ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן בלי מחשב שמתאים לגיימינג ולאור העובדה שהמחשב הנוכחי יפסיק לעבוד בקרוב, אני מחפש מחשב לגיימינג, גיימינג ועוד גיימינג. בעיקר משחקי כדורגל ומשחקי FPS. חשוב לי שאם כבר אני קונה מחשב חדש אז שאני אוכל להריץ את כל מה שיוצא היום בהגדרות האולטרא וללא קירטועים. דרישה נוספת היא שהתקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אני אסתדר עם חלונות 7. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וסרטים כבדים ביותר(BluRay, 3D). * גודל המסך? 14-15.6". האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1366x768-1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? תמיד יש עדיפות למשקל נמוך יותר אך אם זה בא על חשבון דברים אז אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ארוך ככל שניתן, רק שלא יבוא על חשבון דברים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, HDD ויש אפשרות גם לשילוב אך לא חובה. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין בעצמי כדי לחסוך …
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכנתי את הטופס *תקציב: עד 2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מדיה (מוזיקה וצפיה בסרטים HD על גבי מסך טלויזיה) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? 1366x768 * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא למשל מחשב כמו זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846493 השאלה המתבקשת היא; האם מעבד סלרון יעשה את העבודה? אם כן, אשמח לחסוך את ההפרש או…
-
- 30 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214.&list=1&sort=1&glist=1&uin=20413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב הנ"ל 2958 בסניף אילת, בעיקרון מתאים בול לצרכים שלי זאת אומרת 3K, מסך 14 אינץ', מעבד סבבה ודיסק קשיח סבבה, גיימינג קל בלבד (supermeatboy, minecraft וכאלה), והטאץ' זה בונוס, ולא ממש משנה לי הgloss אני גם ככה הולך להשתמש בו בעיקר בפנים ולא בחוץ. אז לדעתכם שווה לקנות? או שיש משהו בסגנון באותו מחיר שיותר שווה?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB חייב למכור כדי לשדרג למחשב חדש או לקניית מק פרו או איימק.... ד"א כרגע מותק…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש לקנות לפטופ חדש בתקציב של עד 3,000 שקל (בגדול רצוי פחות מזה אבל אם תשכנעו אותי שיש סיבה טובה להוציא יותר, אז אפשרי). כן חשוב לי שהדברים שאני עושה במחשב יעבדו חלק ומהר ולא יתקעו. בגדול, השימוש שלי בלפטופ הוא: שימוש סטנדרטי באינטרנט (מייל, פייסבוק, סרטים...) - אני אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים. פיתוח PHP על אקליפס. רוב הפיתוח מול שרתים בענן, אבל חלקו על xampp מקומי. לעיתים די רחוקות, לפתוח פוטושופ לעריכות מאוד בסיסיות של תמונה. עוד דברים רגילים של מחשב (אופיס, סרטים וכו') שיקולים נוספים: לא איכפת לי בכלל מהמותג, אבל כן חשוב שתהיה אחריות ושהוא לא יתפרק אחרי שנתיים. משקל - רצוי שיהיה קל יחסית, אני כן מתכנן להסתובב איתו לפעמים. סוללה - רצוי זמן סוללה של ל…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=846339,853514 הרכיבים שיש במחשבים האלה זה מה שאני מחפש מבחינת החומרה פחות או יותר. רק לא ברור לי מדוע למשל יש בין שני הדגמים הנ"ל הפרש של 400 ש"ח בעוד ההבדלים מאוד מינוריים (ואפילו לטובת הזול) לדוגמא הסוללה של הזול היא 6 תאים לעומת 4 תאים של היקר.. בנוסף, אם מסתכלים בכלל על סדרת T430, מחשב עם אותו רכיבים כבר מגיע כמעט ל3000 ש"ח. מה ההבדל בין הסדרות שגורם להבדלי מחיר האלה?? והאם באופן כללי המחשבים שיש שם בהשוואת מחירים נחשבים טובים ואמינים?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסיסי לסטודנטית- ישמש בעיקר לאופיס וגלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי קצת צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ' ומסך מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל- אין צורך בכונן אופטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה אם אפשרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מחשב אמין עם אחריות ל…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
* תקציב: 1100 דולר בערך. * מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. מאט. * רזולוציית המסך? מינימום Full HD. רצוי כמובן פאנל IPS. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. תאורה אחורית יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? כמה שפחות, בלי קפיצות לא פרופורציונאליות במחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. מינימום יום עבודה, פלוס מינוס 7-9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: יש…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לשנת הלימודים הקרובה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג - חובה! עדיף מחשב קל שיהיה נוח להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד - לפחות 5 שעות (אם קיים ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ידוע * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל לא חובה (מעדי…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. אם מוסיפים מסך אז זה בנוסף לסכום הזה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. אבל אם יהיה חריגה של 100 200 ש"ח נסתדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב רגילה + עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית. חוץ מתוכנות לעריכת ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודש הקרוב אקנה מחשב נייד חדש ללימודים לתואר הראשון, מKSP סניף אילת (אני גר בבאר שבע, ויש הנחה על מוצרים באילת ולכן שווה לי יותר לקנות שם) שני הדגשים הכי חשובים לי: -מקלדת נוחה להרבה מאוד הקלדה. הבנתי שאם לוקחים מחשב נייד דק, אז המקלדת תהיה גרועה בהתאם. ולכן, לא אכפת לי מהעובי של המחשב. העיקר שתהיה מקלדת נוחה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הסיבה שבחרתי במעבד האסוול היא כדי לחסוך בסוללה. תקנו אותי אם אני טועה וזה לא באמת עוזר. השאלון של חוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים. הרבה הקלדות, שימוש באינטרנט וזהו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. חשוב שיהיה מאט. לא אוהב השתקפויות. * רזולוציית המסך? לא משנה לי. העיקר שתהיה מקלדת נוחה וזמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מדגם Samsung NP530U4E, בין השאר בעקבות המלצה בפורום הזה. אני מעוניין לחבר מסך ישן עם חיבור VGA בלבד למחשב, אשר במפרט הטכני שלו רשום שיש לו חיבור של Mini VGA. לשם כך קניתי מתאם בין VGA ל-Mini VGA אבל אני לא מוצא שום כניסת וידאו במחשב שהיא לא HDMI. אם מישהו פה מכיר טוב את המחשב או שבבעלותו אחד כזה, אשמח אם הוא יידע לעזור לי בנידון. משיטוטים באינטרנט הבנתי שיש חיבור שסמסונג קוראת לו Mini VGA אבל הוא לא באמת החיבור הנכון, ושסמסונג מוכרת את המחשב יחד עם מתאם בין החיבור שלה לחיבור VGA רגיל. לשם השוואה, מיני VGA נראה כך: [h=1][/h] ואילו היציאה במחשב שלי נראית כך: אשמח לעזרה (האם אולי קיים חיבור mini vga אמיתי, ואם כן היכן, ואם לא אז האם החיבו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אשמח לעזרה בנושא, הנה המידע לפי הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה ברמה גבוהה, עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטריטור - ללא תוכנות תלת מימד), ופעם באף פעם - משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברשותי ספק כוח 550W של CORSAIR, וכונן 1TB (אשמח ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-