ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד TOSHIBA a500-1c0 http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a500-1c0/ הבעיה: לא נדלק. לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך, לא תיקנתי כי כבר לא היה לי צורך במחשב יותר. כמה אני יכול לקבל על המחשב הזה\ חלקים שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שבהרבה יותר כדאי לקנות בחול, מה אתם אומרים? משתלם, מסוכן, לא כדאי(בגלל האחריות) וכו... ??? *לוח אם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131300R מעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115207 **כ.מסך http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4037153&CatId=3670 זכרונות http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145222 ספק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139005 ***דיסק קשיח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136319 אומנם אין ברשימה מארז וציוד מקיף אבל כרגע הם חסרי חשיבות בשבילי, אני מעוניין רק בפריטים מהרשימה. *אני מוכן לקבל לוחות …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלנו, מהעבודה של אישתי, מבצע של סמסונג. השולחני שלנו שבק בדיוק בסופ"ש ואנחנו צריכים מחשב בדחיפות. השימוש : אופיס, הורדות, לעולם לא משחקים כבדים. חשוב: נוחות שימוש (לא יהיה לנו שולחני) ונשיאה. עריכה : הבנתי שהמפרטים לא זולים ביחס לשוק, מלאתי את השאלון, מאוד אעריך את עזרתכם: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * תקציב ? 3-4K * גודל המסך? 13.3" נראה לי מינמלי לסרטים * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש לצרכי הדפסה בלבד וככזה קיבלתי את ההצעה הבאה : סלרון 300,זכרון 64 מ"ב SDRAM דיסק 4.3 WD, סידירום, כ. קול ESS, כ. מסך ATI 4 מ"ב, מדפסת HP600 יד שניה, רמקולים. זה במזומן - 850 ש"ח. נראה לי שזה מחיר קצת מופקע אבל מדובר בחנות אמינה מאד שלפחות תהיה לי כתובת אם יהיו בעיות (בלי קשר לעניין האחריות). כמו כן נראה שעדיף לקחת זכרון רגיל נוסף וכנ"ל לכרטיס מסך. על סלרון 300 לא שמעתי בכלל לטוב או לרע. אם אני עושה טעות גדולה אנא האירו את עיני. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* לוח אם ASUS CHPSET INTEL 865 PE 800 MHz DUAL DDR 2x400MHz AGPx8 * מעבד pentium 4 processor 530 3.0GHz 800MHz SOCKET LGA 775 1MB cache * מאוור פשוט של אינטל * זכרון פנימי dual ddr 400MHz 512MB * כרטיס מסך ATI 9250 * דיסק קשיח CACHE 8MB 7200 80Gb SATA * צורב MSI dual layer x16 +-DVD * כרטיס קול משולב בלוח אם וגם כרטיס רשת של ג'יגה משולב מה אתם אומרים על המארז? וכמה בערך הוא אמור לעלות? תודה! עריכה: שכחתי להגיד הוא לא מחשב למשחקים... אלה מחשב לפעולות יום יומיות כמו צפייה בסרטונים ועריכה (לא משהו רציני חתיכה וחיבור לא יותר מזה..) עריכת מסמכים וכאלה צריך מחשב שיחזיק הרבה שנים...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום HWZONE, בעוד כחודש אני רוצה לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה בחיי, אני מבין רק בנייחים (וגם בזה לא התעסקתי כבר כשנה) ואני מחפש משהו זול (4,000 ש"ח זה זול יחסית למחשבים ניידים איך שאני מבין) וחזק, בכל שנה תמיד יש איזה מציאה, איזה מוצר שמתבלט בערך תמורת מחיר. אני רוצה אותו! חח אני צריך גם אחריות 3 שנים -חובה!- ומעדיף שיהיה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם (ביצועים במשחקים), חיי סוללה פחות חשוב לי אבל מן הסתם גם רלוונטי שלא תיגמר הסוללה בשעה... באופן כללי שום דבר שאני רושם לא חקוק בסלע, גם לא המחיר, אם יש איזו שהיא המלצה בכל תחום ממה שאני כותב פה תציעו אני אשמח להשכיל. מטרות המחשב? משחקים (מומלץ שיוכל להריץ משחקים חדשים הכי טוב שאפשר), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ב…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש פצצה עם כל הדברים השווים ביותר והכל מפנדה הנה המפרט: מארז- ENERMAX Top Quality Aluminum CS-5190AL-061 מעבד- Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 לוח אם- ASUS P4B-LS זכרון- 2X SAMSUNG RDRAM 256MB-800MHZ כונן קשיח- WD 120GB 7200RPM 8MB כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM צורב- BENQ CD-RW 48x12x48 retail LG DVD 16X48 RETAIL -DVD כונן דיסקטים- TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 ספק כח- Antec TruePower 550 Watt מסך- FLATRON 17 776 FT קירור למעבד-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler WINDOWS XP PRO + SP1a כרטיס מסך- אני מתלבט בין:Triplex Silver Geforce 4 Ti4600 128MB DDR VIVO TV-Out Retail http://www.pandas.co.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מצורף המפרט. המחשב מיועד לאישה מבוגרת, לשימוש באופיס, אינטרנט, סריקה וצריבה. איך הוא ביחד למחיר? יש רכיבים שכדאי להחליף באחרים, במסגרת התקציב ? (דגש על לוח \מעבד\מסך) תודה ושבת שלום (: כותרת תוקנה, סורי. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז... כמה לדעתכם שווה המחשב הבא ? מעבד - Intel Core i5-2500k קירור למעבד - Scythe Mugen 2 Rev B לוח אם - ASROCK z68 Extreme4 זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 הארדיסק - Crucial M4 C400 128GB כרטיס מסך - Sparkle Geforce GTX 560 Ti מארז - Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח - Cougar A760 760W 80Plus Bronze תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט. המפרט: מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים) ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W) לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53H מעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8 זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiB כרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובנים צורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24 ללא דיסק קשיח ללא מסך 3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב. המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה. כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר לבטים וחיפושים אני חושבת שמצאתי לי מחשב: Dell inspiron 1525, מעבד : Dual 2 Core T 8XXX, זיכרון של 2GB ואחריות של שלוש שנים. הייעוד של המחשב הוא "מחשב לחיים"- בעיקר וורד ואקרובט, אבל גם קצת דברים מעבר, אבל לא משחקים מסובכים מדי וכו' (ומאוד חשוב- שיהיה יחסית זריז גם כשפתוחים כמה חלונות, וגם עוד שנה שנתיים שלוש- בתקווה שלא אזיק לו בעצמי עד אז). התקציב הוא עד 4500. שאלותיי הן אלו: 1. האם הדגם הנ"ל סובל מאיזשהם פגמים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את המחשב? 2. האם עדיין יש אופציה להתקין על המחשב XP (הבנתי שהיה איזה סיפור עם העדר דריברים או משהו כזה)? 3. האם הוא אכן עונה על הדרישות שהצגתי, והאם יש מחשב אחר מומלץ יותר לעניינים אלו (ובפרט- האם אני סתם רוצה מחשב עם מעבד חז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכונן בזמן הקרוב לרכוש מחשב נייד מחו"ל, התקציב כאמור 600-700$. מחשב לשימוש כללי (תלמיד) אני מחפש משהו קל, (נגיד 1.6-1.8 קילו, אבל לא מצאתי משהו כזה בתקציב) וגם אם אפשר מסך לא מבריק (גם לא מצאתי) בינתיים שמתי עין על הM1330 של דל עם: ב700$, לא הצלחתי למצוא לו קופון. (1.8 זה המשקל האידיאלי, כי לא מצאתי קל יותר בתקציב) או את הstudio 13 עם: ופה יש משהו מוזר, כי באתר של דל כתוב 805$, ואז שאני מוסיף לסל קניות כדי לשים קופון של 20% הוא אומר לי 944$, ואז אחרי הקופון זה 715. מדוע? הבעיה של המחשב הזה היא שהוא כבד יותר, ממה שהבנתי 2.2KG, זה נכון? ראיתי גם את הSL400 אבל הוא גם כבד, ופחות טוב מה13. אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח, תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-