עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigkatan,

חייב את עזרתכם הוא עונה על רוב הרצונות שלי. יש מתחרים טובים שיש לכם להציע?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Xardas,

שלום, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם המחשב שווה כיום? הוא במצב מצויין. http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs5vn4l תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, מעונין לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא: המחשב מיועד למשחקים כבדים ללא OC מתוכנן מסך 22" יש לי עוד תקציב של 200-300 ש"ח: האם יש מקום לשפר את לוח האם ללוח מתקדם יותר ? אני יודע שאני יכול לחסוך בכרטיס המסך א הייתי קונה אותו בפנדס. איך הזכרונות של מושקין ? אמינים ? תודה רבה מראש על כל התייחסות ;D מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http:/…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרכבתי את המפרט הבא: אשמח אם תעזרו לי לשפץ אותו במארז וספק והחלפת חלקים כאלה או אחרים אם יש צורך לדעתכם. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. 979.79 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 527.00 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.94 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1,098.98 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 426.99 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 196.07 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 68.32 Logitech® Deluxe Keyboard 122.97 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM 4,018.06 אודה לעזרתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by arield,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6500 ש"ח לא חריגות , יש לנצל את התקציב עד סופו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימנג ורק גיימניג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , מקלדת , עכבר , מסך ואוזניות ( מעדיף ציוד של חברות מוכרות כמו רזר , קורסייר וכו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

8. שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yairzv0,

הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ו-3 חודשים. בגדול אני מרוצה ממנו, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לעבוד ל...א...ט! הוא נתקע לא פעם, לוקח לו שניות ארוכות לפתוח מסמכי וורד, דקות לא מעטות להידלק, מידי פעם כשאני כותבת המסך "נתקע" לכמה שניות, ואז משלים את האותיות שכתבתי, בקושי פותח מסמכי אופיס 2007 (יש לי 2003 ואני פותחת מסמכי 2007 עם תוסף, אבל כאמור בימים האחרונים, עושה לי בעיות). ובגדול יש תחושה שהוא כבר אוטוטו מתפגר בלי שום סיבה נראית לעין ( אבל כאמור זו רק תחושה). אני סטודנטית, עובדת על המחשב המון (לא תוכנות משוכללות וכו'- בעיקר וורד ואינטרנט), וזקוקה לו נואשות. מה אפשר לעשות כדי להחזיר קצת את המצב לקדמותו ולגרום לו לעבוד מהר יותר? :s05: אני לא מפעילה תוכנות כבדות או…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by King_J,

שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…

16. שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המחשב השולחני (כבר בן 10!!!) והעדפתי כבר ללכת על נייד אבל מרוב אופציות הלכתי לאיבוד. התמקדתי על כמה דגמים ספציפים ורציתי לשאול את עצתכם. הייני סטודנט כרגע ואני מחפש מחשב שיהיה מחשב שולחני נייד, הוא חייב להיות חזק כי אני מריץ עליו תוכנות כבדות של סימולציות כמו MATLAB , VHDL ועוד דברים אשר יבואו בעתיד. כמו כן אני אראה דרכו סרטים וללא ספק אחברו לטלוויזיה או מסך גדול, אשתמש ב OFFICE אינטרנט ומידי פעם PHOTOSHOP. דרישות: מעבד i5, 4G RAM , מסך 15'+, כונן קשיח שיהיה 7200RPM (גודל פחות משמעותי), כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים + משחקים בסיסיים (אני לא גיימר אבל מידי פעם זה נחמד), 3 שנות אחריות (הכרחי!) מחיר שאני מוכן לשלם, עד 5000 (או פחות כמובן). ראי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מסך 20 אינץ' 1680X1050 DELL 2007WFP רוצה מחשב לגיימינג רציני... ועבודה שוטפת נוחה במחשב ושיהיה שקט תנו מפרטים שמומלצים לדעתכם... בנוגע לכרטיס מסך עדיין מתלבט בין CF4850 ל4870 תודה רבה לעוזרים ול JC Denton שעזר לי מאוד בנושא הקודם

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דרוש מחשב בעיקר לעבודה ולמולטימדיה, אין צורך במשחקים. אני מניח שארצה להרחיב אחריות לשלוש שנים, אבל לא מצאתי חברה שאני בטוח שתכסה אותי גם בארץ (אמרתם משהו על דל, אבל באתר שלהם ישראל לא מופיעה ברשימה, ובאימייל ששלחתי לנציגות הישראלית שלה בנושא קיבלתי תשובה מבולבלת שממנה משמע שאצטרך לשלם על תיקונים כאלו בארץ). אשמח לשמוע הצעות, אבל אם תוכלו רק להיות בטוחים במידע שאתם אומרים לי שזה יהיה בטוח אחריות בינלאומית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Forza Milan,

שלום , אני צריך מפרט ב-4000 גג בלי מסך, מטרות המחשב: א. עבודה שוטפת על המחשב, כניסה להרבה אתרי אינטרנט בו זמנית , צפייה בסרטים מתוך האינטרנט, בלי להוריד. ב. משחקים פה ושם, כמו פיפ"א ו-NBA אבל זהו בערך... ג. עבודה משרדית רגילה, אם זה וורד וכל השאר... רק תצילו אותי מהפנטיום 3 450MHZ שאני סוחב איתו שנים! לפני שאתם סתם נותנים לי מפרטים עם AMD , תסבירו לי בכמה מילים למה הוא עולה על הפנטיום 4 כי אני רגיל איתו.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש הבדל משמעותי בין מעבד P7350 ל P8400 של אינטל בניידים? ההבדל ביניהם 150 $ שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, GTA IV, crysis 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900/ אינץ21.5" / 54.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Idowa1,

קיבלתי הצעת מחיר לגבי המחשב הנ״ל ואשמח לדעת האם מחשב זה באמת שווה את הצעת המחיר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקיי הנה המפרט.. הדעה שלכם מאוד חשובה שלי.. CPU - Intel Pentium 4 3000MHz 1M Cache 800FSB LGA775 Motherboard - GIGABYTE GA-8I915PLG Memory - GeIL Original 512MB - 2x256 DDR400 with cooling VGA-Card - GIGABYTE GeForce 6 FX6200 256MB TurboCache PCI-Express HDD - Western Digital SATA 120MB 7200rpm 8M Cache DVD-RW - LG DUAL LAYER DVD+/-RW x16 GWA4161B Sound - AC-97 8-channel o/b LAN - Marvell 10/100/1000 o/b USB2 - 8 units: 2 front- and 6 backside Case - Foxconn TLA 436 Silver/Black CPU VentTube - Intel Aproved *עריכה* המחשב הוא בשביל אינטרנט, תוכנות כבדות ומשחקים בקטנה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.