ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תיק גב זול וטוב (יחסית) למחשב בגודל 15.6 אינץ'. מישהו מכיר דגם ששווה לבדוק? בחנויות אני מוצא רק תיקים ב300-400 שקל, הרבה יותר מדי. כמו כן מוכן בהחלט לקנות יד שניה, אם מישהו פה במקרה מוכר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן המאפיינים שאני מחפש במחשב: - צג 15.6 - סוללה 8 תאים - SSD (אופציה לSSD +HDD יותר טוב , HDD 7200RPM) - כרטיס מסך טוב שיכול להריץ משחקים כמו LOL . - מקלדת נוחה (סטייל אסוס) - מתאים להרצת תוכנות של לימודי תוכנה. - DVD לא חובה - מעבד I5 ומעלה ומראש המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד למתכנת הנתונים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות, בעיקר c ו c++ ופייתון לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מינימום 14 אינץ מסך עדיף 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הזה שווה 1800 שקל ? והספק אומלל 300W עבדו עליו נכון ? מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם : ASUS P5KPL-CM זיכרון : ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300W מחיר : 1780 ש"ח + 150 ש"ח מערכת הפעלה = 1930 ש"ח .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב חדש (למרות שאני לא ממש צריך) מבוסס AMD ATHLHON XP אני צריך 512 מגה זכרון(DDR) לוח אם איכותי (אבל שלא יעלה יותר מ800) אני אקח את ההארד דרייב של WD ה80 גיגה עם 8MB CHACH ועוד אחד של 40 גיגה של SEGETA המחשב אינו מחשב למשחקים!!! ואני לא רוצה להוציא מעל ל500 ש"ח על כרטיס מסך אז אני אקח את הREDEON 9000 עם יצאה לטלווזיה המחשב אמור לשמש כתחנת עבודת עבודה ומולטימדיה אני גם צריך רמקולים איכותיים(אבל שלא יעלו מעל ל400) כרטיס קול טוב(עד 300 ש"ח) את המקלת הפשוטה ביותר (עד 80 ש"ח) כלומר עם מעט פונקציות אבל שתהיה נוחה כנ"ל על העכבר עדיף עכבר אופטי של לוגי'טק (יש לי נסיון טוב עם לוגי'טק) כרטיס רשת אני אקח אחד מבוסס REALTEK אני זקוק גם למסך איכותי וגדול עדיף …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה התקציב שלי גדל מ 3500 ל 4500 ולכן פתחתי נושא חדש אני לא צריך דיסק קשיח כי יש לי כבר אחד של סמסונג SATA2 250GB וגם לא מארז כי יש לי מארז Super Talent full tower אני מעדיף AMD המפרט שחשבתי עליו דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX8800 GTS TDH 640MB PCI-E 2300 ¤ 1 HEC 550W WIN550 430 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4630 מחיר כל תשלום: 4491.1 מחיר סופי: 4491.1 האם הכרטיס מסך יכנס במארז שלי ? אם אפשר לקבל המלצה על קירור נחמד למעבד עד 100-200 שקל , אם אני ארצה לעשות לו קצת אוברקלוק תודה מראש אסף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, דבר ראשון אני מקווה שאני כותב בשרשור הנכון! אני חושב על מכירת המחשב הנייד שלי הבעיה היא שאני לא ממש סגור על המחיר והאם בכלל מישהו יהיה מעוניין. מדובר על: Dell Xps 15 9560 (נקנה לפני קצת יותר משנה ושמור מאוד!) 4K (3840X2160) Touch Screen Geforce GTX 1050 Intel Core i7-7700HQ 32 GB Ram ו-1 טרה בייט SSD. מחשב מאוד מאוד חזק ויחסית חדש. אני חושב למכור אותו באזור ה-7,500 - 8,000 שקל (כמעט 40% מתחת המחיר שאותו קניתי) מה אתם אומרים יש סיכוי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Xaser III KINGSTON 512MB RDRAM 1066Mhz Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB Video Card CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM +לוח אם לא ידוע-כנראה משהו של gigabyte ו-+ מערכת קירור של מים,לא ידוע איזה ... אבל הוא לא מרכיב הוא קונה אותה מוכנה כבר!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com . אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף. הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא. מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב). בתודה איתי. נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו. ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי . עריכה: התקציב לרגע זה :…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח התקציב שלי הוא: 4.5 אלף שקל שימוש המחשב: בעיקר תכנות, עריכת גרפית, משחקים SSD 1 TB ברצוני שיהיה 6 יציאות ומעלה של USB (בעיקר USB 3 ומעלה) כמו כן יש לי מסך Dell 24 Monitor: P2419H: Model: Dell P2419H 1920x1080, 60Hz Input Source: HDMI תודה רבה לכל ההמלצות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתלבט על רכישת מחשב נייד LENOVO THINKBOOK 15 G2 ITL 20VE00FPIV האם הוא טוב? יש לו חסרונות משמעותיים למשתמש הביתי? האם יש מחשב אחר בתקציב הזה (עד 3500) עם נתונים טובים יותר? דרישות: מסך 14-15.6 עם בהירות טובה גם בשמש, זכרון לפחות 512, ראם 16. מחשב שיכול להריץ בלי בעיה תוכנות, סרטים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לעבור למחשב נייד בכל מקרה הידע שלי במחשבים דיי אפסי ערכתי השוואה קטנה בזאפ והגעתי בעצם לשלושה מחשבים שמתאים לי בתקציב (סביבות ה 2500+-) ובאופן כללי בפרטים נשמעים טוב מצרפת קישורים לשמוע את דעתכם ואם יש לכם המלצות נוספות טושיבה / HP / אסוס תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחריי זמן רב שאני מתכנן לקנות מחשב.. זה המפרט הכנראה סופי שלי... בלי מסך בבקשה תגידו מה דעתכם.. המפרט פה: http://rotter.net/User_files/nor/3e37d1ad615ee5ce.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CORSAIR DDR CMX256A3200 (512MB, PC-3200, CAS 2.5, HEATSINK, 400MH) INTEL Intel P4 - 2.4GHz ( 478 PIN ) - ( 512K cache - 533MHz ) -NEW - 0.13 Gigabyte GA-8SR533-P - SIS 645DDR/478 - ATX - 133 - DDR333(2Gb) - Sound Support CPU533FSB USB 2.0 GIGABYTE GIGABYTE GA-AP64 D ATI RADEON 8500Pro 64 mb DDR TVOUT TwinViewRet אלה הדברים החשובים במפרט שלי של 6500 +מסך ועוד מארז מקלדת צורב סידרום הארדדיסק וכו... רציתי לדעת מה לשנות במפרט בטווח מחירים הגיוני למשל תעירו את עיניי לגבי הלוח אם ו הכרטיס מסך בעיקר...יש יותר זולים שמביאים ביצועים משובחים יותר?? יש טיפה יותר יקרים שפשוט עושים את ההבדל????? {אני מתכנן אוברקלוק בעתיד הרחוק.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט לגיימינג בינוני - כבד וגם איך המחיר? יש תוספת של משלוחים ומס של 440 ש"ח וכל אחד מהכרטיסים עולה בין 1,000 - 1,056 ש"ח (המס שלהם כולל במה שרשמתי 440) ואיזה כרטיס מסך עדיף בין 3 הכרטיסים הבאים: Red Devil: https://goo.gl/eUkHLG XFX Fatboy: https://goo.gl/CA7hG5 Sapphire Nitro+: http://goo.gl/N7CNZf
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי נייד של TOSHIBA מדגם NB500, בעל 1GB זכרון, אני רוצה לשדרג ל2GB אך לא יודע איזה זכרון לקנות.. - על הזכרון במחשב עצמו רשום pc3-10600s-09-11-b2 במפרט של המחשב מצויין כי הוא מגיע עם זכרון של 1066 האם אני חייב לקנות זכרון במהירות זו? או שמה אוכל לקנות זכרון עם מהירות של 1333? אודה לעזרתכם בנושא
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המפרט הזה עונה על הצרכים שלי: http://tinyurl.com/pwnedmn הדבר היחיד שוויתרתי עליו כדי לא לחרוג מהקציב הוא כרטיס גראפי חיצוני שכנראה אוסיף מתישהו בעתיד (הוא לילד בן 7 אז אני לא מודאג שבלי הכ.מסך הוא לא יהיה חזק מדי למשחקים שהוא משחק). ניסיתי להרכיב אותו באתר של TMS. אשמח לדעת האם החלקים שבחרתי הם נכונים וכו'... תודה רבה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core Pentium G640 2.8Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪229 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Sil…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-