ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הבנתי שלשדרג כרטיס מסך זה לא מספיק אז החלטתי לשדרג את המחשב, נקווה שאני אצא בזול P: המפרט הנוכחי: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משחק במשחקים בד"כ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי כולם וחג שמיייח ברצוני לקנות מחשב לצורכי שימוש בתכנת Solidworks כולל ביצוע סימולציות שונות. מבחינת הקבצים - העבודה היא על הרכבות לא גדולות ולא מורכבות מידי. למעשה אני מחפש אופציה לנייד וכן לנייח שניהם בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אשמח להערות והארות בנוגע לאפשרויות השונות. תודה ושוב חג שמח ערן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי כאן לפני כמה ימים בקשה לעזרה בנושא בניית מפרט לגיימינג., ואכן קיבלתי מפרט טוב. שידרגתי לו את המעבד מ i5 ל i7 - שיריץ לי משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים, והוספתי את החומרה מסביב (רמקולים, עכבר, מקלדת וכ'ו). מה דעתם על המפרט, והאם יש דרך לשפר את המחיר בלי לפגוע בביצועים? או לחילופין - האם אתה רואים שם משהו שהוא overkill או מיותר? http://www.tms.co.il/preview/spec/ky265nxr
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט לגיימינג, ועכשיו אחרי התלבטות עם כמה מומחים וטכנאי המחשבים שלי, רציתי לשאול אותכם אם זה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחיר של כ- 5200? לי חשוב שיהיה לוח אם, מעבד וכרטיס מסך חזקים במיוחד. אשמח אם תגידו לי אם המפרט שווה אם המחיר או אם אתם יכולים להציע הצעות יותר משתלמות במחיר. הינה המפרט: 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING 309 ₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1310 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB 530 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 White + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+) http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584 יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5 DX11 HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA III 1 ספקי כוח: Antec EarthWatts 550W Plati…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש והבנתי שאין מקום טוב ויותר ומקצועי יותר מהפורום הזה בכדי לקבל המלצות למפרט, ולכן אשמח מאוד לעזרתכם! הערות: 1. יש לי אפשרות לקנות את המחשב באילת, מה שיכול להוזיל את המחיר בצורה משמעותית לדעתי, אני טועה? אני מכיר באילת רק את KSP. * האם כדאי בכלל לקנות ב-KSP? * האם ישנן חנויות נוספות באילת שעדיף לקנות מהן? 2. ראיתי שאינטל הוציאה סדרת מעבדים חדשה. * האם כדאי לחכות קצת ולקנות מחשב עם מעבד מתקדם? * האם זה רלוונטי בכלל למחשבים שולחניים? דרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עם גודל מסך 11.6. אני רוצה שיהיה אפשר להשתמש בו בתוכנת עריכת מוזיקה ובפוטו שופ, שימוש בשתיהן ברמה בסיסית. ראיתי מחשבים של אסוס x200ca ןvivobook. שהם עם מעבדי intel-corei3 וi5 מוחלשים.. כלומר מעבד U ולא m. האם זה אומר שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתוכנוות האלה? יש הצעות אחרות? לא משהו יקר מ3 וחצי...
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, מיני או רגיל בתקציב של בין 1000-2000, כמובן כמה שיותר זול בעיקר לצורכי עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, שום דבר מעבר מחפש משהו אמין ויציב פרטים: תקציב - 1000-2000 כמה שיותר זול זה מה שהכי משמעותי לי * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס * גודל המסך לא ממש חשוב, אך לא קטן מדי, שיהיה נוח לכתוב עבודות באופיס * משקל רצוי - כמה שפחות יותר טוב אך לא קריטי אין דרישות לזמן סוללה, שיהיה סטדנרטי או יותר, אין דרישות לרזולוציה, אין דרישות ליציאות מיוחדות או BLUETOOTH כונן קשיח - שיהיה גודל מספק, נניח 200-300 ג'יגה מינימום, כמובן עדיף כמה שיותר מעדיף עם צורב בתקציב לא צריך להכלל דברים נוספים כמו רישיון למערכת הפעלה וכד' אם כי (שוב) אם אפשר להכליל אז…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום. איך המפרט הזה למחשב גיימינג שיריץ מעולה משחקים כבדים כמו BF4 בתקציב 3300 בערך עם המסך samsung SyncMaster 2033sw מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back White + FSP 460W- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail כמו…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב כי הסכום הזה זה ממש קצה היכולת שלי) יש מספר דברים שחשובים לי במחשב 1) קצב עבודה - שיהיה מהיר וכמובן שלא יתקע 2) שיהיה יחסית שקט 3) התוכנות העיקריות שאני עובד איתן היום הן: אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr , emule וutorrent (ואני רוצה להשאיר לי אופציה גם במידה ובעתיר ארצה תוכנות קצת יותר כבדות כמו אוטוקאד וכאלה) בכל מקרה אין משחקים כבדים על המחשב. 4) לא יודע אם זה משפיע על הכרטיס רשת - יש לי 100 מגה של הוט המפרט ההתחלתי שאני ראיתי כאן באתר שנראה לי הוא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632§ion=293&target=רב-תכליתי רק שיש מספר נקודות לגביו: 1) יש להוסיף מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים במחשב יהיו משחקים קלים (יש לי כבר 7750), TRANSCODING כבד דרך הPLEX, פיתוח אפליקציות לאנדרואיד. אני צריך מעבד, לוח אם וזכרון. מעבר לכך אשמח גם להמלצה על כונן SSD בנפח 120. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, תכנות וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה את כל ה…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-