עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by revisam_d,

שלום, מחפשת מפרט למחשב לעבודה בעיצוב גרפי בשימוש ביתי, תוכנות פוטושופ ואילוסטרטור. מרכיבים בסיסיים שאני כבר די סגורה עליהם הם: כמות זכרון - 4GB. מסך - 23-24 אינץ' עם פאנל מתאים לגרפיקה, ראיתי המלצות על Dell U2311, מה דעתכם? HDD - שניים, כל אחד לא יותר מ-500GB. כמו שניתן לראות, הכוונה לבנות מערכת "רגועה" למדי בתקציב נמוך יחסית, אבל שהעבודה איתה חלקה ולא נתקעת עם התוכנות שציינתי. ברור לי שהמערכת צריכה לכלול גם כרטיס מסך ברמה בינונית ומעלה. חשוב לי גם שרמת הקרינה הנפלטת מהמערכת תהיה נמוכה ככל שניתן. בתודה מראש, מאיה.

2. Started by yacovmateo,

שלום אני צריך מפרט עד 2300 שקל לא שקל אחד יותר מיפרט שבניתי נראה לי סוס למחיר הזה תראו ותגידו ותבנו גם אתם אם אתם חושבים שיש יותר טוב זה ממש חשוב לי המחשב INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ 3MB BOX , יחידות 1 ¤580 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=373 Gigabyte GA-P31-S3G, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=39 Western Digital WD2500AAKS S-ATA II - 250GB 7200RPM 16MB SATA POWER ONLY , יחידות 1 ¤249 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=63 LG GH20NS SATA X20 Multi DVD-RW, יחידות 1 ¤129 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=469 RAIDMAX O2 PURE Fan 23CM BLACK FSP 450W, יחידות 1 ¤415 http://www.bit-tech.co.il/product.…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  3. אורח רון
    Started by אורח רון,

אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by thesuk,

שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נפתח דיון חדש. לא מצליח למחוק את זה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BandiT,

אז ככה, התקציב הוא בין 2000-3000 הייעוד זה אינטרנט-הורדות, סרטים, עבודה בסיסית אבל שיעבוד מהר, אין צורך במשחקים, ועיבוד גרפי מטורף, אבל רצוי שיהיה אפשרות עתידית להרכבת כרטיס מסך. חשוב שיהיה חיבור לטלויזית LCD. לא צריך DVD לא צריך מסך לדעתי מה שצריך זה מאבד,לוח מתאים, זכרון, HD,לא צריך רמקולים,מקלדת עכבר וכו', מארז מתאים יפה לסלון. המליצו לי ללכת על AMD, אבל לא מבין בזה הרבה.. אז אחרי כל הסיפור הארוך הזה, אני חושב שנתתי מספיק מידע על המפרט המבוקש... אשמח לקבל המלצות למפרטים. תודה

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. ככה,אחרי אינספור של שיגועים מצד אמא שחופרת כל היום על מחשב נייד,החלטתי לקנות לה אחד כזה ליומהולדת. היא לא משחק במשחקים,היא לא משתמשת בתוכנות כבדות,היא לא מריצה ישומים אוכלי משאבים..אלא השימוש יהיה רק לצורכי אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה אמין,שיעשה את העבודה באינטרנט מהירה וחלקה(נתקלתי במחשב אחד שגם את זה לא עשה טוב),ושהבטרייה תחזיק קצת יותר מהזמן הממוצע. חשבתי על זה,מה אתם אומרים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=8031[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 14:32:21 מישהו? :-\אני מתכנן לקנות מחר..

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. היי, אשמח לקבל עזרה במציאת מחשב נייד שתתאים לסטודנט למדעי המחשב ולגיימינג. בגיימינג הכוונה ברמה גבוהה אבל אין צורך להגזים. ברור לי שב3000 ש"ח אני לא יכול להריץ את כל המשחקים ברמה הכי גבוהה, אבל מספיק שזה יתאם את רמת הגרפיקה בXBOX ONE לדוגמה, אני מסודר. אם אני כבר קונה מחשב נייד חדש, אעדיף שיהיה עם כונן SSD ומעבד I7. חריגה: 500 ש"ח. מעדיף שלא יותר מזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש בזול יותר לדרישות שלי, עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, משחקים. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הייתי מאוד רוצה לשחק משחקים על המחשב * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by chenrp,

שלום, ראיתי מבצע על המחשב הנייד הזה עם מעבד T4400, זיכרון 2GB וHD של 250GB ומערכת הפעלה. לדעתי זה מעל ומעבר לשימור אופיס ואינטרנט (זה השימוש היחידי שיהיה לו). המבצע הוא 1700 שח. אני רוצה לקנותו אותו להורי אך חושש מאמינותו של המחשב הזה. אשמח לשמוע ביקורות כמו סוללה, אמינות חומרה (שמעתי שיש בעיות עם מאווררים??) וכו'. והאם כדאי להוסיף על מנת לקבל 3 שנים אחריות במקום שנה. (מהניסיון אישי שלי, LENOVO לא משהו בכלל מבחינת אמינות, אבל אולי המחשב הזה סביר?) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by estro,

אני שוקל לקנות את אחד הדגמים (עוד לא בטוח על איזה ללכת) ויש לי 2 שאלות: 1. האם אזכה לקבל אחריות בארץ (שימו לב ש envy 17 לא נמכר בארץ כלל)? 2. אם אקנה מחשב שהוא מחודש (refurbished) באיביי, אוכל לקנות לו הרחבת אחריות בארץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by naelfr,

אני קונה תמחשב המוכן הזה: מעבד: AMD XP 2500 BARTON 512 333 לוח אם: ASUS/EPOX/FIC/ALBTRON KM18G Nforce 2 זיכרון: 256DDR 400MHZ דיסק קשיח: WD 40GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: geforece 4MX440 O/B מארז: COMPUCASE 6A19 צורב: 52X32X52 כונן: פלופי 1.44 כרטיס קול: 6 chanels sound O/B עכשיו, אני ראיתי תהארדיסק של ה80 ג'יגה מאותה חברה בהפרש של 10 שקל, אבל בלי ה8 מגה.. השאלה: האם ה8 מגה משנה משהו? או שאני יילך על ה80 גיגה רגיל? ב, אין לי ממש הרבה תקציב, ואני צריך כרטיס קול שיוכל לספק אותי בהקלטות באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב של 400 שקל. על מה אתם ממליצים? אני חשבתי ללכת על AUDIOTRAK Maya 5.1 מה אתם אומרים עליו? הוא יהיה יותר טוב מאודיגי 1 בהקלטות? תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כוונתי לחנויות שידועות כמוכרות ציוד מצוין ולא תקול מכל בחינה שהיא. ושהשרות שלהם ידוע כמצוין. לא מאלה שאתה קונה ואחכ אם יש בעיה עם ציוד מעיפים אותך. מיותר לציין שאייבורי או קיי אס פי אינני מעונין. כל אחת אחרת באזור ת-א/ רג והסביבה, שידועה כאיכותית יהיה אחלה. תודה. שאלה נוספת - אני מחפש מארז עם ארבע USB קדמיים ואשמח ללינק למי שמכיר. לא מצאתי בינתיים בתוך קטלוגים של חנויות , וראיתי בפועל אחד כזה אצל מישהו.

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by oza87,

מעבד: intel e8400 לוח אם:asus p5g41c-m lx ....תודה רבה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Arnold Yahad,

שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט לתחילת הסמסטר הבא. חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ולשמוע רעיונות. כרגע אני חושב לכיוון מעבד 939 (3 או 3.2), לוח NF4, חצי גיגה של זכרון וכו. הוא אמנם מיעד את המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים ולימודים, אבל ישמח לשחק קצת FIFA בין לבין (הוא לא צריך 7800GTX אבל אני חשבתי על X550 - אלא אם יש לכם הצעה טובה יותר). גם בקשר למסך אני אשמח לשמוע דעות על מסך LCD 17 בעד ~1500 שקל (מה שמשאיר למפרט 2500 :-\ ). אפשר לגלוש קצת, אבל תשתדלו לא יותר מידי - יש גם שכר לימוד לשלם.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Yellow,

אני יודע שאני משגע אתכם אבל אני לא רוצה להתחרט על הקנייה שלי... הנה המפרט שאני רוצה לקנות: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm PowerColor X800GT 256MB 256BIT (מחשב די נחמד למשחקים וקצת OC פה ושם...) אפשר שיפורים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, הוספת עדעון של סדרת השאלות ע"פ חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס מלא 3 מכונות וירטואליות (פיתוח, אתר אינטרנט הכולל סרבר) AutoCAD טיפול בתמונות וסרטים להכנת מצגות גרפיות צפייה בסרטים שמירת אופציה ל- OC עתידי והוספת כרטיס מסך גרפי למשחקים כבדים ב 2 מכונות הוירטואליות - שרת אינטרנט הכולל דאטהבייס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שנכתב למעלה בשימושים ע"ב יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, מחפש מפרט למחשב נייח עד 1700 ללא חריגה לשימוש בסיסי (משחקים קלים , אינטרנט,תוכנות עריכה פשוטות אבל גם שלא יתקע כי אני מפעיל הרבה ישומים לפעמים...) אשמח גם לדעת האם הRYZEN2200 עדיף על מעבדי אינטל I3 דור חדש או שאין ממש הבדל בגדול? ומה מומלץ ביניהם. היו לי רק מעבדי אינטל במחשבים קודמים ( I5, I3 ) אז אני מתלבט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dynamicz,

שלום לכולם,רציתי את עזרתכם בקשר למחשב שלי,זה מחשב יחסית חדש ואמור להיות חזק אבל אני מרגיש שהוא נורא חלש, רציתי המלצות מה כדאי לי לשפר או לקנות כדי לעזור לחיזוק ולהאצת המחשב,למטה רשמתי את הנתונים.. בבקשה תגיבו ותגידו לי האם כדאי לי להשקיע בזכרון כרטיס מסך או לוח אם וכדומה..תודה.. CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award Medallion (09/11/02) Video Adapter RADEON 8500 SERIES (128 MB) Audio Adapter SiS 7012 Audio Device ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IdoRosen,

שלום לכם, אני חדש כאן בפורום ולא מבין יותר מידי בחומרה. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא שקיבלתי בעלות של 7000 שח: לוח: ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN מעבד: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון: Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR 2 80 כרטיס מסך: Gainward Geforce BLISS 7950GT 256MB DVI Video Card דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16 MB Buffer S-ATA2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W שונות: GlacialTech 120mm Fan Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CP המחשב מיועד לעבודה עם הרבה ישומים גראפים (לא תלת) ולמשחקים. תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by inbal_om,

שלום אני מעוניינת לרכוש למשרד מחשב לשימוש אדריכלי שיתמוך בתוכנת אוטוקד ורוויט ויהיה מאוד חזק לרינדורים אין לי הרבה מושג במפרטים ואשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.