עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pergola,

המחשב בעיקר למשחקים (גיימר) רואה גם הרבה סרטים וגם די הרבה באינטרנט 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 500# זיכרון: DDR2 677MHZ 1024MB 700# לוח אם: Gigabyte 945P-S3 1800# מסך: LG L1970HR 2ms DVI 100# רמקולים: 250# עכבר: 518MX 200# צורב: LG GSA-H10 DVDRW BLACK 150# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 450# כובן קשיח: 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII 200# ספק כח: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN 800# מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Silver Blue Led 450# כרטיס מסך: 7300GT 256MB 7600# איך המחשב הזה..? *הכרטיס מסך חלש בגלל שלא רציתי לקנות משהו חזק שיעלה הרבה כי אני הולך בתחילת החופש לשדרג לכרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז הסטודיו שלנו מצא אופציה זולה למחשב מק לעריכה גרפית! השאלה היא כזאת. יש לנו כרטיס מסך gtx 970 strix asus עם חיבור 8pin pci-e. המפרט של המחשב הוא Xeon e5462 (שני מעבדים) סהכ 8 ליבות 32gb ddr2 800mhz ecc 240gb ssd Sandisk plus 1tb wd blue 7200 rpm בינתיים יש שם gt120 עם 512mb ram (מן הסתם לא מתאים לעריכה ב 4K בfinal cut) המחשב יעלה בסביבות ה4k אז ככה ! שאלה ראשונה ! האם ה970 יתמוך במערכת ההפעלה mac ובדרייברים של nvidia ובחיבורי חשמל הpci-e (פרמטר קריטי)? האם שווה לקנות מחשב כזה בשנתון כזה?(חשוב לציין שכבר בדקנו את המחשב והכל היה טוב חוץ מהכרטיס מסך! תודה לכל מי שיעזור!

3. שלום לכולם. אני מתכונן בזמן הקרוב לרכוש מחשב נייד מחו"ל, התקציב כאמור 600-700$. מחשב לשימוש כללי (תלמיד) אני מחפש משהו קל, (נגיד 1.6-1.8 קילו, אבל לא מצאתי משהו כזה בתקציב) וגם אם אפשר מסך לא מבריק (גם לא מצאתי) בינתיים שמתי עין על הM1330 של דל עם: ב700$, לא הצלחתי למצוא לו קופון. (1.8 זה המשקל האידיאלי, כי לא מצאתי קל יותר בתקציב) או את הstudio 13 עם: ופה יש משהו מוזר, כי באתר של דל כתוב 805$, ואז שאני מוסיף לסל קניות כדי לשים קופון של 20% הוא אומר לי 944$, ואז אחרי הקופון זה 715. מדוע? הבעיה של המחשב הזה היא שהוא כבד יותר, ממה שהבנתי 2.2KG, זה נכון? ראיתי גם את הSL400 אבל הוא גם כבד, ופחות טוב מה13. אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח, תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…

6. Started by krimon,

שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by levp1,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב חדש (למרות שאני לא ממש צריך) מבוסס AMD ATHLHON XP אני צריך 512 מגה זכרון(DDR) לוח אם איכותי (אבל שלא יעלה יותר מ800) אני אקח את ההארד דרייב של WD ה80 גיגה עם 8MB CHACH ועוד אחד של 40 גיגה של SEGETA המחשב אינו מחשב למשחקים!!! ואני לא רוצה להוציא מעל ל500 ש"ח על כרטיס מסך אז אני אקח את הREDEON 9000 עם יצאה לטלווזיה המחשב אמור לשמש כתחנת עבודת עבודה ומולטימדיה אני גם צריך רמקולים איכותיים(אבל שלא יעלו מעל ל400) כרטיס קול טוב(עד 300 ש"ח) את המקלת הפשוטה ביותר (עד 80 ש"ח) כלומר עם מעט פונקציות אבל שתהיה נוחה כנ"ל על העכבר עדיף עכבר אופטי של לוגי'טק (יש לי נסיון טוב עם לוגי'טק) כרטיס רשת אני אקח אחד מבוסס REALTEK אני זקוק גם למסך איכותי וגדול עדיף …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למשחקים תקציב עד 3700 ש"ח. דרישות המפרט: * ללא ציוד היקפי(גם ללא מסך) *לעלות משחקים חזקים במיוחד לדוגמא : call of duyt 6 , far cry וכל המשחקים הכבדים למניהם. *שהכרטיס מסך יהיה מסוג HD מכיוון שהמסך שלי הוא FULL HD. *שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מאתר http://ksp.co.il/ תודה, ערב טוב ושבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Rockout,

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במחשב בסיסי וזול, עיקר השימושים יהיו ביתיים בתקציב של 1500 בערך. ראיתי במדור את המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137587&section=293 שנראה לי מתאים ביותר, רק כשהבעיה שבחנות שאני מרכיב בה את המחשב [ksp] אין את הלוח אם המומלץ [ערכת שבבים b75], יש לוחות אם עם ערכות g41, h61, h77, z68, x79, z77. השאלה בעצם איך אני יודע איזו ערכת שבבים מתאימה לי? מצאתי את P8H61-M LE R2.0 של Asus, הוא נראה לי די טוב, אשמח לדעת אם הוא באמת יתאים למערכת או שאולי הוא לא טוב מבחינות כאלה ואחרות. ואם הוא לא מתאים אז אשמח להצעות ללוח שכן מתאים, הדרישות בסך הכל שיהיה לו חיבור DVI למסך. usb3 יהיה תוספת נחמדה אבל לא חובה. sata6 מיותר לגמרי, אין סיכוי שהמחשב ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gwb,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000, חריגה עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בssd ובhdd. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

