ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איזה גרסה של windows 7 הכי מומלץ להתקין על - Dell Inspiron Mini 10 Atom N270 GMA950 ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 וחריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop, Lightroom, Google Chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשןב 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח לגיימינג עם תקציב של 8000 ש"ח. השימוש שלו יהיה למשחקים כמו red dead redemption ו - elden ring. אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועות הקרובים. יש לי מפרט ורציתי לדעת עד כמה הוא יתאים ואם יש דברים שאין בהם צורך. Processor - Intel Core i5 13600K 3.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray CPU Cooler - Arctic Freezer 135 CPU Cooler Motherboard - ASUS ROG Strix 8660-F Gaming WIFI LGA1700 Intel 8660 DDR5 Memory - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 4800MHZ CL38 VGA Card - ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זהו הגרוטאה שלי שנקנה ב2009 ב4 אלף: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי כמה המחשב שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪347 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 TI 2GB GDDR5 OC WITH BORDERLAND 2 GAME Coupon כמות: 1 - מחיר: ₪1853 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ליבא את הדגם MB134LL/A (המקבוק פרו החדש) מארה"ב, מחירו שם הוא 2500$, לארץ הוא עוד לא הגיע. דוד שלי חוזר מחו"ל וחשבתי לשלוח לו כסף כדי שיביא אותו איתו, מה הכדאיות של הדבר? כמה זמן וכמה זה יעלה "לעברת" את המחשב? יתרונות חסרונות ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_pro (המחשב שבאמצע) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שעברו כ-4 שנים מקניית המחשב הקודם (אתם יכולים לראות את המפרט שלו בפרופיל שלי) חשבתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 ש"ח (מקסימום 5100!). המטרות: אני מתכנת, כך שחלק גדול מהעבודות על המחשב יהיו עבודות תכנות, בשפות: Visual Basic, Visual Basic.NET, C, Perl, Python חוץ מ-VB.NET כל השפות האלו יכולות להסתפק במחשב די ישן, אבל ה-IDE של Visual Studio.NET גוזל משאבים רבים, והוא מרגיש איטי יחסית על המחשב הנוכחי שלי. בנוסף אני מפעיל מספר מכונות וירטואליות (בעזרת VMWare Workstation) כדי לבדוק איך התוכניות שלי עובדות על פלטפורמות שונות (חלק גדול מהפיתוח שלי הוא Cross Platform), כך שלדעתי זה מצריך יותר זיכרון ומעבד חזק כדי להפעיל בנוסף ל-Windows XP עוד שתי …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש לצרכי הדפסה בלבד וככזה קיבלתי את ההצעה הבאה : סלרון 300,זכרון 64 מ"ב SDRAM דיסק 4.3 WD, סידירום, כ. קול ESS, כ. מסך ATI 4 מ"ב, מדפסת HP600 יד שניה, רמקולים. זה במזומן - 850 ש"ח. נראה לי שזה מחיר קצת מופקע אבל מדובר בחנות אמינה מאד שלפחות תהיה לי כתובת אם יהיו בעיות (בלי קשר לעניין האחריות). כמו כן נראה שעדיף לקחת זכרון רגיל נוסף וכנ"ל לכרטיס מסך. על סלרון 300 לא שמעתי בכלל לטוב או לרע. אם אני עושה טעות גדולה אנא האירו את עיני. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... אני ממש לפניי קניה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כמה רכיבים אל תתיחסו להבדל המחירים בינהם כי עם שניהם אני יכול להתמודד Athlon XP 2400+ copper fan מידע A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA -=מידע=- VS 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0-=מידע=- W.D 80 gb 8mb buffer ATA100-=מידע=- VS maxtor 80 gb 2mb buffer ATA130=-מידע=- DDR400 samsung DDR400 crosair-=מידע=- radeon9500pro 128 VS g-force 4 TI 4200 ATX 400W usb תגידו לי איך המפרט ובדילמות מה עדיף? ב) איזה ציפסט עדיף KT400 VS nforce2 [glow=red, 2, 300]תודה רבה רבה רבה מראש[/glow] :-\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם,מה דעתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם: Asus A8V Deluxe VIA K8T800 Socket 939 Motherboard או: Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Socket 939 Motherboard או: MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard כרטיס זכרון: A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660D 128Mb DDR(64bit) DVI Video Card כונן דיסקטים:Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD צורב DVD: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W או: Chenbro PC61169 White 310W True Power Case המחירים נעים בין 4500 ל 4700 …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר עם מסך ללא מקלדת עכבר ורמקולים . המפרט צריך לשמש למשחקים כבדים. המפרט עדיף amd ולרשום מיזה חנות ואיזה חלק זה ... תקציב 5000 מעדיף להישאר עם עודף תודה לכולם .... עדיף פנדאס
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300(מחשב, מסך ומערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Fc4, bf4, cod aw, gta v, crysis 3 רזולוציה: 1920x1080 מיועד להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לנובו חושפת את סדרת היוגה החדשה שלה, ה-900, שכוללת דגם מעודכן לקטגורית הניידים ההיברידיים עם עוצמה משופרת בהחלט, משקל נמוך יותר ושידרוגים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-עושה-יוגה-הכירו-את-סדרת-ה-900-החדשה/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם\וגם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטים ומשחקים באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בעלי גרפיקה גבוהה וגם משחקים שלא ;D * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ואוזניות - …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בדרך כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, rage, crysis 2 וכל משחק חדש אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני משער3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ , אדוב אילוסטרייטור, מאיה, 3D STUDIO MAX , AUTOCAD תוכנות עריכה של וידאו גם שמשתמשות במעבד של הGPU וכו' עד 3K זה אומר שזה רק מעבדי AMD? שווה לקנות חלקים לבד ולהזמין נניח מעבד I7 מחו"ל? או שזה יוצא בכל מקרה יקר יותר? אם זה מחשב עד 3 אלף (עם אפשרות חריגה עד ל3.5K) וצריך גם כרטיס מסך טוב , מומלץ ללכת על מעבדי ATHLON 2 X4 ? או שרק על PHENOM 2 X4 ? איך מעבדי הLIANO ל DESKTOP ? ועל איזה כרטיס מסך מומלץ ללכת בתקציב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-