ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
*מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא) http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/ יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 זה גג עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כ…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - חיבור לטלויזיה (55" של סוני) בכבל HDMI לצורך ניגון סרטים, הורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא רלוונטי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להוסיף זיכרון ללנובו W510 , עם מעבד 720QM I7. למחשב יש 4 סלוטים, בשניים מהם מותקנים 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7, ואני רוצה להוסיף סטיק בודד של 8GB. (לפי ה tabook בכל סלוט יכול להיות רק 4GB זכרון, אבל לפי פורומים בחו"ל אין בעיה להתקין 4x8GB) 1. האם סטיק שהוא DDR3L Low Voltage יתאים ? 2. האם יש הבדל כלשהו בין - Corsair Vengeance CMSX8GX3M1A1600C10 1x8GB DDR3 1600Mhz Corsair Vengeance 16 GB ( 2 x 8 GB ) DDR3 1600 CMSX16GX3M2A1600C10 או שמדובר בדיוק באותו הסטיק, רק שבאפשרות השנייה הוא נמכר בזוגות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נערך. אני צריך המלצה לנייד בסכום של כ5000 ש"ח. הנייד ישמש סטודנט למדעי המחשב, והשימושים העיקריים יהיו תכנות ועבודה שוטפת (אופיס, גלישה וכו') דרישות עיקריות לפי סדר: !משקל כמה שיותר נמוך! , כוח עיבוד, מסך מט. SSD המחשב ישמש גם לצפיה מזדמנת של סרטים (על המסך עצמו או בחיבור לLCD). גודל המסך אני משער שסביבות 14' כדי לשמור על יחס משקל-גודל נוח. אשמח לשמוע הארות. אין צורך בכונן אופטי. הקנייה תתבצע בארץ. תודה רבה! בז'נגלו.
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680§ion=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
[TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצתכם בנושא כיוון שאני כבר המון זמן לא מעודכן בכל נושא החומרה. תקציב: 3000-3500 גג מקום מומלץ לקנייה: מעדיף אייבורי או KSP כיוון שזה באזור שלי ושיש למחשב אחריות במקום מסודר וגם כי בדר"כ הם זולים. מטרת המחשב: מחפש בעיקר כוח עיבוד חזק ופחות משחקים. אני לא מתפשר על מעבד אני רוצה משהו באמת טוב וחזק שיודע להריץ כמה שיותר דברים במקביל ובמהירות, תוכנות כבדות וכו'.... זה אומר גם כמות גדולה של RAM וסוג מהיר ואמין- מעדיף KINGSTON. בנוסף אני כן רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיכול להריץ דברים סבירים של היום. * עוד דגש חשוב- אני יוצר מוסיקה כתחביב לכן אני חייב כרטיס קול חיצוני ולא ONBOARD ואני משתמש הרבה בקיובייס שזה תוכנה כבדה שכאשר מריצים עליה…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה טיפים על איך לשמור על חיי הסוללה , איך אתם שומרים על שלכם במידה ואתם שומרים ? המחשב אצלי סה"כ יום וחצי אצלי , המחשב הוטען 6 שעות בהתחלה. שאלות : 1.הבנתי שאנשים מחברים את הנייד שלהם לחשמל וככה הם משתמשים בו כשאין להם צורך בניידות איתו .אז השאלה שלי , אני גם מחבר את המחשב לחשמל ,וכשיש צורך בניידות אני מוציא מהחשמל וכששוב פעם אין צרוך בניידות אני מחבר לחשמל . האם זה בסדר? 2.מצב שינה ,כל פעם שהמחשב לא בשימוש והוא מחובר לחשמל ,אני סוגר את המסך ,ואז הוא נכנס למצב שינה ,האם המצב הזה הוא מצב שאפשר להשתמש בו כשהמחשב מחובר לחשמל ? האם מצב שינה מבזבז סוללה במידה והמחשב לא בחשמל ? ובמידה ובחשמל , האם מצב שינה של המחשב מבזבז חשמל ? תודה לכל העוזרים זה מאוד חשוב לי ,ל…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה במפרט למחשב. הרצון - מארז קטן ככל האפשר (לא HTPC) רצוי עומד ולא שוכב. המארז יעמוד מאחורי מסך 22 אינץ. ושקט ככל שניתן. מעבד - intel i5 יקנה ע"י חבר מאינטל במחיר זול יותר. לכן התקציב למחשב ללא המעבד כ1300 שקל המארז צריך להיות מסוגל לקלוט לפחות עוד דיסק קשיח נוסף (אני לוקח מהמחשב הישן). שימושים: אינטרנט, עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בכרטיס גרפי מיוחד אסתפק בקיים בלוח אם. שיהיו כניסות USB ויציאת DVI למסך אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. השקט חשוב (7 מ10) לא מתוכנן אוברקלוק (OC) העדפה לחנות באזור חיפה והקריות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-