ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27317[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28353[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]23582[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: cent…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום שלום, חזרתי להתייעצות סופית. השאיפה הייתה לשדרג את המחשב הנ"ל (עם I5 3210M) בSSD MSATA. המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות. מהחנות (שניידר) ענו לי כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מייל שמחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה. IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מה אני עושה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים. רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי.. אני מעוניין למכור כי קשה לו להריץ משחקים חדשים שיוצאים בימים אלו. מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי VOSTRO 3550 . התקנתי עליו WIN 8.1 גירסאת 32 ביט מקורית. (32 בגלל המפרט החלש יחסית ..2310 I3) המחשב עלה והכל עבד מהר וכמו שצריך, ועבדתי בו כמה שעות. אחרי שהכנסתי אותו למצב שינה וניסיתי להדליק שוב, לא הייתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט נראה שהוא טוען את הווינדוס כמה שניות על LOADING ושוב לאחר מכן אין תצוגה על המסך. ניסיתי את הכלים של הWIN לתיקון שגיאות , אף אחד מהם לא עובד . (כולם מציגים הודעות כמו there was problem refreshing your pc..) . לבסוף עשיתי שיחזור מערכת לנקודה שנוצרה לאחר ההתקנה, והתקלה נפתרה. עבדתי שוב כמה שעות , ושוב בעת התקנת תוכנה פתאום המסך כבה, ואותו התרחיש בדיוק כמקודם. (הפעם ניסיתי לשחזר לנקודת שיחזור שיצרתי , היא לא פתרה את התקלה. רק…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מחפש מחשב ב3000 שח, בעיקר לתכנות אבל אני רוצה גם כרטיס מסך לגיטימי כדי להיות מסוגל להריץ עליו משחקים. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24000 האם הוא טוב או שניתן להשיג יותר במחיר הזה? שאלה שנייה, מה ההבדל בין מעבדים i5 ו-i7? הבנתי שבניידים שניהם בעלי שתי ליבות. בנוסף מה ההבדל בין דור רביעי לשלישי? עדיף i5 דור רביעי או i7 דור שלישי? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר YES HD שאני מעוניין לחבר למחשב נייד ולראות על מסך המחשב טלוויזיה. המחשב הוא Asus N56VB ויש לו פורט HDMI. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי לעשות כזה דבר? אין לו כרטיס טלוויזיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי, לקחתי את המחשב שהיה אצלנו בסלון לחדר אחר ורוצה לבנות מחשב משחקים ומדיה סנטר חזק. - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 55 אינצ' 1080P ולמגבר Denon - צריך הרבה חיבורי USB 3 - מתחיל בכרטיס אחד של GTX780 TI עם אפשרות הוספת עוד אחד בעתיד - מארז שוכב ויחסית לא גדול שיכיל את כל הדברים - תקציב +- 7,000 שח לא צריך מסך ומקלדת / עכבר - בעצם רק מארז, זכרונות, ספק, לוח אם ואוליי כרטיס קול(?), וכרטיס מסך נראה לי שאני כבר די סגור על ה780 TI תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב לחיבור הטלוויזיה לתלת מימד. תקציב עד 2000 ש"ח לא נדרש ציוד היקפי. שיהיה למחשב יציאת HDMI ושיוכל להקרין סרטי תלת מימד בטלוויזיה. הטלוויזיה היא של lg דגם 47la461y, סמארט ותלת מימד. תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לבנות מפרט עד 4000 שקל ללא חריגות. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ומחשב לסטודנט למדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:DIABLO3,SC2,ROME2,BF3,SHUGON2,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי רק במחשבי מותג, קניתי אותם מהסיבה הפשוטה של אחריות, זה דבר שמאוד חשוב לי, השקט הנפשי שאם יש תקלה אני לא צריך להתעסק בזה יותר מידי אלא החברה מטפלת, לדאבוני לא מצאתי מחשב מותג שעונה על דרישותי במחיר סביר בארץ ולכן אני פונה אל האופציה של הרכבת מחשב ופה אתם נכנסים כל עזרה תתקבל בתודה ובשמחה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין עניין לחסוך אבל אין צורך להוסיף משהו מיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בתכני HD, שימוש כבד בדפדפן (מס' גדול של כרטיסיות כשחלק מהם גם עם סטרימינג באיכות HD…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב - לימודים, תואר בהנדסת חשמל. כנראה שאעסוק מעט בתכנות ועבודה עם MATLAB. מבחינת משחקים, INTEL 4000 יספיק לי. גודל המסך - 15.6, רצוי מאט אבל לא קריטי רזולוציית המסך - אין העדפה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משקל רצוי - לא ממש, אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה קל האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן, שתהיה יציאה סטייל HDMI/VGA Bluetooth - לא חייב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כל דבר סטנדרטי מעל 250 ג'יגה יהיה סבבה כונן אופטי - רצוי, לא חייב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא זכרון- אני רוצה 8 ג'יגה, לא חייב שיב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל ה - ULTRABOOKS החדשים הכוללים מעבד דור רביעי של אינטל מדובר על מעבד xxxxU חלש יותר עם מהירות שעון נמוכה יותר על מנת לחסוך בחשמל. בניגוד מוחלט סדרת ה macbook pro החדשה כוללת מעבד דור רביעי לא חלש ועדין שומרת על יחס סוללה ומשקל נמוך (1.5 קילו למסך 13.3) רציתי לדעת: 1. האם יש הבדל משמעותי בין סוגי המעבדים? 2. האם שום יצרנית לא מתכוונת להוציא מחשב דומה?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לבית השני שלי שרק יספק את צרכיי הסוציאליים האינטרנטיים ושיספק לי גיימינג קל במשחקים כמו Minecraft, League Of Legends, Binding of Isaac, Plant VS Zombies וכאלה. קחו בחשבון שאני מרבה בטאבים ומאוד קשה לי לוותר על טאבים פתוחים אז הזיכרונות צריכות להיות יכולות להתמודד עם זה. סוללה לא כלכך משנה לי כי זה הולך להיות מחשב לבית. בנוסף להכל אני צופה בהרבה סדרות וסרטים באינטרנט ואני מחבר את המחשב למסך טלוויזיה גדול (1300 ומשו פיקסלים על 700 ומשו פיקסלים) ואני לא יודע מה הדבר הדרוש מהמחשב על מנת לעשות את זה. תקציב לא מוגדר בגלל שאני לא יודע את מכירי השוק אבל לא צריך משהו מעבר לצרכים שציינתי להל"ן. תודה רבהD:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי 3 רכיבי מחשב חדשים, הייתי שמח אם תוכלו לסייע לי להשלים את החבילה למחשב משחקים כבד. הרכיבים שברשותי: i7-4770K ASUS Z87 Deluxe (״SSD 530 Series (240GB, 2.5 והלאה לחידון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, בשאיפה למסך 23״ וצפונה אם נכנס לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. מסך, עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (לוח אם, מעבד, כונן ssd) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3, המחשב יהיה בחדר עבודה, רעש לא אמור להיות פקטור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בהחלט. אולי לא בחודשים הראשונים ולא כבד …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נייד i5 עד 3000 שח מסך 17', יש חיה כזו? אז יש דבר כזה? או שזה כ"כ מחוץ לתחום בארץ? מחפש מחשב עם הנ"ל שיהיה מיועד לשימוש ביתי בלבד, לכל היותר משחקים CASUAL וצפיה בסרטי HD. אני רוצה I5 כדי שזה יחזיק מעמד כמה שיותר. המגבלה הכספית בעייתית. גר באיזור הדרום אם יש המלצה על חנות. תודה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-