 ש"ח השימושים הם: אינטרנט, סקייפ ואופיס בעיקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב גיימינג וסרטים ב1080p ושיתוף (כלומר - הוא יהיה דלוק רוב שעות היום). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BF4, Watch Dogs, AC4, World Of Warcraft, Total War: Rome II, Paradox games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1080p, 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות: מסך מט איכותי ולא משתקף. כונן ssd 128 לפחות. זמן סוללה גבוה - חמש שעות פלוס.. משקל קל באופן יחסי - מתחת לשלוש קילו עדיף. איכות בניה גבוהה ועמידות גבוהה. מקלדת שקטה ונוחה. שאר המפרט פחות קריטי לי. (מעבד, רזולוציה, זיכרון, קישוריות וכו׳ סטנדרטיים אמורים לספק צרכי הדרישה ללימודים).. לא מ - ksp. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד:intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 SATA3/Usb 3.0 מארז: Bitfenix Survivor Core+Seasonic ECO 500W זיכרון:Corsair 8GB*2 CMX8GX3M1A1333C9 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5"SSD 840 series קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5"SATA3 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL מסך DELL ULTRASHARP LED 23U2312HM 23 inch 1920X1080 משהו אמר לי שהוא שווה בערך 5100-5200 שקל בגלל שהוא חזק והוא כמו חדש בלי שריטה ובגלל שהוא מהיר ועולה תוך 10 שניות .. כמה הוא שווה לדעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שוקל לרכוש את המחשב הבא... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 האם הוא מומלץ ונותן תמורה טובה לכסף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בעיקרון ההתלבטות בין שני דגמים כשלאחד מהם יש גם אופציה עם מסך מגע (ההוא שהצעתם כאן בזמנו) ההורים שלי חוזרים מארה"ב אז הם יכולים לקנות לי שם 1. ASUS N550JV WITHOUT TOUCH Asus G750JW .2 והאופציה השלישית זה הראשון עם מסך מגע בעיקרון זה האתר : http://www.gentechpc.com/index.asp אני מה שעשיתי זה יש שם אופציה להתאים לעצמך את המחשב ולהוסיף דברים, אז הוספתי ל16gb זיכרון לגבי דיסק קשיח מתלבט אם להוריד לגמרי או לשים 1000gb 7200rpm או שלהשקיע באיזה 250 ssd (יש לי שני חיצוניים של טרה) נראה לי שעדיף לי הדגם הראשון גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל למרות שעל פניו הדגם השני חזק יותר (שניהם נראים מפלצות) אשמח אם תראו מה אתם יכולים להוציא את המירב מזה בתקציב של עד 1300 דולר (אפ…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?שימושים של סטודנט למדעי המחשב, אינטרנט, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא קריטי אני חושב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מאוד רוצה SSD, אבל מוכן לבדוק גם דגמים בלי * כונן אופטי? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב תודה רבה ושנה טובה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-