14. Started by Buck,

מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, חבר ביקש שאבנה לו מפרט של מחשב, בניתי ואני רוצה לקבל אישור סופי . המחשב מיועד בעיקר לעבודות שגרתיות: אופיס, עריכת ווידאו, סרטים אינטרנט וכדומה, ולגיימינג. התקציב 4000 ש"ח: processor: Intel Core i5 7400 3.0Ghz 6MB Cache s1151 box motherboard: MSI B250M PRO-VDH LGA1151, Intel Z270, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI memory HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit graphic card EVGA GTX 1060 SSC GAMING ACX 3.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E HDD :Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD : Transcend SSD370 TS256GSSD370 256GB SSD SATA III power : SeaSonic 400W 80+ SS-400ET case :Antec P50 Window Micro ATX Black Case No PSU אין קירור למעבד כי אנחנו מ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf

18. Started by b00h,

בס"ד שלום. מעוניין במחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסה. בקשר ללימודים, העבודה תהיה בעיקר תכנות ותוכנות משרדיות. עדיפות למסך 15.6" אלא אם כן מישהו מרגיש אחרת. לגב המסך, מבריק או מאט (?) - פשוט כזה שיאפשר ראות טובה באור השמש ונורה, כך שלא נצטרך להחשיך את כל החדר. אני חושב שזה מאט, אבל תקנו אותי אם אני טועה. זמן סוללה - שיהיה סביר, כמובן, אני לא בטוח אם יש לי דרישה מיוחדת. פשוט כזו שתספיק לבן-אדם שהולך ללימודים כאלה, לכן עדיף המלצה ממישהו עם ניסיון. אני חושב שבאזור ה-4 שעות יהיה בסדר גמור. אין צורך בכונן DVD פנימי, תמיד אפשר לקנות חיצוני. לגבי משקל - אין עדיפות כל-כך, מוכן גם שישקול 4-5 ק"ג. משהו שיהיה סביר לתיק גב. הייתי שמח לקבל mSSD במחשב, כך שמערכת ההפעלה תרוץ - לגבי הנפח, נ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, חושב על קניית מחשב נייד חדש. חשבתי על הדגם הזה- Lenovo Legion 5-15IAH7 82RC0058IV https://ksp.co.il/web/item/216361 האם המחשב מספיק חזק להריץ את כל המשחקים הכי חדשים ? מדובר במעבר i5 תודה

20. המחשב הזה שווה 1800 שקל ? והספק אומלל 300W עבדו עליו נכון ? מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם : ASUS P5KPL-CM זיכרון : ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300W מחיר : 1780 ש"ח + 150 ש"ח מערכת הפעלה = 1930 ש"ח .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אחרי הרבה זמן שאני מנסה לבנות לעצמי מפרט, אני חסר אונים. כל פעם אני משנה משהו אחר ולא מצליח להתביית על כלום. הדרישות שלי מהמפרט: 1. מעבד שלא יגביל בכלל 4870X2 לאחר OC . (הכוונה להגיע לסביבות ה4-4.5 GHZ) 2.ללא ציוד היקפי 3. בבעלותי מסך 24", ולכן אני מבקש לכלול 4870X2. 4. קירור חשוב מאוד, גם במארז וגם במעבד. יש עדיפות גבוהה לקירור על פני שקט. 5.מארז מעוצב יהיה בונוס, אך לא חובה. תודה על העזרה, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש מחשב דיי ישן : P3-800 256 SDR LEADTEK G4 4200 128 VIVO ASUS CUV4X ועוד שטויות כמו צורב ,ה.דיסק ,מארז ועוד... אני חושב שאתם כבר הבנתם מהנ"ל שאני זקוק בדחיפות למעבד חדש זיכרון מהיר ולוח עמיד מאוד... אני מיתלבת בין הP4 2.4 לבין AMD 2400 ,זיכרון לפחות 333 MHZ ולגבי הלוח אין לי שמץ מי מה ולמה אשמח לקבל תגובות בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nkkk,

מפרט למשחקים, צריך לשפר אותו קצת אני חושב. וגם בגלל ההוזלות במחירים בגלל הקונרו. צריך להוסיף ספק ומסך! רמקולים עכבר ומקלדת זה לא הבעיה.. 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 לפי דעתי יש מה לשפר במעבד 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 מארז נחמד.. לא ניראה לי שצריך להחליף 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK 390 ש"ח אין לי מושג, לפי דעתי הוא בסיידר. 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 לא יודע אם צריך לשפר 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 לא נראה לי צריך לשפר, והוא גם לא לאוברקלוק. 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek W…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. זכרון 1024MB DDR-2 760MHZ ספק כח לפנטיום EP AMD/4 W REAL EZ COOL לוח אינטלD946GZIS+VGA תומך קונרו צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2HITACHI כ.מסך NX7100GS-TD128E UPTO256 מעבד אינטל PD820 3.4 2M DUALCORE2 במחיר של 2280 ש"ח כולל הרכבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.