ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המחשב הבא בשביל גיימינג (BF3, WoT, WoW, Skyrim) ועריכת מוזיקה קלילה? אם יש לכם רעיונות לשיפורים / חיסכון (מאוד כדאי!) אני אשמח לשמוע :) תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Xclio 256 Colour LED Quiet Fan 120mm with Smart Controller כמות: 1 - מחיר: ₪52 זי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשתי מחשב לגיימינג עד 4K, לא שקל יותר. זה מה שהציעו לי במגה מחשבים באשקלון: מעבד: Intel Core i5-4570 3.2 GHz 1150 HD לוח אם: GYGABYTE GA-H87M-D3H USB3 DDR3 SATA דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200RPM זיכרון:KINGSTON Preformance DDR3 8GB 1600MHz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 660 2GB DDR5 HDMI 192BIT כרטיס קול: 8 HD CHANNEL Surround sound ON (o/b) כרטיס רשת: GIGABIT LAN 10/100/1000 ETHERNET (o/b) צורב דיוידי: HP DVD-RW X24 DUAL LAYER SATA מארז: TZ-ZAG HERO 29 4USB FRONT 120MMX3 מאוור: ZALMAN FOR 1155 FOR I5 ספק: THERMALTAKE 660WATT יצא בדיוק 4 אלף ש"ח. שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, * מטרות המחשב? אני מתחיל ללמוד תואר ראשון באדריכלות לכן חשוב שיריץ תוכנות עיצוב כבדות על המחשב לדוגמא: אוטוקאד, פוטושופ, גוגל סקראצ', אופיס וכ'ו... כמו כן גם למשחקים,סרטים באיכות 1080P וכו'... * גודל המסך? 12'' - 15'' (יש עדיפות למסך קטן). * רזולוציית המסך? 1920x1080, הכי חשוב Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? bluetooth 4.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג פה אתם מבינים יותר ממני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,GTA V,COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי אולי לעשות מפרט מחשב שמתאים לoc. בכל מקרה אני אחסוך במילים ואפרסם אותו. (נ.ב הוא די תקציבי) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1155 קירור למעבד: NZXT Respire T20 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: MSI Z87-G41 PC Mate כמות: 1 - מחיר: ₪537 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪484 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUA…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט , שיתאים גם לסרטים, משחקים בקטנה, תוכנות ואינטרנט * גודל המסך? 15.6, לא מבין מה זה מבריק או מאט, אשמח להסבר * רזולוציית המסך?HD עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור שמעדיף כמה שיותר ,אבל לא קריטי אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום -1TB * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות ל-3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell נראית לי הכי טוב, אבל אם יש…
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן מדובר בשיפור משמעותי (עד 300 ש''ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד (C&C החדש ברשת, BF4, משחקי רשת המוניים למיניהם. תוכנות: פוטושופ אילוסטייטור ואינדיזיין גירסא 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא סגור על המסך, כניראה גודל 18.5 ורזולוציה של 1366x768 (מוכן להשקיע עד 500 ש''ח ככה שזה נתון לשינוי) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעות למפרט מחשב לגיימינג וליצירת מוסיקה בקיובייס + VST יש לי מפרט שחבר בנה לי אשמח לחוות דעת במיוחד על הלוח והכרטיס מסך לגבי כרטיס מסך שיהייה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ב-1440P לא נורא אם אם זה לא יריץ הכל ב-ultra. אני לא צריך הארדיסקים ואני אשמח אם המפרט יבנה ב-KSP. זה המפרט שחבר בנה: [h=1]Intel Core i7 4770K Haswell[/h][h=1]Corsair Hydro H60 High Performance[/h][h=1]MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87[/h][h=1]Corsair Dominator Platinum 2x4GB DDR3[/h][h=1]MSI GTX770 Gaming 4GB GDDR5 DX11[/h][h=1]Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata[/h] [h=1]Corsair Carbide 300R[/h] [h=1]Corsair Air Series AF120 Quiet Edition X2[/h][h=1]Antec High Current Gamer 75…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-