עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייד חדש, *התקציב שלי בסביבות ה3000-4000 ש"ח. *בעצם מחשב לסטודנט, ככה שמטרות עיקריות זה עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, סרטים וכו'. *גודל המסך חשוב לי שיהיה נייד ולא כבד, כי אני כן מתכוון להסתובב איתו והוא לא יהיה פשוט במקום מחשב נייח, ככה שנגיד 14 אינץ' או 15 אינץ' קליל ולא מגושם. *רזולוציה העיקר חשוב שיהיה HD עם צבעים איכותיים שיהיה נחמד לראות עליו סרטים וסדרות, גודל ספציפי קצת פחות משנה. *דרישות מיוחדות: לא מעוניין בטאצ' אלא אם כן זה ממש מחשב מצוין והטאצ' זה רק תוספת נחמדה, מקדלת וטאצ' פד סטנדרטיים. *משקל רצוי שוב כמו שאמרתי בגודל של המסך, חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לנשיאה, אז עד ה2 ק"ג ולא הרבה מעבר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומשחקים. * גודל המסך ? 14"-15" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD זה בסדר, לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB (אין צורך בכונן קשיח רגיל, יש כונן קשיח חיצוני). * כונן אופטי ? אין צורך, יש חיצוני. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by David Ell,

היי, אני פותח את האשכול הזה בשביל חבר שאין לו משתמש: 1. מה התקציב המקסימאלי?** 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?** נסה לחסוך אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?** 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גראפית (אולי גם עריכת סרטונים), מידול 3D ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop (כל יום), Adobe Premiere (לעיתים קרובות) - Blender (מדי שבוע אני נכנס כ-10 פעמים) - Adobe After Effects (מדי פעם - אתחיל להשתמש יותר עם מחשב חזק יותר ממה שיש לי עכשיו) - Visual C# 2010 (משתמש בזה הרבה) ב) במידה והמחשב מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Doron G,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by nirsk1,

רציתי להתקין את מערכת ההפעלה W7 64bit על כונן SSD , בכונן תהייה רק מערכת ההפעלה ,ולכן אני רוצה תיהיה למערכת הרבה מקום למשחק אבל לא סתם לקנות כונן ממש גדול שלא תיהיה שום מערכת שתשתמש בו... רציתי לדעת איזה סוג כונן SSD אתם ממליצים כי שמעתי כל מני סיפורים לקנות עם CACHE ובלי , והאמת שאני לא איש של חומרה אז אני לא ממש מבין . אז איזה סוג של כונן (נפח ועוד פרמטרים) , שמות של כוננים בסוג הזה (עם אפשר). תודה רבה מאוד(:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אופיס ו SPSS), ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בעקרון לא מאוד חשוב, ההורים גם ככה לא שומעים משהו. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא, למרות שלא אפסול אוברקלוק קל אם לדעתך זה יהיה קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא משנה איזו חנות, עדיף מירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כו…

9. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

10. Started by אביחי23,

אני צריך מחשב ללימודים שיכול להכיל תוכנות עריכה שונות כמו סרטים ופוטושופ וכו' יש עדיפות לחברות כמו dell hp טווח מחירים - עד 3000 שקלים תודה רבה על העזרה.

11. שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by doker,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, מדעי המחשב. לא משחקים שדורשים משהו מיוחד מקסימום red alert 2 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט 13.3 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) אין * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת התקציב מאמין 1.5-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asafmanor,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…

16. שלום לכולם, יש לי הזדמנות לייבוא אישי של נייד מארה"ב.. =) חרשתי קצת הרבה באמזון ומצאתי כמה דגמים, כולם די קרובים במחיר ובפיצ'רים (פחות או יותר) מה שעושה את הבחירה ממש קשה! סיימתי לימודי גרפיקה ואנימציה, וכמו שהנייח הלא כל כך נאמן שלי (כרטיס מסך עם 1GB,ארבע ג'יגה RAM, מעבד I3 והארדיסק חצי טרה שנשרף לפני חודש)שירת אותי עד עכשיו, אני מצפה שגם הנייד החדש יסחוב את: Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere אם יצליח להריץ פרויקטים קטנים יחסית גם בAutodesk maya אז בכלל סבבה. - מהמחקר שעשיתי בינתיים הבנתי שהדרישות הבסיסיות שלי צריכות להיות: 1- מסך 17 אינץ' ומעלה 2-כרטיס גרפי טוב יותר ממה שיש לי בנייח (Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E ) 3- מעבד עם מהירות 3 ג'י…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אני מחפשת כבר המון זמן מחשב נייד איכותי לשימוש ביישומי אופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. אני רוצה מסך מט, 5.6, מעבד I5 או I3 - מה שעדיף מבחינת מהירות ומחיר. אחריות יצרן ל3 שנים מאתר בית הלקוח. המחשב ממש דחוף לי. איזה מפרט מומלץ לי? איזה דגמי מחשב מומלצים? אני לא מבינה בזה בגרוש ואפשר למכור לי זבל ביוקר.. למשל רציתי לקנות מחשב שהמפרט שלו נשמע מעולה ואז אמרו לי שהוא זבל, חלקים חלשים, וזו סדרה בכלל לנוער. אשמח לקבל תשובה בהקדם! גמר חתימה טוב לשנה טובה ומתוקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xDa,

אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…

20. Started by toxicnoise555,

שלום אזז ככה ישלי מחשב כבר כ 6 שנים והוא חצי מת והגיע הזמן להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?טיפה משחקים ותוכנות מוזיקה כגון :קיובס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לכ כלכך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv שירוץ חלק אוו לחילופין battlefield 3 באיכות נורמאלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) תשלום: 6075 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kukishin,

מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0

24. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by almor12,

אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים