עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adu,

או קי אני חדש וקראתי את החוקים. עכשיו אני צריך מפרט קטן לאחותי. בניתי אחד ורציתי שתגיבו מה דעתכם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 422.63 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.69 ] 1 Speakers…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. תקציב עד 3.5K (ל כולל מסך ומערכת הפעלה) בתשלומים באשראי 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט - אני גולש עם מיליון ואחד חלונות פתוחים של IE וFF ביחד! ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים (הרבה וגם ישמש כשרת שיתחבר אליו הPS ויציג לי סרטים דרך הרשת), קולנוע בייתי (גם), הורדות (תוכניות TORRENT שיחסית כבדות) 3. ציוד היקפי: אני צריך אבל לא נכלול בתקציב. 4. דברים ספציפים שלא צריך במחשב:כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (סתם כרטיס שיתמוך ב5.1) 5. העדפה לחברה או רכיב? לפחות 2*2GB זיכרון 6. קירור, עיצוב שקט: חשוב שיהיה קירור טוב, תמיד היה לי בעיה בקירור, שקט גם חשוב לא חייב שיהיה ללא רעש בכלל אבל מאוד חשוב שלא יהיה מרעיש באופן ניכר!! ממש אבל ממש לא חשוב לי העיצוב (עדיף אפילו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by neshro,

אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alons126,

שלום חברס' קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה נייד HP Pavilion מסידרה DV5 עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות... אז רציתי לשאול: 1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה?? 2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by dor_la,

אז ככה קניתי את המחשב הזה לפני שנה בערך ב-3000 שקל ואני רוצה לשדרג אותו שיתאים למשחקים של היום מה אני צריך לשדרג???? אז ככה מעבד- amd athlon 64 X2 dual core processor 3800 כרטיס מסך- readon X1300 series הארד דיסק- wdc wd1600js-22ncb1 זיכרונות 1GB אם אתם רוצים שאני יפרט עוד משו תגידו לי איפה אני יכול לראות את זה כי זה מה שמצאתי במנהל ההתקנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Yakeer,

שלום, קרוב שלי נוסע בקרוב מאוד לתאילנד, ורציתי להביא מחשב נייד. אשמח לדעת פרטים האם שווה בכלל לקנות מחשב, מבחינת מחיר, ועל איזה מחשב אתם ממליצים? מה הסדר גודל של המחירים שם? יצא לי לראות מחשב נייד של HP שממש אהבתי, שהמקלדת שלו היא כמו של מקלדת רגילה, ולא של נייד, עם המספרים וצד והכל. ויצא לי לראות עוד מחשב של Lenovo, 3000 N100, שהוא גם עמוס בפיצ'רים, אך מה שכן מה שראיתי הוא 512MB, וזה מאוד מגביל כיום. אני רוצה שהמחשב יריץ את Vista ללא שום בעייה, ושהוא יהיה מחשב בעיקר לנושאי עבודה והכל, ופחות למשחקים וכאלה דברים. בתודה, יקיר סבג.

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by Elad87,

GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by ilanus,

שלום אנשים זה D: דחוף כי אני ממש עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש! 1. מה התקציב?3500שקל! 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ואינטרנט ... שיפעיל תמשחק GTA IV חלק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכול! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא אני סומך עלייכם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אממ לא משנה לי עים המחשב ירעיש.. ויהיה מארז סבבה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אממ. צריך שהמחשב יהיה מורכב. ועים אפשר גם מערכת הפעלה.. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן כרטיס מסך של NVIDIA! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב המחשב שלי עכשיו עושה רעש של טקרטור …

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Alduin,

טוב אז אני עוזר לחבר לבנות מפרט למשחקים כבדים. אין צורך במסך, מקלדת עכבר.... רק במחשב. התקציב הוא אזור ה5500 עם אפשרות לגלוש. יש לו כבר כונן אחד והוא לא מתקין ומוריד הרבה, אז אין צורך ביותר מ80 גיגה. ושיהיה 6800 בפרט. עשיתי כבר מפרט מפנדה, מה דעתכם? יש מה לשפר, לשנות? 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 995 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 805 ש"ח 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,750 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 395 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Compucase Su…

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by 1nstall,

שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…

12. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אנימציה, קומפוזיטינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אפטר אפקטס, CINEMA4D, 3DS MAX, פרמייר, משתמש כבד, פרנסה חלקית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד, לא משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטש, 1920X1200, -לאילו הגד…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המפרט מיועד למשחקים ואולי אוברקלוק קטן, תקציב של עד 5000 ש"ח במובנים שלי. AMD Athlon 64 3000+ Venice MSI Neo4 Platinum OCZ 512MB 400MHz (2.5-3-3-7) + HS x2 ATI Sapphire RADEON X800XL 256MB NEC 3540A Black 1.44 Black WD 160GB S-ATA Antec AMG 1088B + Original 480W Logitec MX-518 5000 ש"ח, בערך. 1. האם המערכת מתאימה למשחקים של היום ואולי למשחקים בעוד שנה-שנתיים? 2. האם המערכת מתאימה לאוברקלוק פשוט, 2.5GHz למעבד ואולי לעוד רכיבים (עדיין אין לי ניסיון עם זה)? 3. האם הזכרונות טובים? 4. האם הכרטיס מסך טוב? האם יש משהו יותר טוב באותו מחיר? 5. מה דעתכם על המארז שלקחתי? האם הוא איכותי ונוח? ראיתי תמונה שבה רואים שאין הרבה מקום למאווררים מקדימה, האם זה בסדר? 6. האם הספק כוח שבא עם ה…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by ramit02,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט למשחקים בתקציב של 2650 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי... אני מודע לזה שהתקציב נמוך למחשב למשחקים אבל זה התקציב ואין מה לעשות :-\ אני בטוח שתוציאו את המיטב מהתקציב למען המטרה...ויש עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב שנכנס בתקציב... בתודה מראש נ.ב אשמח לקבל כמה אפשרויות למפרטים...תשחקו חופשי עם החלקים...

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by Yossarian22,

שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לעבור לדירה קצת פחות מרווחת וחשבתי שזאת הזדמנות מצוינת לבדוק אפשרות לעבור למחשב ALL IN ONE. הייתי שוקל IMAC אבל אני לא בטוח שאני רוצה לעבור מערכת הפעלה אחרי 24 שנים בערך של ווינדוס. האם הטכנולוגיה הזאת בשלה או שכדי לחכות עוד קצת? במידה וכן- השימושים שלי מאוד פשוטים. לימודים (קריאה וכתיבת מסמכים), צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ככה שהפרמטרים היחידים שצריך להתחשב בהם זה האיכות של המסך, והמהירות עבודה של המחשב עצמו. אני מניח שתקציב יהיה בערך 4500. אני לא רוצה מסך 27' גדול ומעדיף 23. לא צריך מסך מגע. יש משהו מתאים ומומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח PowerColor R41A-PD3 PCIe ATi Radeon X700 Pro 128-bit GDDR3 256MB 1,677 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 386 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 135 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 69 ש"ח דעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שייעודו העיקרי ישומי אופיס ואינטרנט ומעט משחקים. הכרטיס מסך אמור לתמוך במשחקים חדישים אבל אין צורך בהוצאות מוגזמות ובוודאי שלא ב- OC . המחיר הוא למחשב בלבד ללא מסך , צורב DVD , עם 1 ג'יגה זכרון, כמובן שהלוח המעבד וכן הספק יהיו חזקים דיים. ציוד היקפי היחיד שדרוש היא מקלדת ועכבר. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שלום אנשים, לפני כמעט שנה קניתי מחשב די פשוט שלא מיועד לצורכי גיימינג או משהו, העלות שלו הייתה בערך 1500, לא זוכר בדיוק. כיום אני משחק CS:GO וכמובן שהמחשב הזה לא מסוגל לעמוד בדרישות (אני כן יכול לשחק, אבל אני לא צריך להגיד לכם כמה מעפן המשחק רץ). החלטתי שאני מעוניין לעשות את אחד משני הדברים, לשדרג את המפרט או לקנות אחד חדש, תלוי בדעתכם. בשביל הידע אני אציין שאני משחק CS:GO כשהגדרות הגראפיקה של המשחק נמצאות במצב הכי נמוך בכל פרמטר. בנוסף אני משחק על Windowed mod (גרסא שבה המשחק לא עובד במסך מלא אלא בחלון) ברזולוציה של 800:600 מה שנראה כך: ואם כל זה לא מספיק, במקרה הכי טוב המשחק רץ לי על 50 FPS (מדובר על מקרים נדירים בהם אני נמצא במיקום במפה שבו אין מרחקים רבים להסת…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by mazam,

ככה התקציה הוא עד 6500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים +צפיית טלויזיה ככה שאני צריך כרטיס מסך מצווין כרטיס טלוויזה נחמד עד 250 שקל {פשוט כזה} דיסק קשיח ענק אני מוריד מלא אממ שיהיה מבוסס אינטל אבל לא חובה כרטיס זיכרון מינמום 2 גיגה עדיף יותר ו צורב DVD עכשיו אם נשאר תקציב אז עוד צורב DVD אם לא נשאר תקציב אז עוד כונן DVD שיהיה לפחות 2 כוננים חובה רק שיהיה שקט!! ושיהיה קר יענו שיהיה לו הרבה מאוררים עדיפות בבקשה לחנות מצפון הארץ ! תדה מאור נ.ב לא תוכן O.C

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  22. תציע לי לשנות איזו הם? אני מאוד קרוב קונה מחשב חדש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  23. שלום אנשים, סוף סוף אני בשל לרכוש מחשב ובעקבות שינוי במקום עבודה נפרד מהלפטופ הישן והחלש שלי. התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח עם חריגה קלה לכל כיוון. הייעוד הוא בעיקר סרטים, אינטרנט - אני חושד שאני אחטא במשחקים פה ושם אבל לא משחקי פעולה גוף-שלישי. אולי HEROES או CIV IV או דומייהם. מעוניין ללמוד עריכת מוזיקה אז קחו את זה בחשבון כי אני ארצה להריץ תוכנות די כבדות בתחום הזה. ציוד היקפי - אין צורך במסך כרגע. אם נכנס בתקציב אני אשמח לעכבר אלחוטי משובח - המקלדת יכולה להישאר חוטית. שוב בגדר אופציה בלבד. אין שום חברה מועדפת עלי. אני מאוד אשמח עם המחשב יהיה שקט ומוכן לחרוג בשביל זה מהתקציב. הצעות למארז איכותי וקירור ל-CPU יתקבלו בברכה. מבחינת גודל הדיסק אין טעם לקחת דיסק גדול מאוד כי …

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  24. אני שוקל לקנות סמסונג X360 אבל רציתי לדעת האם המעבד יוכל להתמודד עם ניגון 720P/1080P תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

דיונים חדשים בפורומים