עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shai87,

לצורך לימודי מערכות מידע. מה אתם אומרים על HP 1260 JET או DELL 1545 ???? תודה!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

3. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, קנייה באילת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סטודנט, ישמש לגיימינג קל (משחקי אינדי בעיקר, אולי משחקים טיפה כבדים כמו Crash Trilogy אבל לא גיימינג כבד כמו Battlefield 5 או משחקים בסגנון) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

4. Started by Lirux,

אני זקוק למפרט עבור חבר עד 5000 ש"ח המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים באיכות גבוהה. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר וכו' המפרט צריך להיות מורכב מksp סניף ירושלים. תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. המפרט מחנות מוכרת באינטרנט, לא יודע אם נהוג לתת קרדיט לאתר שלהם בפורום זה. אם תגידו שכן, אוסיף לינק. אודה מראש על הצעות לשיפורים, תוספות או הורדת דברים מיותרים (למטרה הספציפית של עריכת וידאו ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz x 4 Quad Core 12MB Cache קירור מעבד Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם Intel P43 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון 4GB (2048 x 2) DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Pl…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  6. צריך המלצה למפרט לגרפיקה עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי עובד עם תוכנות אדובי מה שחשוב לי זה דיסק קשיח 1T וזכרון 8 ג'יגה בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by lerhand,

שלום רב אני מחפש המלצה למחשב נייד בסביבות 7000 ש"ח הדרישות הן: מסך טוב וכרטיס גרפי סביר (זה לרופא והוא צריך להקרין על זה אולטרסאונדים וכאלה) לא רגיש במיוחד כי הוא הרבה בנסיעות. יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by eranx,

שלום, אני אשמח להצעה של מחשב לצרכים בסיסיים יחסית. אינטרנט, אופיס מוסיקה וקולנוע ביתי. חשוב לי גם הרבה זיכרון בשביל ה- XEN/VMWare. אני אשמח אם יהיה קירור שקט בנוסף. המחשב מחובר לטלויזיה, ככה שהשיקול לראות סרט במסך המחשב אינו רלוונטי. תודה

10. Started by shz41,

שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי עיצוב תעשייתי. שימוש בתוכנות ושימוש יומיומי, בתקווה שישמש לעבודה לאחר לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת הפע…

12. Started by yotamavi,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450

13. HP 8200 ELite MT/i5-2400 מארז Microtower 10 USB2 Ports 6B+4F 2 EIDE ATA33/66/100 ספק כח מאושר UL 320W לוח אם INTEL COLD LAKE ATX DH67CL תומך FSB 1333MH Chipset intel Q67 Express מעבד Intel core i5-2400 3.1Ghz 6M total cache 4 cores זכרון 8GB DDR2 PC3-10600 1333MHz Dual channel דיסק קשיח 1000GB/7200/16MB SATA 2 3.0Gb/s צורב DVD בלה בלה לא משנהכרטיס מסך GIGABYE 6750 1G DDR5 PASSIVE COOLINGמסך Samsung S23A300B WIDE LED 23 תודה רבה מראש על העזרה!! נ.ב. אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים במחיר של 300-400 שקל אני אשמח..

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by OFIRN,

שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתוכנת Vmware שזקוקה ליכולת RAM גבוהה יש 3 מפרטים שאשמח אם תתנו את דעתכם לגביהם 1)מחשב נייד Toshiba Satellite L850-141 12GB+256SSD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12882 2)מחשב נייד HP Pavilion DV6-7200ej C1Y24EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 3)מחשב נייד Asus N550LF-CM025H אסוס http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13075 תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by yochze,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לסטודנטית שיעבוד בעיקר עם Adobe Premier / Photoshop .. מסך שיהיה בינוני.. משקל לא פונקציה.. מה דעתכם על זה? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=732 אשמח אם תגיבו

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by yaron2k,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by H-silver,

אז אני רוצה מחשב טוב פנטיום 4 3.2 נראה לי לוח אם sata 2 זכרונות 512 צורב דיוידי אר דיסק 120 כרטיס מסך משו טוב בין 1000 -1500 ש"ח מארז עם לפחות 3 מאווררים והשאר תציעו לי אנשים....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by balon007,

באתר של ZED יש להם את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 במחיר של 1600 שקל. ניסיתי להרכיב משהו דומה בחנויות אחרות ועוד לפני שהכנסתי את כל הרכיכיבם המחיר כבר הגיע ליותר מ2500, נשמע הגיוני? מישהו מכיר או שמע על החנות? אמינה? כמה אמור באמת לעלות מפרט בסגנון הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by jambo7,

ללא מסך ללא מדפסת התקציב בסביבות 2000 שח מדובר בילדים קטנים ללא דרישות גרפיות גדולות משחקי ילדים כמו איתמר קומפדיה איתמר ותוכנת אופיס תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  20. שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. שלום רב, זקוק לעזרתכם בחוות דעת והמלצות לקניית שני מחשבים. האחד ישמש לפיתוח (למשל - תיכנות בסביבת visual studio, perl, python, ניתוחים סטטיסטיים ומתמטיים באמצעות MATLAB ועוד), והשני לפיתוח (כנ"ל) וגיימינג בתדירות נמוכה יחסית (נגיד 4-5 שעות בשבוע. סוג המשחקים - בעיקר פיפא/פרו, ו-3rd person נבחרים כמו assassin's creed, נגיד). בנוסף על שניהם תתבצע וירטואליזציה (בד"כ לינוקס שרץ על VMWare), כמו גם עבודה משרדית די אינטנסיבית (אופיס), וגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכו'. אמורים לעבוד עם מסך 22 אינץ', ברזולציות שבין 1280x800 לבין 1680x1050. מסגרת תקציב - 4000-5000 ש"ח למחשב, אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בתוכנות/התקנות, ולא מתוכנן אוברקלוקינג. המפרט אמ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by asafco12,

הי אני ASAFCO12 האח הגדול של PSYCO17 כמו שהבנתם הוא מקבל מחשב חדש העניין הוא שיש לנו מחשב די עגלה (המחשב הישן) השאלה היא האם שווה לי לנסות לשפץ אותו כי יש לו מעבד פנטיום 3 ואני צריך מחשב בשביל גג WORD אקסל SPSS קאזה ואימיול . העניין שהכול על המחשב און בורד ו והכרטיס מסך גמור . אני שואל האם שווה לנסות ולהשקיע ? האמת שיש לנו עוד כול מיני גרוטאות בבית ואם אפשר לקחת אותן כולן יחד ו בתשלום מסויים לנסות ולאחות אותם למחשב אחד נורמלי . אם כן ואם יש מישהו שמעוניין לעשות קצת כסף באזור הקריות אני אשמח לשוחח .

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. אופציה 1:Leadtek nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe אופציה 2:Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe תגידו מה אתם חושבים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש נטבוק בסיסי לצורך אופיס ואינטרנט בתקציב כמה שיותר נמוך, הכי נמוך שראיתי זה 1000 ש"ח. המחשב ישמש מחוץ לבית לכן חשוב שיהיה קל וקטן ולכן אני מעדיף 10.1. כמו כן, בגלל שהוא אמור לשמש יום שלם מחוץ לבית ולא יהיה איפה להטעין חשוב סוללה חזקה (8 שעות נראה לי סבבה). כונן קשיח לא משנה איזה וצורב DVD לא משנה אם יהיה או לא. ראיתי שלושה דגמים שהם אופציה: Acer Aspire One D255 N450 Asus 1001PX-BK Asus Eee PC 1005HA N270 לפי ההצהרות של היצרנים הסוללה אמורה בכל המקרים להחזיק 8-9 שעות. השאלות שלי למי שמתמצא הן: 1) האם הסוללה באמת מחזיקה את הזמן הזה כשהשימוש הוא משרדי בלבד? 2) מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של האסוסים? מי מהם עדיף כשהשיקול העיקרי הוא זמן סוללה? 3) האם יש המ…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.