ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 (בכותרת בטעות נרשם 3.5) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו camtasia, עבודה משרדית, office, bluetoth א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 23" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 רק במצב של שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים - פוטושופ - HD סרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battlefield4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש לוח asus z87 deluxe ומעבד 4770k דרך הנחה באינטל. האם אני צריך מארז full tower atx או ש midi atx יספיק? בנוסף לכרטיס מסך gtx770\670 האם ספק כח של seasonic בסביבות ה300+ שח יעשה את העבודה? אשמח להמלצה לספק ומארז ... תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5K למחשב גיימינג. אני מחכה לR9 280X. יש לי אפשרות להביא מחשב שלם/חלקים דרך ארה'ב - ללא כל תשלום על המשלוח עצמו. אז אני בהתלבטות, שכן יש לי כמה אופציות : א. לקנות הכל בארץ - ככה אני בטוח באחריות ואין בעיות מהבחינה הזאת, אך אני משלם הרבה יותר כסף. ב. לקנות חלקים מסויימים בארץ וחלקים מסויימים בארה'ב. ג. לקנות את כל החלקים בארה'ב ולהביא בחלקים, לא בתור מחשב שלם. ד. לקנות מחשב שלם בארה'ב, ולהביא אותו לארץ בשלמותו. השאלה היא איזה מיסים אני צריך לשלם על חלקים ואיזה מיסים אני צריך לשלם על מחשב שלם - האם הם שונים? האם יש מכס או רק מעמ? בקיצור מה קורה מבחינת המיסוי... מעבר לזה, על איזו אופציה הייתם הולכים? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני כבר זמן רב מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג, אחד כזה שיהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר באיכות הגבוהה ביותר, עד כמה שזה אפשרי.. התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח שחסכתי, עם חריגה עד 2000 ש"ח (כלומר 12 אלף). כן, זה סכום גדול, השאיפה לא לבזבז את כולו, אבל בגדול זה מה שהקצבתי לעצמי לטובת מחשב איכותי וחזק. יש לי 2 התלבטויות. הראשונה היא, האם לקנות מחשב גיימינג מורכב מראש מהחנות, או להזמין חלקים בניפרד, ולהרכיב בבית (שזאת השאיפה שלי). לצערי אני לא מכיר כ"כ בחנויות וכו', חוץ משתי הרשתות הגדולות; אייבורי ו KSP. עיינתי באתרים שלהם ומצאתי שם מפרט בכל אחד מהם, בסביבות ה 10 אלף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1011&orderBy=priceHigh http://ksp.co.il/?select=2…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי אתכם: http://hwzone.co.il/community/threads/533149-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-13-3-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C-1-5-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A-3500 בחרתי את ה- Samsung NP530U3C-A07IL ומסתבר שאין אותו במלאי באף חנות! ממש התאכזבתי. אני מצרפת שוב את הקריטריונים שלי למחשב: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מקסימום 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני מאוד לא רוצה מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימ…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני לומד שנה שניה עיצוב מתעסקת בתוכנות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, cinima4d, after effects * מעדיף מסך 17 אינץ' אבל גם גדלים אחרים יכולים להיות סבבה * עדיף סוללה עם אריכות גבוהה * מינימום הארד דיסק 1T אבל יכול להתפשר אם זה שווה את המחיר לחצי טרה * מעדיף dell כי אני איתם הרבה שנים והם די מוכחים את עצמם * צריך 8RAM * מעבד i7 לפי מה שהבנתי זה הכי כדאי עכשיו * כרטיס מסך סבבה לא ברמה גבוהה אך לא ברמה נמוכה מדי * תקציב של בסביבות 4000 ראיתי את הדגם Dell Inspiron 3721 במחיר של 4,190 http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..8..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19917&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה, …
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
* תקציב - 2000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה, רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7 אבל לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה שתמליצו עליה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA החדש, WATCHDOGS, באטמן החדש שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד אז בהמשך לדיון מלפני חודש וחצי: http://hwzone.co.il/community/threads/531172-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-4-5K-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%9C (בכוונה פתחתי דיון חדש כי יש שם המלצות שכבר פחות רלוונטיות) * מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב, תכנות), משחקים (לדברים הכבדים באמת יש נייח, אז הנייד הוא יותר למפגשים עם חברים שכרגע משחקים דברים בסגנון left 4 dead ), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * מ…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* תקציב? עד 2000 עם אפשרות לחרוג עד 300, רצוי לחסוך. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וצפיה בסדרות, שום דבר מעבר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך 15 או 15.6, לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, רזולוציה טובה יותר תתקבל בברכה תמיד, אבל אני חושב שאפילו 720X1280 יספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? משקל נמוך זה תמיד יתרון, אך היות והמחשב לא יצא כנראה מהבית, גם מחשב כבד הוא לא שובר-עסקה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אף שכן רצוי מאוד שהסוללה תהיה יותר גדולה מ-4 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך ב-SSD, אם נכנס בתקציב זה נחמד, אבל בעקרון אין טעם. ק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו: INTEL E2180 קירור סטוק של אינטל 775 1X2GB RAM DDR2 הלוח שלו מת כרטיס מסך מת (8400GS) ספק כוח EZCOOL 350W מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY) בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx אני הולך לעשות בו שדרוג אחד ולהחליף את כרטיס המסך ל sparkle gtx 660 האם לדעתכם המפרט מאוזן והאם ספק הכוח יחזיק את הכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
תקציב: 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (שקרייסיס 2 ירוץ סביר על MED~HIGH) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חיב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,ASUS, SONY, LENOVO, SAMSUNG * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מחשב שנמכר בחנות באילת. המח…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-