ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.!! אני צריך מחשב..עד לסכום של 5000 שקל..שיתאים גם למשחקים וגם לאובר קלוק..ושהמחשב יכלול מסך 17 אינ'ץ שטוח.. תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 16 אינצ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיוכל לעבוד במשך 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש אז כמו שאתם רואים התקציב הוא 4000 ש"ח. כמובן שבניתי מפרט לעצמי אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות של מוחות שונים אז ככה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤580 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 מחיר: ¤628 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPE…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
דגשים: 1. שקט 2. יכולת הקלטת שידורי TV 3. אין צורך בהכנה לשדורי HD. 4. מארז שוכב. אם ניתן לרדת מהתקציב שהוגדר מה טוב בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב עד 2500 שח כרגע אני בונה את המפרט האופטימי זקוק לעזרה השימושים במחשב הם הפעלת הרבה תוכנות יחד ,הורדות של סרטים ומוזיקה ,סקייפ מסנגר ,הפעלת 2 מסכים יחד (בורסה) מארז מארז CoolerMaster 370וו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5171&CatCode=409 מעבד Intel® Core™ i3 2120 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או ללוח ECS דגם H67H2-M3 צ'יפסט H67 כולל USB3.0 ו-SATA3 דיסק קשיח שדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב למשרד (PC רגיל, לא פיצה או משהו בסגנון), שישמש בתור שרת קבצים ועוד כמה שירותים קטנים (יותקן עליו לינוקס). לא צריך משהו חזק במיוחד - סטנדרטי, אבל עדיף שיהיה אמין מאוד. בגדול מחפש 4GB RAM, שני הארד דיסקים גדולים (500GB+) שישבו בRAID1. זה שרת "פיתוח", כך שאין צורך בביצועים יוצאי דופן. תקציב - 1200-1500 ש"ח נניח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש לצרכי הדפסה בלבד וככזה קיבלתי את ההצעה הבאה : סלרון 300,זכרון 64 מ"ב SDRAM דיסק 4.3 WD, סידירום, כ. קול ESS, כ. מסך ATI 4 מ"ב, מדפסת HP600 יד שניה, רמקולים. זה במזומן - 850 ש"ח. נראה לי שזה מחיר קצת מופקע אבל מדובר בחנות אמינה מאד שלפחות תהיה לי כתובת אם יהיו בעיות (בלי קשר לעניין האחריות). כמו כן נראה שעדיף לקחת זכרון רגיל נוסף וכנ"ל לכרטיס מסך. על סלרון 300 לא שמעתי בכלל לטוב או לרע. אם אני עושה טעות גדולה אנא האירו את עיני. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה עושים עם סוללה של מחשב נייד שנגמרה? לפח מחזור סוללות רגיל? יש טרייד אין או משהו כזה? תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר לחסוך זה יהיה טוב אך ניתן להשתמש בכולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, צפייה בסרטים ותוכניות וכמובן עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Premiere - משתמש כמעט באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש במחשב: 1. דחיסת וידאו ( בד"כ לDIVX וכדומה ) 2. לכידת וידאו ( דרוש כרטיס לכידה מאנטנה ). 3. משחקים. 4. חלונות XP. בנוסף הייתי בעוניין ב: 1. מחשב שקט. 2. חסכן בחשמל. 3. דיסק גדול ( 500 - 750 GB ו). 4. יציאת HDTV לטלוויזה. 5. צורב DVD. בנוסף לא יזיק מארז יפה ... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כמה המחשב שלי שווה כדי שאוכל למכור אותו במלואו זאת אומרת רק לחבר את המחשב לחשמל ולמסך ולהפעיל והמחשב פועל... מארז: אין לי מושג מה השם שלו אז העליתי תמונות: http://jpg.co.il/view/500c669a3ab00.jpg/ http://jpg.co.il/view/500c65d74ae8f.jpg/ לום אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz מאוורר למעבד: פשוט- Intel LGA775 כרטיס מסך: ATI Rendoren HD 4650 512MB זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/2G Kingston KVR800D2N6/2G ספק כוח: G-pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E)o כונן דיסקים: DVD-RW (אין לי את הדגם אבל הוא נורמלי) אז מה אתם אומרים (חוץ מכונן קשיח אני מוכר הכל) כמה זה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לעריכה גרפית. בניתי מפרט לפי האתר של קי אס פי ובמסת התקציב שלי (כ6000 ש"ח לכול המחשב כולל מסכים מקלדת וכו) הגעתי למפרט הנ"ל. מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box לוחות אם למעבדי אינטל Asus STRIX B250G GAMING LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI כרטיסי מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10EJRX כונני SSD Transcend MTS800 TS256GMTS800 256GB SSD M.2 2280 SATA III קראתי הרבה באינטרנט אבל אין לי ניסיון בתחום. בעיקר מעניין אותי הקשר בין לוח האם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-