ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל, עבר זמן מאז שכתבתי פה באתר, או בכלל השתמשתי בעברית. לא רשמתי מחיר כי, 1. המחירים ביין. 2. המחירים ביפן שונים מהמחירים בארץ. 3. הדרישות שלי די קובעות רף מסוים. מטרותיי הן בעיקר עבודות אופיס, צפייה בתכני HD ו... כשיש זמן, לשחק קצת BATMAN, ASSASSIN CREED, SKYRIM אני מניח שסקיירים זה המשחק הכי תובעני מבין השלושה, האם הרכיבים שמצויינים פה יאפשרו לי לשחק בזה ? אני מניח שבשביל לשחק על הגדרות גבוהות אני אצטרך לקנות כרטיס מסך נורמלי (בנפרד). כרגע אני מתכנן לבנות מערכת שתתמקד על המעבד הגרפי בCPU... זה יספיק ? מעבדי הAPU חזקים מספיק בשביל זה ? או שאני צריך ללכת על מעבד בנפרד וכרטיס מסך בנפרד? (עיבוד גרפי מובנה בלוח-אם גם חלש מדי אני מניח) בגדול, אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוקטובר אתחיל ללמוד מדעי המחשב כרגע ברשותי K53E של אסוס עם I5 . אני רוצה להשתדרג לדגם K55 ההבדלים בין המחשבים הם: I5-3210 VS A8-4500 HD4000 VS 7640G (מובנים במעבד) כמו כן הבדל במחיר של 80 דולר לטובת הAMD אציין שהשימוש שלי לא כלל משחקים (עד כה) (אני אגדיל את הRAM ל6\8 גיגה בהמשך) ובעיקר ללימודים מה עדיף? http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Covellite+Hairline/5720766.p?id=1218686491955&skuId=5720766&st=k55&cp=1&lp=1 http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+K+Series+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Indigo/6087209.p?id=1218717240847&skuId=6087209&st=k55…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אני אשתמש בו ללימודים שזה רק אומר לקרוא עליו אז זה לא דורש שום ביצועים מיוחדים. מצד שני למטרות תכנות חשוב לי שהוא יהיה יחסילא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב.ת חזק, לא משהו מטורף, אני לא מתכוון לשחק עליו משחקי מחשב. אבל אני כן צריך לפעמים להריץ הרבה תוכנות בו זמנית. כרגע המחשב שלי בבית הוא 4 ג'יגה של RAM ומעבד 2 ג'יגה-הרץ והוא הוא מתמודד סבבה, קורה לעתים נדירות שיש עליו קצת עומס אבל זה לא קורה כמעט. מבחינת כרטיס מסך אני לא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב. אני רוצה שהמחשב יבוא בלי מערכת הפעלה, אני מתכוון להתקין עליו Ubuntu Linux, אם יש מחשבים ניידים שבאים עם Ubuntu מותקן זה גם בסדר. הנה התשובות לשאלות הסנדרטיות: *…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב נייח ברמה מספקת ומעלה בן כשנה, ניתן לצפות במפרט באשכול זה. אני מתעתד להתחיל לימודי תואר ראשון במדעי המחשב בבן גוריון ועובר לדירת שותפים ואני מתחבט בתוכי מה כדאי מבחינתי לעשות באשר להתנהלות עם המחשב עבור לימודי: א. האם כדאי למכור את המחשב הנייח ולעבור למחשב נייד ולספוג הפסד ניכר מערך המחשב+הוצאות למחשב נייד? אליו אצטרף להוסיף מסך גדול יותר לצפיה נוחה. ב. להישאר עם המחשב הנייח ולרכוש מחשב נייד מינימליסטי עבור הרצאות (עיבוד תמלילים קל, מצגות וכו')? ג. להשתמש ב-iPad 3, להוסיף לו מקלדת אל-חוטית מ-eBay ולהשתמש בחיבור האל-חוטי של האוניברסיטה לטובת חיבור RDP/VNC/Splashtop אל המחשב הנייח לעבודה בסביבת אופיס/אינטרנט? ד. אחר? אשמח לשמוע גם מסטודנטים בעבר/הווה מה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP IVORY TMS מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ מתי מתוכננת הרכישה: עוד שבוע-שבועיים תקציב: 4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:אין יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב. חברת המחשב הניד המועדפת : סומך עליכם חח מערכת הפעלה מועדפת:רצוי וינדוס 8 גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד מדי גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: מעבדו i7, זכרון 8GB מה מטרת שימוש המחשב? משחקים כמו COD החדש, FAR CRY וכו' וגם משחקים שאמורים לצאת כמו SPLINTER CELL וכו' ברמה גבוה עבודה משרדית , מערכת מהירה ללא תקיעות אינטרנט מוזיקה סר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת\שיפורים\תיקונים\התאמות למפרט מחשב הבא. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לצורכי עבודה (מתכנת), משחקים וצפייה בסרטים. לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מסוגל להריץ כמה תוכנות כבדות (כגון visual studio,eclipse, etc.) במקביל בלי להתאמץ יותר מדי וכן שיריץ משחקים באיכות גבוהה. בנוסף אני מעדיף שהוא יהיה שקט (אבל לא חייב להיות שקט כמו דג) ושיחזיק מעמד כמה שנים טובות. המפרט: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוחות אם למעבדי אינטל Asus P8Z77-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz X2 Gigabyte HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 10/100/1000 On Board 7.1 Channel Audio SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מחיר: 3776 ₪ חנות KSP
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אנימציה, קומפוזיטינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אפטר אפקטס, CINEMA4D, 3DS MAX, פרמייר, משתמש כבד, פרנסה חלקית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד, לא משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטש, 1920X1200, -לאילו הגד…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב"נייד" שישמש כחליף שולחני: התקציב: 3800 ש"ח חריגה מקס' עד 100 ש"ח המחשב יפעל 24 שעות. חשוב שיהיה בעל איכות בניה טובה וקריר. חייב שיהיה מסך מט. זקוק לניידות בתוך הבית בלבד כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב:גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך:17 אינצ' ומעלה. * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il: יש משהו שהוא deal breaker במפרט? [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪398 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪494 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 3-4 שנים מחוץ לעניינים (ומס' שעות לא מבוטל בניסיון חזרה) החלטתי שאני צריך קצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, HD, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, tomb raider וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1650*1050 אבל איפשהו ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח INTEL מעבד INTEL: מעבד Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Intel 864 מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 103 לוחות אם למעבדי INTEL: לוח אם Gigabyte H77M-D3H זכרונות: זכרון מחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel 252 ספק Crosair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm 286 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 248 SSD: Intel 60GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT060A3K5 Retail 361 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 100 מארזים: Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case No PSU 248 מאוורר למארז: 120mm zalman * 2 70 מסך : LG e2242t…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך חברים, בזמן האחרון נאספו לי כמה חלקי מחשב, אני מוכר לרוב בEBAY ורציתי לברר מה השווי שלהם: לוחות אם: 1. GA-G41M-ES2L GYGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov תקול, הוא הוצעה ממחשב שנדלק מידי פעם, אך לא עשה בכלל POST או צפצוף, היה שם ספק גנ'רי שהוחלף בספק FSP, אך לבסוף התברר שהלוח נדפק, המעבד שהיה בו, עובד תקין בלוח חדש, לא יודע אם הוא נדפק בגלל ספק ג'נרי, לא נראה ויזואלית שהוא נשרף או משהוא, בכל מקרה זה המצב שלו. כרטיסי מסך: 1. GYGABYTE GV-NX66256DP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1218#ov תקין לגמרי *יש לי עוד 6200LE ו GTS250 שאני יוסיף פרטים יותר מאוחר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי בכ 1000-1200 דולר. (בארה"ב, מביאים לי) אחרי טיפה קריאה ובירורים, אני מתלבט בין שני דגמים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט, Lenovo Thinkpad מול Dell Latitude, מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ? הדרישות שלי מהמחשב: ניידות - משקל נמוך. (מסך 14' מספיק לי) מסך מט, ונוח לקריאה. (המחשב ישמש לקריאה ולכתיבה בעיקר) יציאת HDMI צורב DVD סוללה ל 4 שעות ומעלה. (עדיפות לכמה שיותר) דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - לא חשוב. המחשב לא ישמש למשחקים או לצפיה בסרטים. מקלדת נוחה להקלדה. בנוגע למעבד - אני חושב ש i5 יספיק. (תקנו אותי אם אני טועה...)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט בקניית אולטרה-בוק עם ביצועים גבוהים ככל האפשר עד מחיר של 5000 ש"ח מתבלט בין אלה : http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=400043&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://weshops.co.il/product/hp-envy-6-1202ea?aff=Zap מה שחשוב, מסך כמה שיותר איכותי - לצפייה בסרטים FHD. זיכרון מסך 8 GB. וינדוס 8/7 מקורי. וכרטיס גרפי חזק ככל האפשר - למשחקים בקטנה פה ושם. גם רמקולים יחסית טובים עדיף. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב, חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב למשחקים, הוא לא צריך ציוד היקפי. יש לו כבר צורב והארדיסק מהמחשב הקודם ולכן 80 ג'יגה יספיקו. זה המפרט שבניתי, אני לא מומחה גדול, אבל תגידו לי אם יש מה לשפר : מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7900GT 256MB Leadtek 1929 ש"ח. לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 582 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז+ספק Antec Sonata II 450Watt PSU 820 ש"ח. כונן קשיח Western Digital 120GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1200JS 387 ש"ח. מאוור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ש"ח. סה"כ 6117 ש"ח. *** יש לציין כי המחירי…
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-