ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה עם מפרט לעבודת תכנות וגיימינג מתון שיעמוד באפגריידים עתידיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל כל הצעה שמשפרת ומייקרת גם מבורכת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה (מולטיטסקינג ויחסית הרבה חלונות פתוחים - Eclipse או שתיים, console או שתיים, Chrome עם הרבה tabs וכדומה, משחקים אבל נוסך Diablo 3 ו- Path of Exile. המסך הראשי הוא "IPS 24 עם רזולוציה 1920X1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר (שיעורים של בתי ספר, הדפסות, אינטרנט וכו'). הדרישות הן: 1. מסך 15.6. 2. מפרט חזק כדי לא לשדרג בשנים הקרובות (I3 מינימום). 3. זמן סוללה ארוך כמה שניתן (למרות שישתמשו בו בעיקר בבית, פרמטר חשוב בשבילם). 4. עדיפות למחשבים הנמכרים באייבורי ועם אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח (אסוס וכו'). אני משתמש ביום יום באסוס UX31A ונהנה מזמן סוללה של מעל ל8 שעות כשהWIFI כבוי ומביצועים מעולים, אבל לפעמים נראה שלא היה מזיק 8GB זיכרון במקום ה4 הקיימים, אז אם יש ניידים עם 8GB, הם מקבלים עדיפות. תודה, אבירן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב E6300 עם כרטיס מסך GF9600 GT . ברצוני לדרג קלות את המארז, ספק כוח וקירור למעבד. המחשב חופר לי במוח בלילה ובתור התחלה של שידרוג אז ככה... מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 195 1 195 מארזים Antec Price Units Total Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) 295 1 295 ספקי כוח SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 סה"כ 860 ש"ח מה דעתכם? תודה, משה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,300 ש"ח, מעדיף לסגור עניין ב-7,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים, בהגדרות הכי גבוהות, לכמה שיותר זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז זה היה המפרט הראשון שהמחירים בpchardware: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 434.05 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron KX400-8XV VIA KT400 Motherboard ( ATA133, AGPx8, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0 ) [ ¤ 456.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 316.71 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1199.98 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 69.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 131.9…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד להורים שלי בתקציב של כ-2000 שח. ניתן לרכוש מאילת. בעיקר לשימוש ביתי למורה (אופיס\אינטרנט וכו') מסך 15 לפחות. אין חשיבות גדולה למשקל וסוללה כיוון שהמחשב ישאר בבית. עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה ווינדואס. אם יש אפשרות אז מומלץ לשלב SSD קטן עם כונן קשיח גדול (1T) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב קטן ~14" לביתי בת השש , שמו שהעיקרי , סרטים ,יוטיוב , אינטרנט ומשחקי רשת חיפשתי ומצאתי דברים זולים אבל ממש לא מרשימים ואפילו נחותים עד אשר נתקלתי בדגם הזה באייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11889 שתי שאלות : האם יש אופציה טובה יותר ? מחיר , אחריות וכאלה? האם המחשב הנ"ל יחזיק בכבוד 3 שנים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים להגיד לי שיקנה כמו שלי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1040 לוח אם: ₪580 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI- כרטיס מסך: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E Powercolor ₪1200 דיסק קשיח: 395 WD 250GB 7200RPM, 16MB SATA2 WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1260 צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ₪185 ספק: Hec 400TRT ₪260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪360 מסך LCD: CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI ₪1250 כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 ₪40 סה"כ 6570
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קראתי את המדריך אז אני יודע בערך מה צריך לעשות ולכן אני רוצה לשאות כאן שאלות ספציפיות לגבי המחשב... לצערי אני לא זוכר כרגע את שם הדגם במדויק (אאל"ט DV6 זה שם סדרה ולא שם של דגם ספציפי...) בכל מקרה במחשב יש כרגע שני זכרונות של 1GB DDR3 ב800HZ , מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג, לפחות ל3 אולי כבר ל4... כרגע הזכרונות הם של SAMSUNG. מה שאני רוצה לשאות זה ספציפית לגבי הדגם הזה, איפה אני מחליף את ה RAM והאם זה מסובך ? לפי המדריך בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך במיוחד, אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולהבין כדי לדעת למה לצפות. שאלה אחרת שיש לי היא מאיפה מומלץ לקנות זכרונות וכמה זה צפוי לעלות פחות או יותר ? אם אני רוצה 2 של 2GB כמה זה אמור לעלות ? האם אני יכול לקנות אחד של 4G…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד לשימוש משרדי - אופיס וגלישה בעיקר. המחשב צריך להיות מעט חסין יותר פיסית - הנוכחי התפרק עקב שימוש שוטף. גודל 13-15.6, עדיפות לSSD בנפח 256 לפחות, ואם יש אופציה לשני כוננים בתקציב גם טוב. ניתן לחרוג עד 3000, עדיפות שלא.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 עם 250 SSD עכשיו, בכונן D של LENOVO מוקצים 25 גיגה... כדאי לחלץ משם כמה גיגות לטובת מחיצה חדשה? או להוסיף ל C? ואם כן, אז כמה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 5000 מתי מתוכננת הרכישה: החודש כשיש את כל המבצעים או חודש הבא בסמוך לקריסמס מהארץ או מחו"ל: רצוי מהארץ אך אם יש אתר אמין מחו"ל אין לי בעיה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה מינימום ואם יש אחריות בין לאומית זה מעולה חברת המחשב הניד המועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה מועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: תמליצו אתם למרות שאני גם מסוגל להשיג בעצמי גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר יותר טוב, לא? תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי זמן סוללה רצוי: כמה שיותר גודל הצג: כמה שיותר וכמובן בשביל שיהיה נוח לעבוד ולשחק איתו צבע המחשב הרצוי: משהו על גוון של כחול אבל אני עם ראש פתוח אפשרויות נוספות במחשב: תמליצו אתם אין לי ממש רעיונו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב 6400: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/inspn?c=il&l=he&s=bsd שאפשר לקנות אותו למשל כאן: http://www.officedepot.co.il/(gdu4skydbuee1j450dngst55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713552 או כאן (יותר יקר): http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=152 ויש גם את זה, שהוא הכי זול, ואפשר להוסיף עוד חצי גיגה ב300 ש?ח, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=421 אז מה דעתכם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כפי האפשר, לא על חשבון מהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוטאק מצטרפת לחגיגת מחשבי החלונות 8.1 הקטנטנים ומשיקה את ה-ZBOX PI320 - מחשב אישי שלם בעל מימדים דומים לאלו של סמארטפון לכתבה: http://hwzone.co.il/zotac-zbox-pi320-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-