עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daglas,

שלום לכולם. לאחרונה נתבקשתי להכריב מפרט לאחי הקטן (13) בתקציב של 3500 שקלים. אני מניח שהשימושים של המפרט יהיו משחקים / אינטרנט / סרטים - מחשב להכל בגדול. לאחר שיטוט בפורום והתבוננות על מפרטים שונים באותו תקציב, הבנתי שמפרט מבוסס אינטל אינו אפשרות, אלא אם מתוכנן אוברקלוק. לכן, בניתי מפרט מבוסס AMD לשימושים הנ"ל ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: הזכרונות הם 800mhz בכוונה, למקרה ויתבצע OC איפשהו בעתיד הרחוק. וכאן אני שואל, איך הלוח הנ"ל ב OC? הוא יספיק להמהרה ממוצעת? בנוגע לכרטיס המסך אני לא בטוח. אם קונים מחשב חדש לדעתי כדאי שיתמוך ב DX10, אבל הכרטיס הזה חזק מספיק להרצת משחקי DX10? כמו כן, אשמח לקבל הצעות למפרט מבוסס Intel באותו תקציב ולאותם שימושים (במפרט זה OC רציני אפשרי …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני עדיין בחיפושים אחרי מחשב נייד שיהיה חזק למשחקים מצאתי את זה Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24599&catid=919#details המפרט נראה טוב אבל עדיין יש שאלה של איכות יש למישהו נסיון או דעה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מעוניין במחשב ללא מסך ורמקולים. אני רוצה את המפרט הכי טוב שניתן למצוא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000, חריגה מקסימום 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים. אין צורך בדיסק SSD אפשר HD רגיל בסיסי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

5. Started by ofer1928,

1. לוח GIGABYTE GA-P35-S3L 2. מעבד core 2 duo E6750 4MB L2 2.33 GHz 1333 MHz 3. זכרוןCORSAIR DDR 2 800 1X2G=2 XMS26400 4. דיסק קשיח16M 250 GB SATA W.D 5. צורב DVD X18 LG 6. כרטיס מסך Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 7. ספק ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA 8. מארז - http://www.tzag-elita.co.il/product.asp?ProID=108 זה המחשב הסופי שאני קונה, לא מתכוון לשנות חלקים, תודה מראש כבר לכל אלה שהתכוונו להציע לי חלקים אחרים ;D כמה מחשב כזה אמור לעלות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קודם כל שלום, פעם ראשונה שאני כותב כאן. בבקשה מי שיוכל לארגן לי מפרט למחשב (לא כולל ציוד הקפי). התקציב מוגבל עד 8 אלף יש אפשרות לחריגה של עד 9 - 9 וחצי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sdfsdf45,

תקציב מקסמלי 3500 Gigabyte GA-B85M -350 Intel Core i5 4670K -1020 CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window -420 Asus Radeon R9 270X DirectCU II TOP -995 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1333Mhz -215 Antec 600W VP600P -300 Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB -230 יש עוד אפשריות? תדה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי. יש לי LENOVO N100 3000 משהו כזה - בן שנה וחודש. מהיום בבוקר צצה לי בעיה במחשב. ראיתי סרט במחשב - ופתאום באמצע שאני רואה המחשב פשוט כאילו מת - נכבה בבת אחת. הדלקתי מחדש את המחשב - והגעתי למסך ה LOGIN של ווינדואס ששם אני מקיש סיסמא ונכנס למחשב, ואז לחצתי על המשתמש והמחשב עוד פעם נכבה בבום. הדלקתי שוב, הפעם נכנסתי למחשב עצמו, גלשתי באינטרנט 3 דקות ושוב זה נכבה. חשבתי שאולי הבעיה במערכת אז החלטתי להשתמש ב LENOVO CARE ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל\יצרן. בקיצור גיביתי הכל והתחלתי בתהליך של השחזור ובאמצע, כשהוא מריץ את החלון DOS הזה עם כל השורות שמשחזר לי את המחשב - זה שוב נכבה. הדלקתי מחדש, נכנסתי שוב ללנובו CARE ועוד פעם שיחזרתי - זה פשוט לא עובד! נכבה שוב! מה אני עושה? מ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by [-MaGiciaN-],

טוב אז קודם כל כל שלום לכולם אני חדש פה 8) טוב אז ככה... אני מתכןן לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 7200+- זה מה יש לי בנתיים... 1.NEC ND-3540 vlack 16\8\4\\48\24\48 2.AMD Athlon 64 3500 venice socket 393 tray 3.lgloo 7200l light CPU cooler 4.Liteon 16\48 black bulk DVD-ROM 5.Sony 1.44 3'5 FDD 6.Maxor 80 GB 7200 RPM 8mb buffer ATA133 HDD 7.DFI infiniti NF4 Ultra SATA-ll nForce 4 ultra 939 motherboard 8.Twinmos TMD7608S8E50D (512*2) DDR 3200 mem 9.Viewsonic E70F+SB flat monitor ''17 10.Enermax 420W EG425P-VE FMA 20\24 pin power supply 11.winner HN480 2000W 2.1 Speakers 12.Gigabyte radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256 MB VIVO retail Vidio card ותביאו לי גם מארז יפה... דרך …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, ניסיתי לחפש לבד - עברתי על כל מני הודעות בפורום ובדקתי ביקורות ותגובות אך עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי נייד, אני מעוניין בנייד לא גדול מדי - חשבתי על "13. התלבטתי רבות בין DELL XPS M1330 ו- HP Pavilion TX2620EJ (טאבלט) אבל מביקורות על הדל הבנתי שמסוכן להתעסק איתו בגלל בעיות התחממות וכרטיס מסך, מבחינת הHP הבנתי שזה מחשב חלש ולא באמת אצטרך את המסך מגע. עכשיו אני מתלבט בין הDELL VOSTRO לHP DV3... השימושים העיקריים - אינטרנט, OFFICE אולי SOLIDWORKS ולפעמים סרט. שיהיה אורך חיי סוללה סביר ולא מרעיש מדי. ברצוני לקנות בארץ עם אחריות כמה שיותר גדולה (ראיתי שיש דגמים של דל עם 5 שנות אחריות) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי - למצוא מחשב שיתאים לצרכיי, תודה מראש לכול המגיבים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Chura,

מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ההבטחה המפתיעה של אינטל קורמת עור וגידים על הבמה, עם הצגה ראשונה של נייד גיימינג בעל מעבד ממשפחת ה-K הניתנת להמהרה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-למחשב-נייד-עם-מעבד-מכפלה-פת/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by boss,

רק לוח אם של אינטל ,מעבד אינטל ,כרטיס מסך ,זכרונות 4 גיגה ,קירור מעבד (Corsair Hydro H50) וספק זהו זה הכל השאר יש לי הכול... יש לי מחשב אמד בן 6 שנים כבר חלש ובקושי משחקים חלשים.. תקציב 5000 שקל. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BloodFist,

* מטרות המחשב? לימודים ושימוש משרדי * גודל המסך? 13 אינץ׳ * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.5 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256gb * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הדגם היחידי שמצאתי בחיפוש הקצר שביצעתי ונראה לי מתאים מעבר לכונן שדורש שדרוג http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/lt-rd33-7697.htm אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי את הרכיבים הבאים : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 66%] INTEL® CORE I5-4690K PROCESSOR (6M CACHE, UP TO 3.90 GHZ) [/TD] [TD=width: 8%] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: CCECFF] SSDSC2BP240G4R5 [/TD] [TD=bgcolor: CCECFF] INTEL® SSD 730 SERIES (240GB, 2.5IN SATA 6GB/S, 20NM, MLC) [/TD] [/TR] [/TABLE] אני רוצה להרכיב לאחי מחשב משרדי.. אשמח להצעה של מפרט שמתאים לשתי אלו.. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב חדש תקציב של איזה 7500 ש"ח, עכשיו אני יודע שעוד איזה חודשיים מגיעים גם ה Tejas וגם ה R40 וה NV40 או איך שהם לא קוראים לליבות החדשות שלהם... עכשיו, שווה לי לחקות למוצרים החדשים בשביל הוזלות מחיר בחלקים של היום או כדי לקנות אותם? או לקנות עכשיו? וחשבתי על המפרט הזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1570.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.51 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 508.3 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 980…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by -Arcanide,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים