ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש עד 1000שח (סטודנט עני). מה כדאי לי לחפש ? איזו חברה ? דגם ? המחשב ישמש רק לצרכי אינטרנט וכתיבה. כמובן שיהיה עליו לינוקס (כך שהוא לא חייב להיות אימתני). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט זה? לא בטוח לגבי הזיכרון. האם עדיף HD S-ATA? intel p-4 2.8GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4C800 Deluxe /GBL p-4 Dual CHANNEL DDR 3Y DDR VIVO+DVI 3Y ASUS V9600XT/TVD RADEON 128MB MAXTOR 80GB IDE 7200RPM ATA 133 8MB BUFFER 3Y DDR KINGSTON 400Mhz 512MB CL3A 3-3-3
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אז כמו שבכותרת. מבקש לבנות HTPC (שיעד להריץ גם סרטים ב 1080P?) , קטן מעוצב ושקט. זה מה שבניתי (לא יודע אם זה בכלל יכנס במארז ) : גלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon X2 7750 Black Edition - 2.7 GHz 65nm לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 423.00 ש"ח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 440.00 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 357.00 ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 71.28 ש"ח WD Caviar Green 1TB 16MB - SATA 3 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 593.00 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤997 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32515 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤327 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS ספק כח Enermax Liberty 400W ¤406 http://…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ב4K ללא ציוד היקפי כלומר בלי מסך ומקלדת וכאלה שטויות רק קופסא עם חלקים ואת ההרכבה אני מבצע בעצמי לא מתוכנן OC(אובר קלוק) תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניתי את מפרט מחשב הבא: Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video ברצוני להוסיף לקנייה גם מסך LCD 17INCH בסביבות 1600 ש"ח. מסך איכותי, קצב ריפרש טוב וכו'... דבר שני, רציתי לדעת אם הספק כח שמגיע עם המארז יחזיק את המערכת טוב? כי להחזיק באופן סביר אני יודע שהוא יחזיק. השאלה אם לא כדאי להשקיע עוד טיפ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית מחשב נייד מארה"ב ולכן חשוב גם סוגיית האחריות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, גלישה, סרטים ותכנות * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? מיועד ללימודים אז רצוי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה לפחות, רצוי SSD * כונן אופטי? לא חו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב שישמש לי למטרות הבאות: צפייה בFHD, תוכנות סימולציה כמו ORCADE וMATLAB ומעט משחקי FPS. ניסיתי להרכיב משהו בעיקרון אשמח לקבל עזרה. מה שמפריע לי זה המאוורים, ומה שמצאתי שעובד בצורה יעילה בעומס מגיע 26DB אם יש משהו שמגיע 20DB אפילו אשמח הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX ₪1466 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1484 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪706 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1478 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪120 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪577 ספק כוח: [..] HEC C…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב למשחקים, אינטרנט ותוכנות (לא עריכה וכאלה)... התקציב הוא 5,000¤ אבל הוא דיי גמיש (500¤+-) HardDisk לפחות 120GB (אבל אין צורך במשהו מטורף כי כבר קיים HTPC בבית עם כל המדיה) כרטיס מסך - לפחות Mid-Range כולל עכבר (אלחוטי אבל ברמה שמתאימה למשחקים) אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת \ רמקולים \ מסך אין חשיבות לעיצוב המארז אם ניתן במסגת התקציב אז לדאוג למע' שקטה יחסית (אבל זה בתעדוף נמוך) אין צורך במע' הפעלה זיכרון - 2x1GB מן הסתם לוח-אם עם USB 2.0 ו- FireWire * אני מתכוון לקנות א המחשב מזיג-זג. תודה רבה וחג שמח!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין בהצעה לשדרוג השילוש - מעבד/לוח אם/זכרון, כולל קירור למעבד. פירוט לגבי החומרה הקיימת אחרי הפורמט הסטנדרטי- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומעט תכנון בתלת מיימד בתוכנת סולידוורקס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב, בזמן הקרוב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וראיתי את המפרט הזה. דבר ראשון, אתם חושבים שהוא טוב? אם כן, אתם יכולים בבקשה לבנות לי מפרט על פי המפרט הזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, עד 5.5K ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות, צפייה בתכני HD, זהו בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החזקים שיצאו ושייצאו: AC3, BF3, COD,GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אקנה בלי נדר מסך 21-23 אינץ'. -לאילו הגדרות…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר , ושידור תכני 4K לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WINDOWS 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-