עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobi0100,

קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם מסך samsung 233T 23" LCD מארז flamingo ספק כוח huntkey 500w לוח אינטל wws155-h61 מעבד GH-301 I3-2100 INTEL 3-MB SANDY BRIDGE זיכרון 4-GB DDR3 של קינגסטון דיסק קשיח SATA2 W.D 500GB צורב 22X nec/ L.G sata DVD כרטיס מסך GEFORCE 1-GB GTX-560 TI כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת מהיר O/B 10/100/1000 סה"כ כולל המסך 3,096 סה"כ כולל מע"מ 3,350 ניסיתי לבנות מפרט שאני יוכל להריץ עליו משחקים חדשים אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על המפרט הצעות והערות בתקציב שלא יעלה על 4000 ש"ח תודה רבה קובי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by simonsh1,

שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-500GB *מערכת 64 ביט *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Genisher,

אוקיי חברים, אתמול בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש! המחשב מיועד למשחקים ולא ל- OC. אז ככה: מארז Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) לוח אם ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) מעבד AMD Athlon 64bit 3000+ S-939 512KB זכרון Kingston 2x512MB DDR 3CL 400Mhz כרטיס מסך Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT דיסק קשיח Western Digital WD1200JD 120GB 7200 8MB SATA צורב DVD LG GSA-4163B DVD-RW x16 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB Drive אז מה אתם חושבים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dor444,

תקציב: עד 1500 עם אפשרות מינימלית של חריגה ב-100 ש"ח +-* מטרות המחשב? לדוגמה: 98% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באופן מינימלי ביותר (2%) * גודל המסך? 10"-12" * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כדאי מאוד, 6 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi חשוב, אבל לא חובה * בלוטות? חשוב, אבל לא חובה * גודל מינימלי - לא משנה כונן קשיח ? * כונן CD/DVD? צורב? הבנתי שבנטבוק אין בכלל כונן dvd/cd אז לא.. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Fujitsu, אבל רק כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RaZerz,

צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …

10. Started by gad57,

המחשב מיועד לאינטרנט הורדות ומעט משחקים, המשחק הכי כבד שהולך לרוץ עליו הוא STARCRAFT II תקציב עד 1500 ש"ח , עדיף לא לחרוג ציוד היקפי קיים אז אין צורך המחשב צריך להחזיק לכמה שנים( 3 לפחות) שדרוגים עתידיים: *כרגע בגלל התקציב הדל חשבתי על להשתמש בכ.מסך מובנה עד שיהיה תקציב לכ. מסך סביר (בתקציב של 200-400 שח) * הגדלת הזיכרון מG2 ל4G בעיקרון חשבתי על לקחת מפרט קיים מחנות ולשנות כמה מהחלקים המפרט הבא נלקח מאייבורי קישור למפרט המקורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5840&CatCode= השינויים שלי כתובים באדום מארז + ספק כח מארז איכותי מותג IN-WIN כולל 2 מאווררים של 9 ס"מ (לא אחד של 8 ס"מ) ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC מעבד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. CPU E5300 BOX M.B MSI G41M4-F MEMORY CEON 2GB DDR2 800MHZ PSU FSP 400W 12CM CASE APEX RAIDMAX 2-FAN 1010 ש"ח תוספות שלי מהבית : HDD HITACHI 160GB SATA2 רכשתי ב KSP DVDRW LG BLACK SATA2 רכשתי ב KSP עריכה : הלוח מאוד נחמד יש אפשרות לעדכן און ליין ביוס ודרייברים במקום לחפש באתר . יש DUAL CENTER ממש נחמד . הספק כח שלי גנריק ? המארז גנריק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעבד: AMD XP 2600 לוח: abit nf7 v2 זכרון: 256X2 כ.מסך: sapphire(ati) 9600xt 128 mb הארד דיסק: 60 GB hitachi צורב: LG\Samsung\Sony\Lite-On איזה כדאי? מסך: IIYAMA 1404 17 " שטוח כל זה נמצא בסוף הגבול של התקציב שלי מה אתם אומרים? הSapphire יצרנית טובה? ואיזה צורב כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.

14. Started by mayhem1211,

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Danihell,

אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by King_J,

שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…

17. Started by morbiton,

שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מסך 20 אינץ' 1680X1050 DELL 2007WFP רוצה מחשב לגיימינג רציני... ועבודה שוטפת נוחה במחשב ושיהיה שקט תנו מפרטים שמומלצים לדעתכם... בנוגע לכרטיס מסך עדיין מתלבט בין CF4850 ל4870 תודה רבה לעוזרים ול JC Denton שעזר לי מאוד בנושא הקודם

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yotam.m,

סוף סוף הגיע גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש אז כמו שאתם רואים התקציב הוא 4000 ש"ח. כמובן שבניתי מפרט לעצמי אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות של מוחות שונים אז ככה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤580 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 מחיר: ¤628 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPE…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מעבד:intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 SATA3/Usb 3.0 מארז: Bitfenix Survivor Core+Seasonic ECO 500W זיכרון:Corsair 8GB*2 CMX8GX3M1A1333C9 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5"SSD 840 series קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5"SATA3 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL מסך DELL ULTRASHARP LED 23U2312HM 23 inch 1920X1080 משהו אמר לי שהוא שווה בערך 5100-5200 שקל בגלל שהוא חזק והוא כמו חדש בלי שריטה ובגלל שהוא מהיר ועולה תוך 10 שניות .. כמה הוא שווה לדעתכם ?

21. שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. אבא שלי ביקש ממני לקנות לו מחשב נייח חדש. לשימוש ביתי: אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: כ-2,000 ש"ח. מעדיף חנות בפתח תקווה כדי שאם תהיה בעיה יהיה לו לאן לגשת. אני מבקש עזרה כאן כי מדור המחשבים המומלצים לא מעודכן ומכיל רכיבים שכבר לא קיימים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי: אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…

24. שלום, ותודה לכל העוזרים בפורום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, והייתי שמח להעזר בעצות המומחים להרכבת המפרט. התקציב הינו 2500 ש"ח כאשר רצוי כמובן לחסוך, אך אפשר לחרוג במעט אם זה קריטי. שימוש המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, אך גם לצפיית סרטי HD (גם 1080) ומשחקים קלים. המשחק העיקרי שמשוחק על המחשב הינו megaglest (סיבת השדרוג הינה שהוא הפסיק לרוץ על המכונה המזדקנת שלי). המחשב יריץ לינוקס (ככל הנראה אחת הגירסאות האחרונות של אובונטו), כך שחשוב שהחומרה תיתמך היטב בלינוקס. המסך הינו 19 אינצ'. אין צורך בציוד הקפי, אפשר לוותר על צורב (יש לי, וגם הוא לא כל כך חשוב במאה ה21, למרות שזה לא מי יודע מה מוזיל את המחיר). השקט לא חשוב כל כך, אבל בכל זאת כשרואים סרט עדיף שיש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by foxil,

שלום, למכרה שלי יש מחשב נייד TOSHIBA L650, הסוללה המקורית למחשב נייד הפסיק לעבוד ומזה שנתיים המכרה עובדת רק עם חשמל מקיר. ולפני כמה ימים היא קנתה סוללה חליפית מאתר הזה מהתאם לדגם למחשב נייד. לאחר שהיא קבלה את הסוללה, היא השאיר את המחשב נייד לטעון במשך שש שעות ללא שימוש במחשב עד שהיא מפעילה את המחשב. אך אחרי כמה שעות הסוללה עצמה מתרקן מהר. לפי דבריה המחשב נמצא במחשב חיסכון ושום דבר לא עזר. לפני שאגיע לבית של מכרה כדי לבדוק את הבעיה, הייתה רוצה להתקין לה תוכנה כלשהי בעזרת סיוע מרוחק, התוכנה שתבדוק את הפעילות המחשב (תוכנה, חומרה וכו') בזמן שהסוללה במצב מחוץ לטעינה, תוך כדי למצוא את הגורם לבעיה לנצילות סוללה. ואני פונה אליכם עזרה, איזו תוכנה מומלצת לבדיקת ניצולת סוללה? אני מו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.