עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kevitor,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dafi123,

תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. [TTIP]מעוניין[/TTIP] לשדרג את מחשבי בצורה קיצונית - צריך מחשב יחסית חזק לתכנות בסיסיות לסרטים ב 1080P , הן בטלויזיה 42 והן במסך מחשב , מעוניין לחבר מסך מחשב שני - המפרט שיש לי כרגע CPU Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz 50 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 533MHz (5-7-7-20) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 51 °C Graphics Philips 202EL (1600x900@60Hz) Panasonic-TV (1600x900@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 610 (MSI) 69 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA וספק של SEASONIC אם אני לא טועה 400W המחשב שלי מאוד איטי ונתקע הרבה , השאלה אם כדאי לשמור את הספק ובכרטיס מסך (נקנו לפני …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. הרכבתי את המחשב הבא, אשמח לחוות דעת. הייתי רוצה אפילו לנסות להוזיל קצת לכיוון ה-3.5 אם זה אפשרי מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים. שימו לב השמחיר כולל מסך (שאני מכיר כבר ומאוד מרוצה ממנו) איך המארז והמאוררים? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 קירור למארז: Xclio 256 Colour L…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. המחשב מתחמם ברמה די גבוהה למרות שהמאוורר וגוף הקירור תקינים. יש המלצה על משטח קירור למחשב הנ"ל ? הנייד אמנם "13 אבל אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב נייד של "15. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

8. Started by Yossiel,

שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי. עריכה: תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר. * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6 * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים. * דרישות מיוחדות ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ** עדכון ** הזמנתי את הנייד Samsung NP370R5E, נאמר לי שחסר אותו במלאי ולא ידוע מתי יחודש המלאי. במקומו הציעו לי את ה-HP 250 (כולל הרחבת אחריות באותו מחיר של הסמסונג). מה דעתכם? לפי בדיקה שלי חוץ מסוללת 6 תאים אין לו שום יתרון על הסמסונג. אני מחפש אלטרנטיבה לסמסונג באתר שלהם במטרה לקבל אותו במחיר של הסמסונג כולל הרחבת אחריות, מה דעתכם על הניידים שמצאתי? 1. Lenovo U310 * יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, 24GB SSD חסרונות: 4GB (מספיק לשימושים שלי) 2. Samsung NP 300V3A יתרונות: Win 7, גודל, משקל, סוללה 6 תאים חסרונות: 6GB זיכרון (מספיק+ לשימושים שלי) 3. Pavilion 14 B150EJ יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, סוללה 4 תאים. חסרונות: מסך לא מט (באסה), 6GB זיכרון (מספיק…

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by noam12n,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד בגדול ללימודי הנדסה (תכנות), אבל ארצה גם לראות סרטים ב HD וגם להריץ משחקים ברמה סבירה (בינונית נקרא לזה ככה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט ? 15.6 אינץ', בנוגע לסוג המסך הבנתי שלעבודה שוטפת עדיף בכללי מסך מאט אבל אני עדיין מתלבט (אשמח לעזרה בנושא). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציית מסך טבעית של 15.6 ( 1366x768 לא ?) * דרישות מיוחדות ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by vaxhax20,

היי, אני מחפש כבר זמן מה מחשב נייד שישמש ללימודים (הנדסה) בסביבות 2500 עד 3000 ש"ח עדיפות למחשב מאט, קל יחסית ומהיר יחסית (לא למשחקים) עם מסך 15.6 עכשיו מביקורות פה בפורום ראיתי שמציעים הרבה את הדגם הזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 עכשיו התקשרתי לחברה הזאת נייד נייד לגבי הדגם הזה והוא אמר לי שיחזרו אלי רק ביום ראשון אחרי שיבדקו במלאי וכאלה ואז הוא מתחיל להגיד לי שבגלל שזה דגם לא פופולרי אז אין אותו כרגע וזה בעיקר בגלל שהוא 3 תאי סוללה והוא יחזיק רק שעה וחצי! אמרתי לו שמספר התאים לא מעיד על אורך החיים של המחשב והוא אמר שעבדו עלי ושזה מה שקובע ושכדאי לקנות משהו עם 6 תאי סוללה והתחיל להציע לי דגמים כמו http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shahar77,

לחברי הפורום שלום רב, העוד שבועיים אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול בב"ש ולשם כך אצטרך מחשב נייד. אני ארשום את מה שחשוב לי אך אשמח לשמוע הערות והארות מנסיונכם הרב. * מטרות המחשב? לימודים! אני עדיין לא יודע איזה תוכנות אדרש להפעיל אך אני מניח שהן לא יהיהו כבדות מידי (פוטושופ וכדומה), בנוסף הוא ישמש לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וכו' (בלי משחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל שיהיה נוח לעבודה, לא יודע מה עדיף מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אופטי רגיל. . * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג ניראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה זמן נחשב ארוך? שיהיה זמן עבודה סטנד…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by itshak1a,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by MaidBoxie,

CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. תקציב הוא עד 2500 שח עם יכולת חריגה אבל המטרה להגיע לאיזון ביצועים מחיר ולא לשלמות. ראשית כל המפרט שלי הינו קשיח ואינו נתון לשינוי פרט לכרטיס מסך. מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מ…

16. Started by fly by wire,

מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yossiel,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by shalito,

שלום, אשמח אם תמליצו על מחשב נייד לסטודנט, בעיקר לשם שימוש משרדי, אינטרנט ושיוכל גם להריץ סרטים בכיף כשיש זמן. גודל סביבות ה14~15" סוללה לא כלכך חשובה אבל שלא תהיה חלשה מידי. 500ג'יגה קשיח לפחות השאלון: מחשב מהארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל 14~15" לא משנה מאט או חלק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3~6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? אם זה לא יקר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא מבין בסוגים אבל 500ג'יגה לפחות * כונן אופטי? שאוכל לצרוב... אם הבנתי נכון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. 650 ₪ - Intel Quad Core i5 2400 3.2Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 1260 ₪ - NVIDIA GeForce Gainward GTX760 2GB GDDR5250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - Cooler Master Force 500 + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE 33 ₪ - Intel Original 1155 65W אין מה להגיד- עמדו במשימה. הצליחו להעמיד מפרט עם מרובע ליבות חזק, ספק עצמתי ואמין וכרטיס מסך מהיר ב3K בדיוק. שירות מעולה עם המון סבלנות. להבנתי זה הרבה שהיה אפשר להוציא מהסכום הזה. (נ.ב. היה אפשר לחסוך 200 שקל ב"שנמוך" ל7870 XT)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by coben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

21. Started by oshersz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר: קניתי מחשב חדש לפני שבוע ב KSP, מדגם . dell inspiron r15 7520. במפרט המחשב באתר מצויין כרטיס מסך מסוג AMD Radeon™ HD 7730M 2GB. כשבדקתי את מפרט המחשב ראיתי שבעצם מותקן עליו Intel ® HD .Graphics 4000. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאלתי: 1. מה אתם ממליצים לי לעשות? 2. האם הכרטיס מסך הקיים בפועל פחות טוב מהרשום במפרט? זה ממש מבאס אותי ואשמח לתשובה. תודה אודי. (משום מה אני לא מצליח לרדת שורה...)

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  23. אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Deron,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף עד 3600-3800 אפשר גם לנצל הכול אם שינוי משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים, אם יש שדרוג משמעותי בקצת יותר אז אשמח אם תציינו את שני המפרטים, עם ובלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני כבר זמן מה מחפש משהו שיוכל להחליף את דפים והמחברות הרגלים והמסורבלים. לאחרונה ראיתי את ה-thinkpad helix ודי התלהבתי מהאפשרות של לכתוב ע"ג המסך שלו, ועם השילוב של OneNote ביחד נראה ממש מה שחיפשתי. השאלה שלי אם למשהו יצא להתנסות בזה ויכול לתת חוות דעת אם זה באמת פרקטי כמו שזה נראה לי? שאלה נוספת ראיתי שיש אפשרות לקנות בנפרד את ה-Digitizer Pen שנמכר ב-helix. השאלה שלי אם ניתן לעבוד איתי עם כול מחשב בעל מסך מגע או שצריך משהו נוסף? אם צריך תכונה מיוחדת אך אני יכול לזהות אותה במפרט של אותו מחשב? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים