עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Decipher,

* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…

3. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם הפגיעה בביצועים תהיה שולית ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן - ראו מה כתבתי בסעיף 11 למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות רבות וכבדות, משחקים קצת (למרות שאני לא גיימר, תמיד נחמד להריץ cod חדש ומשחקים שונים מדי פעם - ולא להתבאס מאיך שהם רצים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום - תדיר מאד. סימולטור טיסה עם תוספות. אני עוב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wildog,

* מטרות המחשב? תכנות (c++, python), תוכנות כבדות (יחסית) כמו matlab, מוזיקה, קצת סרטים, אינרטרנט. ואם אפשר, אז gaming ממש קל מאוד. (פיפא, starcraft2) * מחיר? 4000 עד 5000 ש"ח. * גודל וציפוי המסך? אני צריך לתכנת במחשב הזה, אז אני צריך מסך של "15-"17. (אתם חושבים שזה טוב? או שאני צריך מסך גדול יותר?) (מסך שיהייה נוח לעבוד רצוף הרבה שעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן שלא יזיק אם הוא יהייה קל, אך זו עדיפות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן של שלוש/ארבע שעות יענה לצורך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך. * כונן קשיח? אני מעדיף…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 ‏X 17.6 X‏ 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ltzik,

שלום רב, אני סטודנט להנדסת תוכנה. צריך מחשב כמו ה-ATIVBOOK או ה-ZENBOOK. יש לי התלבטות גדולה בין השניים.. מצד אחד מסך מדהים(מבחינת רזולוציה) מצד שני, 4 ג'יגה זיכרון נוספים(8 ג'יגה לאסוס). אני סגור על זה שאחד משניהם הוא המחשב הבא שלי. לינקים: האסוס: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הסמסונג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16651

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by balon007,

בשעה טובה קניתי את: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12652 כעת אני רוצה לשדרג את ההארדיסק לSSD ולהוסיף עוד 4GB זיכרון... אם אני אקנה אם הרכיבים ויריכב אותם בעצמי אני אאבד את האחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Intl i5-3570K cpu 3.40GHz מעבד 6K DDR 3 Ram זיכרון 1Tera HDD דיסק קשיח 7850 2G HD כרטיס מסך MSI MS-7759 לוח-אם צורב DVD כלשהו של LG זה פחות או יותר מה שיש לי וזה די חדש, בן חצי שנה בערך והביצועים שלו ממש טובים כמובן אני חושב על למכור אותו (לא בטוח לגמרה איך אבל לפחות אדע בכמה ואז אחפש איפה). כמה לדעתכם הוא שווה היום? תודה!

14. Started by gidi.a,

מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yopser,

שוב שלום, לפני חודש בערך קיבלתי מפרט מפה, הוא היה מיועד לרכישה באילת אבל זה לא הסתדר אז חיכיתי קצת ועכשיו אני אקנה במחיר רגיל, נתחיל עם הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הגעתי ל4300 שזה בסדר 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב (לא FHD אבל אולי בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by mistaarvim,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? n/a * רזולוציית המסך? n/a * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? na * משקל רצוי? הכי קל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?n/a * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ThePorscher,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by amisu,

אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by ArZi17,

מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by asafmanor,

אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by asafmanor,

אהלן, רגע לפני שקניתי מחשב לנובו בארה"ב, שמתי לב שההבדל במחירים כבר לא כל כך גדול. ציפיתי לקנות בפחות מ-3000, אבל בתצורה שאני מעוניין בה כולל אחריות קשה לרדת מ-900$, לפחות בלנובו. המחשב בו התעניינתי: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/s-series/s431/ בתצורה עם מעבד i7-3537, זיכרון מורחב ל-8, כרטיס מסך Radeon 8670.. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, ייתכן ועריכת סרטים חובבנית gopro ולכן כרטיס המסך, צפי להיות סטודנט הנדסה שנה הבאה. כלומר: i5 ivy ומעלה... * גודל המסך? 14" או 13.3" * רזולוציית המסך? לפחות 1366. שוקל להרחיב ל-1600. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, דק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בעבודה רגילה. * האם יש צורך ביציא…

22. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Shoq,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by shim,

מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים