עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ChamP1944,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by beyle,

יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי חבר צריך מחשב חזק ככול האפשר במארז קטן ככול האפשר מן ULTRA GAMING HTPC עם אפשרות לC@ ללא מסך ושאר ציוד היקיפי,למעט מקלדת ועכבר אלחוטי,ורמקולים טובים. התקציב ההתחלתי היה 3,500ש"ח ועלה ל4,000ש"ח אך אני רוצה לתת לו מחשב טוב ב3,500ש"ח אני שם לו את הכרטיס ASUS 8800GS TOP 384MB הוא אוברקלוקר פנומנלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ככה שנשארו 3,000ש"ח לבזבז אשמח אם החנות תהיה בראשון לציון בתודה מראש G.A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מנסה להרכיב מחשב שישמש לעיבודי אודיו/פוטושופ. מעדיף לא להתעסק עם אובר קלוקינג וכו', ולא מריץ עליו משחקים, אבל חשוב לי מאד שהמחשב יטוס. חלקים שאני סגור עליהם א. Intel Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor - אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים ולכן מעדיף תמיד את המעבד הכי חדש. ב. Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory - מאמין שזה מספיק. ג. Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive ד. Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - זה בנוסף לדיסק קיים של 1TB שיעבור ממחשב קיים. ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח האם, שכנראה אוכל לרכוש בחו"ל. החנות שם מוכרת בעיקר MSI ו-ASUS ופחות של יצרנים אחרים. מ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤718 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P182 ספק כח …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מדובר בנייד hp-dv6 1237ca הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. הצלחתי להדליק את המחשב לאחר שביצעתי ריקון מתח (הוצאתי כבל חשמל וסוללה והחזקתי את כפתור ההדלקה למשך 2 דקות) ואכן המחשב עבד כמה דקות אך עדיין נוריות החיווי של החשמל לא דלקו. התכוונתי לעשות איפוס BIOS להגדרות יצרן אך המחשב נכבה ויותר לא הצלחתי להדליק אותו. אין לי שנאי נוסף לבדיקה אך ניסיתי להחליף את כבל ה-3 גידים לכבל של לפטופ אחר ללא הועיל. האם יש מצב ששקע הטעינה\חש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה התקציב המקסימאלי?   4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom /Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית:  1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לערי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nivz,

אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. רצייתי להתייעץ עמכם בנוגע לרכישה שאני מתכנן לבצע בקרוב של מחשב לצורך יישומים גרפיים כגון - Maya, Max , Softimage|XSI . ובנוסף המתלווה עליהם זה כמובן פוטושופ, After effects, Fusion וכדומה. אין לי צורך ממשי במחשב למשחקים, אבל לרוב זה משתלב יחדיו לא רע, אז למה לא.. התקציב הוא 9,000 ש"ח. מבחינת מסך : אני עובד עם Benq FP241W אז המסך גדול.. תתחשבו בזה ביחס לכ.מ. (ויכול להיות גם עוד מסך 19" נוסף). בכל מקרה, המפרט הנ"ל לקוח מפנדה, החלטתי שאני ירכוש או מהם או מ-זיגזג. -אני מודע לירידת מחירים שתגיע ביולי, אבל אני מוכרח לרכוש את המחשב עכשיו. כמה שאלות לפני: -אם אני לא מתכנן OC האם הקירור סטוק של המעבד יתאים? -אם אני מתכנן OC מאוד מתון, משהו כמו ל-2.6\2.8 ה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by overload,

זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by manuella,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Fir3^StorM,

מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by naorai,

אנשים תראו אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש שלי מספק אותי וגם אין לי תקציב אבל עכשיו עלה במוחי רעיון אני רוצה לבקש ממכם להציג את המפרטים הכי טובים כאלה שאתם חולמים עליהם בלילה תתעלמו מהמחיר אבל כמובן שיהיו מציאותיים עם חלקים שקימים כיום כולל כרטיסי מסך שיבואו עלינו לטובה בקרוב מי שיביא את המפרט הכי טוב יזכה בלאפה יוקרתית עם צ'יפס סלט. או קיי זה סתם משהו שחשבתי עליו אם תרצו זה יכול להיות אחלה ת'רד שבעולם אז יאללא תביאו מפרטים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by YTZ,

אהלן, יש לי אפשרות לקנות נייד מארה"ב - התקציב עומד על 4,000 ש"ח. הדרישות - משחקים בסיסיים, ז"א כרטיס מסך לפחות 525M ודומיו, מקלדת מוארת, סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות במאמץ ואחריות 3 שנים (כמובן בינלאומית) - אם אין אפשרות אז אפשר לרדת ל-2\1. אשמח לראות את כל גדלי המסכים. ראיתי את המחשב הנ"ל - http://www.amazon.com/N53SM-ES72-15-6-Inch-Laptop-Silver-Aluminum/dp/B007BY57Y2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341082023&sr=1-3&keywords=asus הבעיה שאין לו מקלדת מוארת.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by simon shtilman,

שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים + משחקי אסטרטגיה ישנים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

24. Started by יוחנן,

ברשותי מחשב נייד לנובו G580 מעבד דואל קור 320 קשיח 2 ראם בן 5 שנים שמור מה המחיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shaulzon,

שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.