ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤718 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P182 ספק כח …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום, הייתי שמח למפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, צפיה בסרטים סדרות (בHD, כמובן), וגיימינג לא כבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, עד 2.5K. אני בספק שזה ייצא פחות. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה קריטי, אבל בעקרון הייתי מעדיף לא לעבור את הסכום הנ"ל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, הורדות, סרטים (HD כאמור), משחקים לא כבדים (סטייל Europa Universalis, וכו' שלא דורשים כרטיס גרפי חיצוני וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא. יש לי את כל הציוד ההקפי הדרוש. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל מה שמחוץ למארז - לא נדרש. 5. עד כמה חשוב …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window LG LCD 17 L1719S Logitech® Deluxe Keyboard Black Oem Logitech® Value Optical Mouse Black SBF90 Logitech S100 White הרכבת המחשב+בדיקה היקפית במעבדה-150 ש"ח מחיר:5407 שקלים-אבל תראו,זה כולל הכל! דרך אגב,המחיר של המחשב כולל הרכבה ב-150 שקל,אז בלי הרכבה זה 5257 שקלים! המפרט השני שאותה אבא שלי מכיר היטב וסומך עליהם ב-100%: AMD Athlon 3800 DUA…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בתור אחד שלא יודע כלום בנוגע לדרישות חומרה שצריך עבור HTPC אני רוצה לשמוע את המלצתכם. חוץ ממארז מתאים, כונן קשיח של 1-2TB ואני מאמין שגם כרטיס קול "מתקדם", יש עוד דברים שאני צריך להתחשב בהם? דהיינו, מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך זולים שדי בכדי להריץ וינדווס, יעשו את העבודה? או שיש דרישות מסויימות עבור צפיה בתכני HD?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית. Office, חיבור VPN וכו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. נראה לי שזה אמור להספיק לצרכים האלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. בעיקר office וחיבור למחשב מרוחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. (כמובן שלא כלול ב 2000 שח של המפרט). אשמח להמצלה על מסך 22 אינג' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה סבירה 6. האם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זה....הגיע הזמן להיתקדם. יש מה לשנות בלי לפגוע באיכות וביצועים על מנת לחסוך קצת? מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 780 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 440 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 1 300 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 1190 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 צורבים Asus כמות מחיר סה"כ DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 1 150 מאווררים וגופי קירור…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בנתיים מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים: [h=1]DELL XPS Intel Core i5 4GB Memory 128GB SSD 13.3" Ultrabook Windows 8 XPS13R2-1250sLV[/h][h=1]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200796[/h] [h=1]SAMSUNG Series 9 Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Premium Ultrabook Silver (NP900X3D-A04US)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131458 [h=1]HP Spectre Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Ultrabook (NV13-2150NR)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834256353 תקציב עד 900 דולר * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי של סטודנט * גודל המסך? 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מחשב ב-3500 בלי מסך בלי צורב בלי עכבר מקלדת . המחשב הוא למשחקים וסרטים ואינטרנט וכל הדברים הרגילים 160 ג'יגה מקום מספיק כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים טוב.. מהירות ג'יגה .. אם אפשר וכל השאר מה שבראש שלכם... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* לוח אם ASUS CHPSET INTEL 865 PE 800 MHz DUAL DDR 2x400MHz AGPx8 * מעבד pentium 4 processor 530 3.0GHz 800MHz SOCKET LGA 775 1MB cache * מאוור פשוט של אינטל * זכרון פנימי dual ddr 400MHz 512MB * כרטיס מסך ATI 9250 * דיסק קשיח CACHE 8MB 7200 80Gb SATA * צורב MSI dual layer x16 +-DVD * כרטיס קול משולב בלוח אם וגם כרטיס רשת של ג'יגה משולב מה אתם אומרים על המארז? וכמה בערך הוא אמור לעלות? תודה! עריכה: שכחתי להגיד הוא לא מחשב למשחקים... אלה מחשב לפעולות יום יומיות כמו צפייה בסרטונים ועריכה (לא משהו רציני חתיכה וחיבור לא יותר מזה..) עריכת מסמכים וכאלה צריך מחשב שיחזיק הרבה שנים...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום, מתכוון לרכוש מחשב נייד בשבועות הקרובים. צריך- ניידות (לקחת איתי לאוניברסיטה), לימודים (יישומי אופיס, קריאת מאמרים), שימוש קטן בתוכנות סטטיסטיות ו SQL SERVER. מעדיף רמקולים טובים (יחסית לנייד) ותאורה אחורית למקשים (backlite). לא צריך כלל- משחקים (יש PS3), סרטים (יש טלביזיה) וכו'. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא. מחזיק כונן נייד. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חבר'ה! המחשב כבר לא באחריות למיטב ידיעתי המחשב איננו לנובו, אלא יבמ התקלה היא ממש ממש בשלב הבוט, אין אפשרות אפילו להגיע לביוס! חיפוש באתר לא הניב תוצאות, וחיפוש בגוגל גם לא סיפק לי תשובות. במידה והבעיה לא פתירה בצורה עצמאית, מישהו יודע כיצד מתבצעת הפרוצדורה? אם מדובר במעבדות למיניהן אז רצוי באזור חיפה תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-