ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית(גלישה, מסחר בבורסה, צפיה בסרטים, משחקים כמו WORMS ומשחקי אונליין באינטרנט בשביל בני דודים שלי. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק לא?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, צורב, דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 793] [TR] [TD]ASUS HASWELL MAXIMUS VI GENE//LGA 1150 Z87 –C//LGA 1150 [/TD] [TD]לוח אם [/TD] [/TR] [TR] [TD]INTEL CORE HASWEWLL I7-4770K 8M LGA1150 box Haswell 4 gen [/TD] [TD]מעבד [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kingston 3x4gb ddr3 1600mhz [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [/TR] [TR] [TD]gb 7200RPM SATA 6gb 3tb [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]H.D [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus GFORCE GTX 770 DC20C 2G-D5 2GB DIRECT CUII [/TD] [TD]כרטיס מסך [/TD] [/TR] [TR] [TD]GHZ 10/100/1000 [/TD] [TD]כרטיס רשת [/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel® High Definition Audio [/TD] [TD…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי מפרט לצורכי מולטימדיה (סרטי HD והרבה מוזיקה), עבודה משרדית וטיפה גיימינג בדגש על זריזות בתקציב של ~3500 (חריגה קלה) כמה פרטים נוספים: - לא מעוניין באוברקלוק - ביחד עם המחשב אני מתכנן לקנות DELL U2713HM כך שמדובר על רזולוציה גבוהה 2560X1440 - כרטיס מסך אני מתכוון להעביר מהמחשב הישן Geforce GTS250 . חלש, אבל בגלל שכרגע אני לא מריץ משחקים אני מעדיף לחכות עם זה ולשדרג בעתיד לפי הצורך - מבחינת שקט, מעדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי. העיקר שלא יהיה טרקטור - אין לי צורך בהרבה מקום במחשב לכן העדפתי להתמקד בSSD גדול שייתן לי מענה מהיר לרוב העבודה היום-יומית מה דעתכם? מה הייתם משנים/מוסיפים/מורידים? *קובץ המפרט מצורף
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברשותי V3-571G-53238G1TMAII ACER האם המחשב תומך SSD, או איך אפשר לבדוק אם תומך SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם~! אני חדש כאן בפורום אבל קורא כאן המון ולומד רבות מהמומחים חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב במכללה ליד הבית שלה ואני רוצה לקנות לה ליומולדת הקרוב מחשב נייד שישמש אותה למטרות הלימודים בעיקר, אחרי בדיקות והשוואות מצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות שלה ובמחירים סבירים לתקציב שנע בין 2000 עד 2700 עם אפשרות חריגה ל3K..אז ככה: מטרות המחשב? אופיס ,אינטרנט ואולי קצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 ..אפשר גם אם הוא קליל, ויתרון גדול למסך מט. * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, היא סוחבת אותו ברגל למכללה הלוך חזור..מעדיף בין 1.5 ל2 אפשר לחרוג גם ל2.2 גג * האם נדרש זמן סוללה…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. חבר שלי (שאני סומך עליו) חיבר לי מפרט שהוא טוען שהכי טוב שהוא יכול להוציא, יצא לי 8800 סך הכל. הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים להלן הלינק למפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/h8kvta4y זאת לאחר התלבטות קשה שהייתה לי בין זה לבין Imac27 3.2GHZ שבהזדמנות זו תגידו לי מה עדיף, המפרט שהבאתי או האיימק . האם הייתם מחליפים רכיב ? האם המחיר משתלם ? מה אתם אומרים על המפרט \ מסך , והאם הוא עדיף על האיימק. תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים ועבודה אינטנסיבית על המחשב ללא כ.מסך כונן קשיח וציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, עבודה רציפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ.מסך, קונן כשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן, קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1980 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-