ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום תוכלו להמליץ לי מחשב נייד שאני יכול לחבר למסך LCD HD READY ולנגן דרכו קבצי MKV 720P או אפילו 1080P עם מסך 15 וחייב להיות גם WI FI מה המחיר הכי זול למחשב כזה? יש סיכוי למחשב עד 2000 שח? תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני בניתי מחשב ויש כמה חלקים שאני מתלבט לגבם אני לא אפרט אני פשוט איתן לכם את המפרט ותגידו עם יש משהו לתקן: מארז מחשב: compucase 6C28 מאוורר 1: CoolerMaster XtraFlo 12 סנטימטר מאוורר 2: cooler master סט 4 מאווררים ספק כוח: corsair CMPSU-750AXEU Modular לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H מעבד: intel core i7-4770k box מאוורר/קירור למעבד: Arctic cooling alphine 20 Plus CO קירור נוזלי למעבד: corsair H60 דיסק קשיח: Western Digital Green 1TB WD10EZRX דיסק קשיח 2: Western Digital Green 2TB WD20EZRX כונןSSD; ללא(אני לא יודע עם זה כזה חשוב עם כן אז תתקנו אותי) זיכרון פנימי: G.skill 4GB DDR3 1333MHz F3-10600CL9S-4GBNT כונן אופטי: Pioneer BDR-208DBK BLU-RAY DVDx16 OEM כרטיס מסך: Sapphire…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי בירורים בפורום הגעתי לכמה מסקנות: 1.אני רוצה לקנות מחשב נייח בטווח של עד 5700 ש"ח, קיימת אפשרות שאחרוג אבל אני שם אותה בינתיים בצד. 2.אני מעדיף לקנות פיזית באילת כדי להיות פטור ממ"מ. ממה שהבנתי יש שם 2 סניפים של KSP ואייבורי. הייתי רוצה לדעת על איזה מהם אתם ממליצים או שיש חנויות יותר טובות באיזור. 3.החלקים שאני סגור עליהם: א.I7 4770K ב.R9 290 ד.דיסק קשיח חיצוני של SSD בנפח 250 ג'יגה. ה. קירורים חיצוניים למעבד ובפרט לכרטיס מסך. בשאר הדברים אני פחות מבין. קיבלתי המלצה ללוח אם Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 אני לא מבין הרבה בלוחות אם אבל במידה ומישהו יירצה להמליץ על אחד יותר טוב בטווח מחיר נמוך יחסית אני אשמח. לגבי השאר יש לי התלבטויות לא קטנות. האם להביא 16 ג…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעצה לגבי קניית מחשב נייד. אשתמש בו ללימודים ועבודה (רשת, אופיס ושאר שטויות) ולמשחק (ספיציפית, הירוס 6 הוא היחיד שאני יודע עליו כרגע - הנה לינק למה שהוא דורש: http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1393 גודל מסך - סביב ה13 אינץ'. משקל - תיקון - לא יותר מ2.2. זמן סוללה של כ4 שעות. כונן קשיח - לפחות 500 ג'יגה. חייב כונן אופטי. מבחינת חברה - לא אפל. מעבר לזה, אני פתוח לכל החברות. התקציב כאן הוא תקציב עליון - אם אפשר להשיג מחשב שעונה על הצרכים הללו בפחות מזה זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז: NZXT LEXA BlackLine כרטיס מסך: sapphire ati hd 4870x2 ספק כח: corsair hx520 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 2.4 GHz OC: 3.2 GHz קירור למעבד: Thermaltake v1 זיכרונות ראם: 4Gb 800MHz דיסק קשיח: 500GB 7200RPM בכמה אוכל למכור? בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SSD 256GB סאטא3 במהירות של 6GBS, האם היציאות של הלוח הרצ"ב הן מספיק מתקדמות כדי לתמוך במלוא היכולת של ה-SSD? להלן פרטי הלוח: General Information : Manufacturer : ASUSTeK C Product : P8H61-M LX Version : Rev x.0x Serial Number : MF70B7G0 Support MP : Yes, 4 CPU( Version MPS : 1.4 Chassis Information : Manufacturer : Chassis M Type : Desktop Version : Chassis Versio Serial Number : Chassis Asset : Asset-1234567890 OEM Support : HPET : Yes SLIC : No nVidia SLI Ready : No Asus AIBooster : No Sensor Information : Hardware Monitoring : Wi Intel Features : Intel AMT : On-Board Device Information : Device : Onboard Ethernet (Ethernet) Device : Onboar…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, תכנות... משחקים - בסגנון של דיאבלו 3, סקיירים(אין לי דרישה שירוצו על הגדרות גבוהות אבל שיעבדו בFPS טוב אפילו על הגדרות הכי נמוכות) צפיה בסרטים(FHD או HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? המחשב יחובר למסך חיצוני כך שהמסך לא מאוד חשוב אם כי אני מעדיף 14 אינץ +. לא משנה לי אם הוא מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? כפי שאמרתי יחובר למסך חיצוני אז פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? אופטימלי מבחינתי מתחת ל2 ק"ג אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כו…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
במסגרת המבצעים יש ב ksp את הדיל הבא: Samsung ATIV Book 9 NP940X3G יצרן: Samsung, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 128GB, כרטיס מסך: Intel, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 3200x1800, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, חיבורים: USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: עברית, אנגלית, רוסית, תכונות: SSD, מסך מגע, Full HD, UltraBook, מעבד Haswell, מקלדת מוארת, WiDi, Bluetooth, משך אחריות: 3 שנים. ניתן לשדרג לדגמים הללו את הכונן SSD בעתי…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD.גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5.…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש, לאחר נבירה הגעתי למפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪525 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עבור משחקים עד סכום כולל של 4500 ש"ח (עם חריגה של 100 ש"ח גג). אני לא זקוק לרמקולים ומסך, אבל כן אשמח אם תכללו ציוד היקפי של מקלדת ועכבר וכמובן מארז וספק וכל מה שמחשב סטנדרטי מכיל דבר אחרון, אשמח שהמפרט יכלול SSD בגודל כלשהו, אני סומך עליכם שתוכלו להמליץ לי על הגודל המתאים בתקציב הנוכחי. בתודה מראש ושבוע טוב! נוריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני העדיף שלא לעבור את 4K ובטח שלא את 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיוכל להריץ את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אחותי מבלה הרבה מזמנה בדרכים וכעת מעוניינת לקנות נייד - נטבוק או אולטראבוק בעיקר להעברת זמן. היא בעיקרון מתכנתת, אבל היא לא מתכוונת לעסוק בזה בנסיעות בדרך כלל. גם אם כן, התוכנות קלות מאוד. זה בעיקר מחשב שמיועד להעברת והשמעת מוזיקה, עריכות גרפיות קלות של תמונות, כתיבה, שיטוט באינטרנט וכו'. חשוב מאוד שהוא יהיה קל - עד 1.3 ק"ג בערך ולא יותר מסך 10 בערך יתאים תקציב 2300 - 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה בשביל משהו טוב עדיף עם מסך מגע אבל לא חובה לעומת זאת חובה מקלדת פיזית, וכן חובה מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד. אם למישהו יש רעיון למשהו יעיל ואולי לאיזה מבצע לקראת סוף שנה ו\או בלאק פריידי אשמח לקבל ייעוץ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-