עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. מחפש מחשב נייד בתקציב עד 7,000 ש"ח לערך. לחסוך רק אם זה מחשב שיספק את הצרכים שלי לטווח ארוך. מחשב שאמור להיות צמוד אליי ולכן גודל עד 15" מעדיף 14" ומוכן גם ל13" טוב. בהתאם ל"צמוד אליי" הוא צריך להיות בעל יכולת שרידות פיזית. השימוש שלי ביומיום בגדול מסתכם ב-CHROME, VLC, OFFICE, ו-CUBASE (מעריכות סאונד קלילות ועד מיקסים להופעות באורך מלא). עריכות וידאו לרוב אני עושה במשרד אבל כבר נכנסו לי פרוייקטים שנצרכתי לערוך על הלפטופ ולכן אני חייב מחשב עם יכולת לעריכת וידאו (פרמייר). יוצא לי לעבוד עם המחשב בזמן אמת (הקרנה בהופעה, הקלטה מרובת ערוצים של אודיו, סטרימינג) ולכן היציבות שלו חשובה לי. נתונים טכניים חובה: מסך עד 15" …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אחרי הרבה זמן שאני מנסה לבנות לעצמי מפרט, אני חסר אונים. כל פעם אני משנה משהו אחר ולא מצליח להתביית על כלום. הדרישות שלי מהמפרט: 1. מעבד שלא יגביל בכלל 4870X2 לאחר OC . (הכוונה להגיע לסביבות ה4-4.5 GHZ) 2.ללא ציוד היקפי 3. בבעלותי מסך 24", ולכן אני מבקש לכלול 4870X2. 4. קירור חשוב מאוד, גם במארז וגם במעבד. יש עדיפות גבוהה לקירור על פני שקט. 5.מארז מעוצב יהיה בונוס, אך לא חובה. תודה על העזרה, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sbwolf,

שלום רב הגעתי למסקנה שכבר הכי משתלם SANDY BRIDGE, אם אני טועה תקנו אותי. המחשב מיועד לעסק ולכן כולל חלונות חוקי, כמו כן חשוב שיהיה מספיק חזק להשתלטות מרחוק על מחשב אחר. להלן המפרט שבניתי, מחכה להצעות יעול אם יש. Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by boludo,

לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itaysk,

CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - 593 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MOTHER BOARD: Epox 8RDA+ (NFORCE2) - 760 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MEMORY: DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original - 433 (*2=866) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- HD: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer - 543 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- CDRW: Lite-On 48x24x48 Black Retail CDRW - 380 -------------…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Anonymics,

שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by htfriends,

1)זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 1 ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? 1040 - כרטיס מסך בהתקן PCI-E. דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 - > ד"א, זה לא SATA..למרות שאין כ"כ הבדלים. Teac/SONY 1.44 40 1 40 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? -305 ->צורב DVD!! 2)או זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-939 (s939) nForce3 470 1 470 זכרונות? DDR 400…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !!! אני כבר כמה ימים שובר את הראש בניסיון להרכיב מפרט מחשב חדש. התקציב הוא כמו שרשמתי 3800 ש"ח גג וגם זה בלחץ. המחשב בעיקרון מיועד להכל , אינטרנט , שירים , סרטים , אופיס וקצת משחקים אני צריך מחשב קומפלט , מעבד+לוח+זיכרון+דיסקשיח+צורב+מארז+מסך 19" LCD .. קצת מוגזם , ואני באמת שובר את הראש כבר כמה ימים בניסיון להרכיב מחשב בתקציב הזה.. מבוסס אינטל , לא רוצה AMD ולא פנטיום E2xxx. אז חשבתי על המפרט הבא: Intel C2D E4400 Gigabyte P35C-S3 (אין לי מושג מה ההבדלים בין ה-Rev 1.x לבין ה-2.0 ..) למישהו יש מושג?? זיכרון 2x1GB OCZ PC2-6400 800Mhz 2GB Dual System Elite OCZ2SE8002GK דיסקשיח WD1600AAJS מארז Compucase 6C28 כולל ספק HEC 300W צורב LiteOn LH-20A1P (SAT…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by orenazo,

אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by OPG bongo,

מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

15. כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מפרט נוכחי: i3 2100 1X4GB RAM Kingston HyperX BLU 1333Mhz Pegatron IPMSB-H61 GT430 ספק ומארז ג'נריים, את הספק אחליף בעוד כחודש בכל מקרה. מה לדעתכם עדיף? והמסך שברשותי אינו FHD. מטרת גיימינג כמובן, אני מתכוון להמשך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. * מטרות המחשב? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור ה-13-15 אינצ'. * רזולוציית המסך? אני מאמין ש-HD יוכל לספק אותי. כמובן לא אתנגד ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה ממוצעת שתספיק לכ-6 שעות אמור להספיק לי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות שימושי עבורי, אבל לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD רגיל עם 256/512GB יספק אותי, סך הכל השימוש העיקרי הוא משרדי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אוקי אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ואני מתעסק בעריכה וקומופוזיטינג (אפטר ופרמייר) גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור) ותלת מימד (מאיה רנדור ארנולד וסינמה 4D ) אני רכשתי את המפרט הבא: עכשיו שכחתי לקנות כרטיס רשת אבל גם אותו הוספתי שהוא: D-Link Wireless N Adapter PCI-E 300Mbps https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100554 70 שקלים ההתייעצות שלי היא כזו מכיוון שרכשתי קירור שלא תומך ב-OC האם יש מצבים בעריכה ובתלת מימד שאני אצטרך להגיע למצבים שבהם אני עושה OC? איזה קירור עלי לרכוש? באמזון מצאתי את הקירור הבא: Corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG/ref=ox_sc_act_…

20. Started by DIPSET,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ori harel,

שלום לכולם זהו מפרט למחשב לעריכת וידאו (HD) המחיר שלו הוא 5700 ש"ח רציתי לשמוע את חוות דעתכם! על המפרט הזה תודה Intel Core i7-930 2.80 ~ 3.06 GHz x4 Quad Core 8MB Cache בתוספת 1695 ש"ח i7 960 שדרוג לדגם קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel (Fail Safe - Tested) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI ממשק אודיו (כרטיס קול) 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by johny,

ידידה שלי ביקשה ממני לבחור למה מחשב נייד במשקל של עד 2 קילו. עברתי על רשימת ניידים. יש מספר דברים שאני לא מבין. 1. מה ההבדל בין מעבד דותן למעבד סנטרינו (ברור לי ששניהם של אינטל)? כשרשום שמהירות המעבד 1.5 למה זה שקול במחשב נייח? 2. על איזה חברות אתם ממליצים? מי נותן שירות טוב בארץ? 3. איך הדגם הזה למשל? http://www.ligadstore.co.il/products/product.asp?catid=2&subid=180&prodid=1705 (אני יכול להשיג אותו ב-9000 שקל). 4. מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, הגיע גם תורי לבקש עזרה. אני מחפש לבנות מפרט מחשב עבור ההורים שלי. מכיוון שאני כבר לא מעורה בתחום כמו פעם אני פונה אליכם. המטרה: מחשב שולחני לשימוש ביתי ברמה טובה לכמה שנים טובות , ללא מסך. המחשב הוא לגלישה, צפיה בסרטים (גם HD), מוזיקה , אופיס וכו'. לא לגיימרים. התקציב : 2000 ש"ח פלוס מינוס. הדרישות : מעבד מהסדרה האחרונה של אינטל כלומר i3 או i5 מהדגמים עם ה4 ספרות, עם מאוורר של חברה מובילה (לא גנרי) לוח אם של ASUS ,אינטל או GIGABYTE עם כמה שיותר יציאות USB ,רצוי עם תמיכה ב USB3 ועם הכל ONBOARD כרטיס המסך צריך להיות ברמה טובה מכיוון שיש רצון לראות סרטי HD (על גבי מסך המחשב), רצוי גם עם יציאת HDMI. דיסק קשיח: 1TB ,רצוי SATA3 זכרון : 4 גיגה, לא צריך משהו …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים