עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oraven,

שלום אני מחפש מחשב נייד כמתנה לאדם שיוצא לגמלאות אני קצת בדקתי באינטרנט פשוט אני לא כל כך מבין בזה וידעתי שפה בטוח יש אנשים שמבינים יותר ממני מאוד חשוב שלמחשב יהיה מסך 15" הסדר גודל במחיר אמור להיות 2000 אפשר טיפה לחרוג הדבר המאוד עיקרי הוא שיהיה סניף באיזור חיפה במקרה שהוא ירצה להחליף או לתקן השימוש במחשב לא יהיה יותר מדי מדובר בבן אדם מבוגר הוא לא הולך לשחק או משהו , מאוד חשוב אבל שיסחוב אינטרנט אופיס וכו... שיגיע עם מערכת הפעלה ואחריות של 3 שנים מאוד המליצו לי ללכת על DELL אז אשמח אם זה יהיה מחשב של DELL אבל אם אתם יודעים שיש משהו יותר טוב אז אשמח להצעות. תודה רבה אשמח לתשובות שיהיה יום טוב .

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי חבר המעוניין לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל. באייבורי נתנו לו כמה הצעות - המעניינות שבהן, לדעתי, היו - Dell Inspiron 3421, HP Pavillion SleekBook. נטיתי יותר לכיוון ה-Dell - גם בגלל הסוללה (שישה תאים), וגם בגלל המעבד (i5 מול i3), אך כיוון שראיתי עליו ביקורת שלילית (המון תקלות - ויכול להיות שזה היה מקרי), וכיוון שאני לא מתעדכן בחדשות החומרה כבר שנים, העדפתי להתייעץ איתכם. אין העדפה מיוחדת לגודל מסך (מ-13" ואילך אני מאמין שזה בסדר). אין העדפה מיוחדת לחיי סוללה ארוכים (סביר ואילך). סה"כ הבקשה היחידה שלו היא שמערכת ההפעלה תעבוד בצורה חלקה, כולל כמה תוכנות ברקע (לא מדובר במולטי-טאסקינג מטורף). אין העדפה מסוימת לחנות - עדיף שתהיה בארץ, ואם יש אפשרות באזור המרכז, אבל ל…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Deron,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by הדוד משה,

* תקציב? עד 2000 עם אפשרות לחרוג עד 300, רצוי לחסוך. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וצפיה בסדרות, שום דבר מעבר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך 15 או 15.6, לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, רזולוציה טובה יותר תתקבל בברכה תמיד, אבל אני חושב שאפילו 720X1280 יספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? משקל נמוך זה תמיד יתרון, אך היות והמחשב לא יצא כנראה מהבית, גם מחשב כבד הוא לא שובר-עסקה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אף שכן רצוי מאוד שהסוללה תהיה יותר גדולה מ-4 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך ב-SSD, אם נכנס בתקציב זה נחמד, אבל בעקרון אין טעם. ק…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים וקצת משחקים בעתיד הרחוק ( שנה פלוס ) אוטוקד בתדירות נמוכה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך ) אין עדיין מסך, רצוי 22-23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? diablo 3 נכון לעכשיו , ובעתיד משחקים דומים. 3.…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by gad57,

יש לי לפטופ של PACKARD BELL מדגם EN TK11BZ, המחשב בא עם מעבד E 350 שנתקע בהרצת סרטים ב 1080P. (בדקתי,בעת הרצת סרט המעבד לא יורד מ99% והזיכרון עומד על כ 2.5 גיגה ) מצאתי בEBAY שניתן לרכוש מעבד מאותה תושבת (FT1) בכ100 ש"ח,(E450/E1200/E1800). אצלי המעבד לא מולחם וניתן לפירוק, השאלה היא אם הביוס יזהה את המעבד למרות שהוא מסדרה יותר "מעודכנת"? למישהו יש ניסיון בשדרוג שכזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by maimon_y,

אני צריך להחליף למחשב הנייד שלי מאוורר למעבד השאלה שלי היא האם אני צריך את אותו מאוורר בדיוק או שאפשר כל מאוורר שהיה באותו גודל? חברת המחשב ACER.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. Started by dp92,

I5 760 sythe mugen 2 Ga-p55-usb3 זכרונות 4 gb במהירות 1333 HD 5670 1gb ram הארד דיסק 240 gb ללא ספק כוח מארז פשוט כמה שווה? והאם שווה להשקיע 150 שקל בספק חדש ולמכור אותו עובד?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by IDOnoach,

שלום. שמתי לב שבSTART PC מוכרים את המעבד I5 2400 במחיר נמוך מאוד יחסית ל3330 מה שמאפשר לי להרכיב מפרט מאוד חזק עם ספק כח מכובד וGTX760 בפחות מ3000 שקל. רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין המעבדים האלו ואם כן מהו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב שלי הוא dell inspiron 1764 והוא מתחמם כמו שאתם רואים וזה בלי שהרצתי איזשהו סרטון ביוטיוב (כשאני עושה את זה החום מגיע ל 20 מעלות יותר) אני מבין קצת ופרקתי את האמא של המחשב והגעתי עד למאוורר ונקיתי אותו מאבק וזה עדיין לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות? ומזה בכלל ה CPU ו ה CORE1 CORE2 ועוד שאלה, אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך אני יכול?? מה אני צריך לעשות? תודה רבה

11. Started by איציק כהן,

יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?

12. Started by tomllic,

אהלן, אחרי הרבה זמן בלי מחשב שמתאים לגיימינג ולאור העובדה שהמחשב הנוכחי יפסיק לעבוד בקרוב, אני מחפש מחשב לגיימינג, גיימינג ועוד גיימינג. בעיקר משחקי כדורגל ומשחקי FPS. חשוב לי שאם כבר אני קונה מחשב חדש אז שאני אוכל להריץ את כל מה שיוצא היום בהגדרות האולטרא וללא קירטועים. דרישה נוספת היא שהתקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אני אסתדר עם חלונות 7. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by Idani26,

בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by omerz90,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית וסרטים כבדים ביותר(BluRay, 3D). * גודל המסך? 14-15.6". האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1366x768-1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? תמיד יש עדיפות למשקל נמוך יותר אך אם זה בא על חשבון דברים אז אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ארוך ככל שניתן, רק שלא יבוא על חשבון דברים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, HDD ויש אפשרות גם לשילוב אך לא חובה. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין בעצמי כדי לחסוך …

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avilavi,

עדכנתי את הטופס *תקציב: עד 2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מדיה (מוזיקה וצפיה בסרטים HD על גבי מסך טלויזיה) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? 1366x768 * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא למשל מחשב כמו זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846493 השאלה המתבקשת היא; האם מעבד סלרון יעשה את העבודה? אם כן, אשמח לחסוך את ההפרש או…

• 30 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by LittleNicky,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214.&list=1&sort=1&glist=1&uin=20413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב הנ"ל 2958 בסניף אילת, בעיקרון מתאים בול לצרכים שלי זאת אומרת 3K, מסך 14 אינץ', מעבד סבבה ודיסק קשיח סבבה, גיימינג קל בלבד (supermeatboy, minecraft וכאלה), והטאץ' זה בונוס, ולא ממש משנה לי הgloss אני גם ככה הולך להשתמש בו בעיקר בפנים ולא בחוץ. אז לדעתכם שווה לקנות? או שיש משהו בסגנון באותו מחיר שיותר שווה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by oOtalOo,

תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…

21. המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB חייב למכור כדי לשדרג למחשב חדש או לקניית מק פרו או איימק.... ד"א כרגע מותק…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by yoni11,

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dbareket,

היי כולם, אני מחפש לקנות לפטופ חדש בתקציב של עד 3,000 שקל (בגדול רצוי פחות מזה אבל אם תשכנעו אותי שיש סיבה טובה להוציא יותר, אז אפשרי). כן חשוב לי שהדברים שאני עושה במחשב יעבדו חלק ומהר ולא יתקעו. בגדול, השימוש שלי בלפטופ הוא: שימוש סטנדרטי באינטרנט (מייל, פייסבוק, סרטים...) - אני אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים. פיתוח PHP על אקליפס. רוב הפיתוח מול שרתים בענן, אבל חלקו על xampp מקומי. לעיתים די רחוקות, לפתוח פוטושופ לעריכות מאוד בסיסיות של תמונה. עוד דברים רגילים של מחשב (אופיס, סרטים וכו') שיקולים נוספים: לא איכפת לי בכלל מהמותג, אבל כן חשוב שתהיה אחריות ושהוא לא יתפרק אחרי שנתיים. משקל - רצוי שיהיה קל יחסית, אני כן מתכנן להסתובב איתו לפעמים. סוללה - רצוי זמן סוללה של ל…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.