עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ruld,

זה הנייח הראשון שאני קונה אחרי שנים של ניידים ורציתי להרכיב לבד מחשב לגיימינג. אני די סגור על רוב הדברים החשובים (כ. מסך, מעבד, כ.קשיח) אבל לא בטוח לגבי דברים כמו קירור, מארז ולוח אם. אשמח לדעתכם והמלצותיכם! כמו כן מה עדיף לRAM: כרטיס אחד של 8GB או שניים של 4, או שאין הבדל? תודה! 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1500 ₪ - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WINDFORCE 3 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 465 ₪ - Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 130 …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by nivzion,

היי, אחרי חפירות וחיפושים אחר מחשב נייד טוב במחיר הגון, מצאתי את: Asus K55VD-SX747H במחיר של 3300 ש"ח בערך (וזה ביחד עם תוספת 4GB זכרון, סה"כ 8GB). בעקרון, אני מתחיל ללמוד קורס WEBMASTER, שכנראה יכלול בתוכו גם הרבה שימוש בעריכה גראפית. חוץ מזה לאינטרנט וסרטים. זה המפרט שלו: Intel Core i5-3230M 2.6GHZ 8GB DDR3 1600MHz 750GB 7200rpm Super multi DVD מסך 15.6 אינץ' רזולוציה 1366x768 NVIDIA GeForce 610M with 2GB DDR3 VRAM (כרטיס מסך) Windows 8 64bit מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מבקש חוות דעת על מפרט מאיבורי למחשב לשימוש כללי כולל אינטרנט אופיס וכו': [TABLE=width: 569] [TR] [TD]מארז מארז איכותי CASECOM כולל מאוורר 90MM (לא 80MM) ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב היצרנים המובילים בעולם. ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC שידרוג לספק כח מותג Enermax 450W A. PFC-ו95 ש"ח שידרוג לספק כח מותג FSP 400W A. PFC -ו30 ש"ח שידרוג לספק כח מותג IN-WIN 450W A. PFC -ו45 ש"ח שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטב היצרנים המובילים בעולם. מעבד Intel® CoreTM i3-4130 3.4GHz…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GENERALS 2, CIV5 , Europa Universalis IV, ROME2 SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).DELL ULTRASHARP LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

6. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  7. מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה - לבחור אחד מהם . אשמח לדעתכם http://fre.co.il/items/189865-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Asus-X550VC-XX078H-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/outMaavaron.aspx?target=aHR0cDovL3d3dy5pdm9yeS5jby5pbC9jYXRhbG9nLnBocD9pZD0xMDcwMg%3D%3D http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap למחשב השלישי הוספתי 4G והמחיר התעדכן בהתאם . אנא שימו לבכם לפרמטרים - מסך מט/מבריק , אחריות וכד' תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב: אופיס, מאטלאב, סרטים, עבודה עם הרבה חלונות ותוכנות במקביל. * גודל המסך: 14-16 * רזולוציית המסך עדיף FHD אבל ממש לא חובה ורצוי שיהיה מאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי לא יותר מ2.5(המטרה היא לקחת אותו ללימודים בימים מסויימים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי דעתי לנצל או לחסוך לעוד ציוד גיימינג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,צילום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by ISRAEL3571,

אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg

12. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by afeum,

המחשב פחות לצרכי גיימינג. אלא פשוט שיהיה מחשב טוב, אמין, יעיל ושישרוד יחסית מספר רב של שנים ללא צורך בשדרוג. לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4570 3.20 6M LGA1150 מאוורר Scythe NINJA 3 REV B ספק כח Seasonic SS-650RT (X-OEM Cersion) 650W Corsair DDR 3 16G (8Gx2) 1600 CML16GX3M2A1600C9 דיסק SEAGATE 1TB SATA 3[TABLE] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 20%, bgcolor: #fafafa, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD]…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by sasyl,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…

19. Started by barak_11,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guynu,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכנים מורדים (לא HD), צפייה ישירה , הורדת תכנים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by elada22,

*תקציב:1K. חריגה:1.5K. * מטרות המחשב? בעיקר גלישה וצפייה בתכני HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 11 עדיפות למט. * רזולוציית המסך? 720p. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף usb 3, לא קריטי. * משקל רצוי? 1-2 קילו. * סוללה: לפחות שעתיים בפועל (סרטים לילדים בנסיעה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום נפח 64gb. * כונן אופטי? אין צורך בכלל. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף דוס, לינוקס... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אסוס, לנובו. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם איוורור מהצד ולא מלמטה חשוב מאוד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by avnet613,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

היי, אני לא מחפש מפרט להרכיב. אני מחפש דגמי מחשב של לנובו/HP/DELL וכו' שביציאות שלו יהיו 2 COMים מובנים. אשמח להפניות אם מישהו מכיר. רב תודות!

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים