ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי את המחשב עם הכרטיס מסך של MSI 280X, וכפי שאתם רואים את המפרט שלי הוא קצת ישן..העיניין הוא האם כדאי לשדרג את המחשב למעבד ICORE5 4670 או שלא יהיה הבדל משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה והפער בביצועים לא קריטי מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 ש"ח, רק אם החריגה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עם טאבים מרובים, צפייה בסרטונים/סרטים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת ועכבר. אין צורך במשהו מיוחד, שיהיה סט זול,…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את החלקים של המחשב שלי. האם כדי לשפר/לקנות חלקים או פשוט לקנות מחשב חדש לגמרי? להלן המפרט:
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, במקרה הגעתי לתת פורום הזה ונראה לי מעניין לדעת מה השווי של המחשב שלי. הדגם הוא Asus G51VX-RX05 המחשב בן 4 שנים בערך. יש 1-2 פיקסלים שרופים. הסוללה מחזיקה 10 דקות :-) חוץ מזה הוא עובד מעולה. יש תאורת לילה עם 3 מצבים במקלדת (מקלדת מלאה). הרמקולים וכל חיבורי הUSB עובדים כמו שצריך. מסך 1366*768. מעבד P7350. 4GB זיכרון DDR2 HDD 320GB. כרטיס מסך nVidia GeForce GTX260M. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GENERALS 2, CIV5 , Europa Universalis IV, ROME2 SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).DELL ULTRASHARP LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב שלי זה 4500 ש"ח המטרה העיקרית היא שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו (לא חייב על האיכות הכי גבוהה אבל גם לא על הכי מסריחה שיהיה MED+) אני גם רוצה להשתמש במחשב ללימודים (תכנות) ולראות סרטים בFULL HD בטלוויזיה בגלל זה חיבור HDMI זה דבר מאוד קריטי לי. בתכלס להגיד לכם המשקל של המחשב לא מעניין אותי.. אם אפשר להתפשר על סוללה כדי שהמחשב יהיה חזק יותר במעבד או בכרטיס מסך אין לי בעיה להתפשר כי רוב הזמן אני אחבר אותו לחשמל... אבל גם שלא יגמר אחרי שעתיים שיחזיק ליותר מ5 או 6 שעות... גודל המסך וסוג המסך לא משנה לי כל כך כמובן שיש עדיפות ל17 אינץ'.. מצדי שהמחשב יגיע בלי מערכת הפעלה.. אשמח לקבל המלצות אני מעוניין לרכוש את ה…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה - לבחור אחד מהם . אשמח לדעתכם http://fre.co.il/items/189865-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Asus-X550VC-XX078H-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/outMaavaron.aspx?target=aHR0cDovL3d3dy5pdm9yeS5jby5pbC9jYXRhbG9nLnBocD9pZD0xMDcwMg%3D%3D http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap למחשב השלישי הוספתי 4G והמחיר התעדכן בהתאם . אנא שימו לבכם לפרמטרים - מסך מט/מבריק , אחריות וכד' תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לראיית סרטים ומשחקים, ככה שאני מחפש נפח של 1TB 15.3 או 17.1 מעדיף full hd מסך מט וכמובן שיהיה מעבד וכרטיס מסך חזק למשחקים כגון BF4,BL2 וכדומה בקשה מיוחדת : מקלדת מוארת אבל לא חייב אם אין משהו מיוחד. תודה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-