ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר עיון בפורום ובמפרטים המומלצים, ניסיתי להרכיב מפרט ל-HTPC פשוט שיתחבר לטלוויזיה בסלון. נתקלתי בבעיה במציאת מארזים מתאימים, נראה שרוב מארזי ה-HTPC תומכים בmini-ATX ולא בmATX. ובכן, במה אני מעוניין: מה התקציב המקסימאלי - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- ניתן לחרוג בכ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- ניגון תכני HD על מסך 46' ברזולוציה 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות - XBMC, PLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד לגיימינג כלל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא ממש, אבל אם יש המלצה לשלט רחוק, אשמח לקבל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לדעתי אין צורך בצורב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, המחשב יהיה HTPC מחובר לטלוויזיה. אבל זה יהיה גם המחשב העיקרי בבית, המחשב השני נטו לעבודה. בגלל זה אני רוצה שיהיה לו גם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, סגנון המשחקים שאני אוהב זה FPS למינהם ובפרט סדרת ה Battlefield בניתי מפרט בעצמי אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב, אז אשמח לקבל הערות והארות. *התקציב הוא כ2700 שקלים ניתן לחרוג במקרה שזה באמת יהיה שווה את זה בעוד 200 שקלים, אבל רצוי לא לחרוג. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪884[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? בעיקר צפייה במדיה אך חשוב שיוכל להריץ משחקים (למשל NBA 2K14) * גודל המסך? מעדיף 14 אבל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? לא כל כך קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה תאורה אחורית למקשים * משקל רצוי? 2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי אבל גם כונן 500 זה בסדר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא ACER או TOSHIBA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מעדיף שלא יהיה מסך מגע או מסתובב או כל מיני ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15 , לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300GB * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לדל HP או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע אפשרי בתקציב? איך המחשב הזה http://www.buy2…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד ASUS G51VX-RX05 שנרכש לפני כ4 שנים. כרגע יש לי HDD בנפח 320GB במהירות של 7200RPM ואני מעוניין לשדרג לSSD. השאלה היא איך אני יודע אם במחשב שלי יש חיבור SATA1 או SATA2? כשביצעתי חיפוש היה רשום שיש במחשב SATA 300, משהו כזה שלא הצלחתי להבין ממנו בדיוק מה זה. שאלה שניה, האם רכישת SSD באמת תשפר את הביצועים אצלי? (במידה ויש SATA1 ולא SATA2) תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לאחר שוטטות ענפה בחנויות ובאינטרנט הבנתי שהלנובו e330 יתאים לי בול. רק שאני מתלבט בין שני דגמים: 1)הדגם עם i5-3210 2)הדגם עם i3-3120 האם ההבדל במחיר(כ300 ש"ח) זניח בהשוואה לכמות האיכות שאקבל בi5? ושאלה נוספת: האם זה מקובל להחליף בחנות את הכונן לssd? ודבר אחרון,שאלה כללית- ההבדל בין המעבדים היכן הוא נראה?(האם הוא משפר את המהירות כמו ssd?) אם השימושים העיקריים הם אופיס האם ארגיש הבדל בין המעבדים? ואם תגידו שבהפעלת משחקים זה מורגש והלא הכרטיס מסך בכל אופן לא מיועד למשחקים?! אשמח לתשובות איתמר
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות, אבל אם זה יוצא 4200 וכד' זה בסדר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, רינדורים, סטריימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, ובנוסף בשביל לרנדר דברים מסוני ווגאס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-