ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפשת מחשב לקראת תחילת הלימודים, מחשב נייד קל ונוח לשימוש. לאור ההיצע הגדול אני כבר ממש אבודה, הכל נראה לי אותו הדבר, אז אני אשמח לעזרה תודה מראש! נגה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים HD, MATLAB (תדיר), פוטושופ לתיקון תמונות (מזדמן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? עכבר קטן, רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שלי פה בפורום , רציתי לדעת כמה שווה המחשב שלי עם המפרט הנוכחי: מעבד - intel core 2 Dou E8500 3.16 GHz 6 mb Cache s775 1333MHz קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 pro (LGA 775) לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L (775 C2Q 1333MHz, intel p43, DDR2 1066, PCI-E) זכרון - samsung 2GB DDr2 800 MHz דיסק קשיח - Seagate Barracuda 500GB 7200 rpm 32MB sata 2 כרטיס מסך - MSI Radeon HD4870 512MB GDDR5 DX 10.1 HDTV 2xDVI PCI - E 2.0 כונן אופטי - LG GH22NS DVD+RW x22 black sata מארז - DiamondStone precision MID ATX Tower Black Case ספק כוח - Chiftec 550W PSU 12cm fan, 24 pin, Active PFC מאווררים נוספים במארז (סה"כ 3 מאוורים) - Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תאור הבעיה: במחשב נוטבוק ASUS Eee PC עם מערכת הפעלה Windowos 7 starter מגדרים דיסקים לוגיים CD. הגודל הפיזי של דיסק D הוא 132 GB. למרות זאת, הוא מראה גודל פיזי של 32Gb. הגודל המקורי שהראה בווינדוז היה קצת פחות מ- 132, אבל עם הזמן הגודל הזה הלך וקטן והשטח "העלום" הלך וגדל. עם "קפיצה" מדי כמה חודשים. ידוע לי שיש בדיסק גיבוי מוסתר למערכת ההפעלה לצורך שיחזור, אבל למה השטח החבוי הולך וגדל,ומה ניתן לעשות כדי להשיב את הדיסק לגודלו המקורי. איתחלתי את המחשב מ- UBUNTU Live Disk כדי לראות מה יש שם. יש שם ספריה בשם WindowsImageBack up. בתוכה 11 קבצים עם סיומת XML בגדלים של כמה MB וקובץ אחד עם סיומת VHD בגודל 92GB. חשבתי לבטל את המחיצה בדיסק ולהגדיר מחיצה חדשה ופורמט ב-…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עומד בפני אתגר של לנסות לבנות מחשב שהוא תחת הקטגוריה של "הכל מהכל", מחד, אני רוצה שזה יהיה המחשב העיקרי שלי שנדרש לתמוך בין השאר בצפיית סרטים בHD, משחקים שעשויים להיות כבדים וכמובן למטרות תכנות. ומאידך, אני רוצה חיי סוללה וניודות שיאפשרו לי שימוש ועבודה נוחה גם בחדרי הרצאות וכיתות מחשב. וכמובן יש גם את הסוגיה התקציבית, אני מקווה שקיים מחשב שעונה על הדרישות באופן הכי טוב בסביבות ה-4000 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת בתקציב אם מדובר בהבדל משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לדעתי 14.1' זאת הפשרה בין מחשב עיקרי לסטודנטיאלי, אבל גם 15.4' עוד בקטגוריית הגודל הסביר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך)…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : מחשב ראשון דל: http://www.laptopworld.co.il/Product...roductid=11341 מחשב שני אסוס : http://www.laptopworld.co.il/Product...oductid=210718 2. מחיר: אחד 2600 והשני 2400 3. שימושים : שימוש משרדי בעיקר, גלישה באינטרנט וכו' 4. משחקים: משחקים לא כבדים כמו מנג'ר שני המחשבים הם עם 5 שנות אחריות, לDELL יש מעבד I5 אבל רק עם 1.7 GH לעומת הASUS עם I3 עם 2.4 GH, כרטיס מסך של הדל יותר טוב הבחירה תעשה בין שני המחשבים האלה....איזה מהם עדיף, אני חשבתי שהDELL עדיף אבל הנציג של החברה שממנה אני קונה חזר אליי ואמר לי שעדיף לי הASUS תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. הסכום המתוכנן הוא בין 3500-4000 ש"ח (כמובן אשמח לחסוך איפה שאפשר). המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מאוד (בעיקר FIFA ולפעמים FPS) ועבודה עם תוכנות CAD. נלקחת האפשרות ל OC קל/בינוני בעתיד המחשב מיועד ל"סחוב" כמה שנים טובות נדרשים רק רכיבים עיקריים ללא ציוד היקפי הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 לוח אם: Gigabyte G1.Sniper B5 כמות: 1 - מחיר: ₪556 מארז: SUMO Alfa MidiTower ATX TOOLESS Aluminium USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪357 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בן שנתיים בערך אין דיסקים או חוברות Q8200 asus p5g41t-m LX kingston ddr3 2*2Gb ram radeon x1950 עם accelero s1 (קירור פסיבי) ספק hec 400W 120mm antec 200 כונן DVD יימכר ללא הארד דיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, align: center]260[/TD] [TD=class: cartcolqnt, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, align: center]…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
Q8200 antec 450W gts 450 kingston 4G P5QL pro כונן DVD מארז ג'נרי קשיח 500GB רוב הדברים בני 3-5 שנים, הספק והכרטיס מסך נקנו לפני שנתיים
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה זמן פתחתי נושא ובו כתבתי שאני צריך מחשב שעונה על הדברים הבאים: א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב זקן,לא יודע אם שווה משהו רציני. מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/842/61797231.jpg/ לוח אם:http://imageshack.us/photo/my-images/100/39645777.jpg/ זיכרונות:http://imageshack.us/photo/my-images/207/40777015.jpg/ כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/19/71381989.jpg/ ספק:Model SZ-500W תודה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כללי: מסך 13" עד 14" , מט. קל משקל. שימושים: אינטרנט, אופיס (סטודנט) עריכת סרטים ברמת התחביב - סרטוני GOPRO אשר מצולמים ב-1080p בפורמט H.264 עלולים להיות כבדים. עריכת תמונות בתוכנות כגון פוטושופ. צפייה בסרטי DVD. מה חשוב לי? אפשרות להרחיב זכרון עד 8GB. מעבד מעבד מעבד. אחריות בארץ. מה בעדיפות שנייה/לא חשוב? אפשרות להתחבר לטלוויזיה (HDMI או DVR או כל פורמט שהוא המילה האחרונה היום, אני באמת לא עוקב). גודל הארד דיסק - לא מעניין אותי, יש לי חיצוני למקרה הצורך. מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה קלה. בגלל השימושים האומנותיים של המחשב, אמנם הכל בגדר תחביבים כרגע, אני שוקל גם קניית מקבוק פרו עם חריגה מהתקציב. אני לא מתנגד עקרונית לאפל' אבל כנראה שרק עבורו אסכים לשלם כל כך הרבה. הקני…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-