עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ISRAEL3571,

אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg

2. Started by matanmaxx,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש המלצות.. * מטרות המחשב? סטודנט הנדסה, ככה שאין צורך בחומרה החזקה מכולן.. * גודל המסך? עדיפות ל13-14, אבל 15.6 יתקבל עם יביאו איתו יתרונות משמעותיים.. * משקל רצוי?שוב כמו הגודל מסך, עדיפות לקליל יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, רצוי שיהיה בעל סוללה נשלפת. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD רצוי בשילוב SDD, או לחילופין עם מקום לכונן אופטי(יש ברשותי SSD 128GB ללא שימוש כרגע) * כונן אופטי? אופציונלי, לטובת חיבור SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי. לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ללנובו וASUS, פתוח להצעות. *מסך מגע יתרון משמעותי. …

3. Started by nivzion,

אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by nivzion,

היי, אחרי חפירות וחיפושים אחר מחשב נייד טוב במחיר הגון, מצאתי את: Asus K55VD-SX747H במחיר של 3300 ש"ח בערך (וזה ביחד עם תוספת 4GB זכרון, סה"כ 8GB). בעקרון, אני מתחיל ללמוד קורס WEBMASTER, שכנראה יכלול בתוכו גם הרבה שימוש בעריכה גראפית. חוץ מזה לאינטרנט וסרטים. זה המפרט שלו: Intel Core i5-3230M 2.6GHZ 8GB DDR3 1600MHz 750GB 7200rpm Super multi DVD מסך 15.6 אינץ' רזולוציה 1366x768 NVIDIA GeForce 610M with 2GB DDR3 VRAM (כרטיס מסך) Windows 8 64bit מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by noamohana,

היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ruld,

זה הנייח הראשון שאני קונה אחרי שנים של ניידים ורציתי להרכיב לבד מחשב לגיימינג. אני די סגור על רוב הדברים החשובים (כ. מסך, מעבד, כ.קשיח) אבל לא בטוח לגבי דברים כמו קירור, מארז ולוח אם. אשמח לדעתכם והמלצותיכם! כמו כן מה עדיף לRAM: כרטיס אחד של 8GB או שניים של 4, או שאין הבדל? תודה! 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1500 ₪ - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WINDFORCE 3 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 465 ₪ - Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 130 …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by ory25,

שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

8. Started by avivkah,

שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Ligi,

היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sasyl,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by tzay,

ביקשתי עזרה בשבוע שעבר לגבי מחשב נייד לסטודנט (תודה ל- chevy על העזרה) אבל עכשיו אני מעלה את הבקשה שוב כי שיניתי קצת את הדרישות. פרמטר חשוב מאוד עבורי היה מקלדת נומרית אבל אני מבין שזה מצמצם את האפשרויות למחשב "15.6, כבד יותר ומסורבל. מצאתי פתרון למקלדת הנומרית (ראיתי שיש כזו שמתחברת ב- usb) כך שכרגע זה לא מהווה מגבלה. אשמח להמלצות לפי המפרט המעודכן הבא: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? "14. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכשיו כבר אין. משקל רצוי? עד 2kg.האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק.…

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום... התחלתי ללמוד הנדסת אלקטרוניקה לא מזמן... אז.. תקראו לי צעיר מסטול שובניסת ובן ... אבל.. חשבתי שאתמודד בלימודים הללו בלי מחשב נייד ע"י זה שאסתמך על המחשבים במקום לימודי.. אז..כניראה שטעיתי אז אני מחפש מחשב נייד. מה שחשוב לי במחשב מסך מט 15.6" קשיח לפחות 500GB 4G RAM שיחזיק שעתיים 3 התוכנה הכבדה ביותר שאריץ עליו כניראה היא C++ או משו כזה. אוכל להתקין מערכת הפעלה לבד. כך שזה לא כזה חשוב שיהיה כלול בתוכו. חשוב לי חיבור HDMI והמינימום ההכרחי חשוב שלא יהיה כבד.. כלומר עד 2.3~ זה סבבה תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by androidon,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי מחשב שכבר קצת זקן, 5-6 שנים, ואני רוצה לבדוק האם יש אופציה משתלמת לשדרג אותו. באופן עקרוני המחשב עובד סבבה לגמרי, אבל מדיי פעם בא לי להוריד איזה משחק חדש ואז הוא כבר לא סוחב (האמת גם את black ops שיצא ב2010 לא הצלחתי בזמנו להריץ). אציין שאני ממש לא גיימר אבל מדיי פעם מתעורר החשק למשחק FPS טוב, שירוץ גם כמו שצריך. אז להלן הנתונים, ותגידו אם אפשר לעשות משהו...... (מבחינת תקציב אין לי ממש קנה מידה, אני מניח שזה צריך להיות מספיק זול כדי שזה יהיה עדיף על קניית מחשב חדש) תודה!

16. שלום לכולם. נמצא כרגע ברשותי מחשב ישן למדי, והתחלתי לחשוב האם יש פואנטה בלהשקיע באיזור ה800 שקל (מקסימום) במטרה לשפר ביצועים במידה ששווה את ההוצאה למטרות הנ"ל. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core i5-3450 3.10GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 560 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H ראם: GB 4 DDR3 אני לא יודע אם שווה לציין או לא, אז לכל מקרה הדיסק קשיח הוא st1000dm005 hd103sj התקציב המקסימלי הוא 800 עם ניסיון לחסוך כמה שיותר במידת האפשר. השימוש העיקרי הוא משחקים בתדירות נמוכה למדי וסרטיי בלו-ריי. אני מעוניין שתיהיה לי האפשרות להריץ GTA V \ WATCH DOGS \ THE CREW כשיצאו ומשחקים דומים בהגדרות סבירות (לא מקסימום אבל גם לא מינימום). הרזולוציה הטבעית של המסך שמחובר למחשב היא 1680 1050…

17. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by afeum,

המחשב פחות לצרכי גיימינג. אלא פשוט שיהיה מחשב טוב, אמין, יעיל ושישרוד יחסית מספר רב של שנים ללא צורך בשדרוג. לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4570 3.20 6M LGA1150 מאוורר Scythe NINJA 3 REV B ספק כח Seasonic SS-650RT (X-OEM Cersion) 650W Corsair DDR 3 16G (8Gx2) 1600 CML16GX3M2A1600C9 דיסק SEAGATE 1TB SATA 3[TABLE] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 20%, bgcolor: #fafafa, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD]…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי לא לבזבז א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים חדשים עם התחשבות בעתיד המשחקים, תכני HD אולי 4K בשלב מסויים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה תכנות בתדירות גבוהה לצורך פרנסה ותחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5 . battlefield 4, COD ghosts.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 27 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by shaisty87,

נקנה לפני שנה במעבדה מקצועית של וידאו ואנימציה . מפרט : Intel Core i7-3930K 3.20 ~ 3.80 GHz x6 SIX CORE 12MB Cache Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler Intel X79 Express Based Main Board 32GB (8x4) DDR3 1600MHz nVIDIA GeForce GTX680 4.0GB GDDR5 195 GB/sec 128GB SATA-III 560MB/s Solid-State Drive- SSD 2000GB 7200-RPM SATA3 6Gb/s +64MB Buffer SATA DVD-RW x24 x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120mm Silent Rear Fan Up To 16 USB 2.0 Ports Includes 2x USB 3.0 (SuperSpeed) Ports GigaBit Lan 10/100/1000 Low Noise 750W True Power Supply - 80 Plus Program WIndows 7 Professional OEM ENG 64BIT Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink DV-Firew…

23. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guynu,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכנים מורדים (לא HD), צפייה ישירה , הורדת תכנים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים