עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The Ball,

לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Dimikand,

קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by extremex,

היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by erezb84,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי.. חבר שלי (שאני סומך עליו) חיבר לי מפרט שהוא טוען שהכי טוב שהוא יכול להוציא, יצא לי 8800 סך הכל. הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים להלן הלינק למפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/h8kvta4y זאת לאחר התלבטות קשה שהייתה לי בין זה לבין Imac27 3.2GHZ שבהזדמנות זו תגידו לי מה עדיף, המפרט שהבאתי או האיימק . האם הייתם מחליפים רכיב ? האם המחיר משתלם ? מה אתם אומרים על המפרט \ מסך , והאם הוא עדיף על האיימק. תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by ShayCh,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ועבודה אינטנסיבית על המחשב ללא כ.מסך כונן קשיח וציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, עבודה רציפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ.מסך, קונן כשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן, קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

11. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1980 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by xDa,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zmurge,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eladsx17,

* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by bigkatan,

אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הזקנה שלי (לוח אם, מעבד וזכרונות) בלעדית למנוע ה Frostbite 2 של DICE, כלומר BF3, BF4 ו C&C החדש. ע"פ הבדיקות שעשיתי, אפשר להתייחס לBF4 כאל BF3 בעניין המולטי, עושה רושם שהם מגיבים באותה צורה למעבדים. יש לשים דגש על כח עיבוד, בכלל לא אכפת לי מאיך המשחקים יראו, אני מעדיף ביצועים על פני גרפיקה. העניין שבמצב המולטיפלייר של המשחקים האלו המעבד נכנס לתמונה, בעיקר בשרתים מלאים. - כרגע אני מחזיק בספק כח 600W של TT, שעושה רושם שעדיין עובד כמו שצריך. מעבד Phenom II X4 940BE. יש לי שני כרטיסי מסך מסוג 6850 שאני לא הולך להחליף בקרוב, ולכן הלוח אם צריך לתמוך ב Crossfire. - עדיף מעבד אינטל כי ככל הנראה אני אקנה מעבד במחיר מוזל מאוד דרך בן משפחה…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by amir88,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי, סוליד ותוכנות כבדות אשר משמתמשים בהם ללימודי הנדסה לא גיימר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 אינצ * רזולוציית המסך? 720p ויותר (עידפות ל 1080p) * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן סוללה של לפחות 5 וחצי שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי?לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות דרושה - 3 שנים. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ומחשב שיהיה כמה שיותר חזק וssd *תקציב בסביבות ה 4000 עם אפשרות חריגה של עד …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תכני HD בתוכנות פרימייר וAVID, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר, AVID, פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים אססין קריד 4, באטמן ארקהאם אוריג'ינס, באטלפילד 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready. לא יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DarkIchi,

שלום לכולם, אני הגיע הזמן לשדרג את המחשב והחלטתי הפעם לעשות שידרוג מסיבי. אלו הדברים שיש לי ואני מתכנן לשמור: מארז Mid-Tower - Thermaltake Piano לינק ספק כוח 500W Enermax ELT500AWT לינק SSD 120GB של Intel HD 1TB 7200RPM שני מאווררים, קדמי ואחורי (שקטים וטובים) מה אני צריך (עם אפשרויות שראיתי)? מעבד - https://www.tms.co.il/product/12801 לוח אם - http://www.tms.co.il/product/12629 זיכרונות - https://www.tms.co.il/product/11866 כרטיס מסך - http://www.tms.co.il/product/12832 סה"ב - 3330 שקל לא יודע אם צריך i7 או שזה מיותר... בכל מקרה שמתי i5. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אבל אפשר להשתמש …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by antichrist,

* מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודי הנדסת מכונות, בעיקרון עבודה משרדית עם יכולת להריץ תוכנות גרפיות/שרטוטים/מודלים וכו'... שיוכל להחזיק ל4 השנים הקרובות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? במידה וכן אז DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרי…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18190&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה המחשב הראשון, 15 אינץ' ויותר עוצמתי מבחינת מעבד וזיכרון. http://ksp.co.il/?uin=18230 זה המחשב השני, 14 אינץ' ויותר קל. (שניהם באותו מחיר). אני לא יודע עד כמה אצטרך לסחוב את המחשב למכללה (לומד הנדסת תעשייה וניהול). איזה מחשב יותר מומלץ מבין השניים? והאם עדיין כדאי לחכות למעבדים החדשים שצפויים להגיע? האם הם אמורים להוזיל את מחירי הניידים הקיימים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Schaap,

* מטרות המחשב? תחנת עבודה ניידת ליישומי cad וesri, כולל תלת-מימד. דרוש בעיקר כח עבודה חזק, ופחות (אבל גם) יכולת גרפית. המטרה היא תחנת עבודה ניידת הנוספת לתחנות הקיימות (שם מתבצעת עיקר העבודה הכבדה), ובנוסף אפשרות לקחת את העבודה ולהראות/להדגים מחוץ למשרד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15. מאט (או לפחות אנטי-מבריק) * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB2.0, USB3.0, עדיף גם HDMI * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 SSD או 500 ומעלה 7200RPM * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים