עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sh_bmw,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by prophet,

אני רוצה מחשב לא כולל מסך וללא ציוד היקפי! אני מדבר איתכם עכשיו בפנטיום 1 200 מג"ה ... תוכלו לעזור לי לבנות מפרט בבקשה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dodihob,

שלום, קניתי לחברה בזמנו מחשב נטבוק 10 אינץ מדגם Msi u135dx ms-n014 היה לי הגיוני כשאר אני קונה מחשב נייד, לא משנה אם זה נטבוק שלפחות פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או דפדוף בתיקיות במחשב יעשה באופן חלק. אך התברר כי המחשב הינו ממש איטי. הבנתי כי המחשב תומך בשדרוג עד 2gb ddr3 ואני מעוניין לשדרג אולי זה יפתור את הבעיה. איזה זיכרון צריך לקנות? (דגם) וכמו כן קראתי באיזה פורום בחול שהזיכרון הנוכחי 1gb הוא על הלוח אם עצמו, ויש להוסיף רק עוד 1gb ולא זיכרון של 2gb, האם זה נכון? וכמו כן מה ניתן לעשות חוץ משדרוג הראם בכדי שהמחשב יתחיל לרוץ? מריץ windows 7. תודה רבה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ori harel,

שלום לכולם זהו מפרט למחשב לעריכת וידאו (HD) המחיר שלו הוא 5700 ש"ח רציתי לשמוע את חוות דעתכם! על המפרט הזה תודה Intel Core i7-930 2.80 ~ 3.06 GHz x4 Quad Core 8MB Cache בתוספת 1695 ש"ח i7 960 שדרוג לדגם קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel (Fail Safe - Tested) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI ממשק אודיו (כרטיס קול) 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום ! מי שזוכר זאת אני מאתמול... אז הלכתי היום לחנות מחשבים ומה דעתכם על המחשב הבא, עולה 3570 שח שווה? והאם המחשב טוב? יעבוד במשחקים חדשים ? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW נו איך נראה לכם? תגובות בבקשה.... להזכירכם הסכום לתשלום הוא 3570 שח תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Proww,

היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב ALL IN ONE. הבנתי שDELL חברה טובה.. אני זקוק להמלצה למחשב. הוא צריך להיות חזק, שיעמוד גם מול משחקים וישרת אותי להרבה זמן. סביבות המחיר 5000 תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ofirgrisaro,

. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avishay1985,

שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב אני צריך מפרט לעבודות גרפיות בCOREL בלי משחקים בעיקרון יש רק כמה דרישות קטנות לוח אם עם 4 סלוטים של DDR2 160GB הארדיסק (לא צריך יותר...יחסוך בעלויות) בעיקרון אפשר לחרוג עד 5500 אבל אם אפשר להימנע מזה אז יותר טוב (עדיין צריך לקנות WINXP)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Itamarro,

אהלן, אני חסיד גדול של מחשבים נייחים אבל נאלץ לקנות מחשב נייד לשימוש אינטנסיבי (עבודה, לימודים, משחקים) בשנתיים וחצי הקרובות. תפסה את עיני גרסת ה13" 4k של alienware. אני טס בעוד חודשיים לארהב וחשבתי לקנות אותו, אך עולה השאלה האם עד אז, או בסמוך לכך יוצא דגם חדש? אז בקיצור- הם ידועים בהוצאת דגמים במרווחי זמן קבועים?יש לכם מידע על תכולות או צפי לחידוש דגמים? יש המלצה לדגם יותר חדש של חברה מתחרה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by boludo,

לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bennash,

איך אפשר לשדרג את המחשב הזה למשהו קצת יותר נורמלי למשחקים (לא כבדים, דברים כמו פיפא ופרו): intel pentium E5300 לוח אם micro-star G31M4 (MS-7527) 2GB RAM בכרטיס אחד Windows 7 Home Premium התקציב - בסביבות ה-700 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. חשוב שזה יריץ את FIFA 15, ושלא יתקע

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mindblast,

שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by krimon,

שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שהשתתפתי פה בפורום המחשב שלי כבר בן 5 או יותר, ואני זקוק למחשב חדש באופן דחוף אני גם עובר לגור לבד, בקרוב מאוד, כך שזו הזדמנות טובה. היות ואני כבר מזמן לא מתמצא בשוק החומרה העדכני, החלטתי הפעם להיעזר באנשים שבקיאים בו יותר ממני. המטרות: היות ואני סטודנט אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט+אופיס *אבל* - גם לסרטי HD כבדים במיוחד. בנוסף, אפשר להגיד שגם הגלישה היא כבדה (גולש במקביל ב-50+ טאבים). המסך שאליו מיועד המחשב הוא 2408WFP של DELL, וכבר יש לי אותו כך שאין צורך לרכוש מסך. הערה חשובה נוספת היא שאני *כן* מעוניין שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים, כשאמת המידה מבחינתי היא היכולת להריץ את המשחק FALLOUT 3 בצורה יותר מסבירה. אני מקווה שזה עונה לקריטריו…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by HUNTI,

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מקווה שזה לא נוגד כאן את כל החוקים, אבל ההודעה שלי נדחקה הצידה ואיש לא ענה לה. שיניתי כמה מהדרישות. אם לא קשה, אנא מפרט למחשב לפי הפירוט הבא: 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים. בעיקר משחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, ובקרוב 2 Assassin's Creed. השאיפה היא להגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט: 6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה ל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Gustavo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Xardas,

שלום, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם המחשב שווה כיום? הוא במצב מצויין. http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs5vn4l תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. מעבד סלרון 1700 HD 40/5200 לוח עילית 128 DDR SHARDE MEMORY כרטיס מסך SHARDE עד 64 OB LAN OB MODE OB קול OB עכבר אופטי מייקוסופט+מקלדת+רמקולים 300W. כל זה ב 1250 ש"ח שווה?.....השימוש שלי הוא איטרנט, דאר, WORD הדפסת תמונות, לא יותר מזה בלי משחקים ובלי כלום.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הי.. שילבתי בין ההצעה של 3500 ש"ח בלי מסך. וההצעה של 5000 ש"ח בלי מסך. הנה המפרט הסופי: 1) AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 256Kb 1600MHz HTB - Box - 3Y Warranty 2) Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX) 3) DDR-1 - 1024mb PC3200 - Samsung Original 400MHz - 3Y Warranty 4) 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty 5) JSP-TECH N-100A CASE (BLACK) with EZ-Cool 400W PS 6) PCX - GeForce 7900GT (450/1320) 256MB DDR-III 256bit 24-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - 3Y Warranty האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה אופטימלית ויעילה עם המחשב הזה? או שהמעבד חלש מדי עבורו? או שאולי בכלל אין קשר בין שניהם?? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים