עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maxth,

ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by RayZ,

ערב טוב דוד שלי מעוניין לקנות מחשב. ולשם כך, הוא שלח לי הצעת מפרט שהרכיב בדוא"ל. עברתי על המפרט, ואיני בטוח אם הוא טוב בשבילו. זה בגלל שאין לי מידע על הלוח, ובד"כ אני מתעסק עם הלוחות היותר יקרים. השימושים שלו: גלישה באינטרנט ואופיס. משחקים פה ושם, אבל ממש לא הכבדים. הוא מתעקש על מעבד AMD אטלון (למרות השימושים הקלים שלו, הוא מתכוון לעבוד על המחשב המון, ולמלאות אותו במסמכים. כך שהוא רוצה מהירות ללא איטיות למשך זמן בלתי מוגבל.) תקציב: (סתם, לידע כללי. לא נחוץ) 2000 ש"ח. המפרט: AMD Athlon 64 2800 Socket 754 + Cooler ASUS K8V-MX AMD SOCKET 754 DDR V+A+L MICRO ATX 3Y Kingston 512MB DDram 400 MHz WD 80Gb WD800JD SATA V-808-Z FOR P-4/AMD MICRO ATX FRONT USB+AUDIO מח…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום אשמח לחוות דעתכם על מפרט למחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת וידאו, עריכת סאונד ומיקסים 1. תקציב מקסימלי של 6.5K א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך-ניתן לחרוג ב 1000 שקל 2. המחשב משמש לעריכת וידאו וסאונד כאשר יש לקחת בחשבון שיתבצעו עליו המרות וידאו ברזולוציה של HD, 2K ו-4K כשהמהירות היא גורם חשוב בעבודת ההמרה. א) תוכנה עיקרית לעריכת וידאו - Avid Media Composer, ואדובי אפטר אפקטס(Adobe AE) לגימור ב) המחשב לא מיועד לגיימינג -הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של שני המסכים שיחוברו למחשב היא 1920X1080 -הגדרות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ו- CDROM 5. השקט מאוד חשוב: בסולם של 1 עד 10- 8 6. מתוכנן אוברקלוק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yossi pollak,

שלום. המחשב הקיים בן 10 ומקרטע. הגיע הזמן להחליף. בכללי, מחפש מחשב חזק למרות שלא משמש לגיימינג, שיהיה חזק למספיק שנים קדימה ושיהיה ניתן לשדרוג. תודה על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 8 א' ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,עבודה משרדית, עריכה בפוטושופ, צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. המסך הקיים הוא dell u2410 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוקם בחדר שינה ולכן חשו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by omrit,

היי, אשמח לעזרה למחשב משרדי לילד עם יכולות גיימינג. תקציב של 3000-4000, עדיף לא להגיע למקס התקציב אם זה לא הכרחי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. לא חייבים לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברק…

6. Started by PsyDream,

אהלן יש לי בערך 2500 שקל עכשיו יש לי יום הולדת וההורים שלי יוסיפו לי כסף למפרט והקטע שאני מתלבט בין לקנות xbox360 למחשב לפי מה שאני יודע מפרט ב-4000 + לא יהיה חזק יותר ממחשב לכן אני מתלבט (המפרט עצמו 4000 כי זה המחיר של ה-xbox360 עם התוספות ככה שיהיה שווה) כרגע זה המחיר למפרט יש סיכוי שאני יעלה את המחיר שלו ל-5000 אפילו השאלה מה אתם מציעים לי קודם לעשות עם ה-4000 מחשב או xbox360 ואז נראה מה קורה...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע איזה מחשב עדיף לקנות האם את המחשב Dell Inspiron 13 5379 IN-RD33-10595 - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/1745752-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-13-5379-IN-RD33-10595-דל או את המחשב Lenovo Yoga 730 13 81CT0032IV - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/special_offers/ZAPDEAL+SUMMERY730I7/2352336 או את המחשב Dell Inspiron 5482 IN-RD33-10951 קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/2349827-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5482-IN-RD33-10951-דל-עודפי-מלאי-יצרן ולמה עדיף האחד מהאחר? אני חושב שעדיף האחרון בגלל דגם המעבד הגבוה וגם מהירות המעבד יותר גבוהה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by nazgull,

שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1.מה התקציב המקסימאלי?-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-IV,COD MW3,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-21-23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-מסך 21-23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתו…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by yasa,

בלי OC וטיפה משחקים, שקט חשוב אבל מוכן להתפשר בגלל שאין לי כסף להשקיע ואני הולך להקים רשת קווית עם מחשב נוסף . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750 - ¤1029 קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 pro - 120 ¤ לוח אם Intel Motherboard D35DPM ¤ 590 מארזים hec 6A21B (NO PSU) - ¤ 227 ספק - FSP-450PN - 400W TruePower 12cm Fan Power Supply - ¤ 220 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS - ¤575 כרטיס מסך- Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk- ¤645 צורבים- Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA -¤ 180 נתב BR6204WG Edimax - 230 ¤ -…

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  11. שלום... התחלתי ללמוד הנדסת אלקטרוניקה לא מזמן... אז.. תקראו לי צעיר מסטול שובניסת ובן ... אבל.. חשבתי שאתמודד בלימודים הללו בלי מחשב נייד ע"י זה שאסתמך על המחשבים במקום לימודי.. אז..כניראה שטעיתי אז אני מחפש מחשב נייד. מה שחשוב לי במחשב מסך מט 15.6" קשיח לפחות 500GB 4G RAM שיחזיק שעתיים 3 התוכנה הכבדה ביותר שאריץ עליו כניראה היא C++ או משו כזה. אוכל להתקין מערכת הפעלה לבד. כך שזה לא כזה חשוב שיהיה כלול בתוכו. חשוב לי חיבור HDMI והמינימום ההכרחי חשוב שלא יהיה כבד.. כלומר עד 2.3~ זה סבבה תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 695 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 1 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 190 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 1 210 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 190 ספקי כוח‏ Ener…

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  13. הצרכים הם בעיקרון עבודה במחשב אופיס, אינטרנט , מוסיקה וקצת משחקים לא משהו רציני התקציב הוא בערך 2000-2200 לא כולל ציוד הקפי רק המחשב עצמו... תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by Adir.,

מה התקציב המקסימלי? 4 אלף ש"ח. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים גדולים וחדשים, סרטים באיכות גבוהה, קידוד סרטים וכד'. האם יש צורך בציוד היקפי? הכל חוץ ממסך. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש קריטי, שיהיה קירור טוב עבור OC איכותי. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כן, מתוכנן OC ואני יודע לבצע בעצמי. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת, רצוי באיזור ב"ש. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כן, FIREWIRE. תודה. ד"א זה בשביל חבר ככה שאם יהיו לכם שאלות/ הערות או כל דבר תרשמו פה ואני אשאל אותו ואחזיר לכם תשובה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by dwarriork,

מחפש לפטופ כמצוין מעלה, ראיתי את ה Acer aspire e15 אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ.. יש משהו בסגנון במחיר דומה שתומך בלינוקס?(ubonto) חשיבות גבוהה לכונן ssd

16. השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט,קצת צפייה בסרטים,אופיס,משחקים בוואלה כיף זה הכל... (: מעוניין בציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים (ראיתי הרבה מערכות שדברים אלו כלולים במחיר כזה) חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון מהיר ארד דיסק גג 160gb כונן שיהיה גם צורב דיוידי. ראיתי המון מבצעים אבל אני ממש לא יודע מה לבחור עדיף מערכת מורכבת מחברות כמו איבורי, קי אס פי וכ'ו (למרות שמם הרע לא חושב שיהיה בעיה במערכת קטנה כזו) אני מצרף למערכת מסך של סמסונג מדגם 2253BW. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים קלים יחסית וסרטים באיכות גבוהה (מומלץ HD) בתקציב של 2K מתגמש חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לשימוש עם מסך גדול, לא מתחמם יותר מדי ונפח אחסון 160GB ראיתי ניידים נחמדים של lenovo וגם asus eee יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by elad100,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לנייד לסטודנט לניהול עסקים. הוא ישמש לתוכנות אופיס וגלישה, צריך שיהיה לי מהיר בדברים האלה. שיגיע עם ווינדוס 10. מבחינת גודל/משקל/סוללה, אין לי מושג, מעולם לא היה לי נייד. תמליצו לי על מה שנראה לכם. מוכן להוציא 2,000. אבל אם אפשר לחסוך יהיה עדיף. מה אתם אומרים על המחשב הזה: https://www.groo.co.il/deal/hp-laptop/1035426/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by pergola,

מעבד: E6300 לוח אם: 945G של גיגהבייט זיכרון: 2G 667MHZ כונן קשיח: 250GB 16MB WD צורב: LG H22 ספק: ENERMAX 400W מארז: גיגהבייט פוסידון ראוטר: לינקסוס WRT54G כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G עכבר: מיקרוספט אופטי מקדלת: לוג'יק אליט מסך: LG L194WT כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז ) מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב.. לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומיי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by adry,

שלום לחברי הפורום. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי ואני זקוק למחשב נייד לעבודה על תוכנות עריכה ו photo shop לאחר שרכשתי מחשב נייד של חברת DELL ומסיבות כאלה ואחרות נאלצתי להחזירו כיוון שהוא לא התאים לצרכי החלטתי ללכת ע"פ המלצה של חברת תוכנת העריכה AVID ולקנות מחשב - מערכת הנתמכת בוודאות על ידה. לאחר שיקולים של עלות / תועלת החלטתי ללכת על ה LENOVO T61P. המפרט: מעבד Core 2 T9300 2.50 GHz מהירות זיכרון 2048MB (1x2048MB) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 7200 rpm מהירות דיסק מסך WUXGA TFT סוג 15" גודל 1280x800 רזולוציה כרטיס מסך nVIDIA Quadro FX 570M כרטיס מסך 256MB זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Win XP…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי קניית מחשב חדש. המחשב שאני רוצה צריך להספיק לעבודה שוטפת, אינטרנט, ובנוסף אני מעוניין שיתאים לצפייה בסרטים. OC לא הכרחי, אבל אני לא שולל את האפשרות הזו לעתיד... בכל מקרה, יכול להיות שיספיק לי גם מחשב זול יותר (בכל זאת, מפרט לעבודה משרדית הכי יקר מוצע כאן ב5000 ש"ח, ו6000 לקולנוע ביתי), אבל מה לעשות, אני אחד כזה שלא קל לו להתפשר... אז לאחר בחישה במרחבי הרשת, ובעיקר באתר הזה, הגעתי למפרט הבא(שמלווה בהרבה שאלות), שבאתר מסויים מציעים לי אותו בכמעט 7000 ש"ח: מעבד: intel Core2Duo E6600 לוח אם: Asus P5W DH Deluxe (בעקרון התלהבתי מאפשרויות הHTPC שלו, ומהסאונד, אבל אולי עדיף לוח אחר באותו מחיר? או לוח יותר זול שיספיק לצרכיי?) זיכרון: 2…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. טוב אז אחרי 3 שנים בערך אני חושב שאני צריך לשדרג את המחשב שלי ולהתעדכן המחשב נמצא בחדר שלי ומחובר לLCD 32" SAMSUNG A450 . רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט שיחזיק סרטים 720p ברזולוציה של הTV , וכן משחקים על הגדרות גבוהות , אבל לא ברזולוציה הכי גבוהה של הTV. וזהו , לא צריך מסך מקלדת עכבר וכו' , רק המחשב עצמו . שקט לא כ"כ חשוב , מארז סביר . (לא מתוכנן OC) תודה רבה מראש דודי

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בניגוד לעולם הlaptops, במחשבים נייחים אנחנו נוהגים להרכיב מערכת מכל מיני רכיבים, לפי הצרכים שלנו. אני זוכר שבעבר הרחוק(שנות ה90) היה דווקא די מקובל לקנות מחשב "של חברה מסוימת". לא יודע מה היה השיקול מאחורי זה אז, אבל השאלה שלי היא האם בימינו יש לזה יתרון אמיתי כלשהו? אני בכוונה לא רוצה לציין שם של מותג כזה או אחר, אלא לבחון את זה באופן כללי. אני רואה שגם במחשבי המותג למיניהם, ניתן לעשות קוסטומיזציה, כמו הכנסה של זכרון ram נוסף. אם כך, מה בעצם ההבדל בין מחשב כזה לבין "מחשב מורכב"- חוץ מהמארז עם הלוגו? אשמח להסבר :-)

25. Started by crik,

אבקש מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שקל ללא מסך כמו כן העדפה ל INTEL E6300 בתודה, משה

• 11 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.