עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by gal505,

שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bezangeloo,

נערך. אני צריך המלצה לנייד בסכום של כ5000 ש"ח. הנייד ישמש סטודנט למדעי המחשב, והשימושים העיקריים יהיו תכנות ועבודה שוטפת (אופיס, גלישה וכו') דרישות עיקריות לפי סדר: !משקל כמה שיותר נמוך! , כוח עיבוד, מסך מט. SSD המחשב ישמש גם לצפיה מזדמנת של סרטים (על המסך עצמו או בחיבור לLCD). גודל המסך אני משער שסביבות 14' כדי לשמור על יחס משקל-גודל נוח. אשמח לשמוע הארות. אין צורך בכונן אופטי. הקנייה תתבצע בארץ. תודה רבה! בז'נגלו.

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  8. [TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by rony77,

מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by cfff,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצתכם בנושא כיוון שאני כבר המון זמן לא מעודכן בכל נושא החומרה. תקציב: 3000-3500 גג מקום מומלץ לקנייה: מעדיף אייבורי או KSP כיוון שזה באזור שלי ושיש למחשב אחריות במקום מסודר וגם כי בדר"כ הם זולים. מטרת המחשב: מחפש בעיקר כוח עיבוד חזק ופחות משחקים. אני לא מתפשר על מעבד אני רוצה משהו באמת טוב וחזק שיודע להריץ כמה שיותר דברים במקביל ובמהירות, תוכנות כבדות וכו'.... זה אומר גם כמות גדולה של RAM וסוג מהיר ואמין- מעדיף KINGSTON. בנוסף אני כן רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיכול להריץ דברים סבירים של היום. * עוד דגש חשוב- אני יוצר מוסיקה כתחביב לכן אני חייב כרטיס קול חיצוני ולא ONBOARD ואני משתמש הרבה בקיובייס שזה תוכנה כבדה שכאשר מריצים עליה…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by htdaniel99,

סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by biggie,

. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by SPONER,

שלום אני רוצה טיפים על איך לשמור על חיי הסוללה , איך אתם שומרים על שלכם במידה ואתם שומרים ? המחשב אצלי סה"כ יום וחצי אצלי , המחשב הוטען 6 שעות בהתחלה. שאלות : 1.הבנתי שאנשים מחברים את הנייד שלהם לחשמל וככה הם משתמשים בו כשאין להם צורך בניידות איתו .אז השאלה שלי , אני גם מחבר את המחשב לחשמל ,וכשיש צורך בניידות אני מוציא מהחשמל וכששוב פעם אין צרוך בניידות אני מחבר לחשמל . האם זה בסדר? 2.מצב שינה ,כל פעם שהמחשב לא בשימוש והוא מחובר לחשמל ,אני סוגר את המסך ,ואז הוא נכנס למצב שינה ,האם המצב הזה הוא מצב שאפשר להשתמש בו כשהמחשב מחובר לחשמל ? האם מצב שינה מבזבז סוללה במידה והמחשב לא בחשמל ? ובמידה ובחשמל , האם מצב שינה של המחשב מבזבז חשמל ? תודה לכל העוזרים זה מאוד חשוב לי ,ל…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. מחשב למשרד

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום, ברצוני לקבל עזרה במפרט למחשב. הרצון - מארז קטן ככל האפשר (לא HTPC) רצוי עומד ולא שוכב. המארז יעמוד מאחורי מסך 22 אינץ. ושקט ככל שניתן. מעבד - intel i5 יקנה ע"י חבר מאינטל במחיר זול יותר. לכן התקציב למחשב ללא המעבד כ1300 שקל המארז צריך להיות מסוגל לקלוט לפחות עוד דיסק קשיח נוסף (אני לוקח מהמחשב הישן). שימושים: אינטרנט, עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בכרטיס גרפי מיוחד אסתפק בקיים בלוח אם. שיהיו כניסות USB ויציאת DVI למסך אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. השקט חשוב (7 מ10) לא מתוכנן אוברקלוק (OC) העדפה לחנות באזור חיפה והקריות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 6847761,

שלום וברכה מחפש מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 (אפשר לחרוג עד 1550) 2. שימוש ביתי : (וורד, אינטרנט, ...) אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט------------- 5 לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס------ כרגע לא הכוונה שהמחשב ישמש ללפחות 5 שנים ולא יאבד את יעילותו. בדקתי ובקטגורייה 'מפרטים מומלצים' מופיע המפרט הזה ב1550: אחר כך סתם עברתי בTMS וראיתי את המפרט הזה גם ב1550. לי נראה שהמפרט שהובא כאן יותר חלש משל TMS, נכון? בכל מקרה, אני צריך מפרט לפי ההגדרות שלמעלה תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. Started by DANIM,

שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shirleyhp,

שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Katana,

שלום לכולם. זה המחשב שיש לי עכשיו: מעבד: intel i5 750 עם קירור cooler master hyper tx3 לוח אם: gigabyte ga-p55m-ud2 זכרון: Corsair ddr3/1333mhz/4gb/cl9 X2 (סה"כ 8 GB) כ. מסך: radeon 5850 הארדיסק1: ssd 256 sandisc הארדיסק2: לא זוכר. 2TB משהו אחלה... מארז: Element s Thermaltake ספק כח: Seasonic 620W s12II בגלל כל הבלק פריידיי הזה אני מתעניין בלשדרג את המחשב. אני מחכה ל R9 290 עם קירור טוב יותר. אבל אני רוצה לשדרג: 1. לוח אם 2. מעבד (אולי צריך קירור חדש) 3. זכרון (להוסיף עוד 8) 4. להוסיף עוד 2 טרה 5. r9 290 (שוב, אני מחכה לקירור הטוב) מעבד, אני לא צריך משהו מפציץ. i5 יספיק לדעתי. לוח אם:חשוב לי: 1. USB3 2. 3 הארדיסק (1 SSD, 2TB,2TB) 3. יש לי כרטיס רשת WIRELESS בPCI אין צור…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by elirank9,

אפשר לסגור תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום רב לכולם, אני רוצה לעשות לאח שלי הפתעה. יש לו בעוד חודש יום הולדת. * מטרות המחשב? משחקים חזקים. גלישה באינטרנט. סדרות. סרטים. הכי חשוב - משחקים. לדוגמא assassin's creed החדש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כל כך משנה הגודל. רק שיהיה בבקשה איכותי. * רזולוציית המסך? אני לא מבין בזה, לכן לא יודע. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא ידוע לי. * Bluetooth? - * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אני לא יודע. * כונן אופטי? - לא יודע. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא חושב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אם יהיה מחשב חזק בחול. אם נוכל לרכוש דר…

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Ofir Baruch,

האם יש איזשהי חוות דעת על המחשב הבא: יש לו סוללה 3 תאים עם מעבד i5 4200u - כמה זמן בערך תחזיק הסוללה בשימוש סביר? הארד דיסק 128gb ssd - כמה עולה לשדרג ל256gb ssd? האם ניתן למצוא מחשב עם מפרט דומה ועם הארד דיסק גדול יותר אבל שהמשקל של המחשב לא יגדל משמעותית וגם המחיר כמובן? מי המתחרים של המחשב הזה? מחשב - Dell Vostro 5470

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by DanielP,

אהלן ברצוני לדעת כמה המפרט הבא יכול להימכר. להלן המפרט: i7 2600k asus rampage iv extreme z noctua nhd14 gtx 580 antec 1200hcp 8gb ram 1600mhz cooler master haf -x OCZ vertex 120gb וWD 1TB כמה הייתם מוכנים אם בכלל שווה לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים