ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במפרט מחשב שהתקציב שלו הוא 4K עם חריגה מכסימלית ל 4.5K מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף . המחשב ישמש בעיקר למשחקים משחקים כבדים כמו Call of duty, assassins creed, battlefield וכדומה.. עדיפות למחשב שקט יחסית ( רמה של 7 ומעלה ). לא מתוכנן OC עקב חוסר הבנה בזה... מעדיף לרכוש בחנות אחת ולא בכמה אני מאיזור עמק יזרעאל החנויות הם Ksp, RSM שאני שמעתי שהם מומלצות. שהמחשב יתמוך ב- SSD ו ב - USB3. שיהיה אופק שדרוג למחשב מעדיף להוסיף/לחדש עם הזמן זיכרון, כרטיס מסך. לא צריך לכלול תוכנות כגון ווינדוס או אופיס וכאלה. לא דרוש ציוד הקפי. תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות
-
- 8 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מעמד הרכישה, אשמח להיוועץ בנוגע להצעות הבאות. המחשב מיועד ללימודים (אופיס, מטלב, ויז'ואל סטודיו וכדומה) סרטים, אינטרנט וכדומה. חיפשתי נייד שיהיה קל, דק, יחזיק יותר מ 5 שעות ללא הטענה, ויתן ביצועים טובים. אשמח לדעת מה מההצעות הכי משתלמת מבחינת יחס תמורה/מחיר. LENOVO YOGA2PRO I5-4200U (מה אתם יודעים על הביצועים והסוללה שלו? קיבלתי דיווחים שונים בעניין) 256GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y סה"כ 5000 ש"ח, + 60 דולר הרחבת אחריות 3 שנים או LENOVO IDEAPAD YOGA2PRO I7-4500U 512GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y עבור 6180 ש"ח + 60 דולר הרחבת אחריות ל 3 שנים [TABLE=width: 170] [TR] [TD=class: product_title_t…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מדובר במקבוק אלומיניום דגם LATE 2008. מעבד CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 4GB DDR3 1066 כרטיס מסך NVIDIA 9400M 256MB הארד דיסק משודרג W.D 320GB 7200RPM סוללה תקינה. מערכת הפעלה הכי עדכנית -OSX MAVERICKS פועל נהדר. הכל פועל נהדר בעיה טכנית אחת- רק הלחיצה הפנימית(לא הנגיעה) של הTRACKPAD קצת דפוקה ולא נלחצת פעמים רבות. http://www.notebookreview.com/assets/38168.jpg כמה לדעתם שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי וזקוק לרכיבים הבאים: 1. הרדסיק SSD של 120 ג'יגהבייט לפחות 2. מעבד 3. קירור למעבד 4. כרטיס מסך 5. זיכרון 6. לוח אם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר, טיפה משחקים, גלישה באינטרנט, סרטי HD, אני משתמש בהרבה אפליקציות פתוחות בו זמנית אז חשוב לי שהמחשב יעמוד בזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse,visual studio,vlc, ida pro, photoshop. פוטושופ בשימוש זניח, השאר …
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ SSD: Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular - corsair מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים, בתכלס מה שהכי חשוב בסיפור הוא שיש לי 4 כרטיסי Radeon 7950 (לא מעוניין למכור אותם, לא לשאול בבקשה) ואני צריך להכניס אותם למחשב הזה, כלומר אני צריך לוח אם שתומך ב-4 כרטיסי מסך, מבקש את עזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה. * גודל המסך 15.6 או יותר * רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים * לא משנה המשקל בכלל * לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה * עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול * אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ * מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות * מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים * נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני …
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular - corsair מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות רלוונטיות לרכישת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי תחת הגדרה של מחשב מולטימדיה - כמובן שכשאני מסתכל על מחשבי המקבוק פרו החדשים של אפל אני מתחיל להזיל ריר אבל חשבתי גם על מחשב מבוסס WIN8 שיכול להוות מתחרה ראוי למחשב של אפל שיעודו הוא למעצבים ברחבי העולם: חשבתי על ASUS/SAMSUNG שהם השמות הגדולים היום בשוק ניידי המולטימדיה - דגם אחד http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VJ/ דגם שני http://www.samsung.com/il/news/localnews/2013/ces2013-series-7-chronos חשובות לי תכונות כמו זכרון 8 גיגה, כרטיס גרפי חיצוני של NVIDIA/ATM , כניסות HDMI USB3 , מסך 15.6" אופציה לזכרון פלאש SSD גם כן רצויה אמנם היא לא חובה כמו כן חשוב לי כונן CD/CD-RW מה שלא קיים במחשבי המקבוק החדשים…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מתעניין ברכישת samsung ativ book 9 plus מKSP במבצע של חנוכה. כיוון שהוא מיועד לשימוש החברה לאחר החזר מע"מ יוצא לי 4700 שזה 300 ש"ח פחות ממה שהוא נמכר בחו"ל (1400$). הבעיה היחידה שהוא מגיע עם GB128 SSD (חצי מהכמות הנפח שאני צריך). השאלה האם אפשרי לרכוש אותו ולהחליף/להוסיף את הSSD עצמאית באחד יותר גדול או שזה לא כדאי כיוון שזה בעייתי וזה מסיר לי את האחריות שניתנת עם המחשב, בתודה ושבת שלום נתן. נ.ב המחיר כולל מע"מ למתעניינים הוא 5700.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל רק אם באמת מביא שיפור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 , CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312 HM , רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי , אינטרנט , משחקים בסיסיים , אופיס וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-