עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dp92,

קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by shirmutzafi,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה יומיומית: אופיס אינטרנט, משחקים (לא מהסוג שדורשים כרטיס מסך N-Vidia) וכו'. אני מעוניינת במחשב חזק, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, גודל מסך 13.3-14 אינץ', שלא יהיה כבד מדי (שיאפשר ניידות במידת הצורך), טווח מחירים גמיש (אני מוכנה להשקיע את הסכום שיידרש). יש למישהו המלצות על מחשב? תודה רבה לכל העוזרים, שיר

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by dex954,

שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Master Boo,

שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DanielBotiar,

שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Magician,

מחשב נייד לאחר פירמוט אני צריך דרייבר כלשהו כדי להפעיל את ה-USB כל היציאות מושבתות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by talelisapov,

אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  14. הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…

17. שלום לעוזרים מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 250 לפחות * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by kipoy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב השולחני. גודל המסך הרצוי - 15.5" ומעלה. התקציב עד 6000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש משהו טוב במיוחד. חשובה לי איכות המסך (רציתי IPS אבל הבנתי שאין במחיר סביר) מבחינת זויות צפיה וצבעים, רזולוציה FHD כמעט Must. כמו כן חשובה לי איכות בניה טובה, מקלדת טובה, מראה סביר+, וסאונד סביר (במגבלות הלפטופים). * מטרות המחשב? משרדי, עיבוד תמונה + ווידאו (לא מקצועי), מעט מאוד משחקים. * גודל המסך? 15.6-17 * משקל רצוי? לא מאוד חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, רצוי HDMI * בלוטות?לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב) הכי טוב שילוב, אח"כ SSD (ואז יחובר HD חיצוני). אם לא SSD הנפח הרצוי הוא 750 מינימ…

19. שלום חברים, אחרי התלבטות ארוכה מאד החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בזמנו פתחתי הרבה נושאים ברוב הפורומים פה כדי לקנות מחשב נייח אבל לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לקנות מחשב נייד ולא נייח- כמובן שאם יש לכם עצה לתת לי שתמנע ממני טעות בנוגע להאם לקנות נייח או נייד אשמח לשמוע אותה) הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים עד כמה שניתן תוך שימוש בדרישות גבוהות כמה שיותר (בעיקרון שיוכל להריץ את קריסיס ואם ניתן גם דברים מודרניים יותר), צפיה בסרטים אשמח לאפשרות של סרטי HD בצורה חלקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) ייתכן שכן. בעיקרון אני שואף להתחיל תכנות ולעבוד על מנוע סורס ומנוע עריכת השלבים שבא עם המשחק קריסיס * גודל המסך? - לא כל …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dkinitiate,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ככה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 1nstall,

שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…

22. Started by srulikg,

שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mistery,

מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים