עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Forest14,

לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by imber,

מחשב למשחקים לחבר בלי מסך בלי ציוד הקפי לא לאוברקלוק תודה רבה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים כמו קרייסיס,AC,צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, DVD, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם …

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  4. אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי הוא 4500 אם אפשרות לחריגה קטנה אז בניתי 2 מפרטים אחד AMD והשני הוא אינטל אני מאונין שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב השימושים שלי הם משחקים מוזיקה וכל סוגי הערכיה בקיצור כל דבר אפשרי על המחשב המפרטים: amd phenom II X6 six cor 1055t socket am3 2.8Ghz box gigabyte 890gpa-ud3h am3 890GX ddr3 1333 ati HD4290 hdmi hd audio DDR3 1600Mhz 2X2gb g.skiil Ripjaws Xedition dual channel sapphire HD 6950 2Gb gddr5 DX11 2XDVI HDMI Mini 2XDP PCI-e sansung 1TB 7200RPM 32MB SATA II HD103SJ LG DVD+_ RW GH22NS X22 Black sata (oem( Artic Freezer 7 PRO Rev.2 SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (oem( coolermaster CM 690 black ב4465 או Core i5 2500…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by starline,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אולי גם קצת משחקים אבל משחקים קלים ... תודה!

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ichi&,

רציתי לדעת עד כמה סוללה של 6 תאים יותר טובה מסוללה של 4 על כמה יותר זמן אנחנו מדברים כאן? תודה

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by Yahav12,

https://www.tms.co.il/175024 מה אתם חושבים על הרכיבים האלה ואם להחליף משהו? ( בלי לחרוג יותר מדי במחיר )

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by NoamS,

שלום שמעתי (באיחור) על כך ששווקו מחשבים ניידים של דל עם מעבדים גרפיים פגומים. איך אני בודק אם לא נפלתי על כזה? (יש לי מחשב נייד בן שנתיים בערך. inspiron 1520).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by אורן123,

מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDRII 800 2x1GB Kingston HyperX CL4 כרטיס מסך POINT TO POINT 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 4565 צריך המצלות בקשר לקירור והתלבטות בכרטיס מסך זה 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E או זה 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של ZOTAC

• 10 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by ohad,

אני צריך מפרט שיעלה עד 6300 שקל ללא מסך ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כבר פתחתי נושא אחד אבל התקציב עלה קצת אז החלטתי להתייעץ שוב...... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עד 2500 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעוניין בהצעות למפרט עבור מחשב לעריכת video עם תוכנת avid media composer . דרישות תקציב עד 6000 ש"ח . דרישות מינמום של avid 1 - חייב כרטיס גרפי של NVidia Quadro FX 560 ומעלה עם יציאת dvi 2 - מעבד : לפחות Intel Core 2 Duo 2.33 GHz ומעלה . 3 - 4G זכרון . 4 - HD בנפח tera על המחשב להיות שקט ככל האפשר 5 - ספק כוח 500W ומעלה . תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by pringles,

שלום אני צריך המלצה למפרט גם AMD וגם INTEL שיספקו לי הנאה מירבית במשחקים בתמורה לתקציב. לא משנה לי מאיזו חנות אני נייד.אני עובר הרבה בין נתניה לאריאל. אבל בלי קשר עם צריך חיפה ניסע לחיפה... בעיקרון הקנייה מתוכננת לתקופה שיצא COD החדש אבל אני צריך לדעת עכשיו מה ביקרוב אני הולך לקנות. דרישות מיוחדות: *יש לי מסך 2007wfp dell *עכבר יש לי, אני צריך פאד טוב לעכבר. *מקלדת יש לי. *יש לי רמקולים 2.1 של altec lansing לא זוכר את הדגם כאלה שהם כמו ה ATP3 הישנים. *אני רוצה להשאיר גם אופציה ללעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד(לעתיד). אז קירור טוב וסופר שקט גם למעבד וגם לכ.מסך. סהכ מפרט ש COD החדש ירוץ עליו בכיף וגם MOH החדש ו SC2וכמובן להמשך למשחקים אחרים. אז לא צריך מסך, לא מקלדת …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NikkieMotors,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צור…

18. שלום. אני מחפש מפרט למחשב שיהיה יעיל למשחקים (אני לא הכי גיימר בעולם), אינטרנט ותוכנות פשוטות.... אני לא יכול לעבור את התקציב הנדרש אפילו בשקל אז בבקשה לא לחרוג. שיהיה מעבד של INTEL. התכנון שלי הוא להשקיע 5 אלף על המחשב נטו ועל המסך והציוד ההיקפי אלפיים בערך, ופה אפשר לחרוג העיקר שיצא משהו טוב. דרישות אם אפשר: מעבד E6750 לוח אם P35 2 ג'יגה זיכרון (אם אפשר VALUE) ספק טוב מארז כמה שיותר שקט.... 2 כוננים...1 צורב דיוידי ואחד דיוידי רגיל 250 ג'יגה כונן קשיח כרטיס מסך לא נראה לי שחייב את ה 8800GTS שמעתי שה ATI 1950 (פרו או XT או מה שזה לא יהיה) מספיקים... המחשב מתוכנן ל 0C אם יתאפשר...יותר חשוב שיהיה חזק בצורה הבסיסית כי גם ככה אני לא מבין באוברקלוקינג הזה.. תגידו גם על איזה כ…

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אודה לכולם על עזרתם גם לדעת האם בהצעות אלו הכל כלול או שהחסירו משם חלקים חשובים השימושים הוא למשחקים לשנים הבאות, גלישה באינטרנט וקונפי לילדה לא זקוק למסך/רמקולים הצעה 1 מחשב נייח עם לוח אם Asus ומעבד Intel עם הליבה הכפולה! מחיר מחירון: ¤2959.00 מחיר מיוחד: ¤1499.00 דגם: IPD4500AS2G תיאור כללי: מחשב לבית או למשרד עם לוח אם ASUS מקורי + מעבד אינטל ליבה כפולה מקורי!!! * מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2 Ghz הדור החדש והחזק של מעבדי הליבה הכפולה! * לוח אם מתקדם מבית ASUS יצרנית לוחות האם הגדולה בעולם! * זיכרון 1024MB DDR-II 533Mhz * דיסק קשיח 200GB SATA * צורב איכותי DVD Dual-Layer הצעה 2: מחשב נייח קומפקטי מעוצב מבית Acer דגם: Aspire L5100 מחיר מחירון: ¤5490.00 מחיר מ…

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronenec,

מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב לבית שעיקרו הוא שימוש משרדי -> אינטרנט, OFFICE, ואפליקציות נוספות לעבודה (SPSS, וכו"ו), אין כוונה להשתמש בו כמחשב משחקים אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל לתת תמיכה ממוצעת למשחקים. אחרי חיפושים מצאתי את המפרט הזה אשר (אני חושב) יכול לתת מענה לכל מה שפרטתי קודם- המחיר עבור המפרטים הוא בין 2300 -2200 אשמח לקבל הערות אם המפרט אכן עונה על הצרכים או שבחרתי לא נכון מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Warranty 3 years Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! אני צריך כרטיס מסך ממש טוב שיכול לעבוד עם הלוח אם הזה:GA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. חוץ מזה יש לי 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון שאותם אני רוצה לשדרג לכמה שאפשר שיכנס במחיר הכולל {יש לי ddr1} ונפח למחשב {דיסק קשיח, יש לי ide} הכי הרבה שאפשר. חשוב לי מאוד הקטע של הכרטיס מסך, אני ממש רוצה להפעיל משחקים על רמה למרות שהתקציב לא מזהיר.. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  25. 179 ש"ח ל36 חודשים ואינטרנט 1.5 מגה לשנה המפרט הוא :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים