ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו על מחשב נייד לסטודנט, בעיקר לשם שימוש משרדי, אינטרנט ושיוכל גם להריץ סרטים בכיף כשיש זמן. גודל סביבות ה14~15" סוללה לא כלכך חשובה אבל שלא תהיה חלשה מידי. 500ג'יגה קשיח לפחות השאלון: מחשב מהארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל 14~15" לא משנה מאט או חלק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3~6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? אם זה לא יקר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא מבין בסוגים אבל 500ג'יגה לפחות * כונן אופטי? שאוכל לצרוב... אם הבנתי נכון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
650 ₪ - Intel Quad Core i5 2400 3.2Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 1260 ₪ - NVIDIA GeForce Gainward GTX760 2GB GDDR5250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - Cooler Master Force 500 + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE 33 ₪ - Intel Original 1155 65W אין מה להגיד- עמדו במשימה. הצליחו להעמיד מפרט עם מרובע ליבות חזק, ספק עצמתי ואמין וכרטיס מסך מהיר ב3K בדיוק. שירות מעולה עם המון סבלנות. להבנתי זה הרבה שהיה אפשר להוציא מהסכום הזה. (נ.ב. היה אפשר לחסוך 200 שקל ב"שנמוך" ל7870 XT)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר: קניתי מחשב חדש לפני שבוע ב KSP, מדגם . dell inspiron r15 7520. במפרט המחשב באתר מצויין כרטיס מסך מסוג AMD Radeon™ HD 7730M 2GB. כשבדקתי את מפרט המחשב ראיתי שבעצם מותקן עליו Intel ® HD .Graphics 4000. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאלתי: 1. מה אתם ממליצים לי לעשות? 2. האם הכרטיס מסך הקיים בפועל פחות טוב מהרשום במפרט? זה ממש מבאס אותי ואשמח לתשובה. תודה אודי. (משום מה אני לא מצליח לרדת שורה...)
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף עד 3600-3800 אפשר גם לנצל הכול אם שינוי משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים, אם יש שדרוג משמעותי בקצת יותר אז אשמח אם תציינו את שני המפרטים, עם ובלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מחפש משהו שיוכל להחליף את דפים והמחברות הרגלים והמסורבלים. לאחרונה ראיתי את ה-thinkpad helix ודי התלהבתי מהאפשרות של לכתוב ע"ג המסך שלו, ועם השילוב של OneNote ביחד נראה ממש מה שחיפשתי. השאלה שלי אם למשהו יצא להתנסות בזה ויכול לתת חוות דעת אם זה באמת פרקטי כמו שזה נראה לי? שאלה נוספת ראיתי שיש אפשרות לקנות בנפרד את ה-Digitizer Pen שנמכר ב-helix. השאלה שלי אם ניתן לעבוד איתי עם כול מחשב בעל מסך מגע או שצריך משהו נוסף? אם צריך תכונה מיוחדת אך אני יכול לזהות אותה במפרט של אותו מחשב? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 2000 ומשם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בעיקר, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים (אין צורך למכונת גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים מדי פעם)... אני משחק הרבה מנג'ר אבל הדרישות שלו לא גבוהות אבל למשל שיוכל להריץ את TOTAL WAR החדש (לא חייב על המקסימום) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הוא יחובר למסך 22" של פיליפס (לדעתי הוא לא FHD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך הכל חוץ ממסך, עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מחיר - 2000 ואפשר לחרוג עד 2500 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גם ב- HD * גודל המסך? 13.3 מאט אפשר גם 14 ו -15 - רק אם הם ממש קלים * רזולוציית המסך? מספיק HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרגיל, שלא יהיה קטן מידי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, עדיפות ל- Win7 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אחריות ארוכה ככל האפשר (אם יש איסוף והחזרה יותר טוב) תודה!
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי. לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שמתאים לכתיבת מסמכים וצפייה בסרטים (גם דרך האינטרנט) (לסטודנטית לקולנוע). חשוב לי שהמחשב יתחבר בקלות למקרן, שיהיו לו את כל החיבורים החשובים (expresscard,vga,hdmi,sata...), Bluetooth, עם צורב. וסוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין (ומהיר), עם כמה שיותר זיכרון, ומסך כמה שיותר גדול. שיכלול מערכת הפעלה. אשמח להמלצות על דגמים ומפרטים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-