ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר: קניתי מחשב חדש לפני שבוע ב KSP, מדגם . dell inspiron r15 7520. במפרט המחשב באתר מצויין כרטיס מסך מסוג AMD Radeon™ HD 7730M 2GB. כשבדקתי את מפרט המחשב ראיתי שבעצם מותקן עליו Intel ® HD .Graphics 4000. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאלתי: 1. מה אתם ממליצים לי לעשות? 2. האם הכרטיס מסך הקיים בפועל פחות טוב מהרשום במפרט? זה ממש מבאס אותי ואשמח לתשובה. תודה אודי. (משום מה אני לא מצליח לרדת שורה...)
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. תקציב הוא עד 2500 שח עם יכולת חריגה אבל המטרה להגיע לאיזון ביצועים מחיר ולא לשלמות. ראשית כל המפרט שלי הינו קשיח ואינו נתון לשינוי פרט לכרטיס מסך. מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מ…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מחפש משהו שיוכל להחליף את דפים והמחברות הרגלים והמסורבלים. לאחרונה ראיתי את ה-thinkpad helix ודי התלהבתי מהאפשרות של לכתוב ע"ג המסך שלו, ועם השילוב של OneNote ביחד נראה ממש מה שחיפשתי. השאלה שלי אם למשהו יצא להתנסות בזה ויכול לתת חוות דעת אם זה באמת פרקטי כמו שזה נראה לי? שאלה נוספת ראיתי שיש אפשרות לקנות בנפרד את ה-Digitizer Pen שנמכר ב-helix. השאלה שלי אם ניתן לעבוד איתי עם כול מחשב בעל מסך מגע או שצריך משהו נוסף? אם צריך תכונה מיוחדת אך אני יכול לזהות אותה במפרט של אותו מחשב? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא בשביל גיימינג (BF3, WoT, WoW, Skyrim) ועריכת מוזיקה קלילה? אם יש לכם רעיונות לשיפורים / חיסכון (מאוד כדאי!) אני אשמח לשמוע :) תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Xclio 256 Colour LED Quiet Fan 120mm with Smart Controller כמות: 1 - מחיר: ₪52 זי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשתי מחשב לגיימינג עד 4K, לא שקל יותר. זה מה שהציעו לי במגה מחשבים באשקלון: מעבד: Intel Core i5-4570 3.2 GHz 1150 HD לוח אם: GYGABYTE GA-H87M-D3H USB3 DDR3 SATA דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200RPM זיכרון:KINGSTON Preformance DDR3 8GB 1600MHz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 660 2GB DDR5 HDMI 192BIT כרטיס קול: 8 HD CHANNEL Surround sound ON (o/b) כרטיס רשת: GIGABIT LAN 10/100/1000 ETHERNET (o/b) צורב דיוידי: HP DVD-RW X24 DUAL LAYER SATA מארז: TZ-ZAG HERO 29 4USB FRONT 120MMX3 מאוור: ZALMAN FOR 1155 FOR I5 ספק: THERMALTAKE 660WATT יצא בדיוק 4 אלף ש"ח. שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, * מטרות המחשב? אני מתחיל ללמוד תואר ראשון באדריכלות לכן חשוב שיריץ תוכנות עיצוב כבדות על המחשב לדוגמא: אוטוקאד, פוטושופ, גוגל סקראצ', אופיס וכ'ו... כמו כן גם למשחקים,סרטים באיכות 1080P וכו'... * גודל המסך? 12'' - 15'' (יש עדיפות למסך קטן). * רזולוציית המסך? 1920x1080, הכי חשוב Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? bluetooth 4.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג פה אתם מבינים יותר ממני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-