ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
האם הספק 450W של CORSAIR יחזיק? האם הקירור סטוק של ה8400 טוב ושקט? או שעדיף לקנות קירור יותר חזק? אם יש לכם משהו לתקן לשפר אז תגידו בלי צורב, HD או מסך מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤512 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤343 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤446 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: ¤1550 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכ…
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז הנה לכם, אני צריך מערכת בתקצוב מינימלי. תקציב: עד 2000, עדיף כמה שפחות דרישות: צריך לתפקד כמדיה סנטר, זה אומר להקליט מהטלוויזיה, לשדר לטלוויזיה וכו, זה גם אומר צורב די וי די ואחרון חביב זה אומר שזה צריך להיות שקט ולהראות סבבה לא אכפת לי חלקים ישנים או משומשים, העיקר שיעבוד יפה, אנא עזרו
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה במחשב לחבר במחשב במחיר עד 4200 מקסימום (אם אפשר במחיר יותר נמוך עדיף) אין דרישה לתמיכה במשחקים ספיציפיים, ככל שרמת הגיימינג גבוהה יותר, יותר טוב. גודל מסך לא משנה לו, אני מעריך שהכי טוב יהיה 15.4 כיוון שזה גודל המסך הנפוץ ביותר. גודל דיסק לא רלוונטי. זמן בטריה לא רלוונטי, בדרך כלל יהיה מחובר לחשמל במיקומים שונים. משקל סביר, כנראה עד 3-3.5 ק"ג עדיף פחות. אם אתם ממליצים על מקום מסויים, עדיף מספר גבוה של תשלומים ככל הניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,020.00 ₪ Gigabyte GA-Z68AP-D3 HDMI Optical Z68 CHIPSET ברכישת מחשב חדש 399.00 ₪ Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN 257.00 ₪ Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3 517.00 ₪ Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries 499.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 141.00 ₪ מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK 176.00 ₪ אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע למפרט הנ"ל, בעיקר הלוח. השימוש יהיה כללי, קצת פוטושופ. תקציב עד 3000 ש"ח. אני לא מעוניין במערכת זולה יותר, העיקר כמה שיותר אופטימלית. תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב ב-4500 שקל אשר יכלול את הרכיבים הבאים:מעבד,לוח,כרטיס מסך,זיכרון,הארד דיסק,מארז,פלופי וסי די רום. עכשיו ככה,המחשב הוא בשביל חברה שלי,היא בעיקרון מתחילה ללמוד גרפיקה אז היא טוענת שהיא צריכה משהו מתאים. אין לי מושג איזה תוכנות,אפליקציות או השד יודע מה לומדים שם אבל היא כמובן מכירה רק אינטל,אני גם המלצתי לה AMD כמובן אבל כמו שהיא אומרת "אני אהרוג אותך אם משהו לא יעבוד לי איתו..." אז אני רוצה מפרט בשבילה שיהיה גם למשחקים כמו שהיא אוהבת וכמובן גם AMD אם הוא טוב לגרפיקה. נ.ב O.C ? ממש לא בשבילה.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
חשוב שיהיה עם DUAL 2 CORE 4GB זיכרון כרטיס מסך שיסחב את הVISTA תודה לממליצים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בעיכר למטרות שמיעת מוזיקה(המחשב ישמש גם כמערכת בחדר) אך גם משחקים וסרטים מתחת ל1000 ש"ח פנימי או חיצוני (לא יודע איזה כדאי) (ולמחשב שולחני) יש לי רמקולים אנלוגיים5.1 (סאב מגבר+קטנים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש מחשב Asus 1000HE בארץ. שתי שאלות למי שהתנסה או יודע: 1. הייתי מעוניין לקבל את המחשב עם Windows XP בגירסה האנגלית ולא בגירסה העברית שעובדת מימין לשמאל (את האפשרות להקליד עברית ניתן הרי להוסיף גם בגירסה האנגלית של XP). האם זה אפשרי? אצל מי מהספקים בארץ? 2. האם מישהו מהספקים מציע שדרוג זכרון ל- 2GB? באתרים בהם ביקרתי לא מוזכרת האפשרות, כולם מוכרים את המחשב עם 1GB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200+- ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS בעיקר ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS למהנדס מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחי הטיל עלי משימה לבחור לילדתו הקטנה והאהובה מחשב לשנת הלימודים החדשה. ביקרתי ב -5 חנויות וחנות אחת הציעה לי שני מפרטים מבוססי INTEL ו - AMD . היות ואני לא מומחה כזה גדול ואפילו בכלל לא, פונה אני אליכם שתכריעו בסוגייה זו. אני מעוניין במפרט שלדעתכם יתן לי את האמינות והאיכות ביחס למחיר . אהה - התקציב עומד על 2500 שקליםללא מסך. מפרט מס' 1 : מעבד : INTEL CELERON P4 2.4 GHZ 533MHZ לוח אם : GA- 8SG800 TO P4 - נאמר לי שזה לוח של GYGABYTE . זיכרון: 256 MB DDR כרטיס מסך :GeForce 4 MX 128 MB DDR + TV OUT דיסק קשיח : MAXTOR 40 GB ATA 100 כרטיס קול : מובנה כונן רגיל : TEAC כפול 52 כרטיס רשת : 10/100 LAN כונן 1.44 : MITSUMI 1.44 MB מקלדת : PS2 9000 עכבר :PC/2 OPTI רמקולים : 4…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אח שלי מעוניין לקנות מחשב אבל לא להשקיע הרבה והוא מצא תמפרט הזה - http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=645451 אני יודע שזה מפרט גנרי ביותר אבל הוא כולל הכל ואחי צריך רק גלישה\אופיס\וסרטונים ברשת מה אתם אומרים מפרט בסדר לצרכים?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס (בדגש על קבצי אקסל מורכבים ומרובים בו זמנית). * גודל המסך - 14.1 ומעלה, עדיפות למאט. * משקל רצוי - באופן מפתיע כמה שיותר קל, בהתחשב כמובן בשאר התנאים שכתבתי. * סוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD. * רישיון למערכת הפעלה - כן. * תקציב - באיזור ה 5K-6K אבל מוכן להשקיע גם יותר, תלוי בהמלצות. חשבתי בכיוון של i7, לפחות 8GB זכרון, חשיבות גבוהה למראה מעוצב ויוקרתי (עד כמה שאפשר תחת מגבלת התקציב). תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הגיע הזמן ללמוד , ואיתו להתחדש במחשב נורמלי ונייד . הולכים ללמוד הנדסת חשמל אז המחשב צריך להיות מעט חזק , כגיבוי לכוח עיבוד אפשר להשתמש ב P4 הישן שבבית אז ככמה שלא חייבים I7 או I5 מהקצה העליון . דרישות : משקל - גג 2.2 קילו , אם יש משהו ששוה את זה אז גמיש אבל לא שובר גב . מסך - בין 12 ל 14 אינץ' סוללה - כמה שיותר ארוכה , לפחות 6 שעות . יציאות - HDMI טוב שיהיה . VGA גם אלחוט - BT + BGN דיסק - אפשר לפנק , לא קריטי אבל לא להתקמצן . זיכרון - 2GB אני חשוב שיספיק , אם מישהו מנוסה חולק אני מוכן לשמוע . המועמדים : Vostro 3300 , Latitude E4310, lenvo U350 , asus UL30/U30JC/U35F אני ממש מבולבל , את הASUS ממש קשה להשיג בארץ לפי מה ששמתי לב ,אם מישהו מכיר חנות , אז תודה . הלטיטוטד - …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב-2K לצורכי לימודים. המעבד של המחשב הוא Intel® Core™ i5-660 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) או Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) אשר יסופק על ידי (מה עדיף? מה ההבדלים ביניהם?) הייתי מעדיף שהמפרט יהיה מחנות באיזור הצפון (פנדה / TMS / נועה וכו') תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מפרט. כבר מזמן לא עשיתי את זה...אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את ההחלטות הנכונות. מה חשוב לי...לקנות מחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים לצרכים אלו. חשוב שיהיה מהיר. חשוב גם לא להגזים כי אני לא אדם שמשחק משחקים. בעיקר עובד גולש באינטרנט מקסימום רואה סרטים.. אגב במידה ויש לכם אופציה נהדרת לנייד (למרות שיש לי חדר עבודה בבית) אני מאוד אשמח. אני מתכון לחבר מסך 4K למחשב. בגודל של 27 אינטש או 2 מסכים של 24... (עוד לא החלטתי). [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח Antec 300W BP300PS[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: c…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon FX-53 קירור: ZALMAN CNPS9500 -cu לוח-אם :Gigabyte K8NSNXP-939 זכרון: OCZ Titanium DDR400 1024x2 2-3-2-5 כרטיס מסך: Radeon X800XT PE קירור: Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 כרטיס קול: Soundblaster Audigy2 ZS Platinum Pro הארדיסק: WD Raptor 36GB SATA מארז: TermalTake Xaser III V200A ספק-כח: OCZ PowerStream 520W רמקולים: Creative Inspire 5.1 זה מחשב קיים אצל מישהו. הוא לא ב-OC וראיתי אותו בפעולה. הוא מריץ את FEAR (כשרוב ההגדרות גבוהות ) חלק ושיחקתי גם בקווייק 4, פאר קריי וHL2 אחלה מחשב. (שידרוג רציני מהפרסקוט 2.8 וה 9600PRO שלי) הוא רוצה 7000 ש"ח. כמה הוא באמת שווה לדעתכם? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקרון זה יהיה מפרטי יש לי כמה שאלות וכמה בקשות בוא נתחיל: מפרט: שאלות: 1)האם יש זכרונות במחיר מקס' 1800 ש"ח יותר טובים? 2) האם המארז הזה שווה את הכסף או שיש מארז יותר טוב באותו הכסף? בקשות: 1) מסך עד 2.7K מסך טוב בעיקר למשחקים ולסרטים ואומרים לי שצריך פורמט 16:9 האם זה נכון? 2)אוזניות ורמקולים עד 700 ש"ח ובבקשה לא להגיד שאני מבזבז יותר מדי כסף כי זה מה שאני צריך לעכשיו וזהו. [move] בבקשה לא לשים לב למחיר לא קונה כעת אלא כשתהיה ירדת מחירים [/move]
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-