עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים יקרים שלום רב, זקוק לעזרתכם במציאת מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר FM14 אך אשמח שיעלה בצורה טובה גם PES14). * גודל המסך- 15.6 או דומים לו, מה שיותר זול. מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך- לשיקולכם, אינני מבין את משמעות ההבדלים בפועל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין. * משקל רצוי- לא חשוב, בעיקר לשימוש ביתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- זמן סוללה ממוצע יספק אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא. * Bluetooth- לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- גמיש, לפי התקציב. * כונן אופטי- סטנדרטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת …

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. 1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Aviv943,

היי חברים. כמה שווה 460 GTX? בגרסת אוברקלוק של גיגהביט. וכמה הכי נמוך עוד כדאי לי למכור אותו? איפה כדאי למכור אותו? פעם ראשונה שאני מוכר משהו יד 2. תודה.

5. אתגר.. התקציב לחוץ ולא מאפשר גמישות כמעט לחלוטין. מה נדרש? מחשב כולל מסך בתקציב שבכותרת, לא יבוצע OC.. פרט למעט גיימינג, המערכת מיועדת לעבודה עם פוטושופ, Cubase 5, ZBRUSH, וגם Corel VideoStudio Pro. המפרט שאני הצלחתי להרכיב בתקציב הלחוץ הזה מופיע להלן: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 16…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Crucial 8G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: Intel Core i5 4430 דיסק קשיח: ssd 160 gb ספק כוח: w 550 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V עזרה בבקשה... - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר גם gtx 760 במקרה הצורך אם צריך

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Athalef,

יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofir2000,
    • 0 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by Classify,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by elyaz,

שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה

14. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ברצוני לחסוך ככל שניתן חריגה בתקציב היא רק לטובת ציוד היקפי (עכבר גיימינג ו מקלדת גיימינג) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים - קיום אני משחק במשחקים לא כבדים במיוחד (כגון leage of leagends , hearthstone ) אני לא משחק משחקי FPS המשחקים שלי הם בעיקר MMO RGP MOBA ולא משחקים של FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ככל הנראה אני אזדקק (ראיתי לדוגמא את http://www.tms.co.il/product/12545 שנראה לי נחמד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרה עם מפרט בסיסי לסטודנט שעוסק בצילום עם שימוש לא אינטנסיבי ב Photoshop ו Lightroom 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל מקסימום, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - אופיס, אינטרנט, סרטים. כמו כן שימוש בסיסי ב Photoshop ו Lightroom לעריכת צילומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו Lightroom 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. דאם מתוכנן או…

17. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

18. Started by Psy,

לפי הדרישות (בכמה שאפשר להגיע במחירים כאלה) הגעתי לרשימה של 3 ניידים עם כרטיס גרפי שיוכל לספק אותי (בעיקר AMD Radeon HD 8750M, NVIDIA GeForce GT 720M, Intel HD Graphics 4600) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=860532,858294,858115 העדפה היא כמובן ללכת על הזול מביניהם - שגם יש לו את הכרטיס הכי חזק, אבל מצד שני אין לי ניסיון עם לנובו.. (אני מודע לזה שהוא מגיע בלי מ.הפעלה, לא מטריד אותי) יש המלצות או המלצה על מחשב אחר בטווח מחירים הזה (חשוב כרטיס גרפי לא נחות מה-3 האלה)

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, כנראה בעתיד הלא רחוק MATLAB,SAS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מכיר ממש משחקים חדשים עקב מפרט בן 6 שנים, מניח שאתנסה בכולם. חשוב לי בעיקר ASSASSIN'S CREED וCALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by WiSe-Man,

אני רוצה להזמין את המפרט המוכן הזה וזה התקציב שלי 1500 שקלים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4566 זה לאחיינית שלי, היא לא גיימרית וזה לא מעניין אותה. היא על מחשב שלי בן שמונה שנים והוא לא מספיק לה כיום. התחילה קצת להתעסק עם תכנות HTML. המחיר סבבה? או אפשר במחיר הזה לדחוס דברים אחרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי. אז זה התקציב 3500. אני לא מתכנן אוברקלוק.. ואני לא אחד שמתעסק הרבה עם המארז..אז לקחתי משהו קטן ומיתשלם..הפחד היחיד שיהיה צפוף יותר מידי. אני הולך להכניס בתוכו RADEON 5870.. חושב שזה על הגבול אשמח לדעות שלכם.. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]911₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  25. שלום לכולם. אני צריך עזרה עם מפרט לעבודת תכנות וגיימינג מתון שיעמוד באפגריידים עתידיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל כל הצעה שמשפרת ומייקרת גם מבורכת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה (מולטיטסקינג ויחסית הרבה חלונות פתוחים - Eclipse או שתיים, console או שתיים, Chrome עם הרבה tabs וכדומה, משחקים אבל נוסך Diablo 3 ו- Path of Exile. המסך הראשי הוא "IPS 24 עם רזולוציה 1920X1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים