ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מולטימדיה(כל הפורמטים,כולל תכני HD),עבודה משרדית,משחקים,עריכת וידאו,גראפיקה. תוכנות עריכה:After Effects,Premiere,PhotoShop וכו'... משחקים:GTA IV וכל מיני כאלה... המסך 24" אינץ' רזולוציה לדעתי 720P,בהיקף גודל כזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין חלקים.מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט ק…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות להורים שלי (70+) tablet ומתלבט מה לקנות, צרכים עיקריים הם גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ו - youtube (אלי גם קצת משחקים פשוטים לנכדים), חשוב גם שיוכל להתחבר ל - smart TV, בנוסף אני מחפש Laptop עבורם (הם מתעקשים שהם צריכים) - צרכים עיקריים בדומה ל - Tablet, אינטרנט, youtube, יישומיי office בסיסיים ויכולת התחברות ל - smart TV, תו
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לוח+מעבד+זיכרון+HDD לשימוש כHTPC. שקט חשוב, לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב. יורכבו במארז antec nsk2480. יצורף כרטיס מסך קיים ati hd4550. יצורך כרטיס pvr 150 mce. יותקן win 7. לשימוש להקלטה ועריכה. נדרשת גם מקלדת אלחוטית קטנה שתתאים לסלון. אפשרי לחרוג מ-1500 לצורך העניין. אודה לעזרתכם. נדב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים (כרגע ברזולוציה 1280*960 אבל ייתכן שדרוג בעתיד), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס ותיכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. יש צורך גם בעכבר ומקלדת (אני דווקא אוהב את העכבר הלבן הפשוט של מיקרוסופט, אז אם אין סיבה מיוחדת אני אקנה אותו). תקציב גמיש בסביבות 3K-3.5K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. חשוב שיהיה עמיד, את המחשב הנוכחי הצלחתי להחזיק כמעט 9 שנים בלי להחליף חלקים. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות …
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 13 אלף ג'ובות אני מחפש מחשב חזק מאוד, גם בתור גיימר, וגם בתור מישהו שמשתמש בתוכנות ממש כבדות.. כגון עריכת סרטים וכו' ללא ציוד היקפי, הקירור חשוב כך שלא יהיה אכפת לי להוציא סכומים בשביל סוגי קירורים שונים. תודה.. *יותם - כנראה שנסחפתי יותר מידי, מקווה להצעות ממך..
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן בבית ואני זקוק להמלצה לשדרוג המפרט שלו,השאיפה זה לא לעבור את ה-1000 שקל ומן הסתם כמה שפחות להוציא. חשוב לציין שהשאיפה היא גם לקנות מארז חדש,שיהיה קטן ויפה יותר מהקיים. יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים(אם זה חשוב לציין). השאיפה מהמחשב: המחשב אמור ליהיות HTPC ולהתחבר לLCD 32 של חברת HAIER. הרצון שהוא יריץ מוסיקה,סרטים ותמונות וכמו כן שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט. דבר נוסף שאני רוצה זה שאני אוכל להקליט דברים מהטלויזיה למחשב. מפרט המחשב הקיים: intel pentium 4,2400 mhz asus p4s8x-x 256mb wdc wd800 jb-00cra1 radeon 9200 pro family(כרטיס מסך) ati radeon 9250(מאיץ כרטיס מסך) sis 7012 audio device נראה לי שרשמתי הכל,אם חסר משהו או טעיתי רק תג…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני בע"ה אקנה בקרוב את היוגה 2 פרו http://ksp.co.il/?select=.268..271..159.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21248&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני מעוניין להוסיף לו כונן SATA. השאלה מה עדיף להוסיף חיצוני או פנימי? אם פנימי חשבתי על זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WD10JPVX הוא יתאים למחשב מבחינת מידות? והאם הוא מומלץ בכלל או שעדיפה חברה אחרת? אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק בשביל עבודה גרפית. למחשב יוחברו ארבעה מסכים 22' או 24' כל אחד. לכן חשוב לי דגש על כרטיס מסך חזק. את המפרט אני אקנה מארה"ב (אם מישהו מכיר אתר טוב וזול שאפשר להזמין ממנו חלקים, מעולה! ) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם- הומלץ לי להרכיב מחשב נייח, אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט. האם כל החלקים מתאימים? אשמח להמלצה למארז שקט (שמו לי מארז גנרי כדי להשלים את המפרט). אציין שהמטרה היא מחשב לשימוש רגיל, בסיסי. תודה רבה מעבד אינטל Intel Core I5 11400 2.6Ghz 12MB Cache S1200 - Box קירור למעבד Arctic Freezer I13 X לוח אם Asus PRIME H510M-A LGA1200 Intel H510 DDR4 פעמיים זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB 3000Mhz DDR4 CL16 כונן Crucial P2 500GB NVMe M.2 2280 SSD CT500P2SSD8 מארז מחשב ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX Corsair CV650 650W Bronze 12cm Fan ספק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גודל מסך מינימום 15".לא מבריק. משקל וזמן סוללה לא חשובים. יציאות HDMI DVI נפח כונן קשיח גדול מהירות גדולה אחריות 3 שנים בארץ. צורב DVD
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עד היום היו לי הרבה מחשבים נייחים, ואני מבין בנושא לא רע. מחשבים ניידים, היו לי מהעבודה, והיו כבירי כוח (לזמנם) עם משקל בהתאם. כעת אני מחפש מחשב נייד אישי, שישמש אותי לנסיעות עבודה – כלומר לא שימוש יומיומי. הסתכלתי ברשת לחפש קריטריונים – אבל אני לא יודע כמה הם אינטרסנטים של חנויות. ולכן גם המלצות אחרות שראיתי כאן בפורום פחות ברורות לי. לפי מדריך השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכי בסיסי... גלישה ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יכול להיות לא גדול - אבל מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,עריכה גרפית, אינטרנט, תכני HD ותעבורת קבצים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, 3DSMAX - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים ומסך זול ואיכותי (לא כלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשיג אותם תוצאות בחיסכון אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Nba 2k,gta,cod,splinter cell,assassins creed... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע עדיין... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 שהוא יקר יותר ב- 1000 מה עדיף מבין השניים ? יש המלצות או רעיונות אחרים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב שיריץ את המשחקים הבאים ברזולוציות גבוהות על מסך 17" שיש לי (OBLIVION) לא רוצה OC או מארז שקט. תקציב: 10,000 ש"ח הנה משהו שבניתי לעצמי: מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤321 לוח אם: ASUS M3A ¤349 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9500GT 512MB DDR2 - FAN EDITION - RETAIL ¤384 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 160GB 8MB SATA2 - NCQ - ST3160815AS ¤205 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤111 זיכרון: ADATA VITESTA 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4 ¤222 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING ALPINE 64 FOR AMD S754/939/AM2 ¤54 ש…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זהו המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ¤…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בניתי את המפרט למשחקים ועבודה יומיומית על המחשב ... מעבד נקנה בנפרד והוא Q6600 . אין שום תיכנון ל OC ! והמחשב מיועד להיות שקט. לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 614 כרטיס מסך : EVGA GeForce 8800GT 512MB GDDR3 SC EDITION ¤ 1626 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤ 369 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK / BEIGE - SATA ¤ 195 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 369 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 42 מארז : THERMALTAKE SOPRANO DX BLACK 140mm VE7000BWS w/o PSU ¤ 539 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 389 קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOL…
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-