עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by huber,

הי חברים. אני זקוק למשחבים כאלו לחברה בה אני עובד: http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html?source=ShareAsale לא חייב להיות זהה אבל בתצורה דומה. הבעיה שאני לא מוצא את זה בארץ, ולהזמין מחו"ל לחברה כרגע לא אופציה. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש כאלו/דומים לאלו בארץ?

3. היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Saar Avraham,

אשמח לשמוע וגם מבחינת חיי סוללה. אשמח גם לשמוע מבעלי מחשבים דומים בסדרה או אפילו המלצה למחשב אחר. תודה לכל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by InterCOM,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב, אבל אין לי אפילו טיפת מושג כמה הוא שווה - כמעט כל חלק במחשב חודש בזמנים שונים. אז ככה: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz - נמצא במחשב מאז ומתמיד. זכרון: 4,069 MB (או 4GB) - בעבר היו קומבינציות שונות של זכרונות, לפני כחודשיים הוחלפו בזכרון אחיד של 4GB של חברת American Megatrends לוח אם: ASUSTeK Computer INC. P5G41T-M LX V2 - נקנה גם-כן לפני כחודשיים. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4350 512MB GDDR2 - נקנה לפני שנה וחצי-שנתיים. דיסק קשיח: 250GB - נקנה לפני כשנה. כונן דיסקים: של סמסונג RW Drive כל המוצרים נקנו חדשים לחלוטין מהחנות. כל המוצרים כוללים את האריזות, הדיסקים והחוברות שהגיעו איתן, למעט המעבד עצמו (ניתן להחליפו במעבד חדיש יותר א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KNYJ,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: , Overwatch, R6S, For honor, Pubg בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, בעקרון אני סגור 96% על THINKPAD T430S עם מעבד I5-3320M ועם 4 גיגה זכרון RAM (ישודרג ל 16 ו SSD בעתיד). אך ראיתי את המכונות של HP ואני כבר לא כ"כ בטוח. התקציב לא כ"כ גמיש אך עד 7000ש"ח עם גמישות 200+/-. עריכה: מטרות המחשב? 2010 VISUAL STUDIO - פיתוח תוכנה, וירטואליזציה, משחקים קלים וישנים, אוטוקאד ורינדור בינוני. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב יוחלף ל SSD * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכל המגניבים, אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש, כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים.. התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי).. ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי? המון המון תודה! זה אחד - מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק ספק כח EZCOOL LED 12CMF40…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kobiiakobi,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי ובמסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא על חשבון ביצועים עדיפות לקירור נוזלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

11. Started by Ofir Tabibian,

הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלומות חברים , אני מעוניין ברכישה של מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח שיחזיק בין שנתיים ל 4 שנים. יש לי אופציה לקנות את המחשב דרך מקום העבודה הקודם שלי במחירים נמוכים . אני אציין את המיפרט שבניתי ואשמח אם יש משהו שאפשר לשנות כמובן. **מציין שאני מוגבל לפי אותו ספק שרק מימנו אני יכול להזמין את המחשב*** לוח אם - Gigabyte B450m GAMING X מעבד - AMD Ryzen5 3600X 3.8-4.4Ghz 32+3MB BOX כרטיס מסך - MSI NVIDIA RTX2060 SUPER GAMING 8G HDMI/DPX3 הארדיסק - SAMSUNG SSD 250G M.2 PCIe 3.0x4 NVMe 970 EVO PLUS מארז -CASE ZALMAN S5 RGB FAN & FRONT TEMPERED GLASS WHITE ספק - ZALMAN 750W ZM-750GVII 80PLUS BRONZE POWER SUPPLY זיכרונות -…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nadaviz,

אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MODI,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amalish,

שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=3325 האם המחיר שווה ? מה מומלץ להחליף ובאיזה מסגרת מחיר ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Norm4nde,

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY - 695¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz x 2 - 600¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 535¤ Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E - 2490¤ NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 290¤ Sunbeam Transformer BLACK - 400¤ ViewSonic E90f+SB - 1110¤ FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan - 380 כונן דיסקטים 1.44 - 50¤ סה"כ 7500 //////////////////////////////////////////////////////////////או//////////////////////////////////////////////////////////////// AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב מבקש את המלצתכם לגבי מפרט למחשב לעבודה גרפית בעיקר פוטושופ מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה פוטושופ בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amirb91,

שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וקל, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? וורד * גודל המסך? שיתאים לכסא סטודנט * רזולוציית המסך? לא משנה ככ העיקר מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת לא מרעישה, בעלת מקשים קרובים * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8:00-20:00 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB ואם אפשר יותר מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמה שיותר אמינה * כל דרישה מיוח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים