ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
אני בחיפוש אחרי מחשב חדש כבר כמה זמן ואוסף המושגים מבלבל אותי מאוד, אשמח לקצת הכוונה * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14, עדיף מאט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר, 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? רצוי! * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי מראה אסתטי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייד חדש, *התקציב שלי בסביבות ה3000-4000 ש"ח. *בעצם מחשב לסטודנט, ככה שמטרות עיקריות זה עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, סרטים וכו'. *גודל המסך חשוב לי שיהיה נייד ולא כבד, כי אני כן מתכוון להסתובב איתו והוא לא יהיה פשוט במקום מחשב נייח, ככה שנגיד 14 אינץ' או 15 אינץ' קליל ולא מגושם. *רזולוציה העיקר חשוב שיהיה HD עם צבעים איכותיים שיהיה נחמד לראות עליו סרטים וסדרות, גודל ספציפי קצת פחות משנה. *דרישות מיוחדות: לא מעוניין בטאצ' אלא אם כן זה ממש מחשב מצוין והטאצ' זה רק תוספת נחמדה, מקדלת וטאצ' פד סטנדרטיים. *משקל רצוי שוב כמו שאמרתי בגודל של המסך, חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לנשיאה, אז עד ה2 ק"ג ולא הרבה מעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקות והמלצות מהפורום, הדגם הזה יצא הכי משתלם. בבדיקה בחנויות נאמר לי שאיכות החומרים בו, ויכולות הקירור שלו יגרמו לבלאי גבוה ושמכשיר זה הוא home edition. אשמח להבין האם יש אמת בדברים אלו. תודה רבה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מטרות המחשב לשימוש בתוכנות פוטושופ,אוטוקאד,אילוסטרייטור ועוד תוכנות דומות גודל המסך 15.6" ומעלה בסך הכל חשוב שיהיה חזק וכמה שאפשר לדחוס SSD גדול במחיר הזה אם זה מחו"ל אז אם אפשר הסבר איך הולך התהליך ואיך מביאים את זה לארץ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות חדש תעזרו לי כמה הוא בערך שווה הוא בן חמש שנים ודי חדש הוא לא עבר הרבה דברים זה המפרט שלו לוח אם-gigabyte G31M-ES2L מעבד-intel® CORE2 DUO CPU E7500 @2.93GHZ זכרון פנימי-2GB הארד דיסק-500GB כרטיס מסך-NVIADIA Geforce210
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
Name ati Radeon HD 5830 Codename RV870 Technology 40 nm Memory size 1024 MB Memory type GDDR5
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-