עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב עם המפרט הבא: [TABLE=class: grid, width: 350] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GA-Z77h-D33H[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7 3770K[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר מעבד[/TD] [TD]Scythe Mugen[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Raedon HD 7850[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון​ (x2)[/TD] [TD]8GB G.Skill[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD]SeaSonic 750W M12II-750[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]Fractal Design Define R3[/TD] [/TR] [/TABLE] הכל טוב ויפה, מלבד העובדה שהמחשב נמצא בחדר שינה ועושה רעש שקצת קשה לישון איתו המחשב עצמו, לא במאמץ וגם אין לו ממש פיקים של מאמץ, פשוט שומעים את המאוורר שלו בצורה חזקה. בדיקה פשוטה מעלה שמדובר דווקא בספק עצמ…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

4. Started by Sprint21,

בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

7. Started by mordydd91,

אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 600 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כדי לעשות את …

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Uricorn,

באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. מבקש חוות דעת על מפרט מאיבורי למחשב לשימוש כללי כולל אינטרנט אופיס וכו': [TABLE=width: 569] [TR] [TD]מארז מארז איכותי CASECOM כולל מאוורר 90MM (לא 80MM) ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב היצרנים המובילים בעולם. ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC שידרוג לספק כח מותג Enermax 450W A. PFC-ו95 ש"ח שידרוג לספק כח מותג FSP 400W A. PFC -ו30 ש"ח שידרוג לספק כח מותג IN-WIN 450W A. PFC -ו45 ש"ח שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטב היצרנים המובילים בעולם. מעבד Intel® CoreTM i3-4130 3.4GHz…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by cyrodill,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by Zvika12,

היי לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מחשב וכמובן שמחבינת מחיר זה עדיף ואולי גם מבחינת מבחר הדגמים המורחב. השימושים שלי: מטרות המחשב? אני סטודנט כך שאני לא רוצה מעבר לשני קילו וגם זה רצוי שיהיה פחות, השימושים יהיו בעיקר אופיס אינטרנט והרבה סרטים(גם חיבור המחשב לטלוויזיה לעיתים קרובות). * גודל המסך? שיהיה 14' * רזולוציית המסך? רצוי FHD 1920x1080, אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?עד 2 קילו, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אני מניח שכן כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה, HDMI .. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 gb. לא יודע עד כמה אזדקק לSSD כי הוא יקר, אבל אם יש משה…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. ‏Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen 4 CPU Cooler ‏MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ ‏Corsair 1x8GB DDR3 1600Mhz Vengeance CL10-10-10-27‎ ‏MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E‎ Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III Crucial m4 CT064M4SSD2 64GB SSD MLC SATA III Seasonic 650W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular M12II-650 (Retail) CoolerMaster Silencio 550 Mid Tower ATX Black Case No PSU בKSP זה יוצא 6070 איך המפרט הזה בשביל BF4,ולמשחקים כבדים בכללי?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by Danie,

הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ​LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by aviel1204,

שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. Started by HONDASR,

ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by איציק כהן,

חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל

18. Started by yitshak,

אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by haKo$,

שלום חברים, לאחרונה שידרגתי את המחשב עם הכרטיס מסך של MSI 280X, וכפי שאתם רואים את המפרט שלי הוא קצת ישן..העיניין הוא האם כדאי לשדרג את המחשב למעבד ICORE5 4670 או שלא יהיה הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Dimsauce,

הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה והפער בביצועים לא קריטי מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 ש"ח, רק אם החריגה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עם טאבים מרובים, צפייה בסרטונים/סרטים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת ועכבר. אין צורך במשהו מיוחד, שיהיה סט זול,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by no_way,

שלום, ברצוני לשפר את החלקים של המחשב שלי. האם כדי לשפר/לקנות חלקים או פשוט לקנות מחשב חדש לגמרי? להלן המפרט:

24. Started by noamborisov,

היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…

25. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים