ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
תקציב 5500- 6000 עם חריגה של 200-300 הרכישה תבוצע בחודש הבא ככל הנראה. עשיתי עריכה בגדול זה המפרט שאני חושב עליו, אובר קלוק אני לא יבצע עכשיו אבל בוודאות בעתיד שאני ארגיש שהמחשב קצת עייף. כרטיס מסך עדיין מתלבט בין ה 1070 ל 1060 מכיוון שאני משחק על fhd. זכרונות ממה שקראתי אלה לא הכי טובים לאוברקלוק לכן אני מחפש אחרים אבל כרגע זה במפרט כ Placeholder עד שאמצא אחרים. מארז: לאחר ששמעתי עליו דברים טובים ושהינו שקט החלתי ללכת על Fractal Design R5 Black, אין לי בעיה להחליף למארז אחר אם הוא יותר שקט ובמסגרת התקציב. ספק החלטתי ללכת על חברה איכותית וספק מודולרי, גם ספק 550 יחזיק את המערכת בצורה טובה לפי הבנתי. מעבד: 1640 ₪ - * חדש * - Quad …
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי מחשב בן 6 שנים, לוח GA-Z68P-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#ov 8GB זיכרון מעבד I2-2600K GEFORCE GTX 570 ספק 750W של TT עד היום הכל עבד לי אחלה, הייתי משחק במשחקים שיצאו תמיד משהו כמו שנתיים שלוש אחורה (אני משחק ברזולוציה של 1920x1200) וגם באיכות גבוהה או כמעט גבוהה דברים עבדו טוב, והגיע היום שזה כבר לא ככה בכמה משחקים, וחשבתי פשוט להחליף כרטיס מסך, למשהו כמו GTX 1060-1070 עוד לא סגור איזה מבין השניים. השאלה האם כל המשחקים יעבדו לי טוב, וכמה העובדה שהמעבד שלי ישן משמעותית (אני רואה שלעומת משהו חדש כמו 6600K הוא חלש ב30 אחוז), הרי לדעתי זה בעיקר הכרטיס מסך מה שעובד.
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב גיימינג. כסף יש ואני אוהב להתלהב. אבל אני קצת עצלן ואין לי כח להרכיב את הכל בעצמי. המפרט יהיה משהו בסגנון של i7 דור שביעי, gtx 1080 או titan x pascal (או 1080ti אם אני אקנה בזמן שהוא יצא לשוק). ולא משנה איזה סוג, זה יהיה 2 ב-SLI מארז מפואר, ספק כח של 1000+ וכמובן מערכת קירור נוזלית. תוסיפו מקלדת ועכבר מפוארים ואולי אפילו יכולת bluetooth בכרטיס נוסף סתם כי בא לי. מסך 4k g-sync כבר יש. (ace predator) אני פה לשאול המלצות לגבי מקומות אמינים שיודעים להרכיב מחשב ולא רק למכור אותם. KSP אני לא כל כך סומך ומאיבורי אני בורח כמו ממגפה (אולי תאור קצת מוגזם אבל יש לי את הסיבות שלי) חשבתי אולי במקום לפנות למקומות שמוכרים מחשבים …
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אם נדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, סדר וארגון, עבודה ואחסון מסמכים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - חשוב שיהיה שקט (7) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מוכן לשימוש 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - בקעת אונו 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב 12. הערות נוספו…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd כל השאר צריך חדש. אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9) מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%99-%d7%a4/
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על הדגם הנל האם זה יתאים לי לעבודה בתחום הנדסאות הבנין לתוכנות אוטוקד ועתיר. http://www.dell.com/my/p/inspiron-15-5547-laptop/pd#reviews - קישר לדגם. תדה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד קטן שישמש אותי בעיקר לסרטים/אינטרנט/ מטלות תכנות. רוב הזמן המחשב ישמש כמחשב נייח ויתחבר למסך חיצוני. נתקלתי בשני המחשבים האלו [h=1]Lenovo IdeaPad M30-70 MCF27IV[/h] [h=1]Lenovo IdeaPad S310 5943-5390[/h] ההפרש במחירים זעום (בסביבות 5 שקלים), אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בניהם. חוצמזה, מאחר ורוב הזמן המחשב הזה הולך להיות באותו מקום, התלבטתי אם לא כדאי לקנות intel NUC במקום מחשב נייד. תודה רבה, מאיר
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,במבצעי הבלאק פריידיי בבאג מפרסמים אסוס x455la שאני מתקשה למצוא ביקורות עליו. חשוב לי בעיקר לגלות את זמן העבודה, אני חושש כי הסוללה מגוכחת (2c/37whr). מתנצל לא מצליח להכניס לינק, מדובר במחשב בפינה השמאלית למטה. מנהלים שאלון דרך טאפטוק זו אכזריות, אני שואל לגבי מחשב ספציפי ומקווה שתחשבו. מבטיח למלא אחד אם אחפש מחשב אחר.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי אנשים, מבחינת גודל ומשקל - היא תשתמש בו בעיקר בבית (אולי פעם ב... פגישה עם לקוח) אז הוא לא חייב להיות קטן במיוחד (אפשר 15-17) או עם סלולה חזקה במיוחד, והיא תחבר לו מסך חיצוני 24" של דל. קבצים גדולים בפוטושופ, רצוי כמובן כמה שיותר זיכרון, וכונן קשיח מהיר, לא יודע אם זה אפשרי בתקציב. תלת מימד אינו עקרוני (מבחינת כרטיס NVIDIA וכו'). שיהיה מספיק נפח אחסון כי מורידה סדרות. כונן אופטי - רצוי. אחריות בינלאומית - לא קריטי. כן מעדיפים 3 שנים אחריות מקומית כשזו ניתנת. ווינדוס - רצוי. מכונת עבודה אמינה. נשמח לאופציות גם בקצה התחתון וגם בעליון של התקציב. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מחשב עד 3000 שח. שיהיה כלול מקלדת מוארת מסך 15.6 , שיריץ משחקים טוב בסגנון gta iv ושיהיה טוב לסרטים גלישה וכו...תודה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-