עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adir12,

;D סוף סוף הגיע הזמן למחשב חדש המפרט יהיה בעיקר למשחקים ולOC בינוני. חשבתי על המפרט הבא: Intel E6600 CPU - 365$ ASUS P5B Deluxe - 214$ G.SKILL 2gb 800mhz CL4(HK/HZ) - 1325/1600 NIS eVGA Geforce 8800GTS 320mb - 300$ Gigabyte Aurora 570 case - 170$ Enermax Liberty 500W - 650 NIS Sony X95FB LCD - 1440 NIS Westen Digital 320GB KS - 110$ Tuniq Tower 120mm HS - 266 NIS איך המפרט? איך המחירים?אפשר לבנות משהו יותר טוב בתקציב? איזה מקלדת להוסיף?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ניידים זה פחות התחום שלי, לא מכיר כמעט כלום. יש לי את המפרט הבא שאני אשמח אם תביאו לי כמה דגמים טובים שמקבילים לו, אבל במחשב נייד, גם כדי לראות כמה עולה, אילו יציאות הוא יכלול וכו'. אני מודע לכך שהמחשב הנייד עשוי (וכנראה) יעלה יותר, וגם שכמובן יהיה פחות נפח ככל הנראה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪308 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 סה"כ: ₪2008 מתחרים בכל ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תקציב מקסימלי - 4k מועדף ניסיון לצמצם את המחיר, חריגה עד 700 שקלים לטובת הגדלת הייעוד לטווח הארוך תתקבל בברכה המחשב ישומש לרוב כמכונה לעריכה גרפית בשימוש במסך המובנה גיימינג פחות חשוב היות והגדרות מדיום מספקות את צרכיי התוכנות לשימוש הינם פוטושופ אילוסטרייטור אדובי פרמייר ואפטר אפקטס המסך המועדף הוא 1080p לא בתקציב שלי מסך ברזולוציית 4k לא נדרש ציוד היקפי כלל מעדיף מכשיר שקט אך חשוב מאוד שיהיה בעל מערך קירור מעולה+ לא מתוכנן oc מערכת הפעלה לא נדרשת אין העדפה לחנות כלשהי זמינות המחשב הינה עד בעוד לחודש מהיום חיבור מועדף usb-c אם כי אפשר להתפשר, tb-3 לא נדרש כעת, כונן קשיח ssd לפחות 128 עם אחסון hdd אחד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1100 דולר מסך 13-14 רחב(WIDESCREEN) לשימוש משרדי ממושך+ מוזיקה ולצפייה בסרטים(פחות קריטי)ושימוש ברשת אלחוטיות משתנות על בסיס קבוע אני נוסע הרבה באוטובוסים טרמפים ורכבות ולא הבן אדם שיודע לשמור על ציוד הכי טוב בעולם כך שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יותר עמיד מהרגיל(הגנת הארד דיסק וטכנולוגיות דומות) כמו כן חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מ2.5 קילו עקב העובדות הנ"ל מאוד חשובה לי שהאחריות תהיה ארוכה ותקיפה כך שההתלבטות היא בין HP ללנובו ניסיתי לשחק באתר של לנובו עם כל מיני מפרטים ורק הסתבכתי יותר 1. אשמח עם תכוונו אותי במפרט מומלץ שאפשר בתקציב הזה(מעבד,זיכרון וכו..) על מחשב שירוץ בסבבה ויחזיק מעמד(ממש לא לחוץ לי טכנולוגיה הכי חדישה יותר אמינות) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orel.z,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by uri007,

ללא ציוד היקפי מבוסס AMD למשחקים ,גלישה , עריכת וידאו כרטיס מסך מינימאלי / מובנה בלוח אם (מה עדיף?) בעוד חודשיים ארכוש כרטיס מסך DX10 8800GTS או דומה כך שהמערכת תותאם לכך. תודה חברים!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omrit,

אשמח לחוות דעת על מפרט סטודנט שבניתי. המחשב ישמש גם לפיתוח תוכנה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. עד 3500 ש"ח תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלית, פיתוח תוכנה, קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המחשב הישן הפסיק לעבוד ואני חושב לרכוש מחשב חדש תוך שימוש בחלק מרכיבי המחשב הישן: דיסק קשיח: WD2500AAKS, WD800 - שניהם בחיבור SATA צורב - LG GH22NP20 בחיבור ide מסך - LCD 17 של NU עכבר אלחוטי של לוג'יטק. המחשב משמש: לגלישה באינטרנט, סרטים: הורדה/צריבה/צפייה. office, קצת מאוד משחקים. טיפול בתמונות דיגיטליות: שמירה/צפייה/עיבוד קל. רמת שקט נידרשת: 8 מעוניין שבמחשב החדש יהיה חיבור HDMI, אולי גם DVI. לא נידרש OC לוח אם: GA-P55-UD3L מעבד: i5 - 5650 בתדר של 3.2GHz האם נידרש מאוורר מיוחד למעבד? כרטיס מסך: SAPPHIRE - HD5670 512MB D5 HDMI אני מבין שיש לכרטיס זה מאוורר? האם יש כרטיסים דומים שלא נידרש עבורם מאוורר (למען השקט?) האם כדאי במקומו את ATI RADEON HD5450 Silent 512MB? מא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by udist,

קראתי פה הרבה על ההבדלים בין במעבדים ולפי הבנתי, אני לא אשים לב להבדל שכן אני לא מתכוון להכביד על המעבד. אבל הייתי רוצה לדעת על שאר ההבדלים בין המחשבים, לאיזה שוק פונה הXPS? כמה הבדל יש בין כרטיסי המסך? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי המשקל של הXPS? זה 1.8 או 2.2?? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? (שמתי לב אולי לRPM של ההארד דיסק...) אני יודע שהXPS מחוץ לתקציב, אבל אני שוקל למתוח את התקציב בשבילו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מקווה שזה לא נוגד כאן את כל החוקים, אבל ההודעה שלי נדחקה הצידה ואיש לא ענה לה. שיניתי כמה מהדרישות. אם לא קשה, אנא מפרט למחשב לפי הפירוט הבא: 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים. בעיקר משחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, ובקרוב 2 Assassin's Creed. השאיפה היא להגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט: 6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tronado,

Sapphire ATI Radeon X700Pro Toxic PCIe 128MB

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח מעדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו Unity3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט בעיקר במשחקים במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא יודע ולא מבין בזה אבל אם זה יכול להוסיף ולא עולה יותר מדי אז כן. אשמח לקצת מידע על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liortaib,

תקשיבו בניתי מפרט מחשב מה אתם אומרים אליו שמתי לב שהחנות יקרה ואני יכול להביא את זה ביותר זול רק בניתי שם כי יש שם את כול החלקים שאני רוצה. הינה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1521 לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤932 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ¤1428 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL ¤2032 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤361 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤127 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤438 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 (BLACK/SILVER) +25cm FAN w/o PSU ¤310 עכבר: LOGITECH G5 LA…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך מפרט למשחקים ב4K ללא ציוד היקפי כלומר בלי מסך ומקלדת וכאלה שטויות רק קופסא עם חלקים ואת ההרכבה אני מבצע בעצמי לא מתוכנן OC(אובר קלוק) תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח Neriya
    Started by אורח Neriya,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Aternus,

יש לי כרגע: AMD Athlon XP 2600+ (Barton 512K) Gigabyte 7N400PRO: 400Mhz FSB, 6Ch. Sound, FIREWIRE, SATA, LAN, AGP X8 ... 512 DDR 400Mhz Geil ATi Radeon 9600PRO Gigacube CD LG x52 CD-RW LG x52x24x52 יש לי 1000 שקל לשיפורים

18. Started by gilon,

אני צריך מחשב נייד טוב באיזור ה9000+ שקלים. הוא צריך בעיקר להתאים לצורכי מולטימדיה(סרטים ומשחקים) אבל צריך שיהיה טוב גם לצורכי משרד. בקיצור צריך להיות לו מעבד מהיר או סביר ביותר לפחות, כרטיס מסך טוב, לפחות 512 ram ,עדיף שיהיה אפשרות לתקשורת לאינטרנט וחשוב מאוד שיהיה לפחות 15 אינץ' ורמקולים טובים ואם תוכלו גם לתת לי לינק לאתר הזול ביותר שאפשר לקנות אותו ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SMILE IL,

שלום אני חדש כאן ואני מקווה שסוף סוף מישהו יעזור לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by waizman,

הכותרת אומרת הכל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי המחשב בעיקר למטרת הפעלת משחק world of warcraft - cataclysm וקצת ‎StarCraft II (מחשב שני בחדר אין צורך שיהיה עליו משהו אחר) אני יודעת שהמשחק לא דורש יותר מידי אבל אשמח אם המפרט יחזיק מעמד P: השקט חשוב במידה של 7 המפרט שקיבלתי: ‎מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV ₪326 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪121 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪781 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by rafi k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alexg402,

שלום וברכה. הלחטתי לרכוש מחשב נייד למטרות של תוכנות שירטוט לצורך לימודים וביחד עם זאת למטרת משחקים. 3 הדגמים הסופיים לאחר חיפוש ממושך הם : samsung. asus, hp http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22973454&af=2055&bid=true http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21113&cf=zap HP pavilion עם מפרט דומה לשני האחרים. הדבר שהכי מעניין אותי זה רמת הגימור, איכות החומרים, חוזק המעטפת. קראתי מספר ביקורות ולפי מה שהבנתי ש HP קצת נשאר מאחור לעומת SAMSUNG הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש אחד משלושת המחשבים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים