עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roma,

מה קורה? אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה לקנות מחשב קטן עם גודל מסך עד 10" כולל. אני רוצה שהיא תקנה משהו שיהיה לו יחס מחיר/תועלת הטוב ביותר הדרישות הם כאלה: מסך עד 10" מערכת הפעלה של מייקרוסופט זמן סוללה סביר. משקל נמוך. בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תוכנות לעריכת מוסיקה ומשחקים פשוטים) WIFI ו-BT. דיסק קשיח סביר. עדיף עם מצלמת אינטרנט מובנית. ואחריות בינלאומית.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי מחשב נייד, הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללה בחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר, אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זה ביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה: 1. הורדתי את בהירות המסך 2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימוש וכל זה לא עוזר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט חזק לOFFICE אינטרנט סרטים וכאלה + אפשרות למשחקים, המשחקים זה לא הדבר המרכזי אבל אני רוצה להשאיר את האופצייה אני מניח שכ"מ 8600GT או משהוא כזה יספיק לא? עדיף שהמפרט יבוסס על מעבד אינטל כי הוא לא בשבילי ואם לא אני אצטרך להסביר למה לא בחרתי אינטל (אז אם יש סיבה טובה לא לבחור אינטל תכתבו אותה) לא מתוכנן שום OC בכלל (אפילו לא קל) זהו בערך, תודה מראש! עריכה: אם אפשר מחנות מאזור המרכז (כמה שיותר קרוב לכפר סבא יותר טוב)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by idanko17,

לשימוש משרדי. מישהו מכיר את המעבד? Ultrathin Notebooks Athlon למחשבים ניידים AMD Dual-Core מעבד X2 Neo L335 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mindblast,

שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NiMo1771,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Eliran7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alex241286,

היי אנשים אני מתעניין טיפה בפרוייקט carPC הדרישות ממחשב כזה הם: מארז כמה שיותר קטן[ישכב בתא המטען ליד 2 סאבים] עמיד בזעזועים[כמו שאמרנו...2 סאבים של 500RMS לכל אחד] כרטיס קול עם לפחות 3 יציאות RCA [לרמקולים קדמיים, אחוריים שלא יהיה בשימוש אבל צריך את זה ועוד יציאה לסאב] כרטיס רשת אל חוטי עם קליטה כמה שיותר חזקה ספק 12-24V [הבנתי שלא ניתן להשיג בנתיים בארץ אז צריך להזמין מEBAY..השמח אם תחדשו לי] המחשב יריץ XP ומסך מגע כ7" המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד כי הוא לא יריץ תוכנות כבדות מדי...רק כמה תוכנות לכיוון סאונד ותוכנות שמע השמח לקבל מפרטים והצעות נוספות תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by carman6,

אשמח אם תרכיבו לי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ) באזור ה-2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב יהיה ללא כל ציוד היקפי אבל יכלול צורב דיוידי. החנות צריכה להיות באיזור הצפון- קריות, עכו נהריה ועם הרכבה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברה אני חדש פה...! אוקי אני רוצה לקנות מחשב אבל יש לי בעיה עם אבא שלי! הוא הביא טכנאי וביקש ממנו מפרט והוא הביא לו את המפרט הבא (ככה הוא כתב בערך משהו כזה) מעבד אינטל 3.0 לוח אם של MSI הכי חדש 512 ראם כרטיס מסך ג'יפורס הכי חדיש 80 ג'יגה מארז מהודר 4 יציאות USB כ.קול Liba 6 רמקולים +סאב מסך שטוח LG DVD טושיבה צורב MSI אוקי זה מה שהטכנאי הציע לו ב 4000 שקל! אני אמרתי לו שזה לא שווה כלום והוא לא מקשיב לי... הבאתי לו את המפרט והוא שאל טכנאי אחר מה יותר טוב מה שאני בניתי או מה שהטכנאי בנה והוא אמר ששל הטכנאי הרבה יותר טוב והמפרט שלי סתם חלקים פשוטים! מאז אבא שלי לא מקשיב לי ולא רוצה לקנות לי את המחשב שאני רוצה!! אוקי אז אני רוצה לשאול אם יש לכם מושג איך אני יכול להוכיח …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 6847761,

שלום אני מעוניין לדעת כמה המחשב שלי שווה כדי שאוכל למכור אותו במלואו זאת אומרת רק לחבר את המחשב לחשמל ולמסך ולהפעיל והמחשב פועל... מארז: אין לי מושג מה השם שלו אז העליתי תמונות: http://jpg.co.il/view/500c669a3ab00.jpg/ http://jpg.co.il/view/500c65d74ae8f.jpg/ לום אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz מאוורר למעבד: פשוט- Intel LGA775 כרטיס מסך: ATI Rendoren HD 4650 512MB זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/2G Kingston KVR800D2N6/2G ספק כוח: G-pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E)o כונן דיסקים: DVD-RW (אין לי את הדגם אבל הוא נורמלי) אז מה אתם אומרים (חוץ מכונן קשיח אני מוכר הכל) כמה זה שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by enzo,

יש לי מחשב די מעפן שקניתי לפני 4 שנים בערך ואני רוצה לקנות מחשב. יש לי מפרט מוכן אבל אני לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות לתחילת 2007 ואז לקנות. מישהו יודע אם יצאו רכיבים חדשים טובים יותר או שההמתנה עד תחילת 2007 היא סתם בזבוז? מפרט: מעבד Core 2 due E6600 גוף קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM לוח אם Asus nForce 680i SLI זיכרון פנימי OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 כרטיס מסך GeForce 8800GTS מארז GIGABYTE 3D AURORA Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU / ANTEC P160 / THERMALTAKE AGUILA SILVER ALUMINUM ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply לגבי המארז יש לי 3 אופציות אבל לגבי שאר הרכיבים אני סגור. אשמח לעזרה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אורח סתיו
    Started by אורח סתיו,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לעריכה גרפית. בניתי מפרט לפי האתר של קי אס פי ובמסת התקציב שלי (כ6000 ש"ח לכול המחשב כולל מסכים מקלדת וכו) הגעתי למפרט הנ"ל. מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus STRIX B250G GAMING LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI‎ כרטיסי מסך ‏EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E‎ דיסקים קשיחים ‏Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10EJRX‎ כונני SSD ‏Transcend MTS800 TS256GMTS800 256GB SSD M.2 2280 SATA III‎ קראתי הרבה באינטרנט אבל אין לי ניסיון בתחום. בעיקר מעניין אותי הקשר בין לוח האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למפרט הבא ( מפרט עתידי) Sandforce ssd vortex 3 pro שהוא יצא Core i7 2600k sandy bridge Kingstone 2x3gb 1600mhz אני צריך הצעה ללוח אם עם סוקט 1155 Geforce 480gtx יש לי כבר ספק vx500w ומארז של coolermaster איכותי הצעות לשיפור ,שינוי ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, שימוש נרחב בגוגל adwords וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. ‫תאור המערכת:‬ ‫1‬ ‫מעבד פנטיום אינטל מקורי ‪Q8200 4MB‬‬ ‫1‬ ‫‪INTEL ICEDEL G45 FW HDMI‬‬ ‫2‬ ‫זכרון ‪DDR2 800MHZ 2GB‬‬ ‫1‬ ‫כרטיס מסך ‪ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL‬‬ ‫‪DV‬‬ ‫1‬ ‫דיסק קשיח ‪SEAGATE 1TB SATA‬‬ ‫1‬ ‫מארז ‪ foxcon‬מהודר ומאורר‬ ‫1‬ ‫ספק כח ‪ 600W‬מיוצב‬ ‫1‬ ‫כרטיס רשת אלחוטי ‪WIRLEES EW7326IG‬‬ ‫1‬ ‫צורב ‪DVD-RW NEC‬‬ המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים