ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במחשב ללא מסך ורמקולים. אני רוצה את המפרט הכי טוב שניתן למצוא.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפש בבקשה מחשב נייד- הדגם היחיד שכרגע ראיתי זה https://www.pc365.co.il/product-28739-Lenovo_ThinkPad_E14_Gen_2_20TA00EVIV__במלאי אם יש אופציות אחרות טובות יותר בתמורה לכסף אשמח לשמוע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר קצת לחרוג גם פחות יהיה אחלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: עבודה משרדית כללית, אופיס וכו' קצת מדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק! - שיתאים למשחקים כבדים כמו: Battlefield 3, gta 5 .... ומצאתי מחשב: All-in One של דל עם מסך מגע אבל אני לא יודע לקרוא את פירוט המחשב ועל מה לשים את הדגש ועל מה לא.. אז צילמתי את הפירוט: ואני אודה לכם אם תגידו לי אם המחשב טוב וחזק מספיק למשחקים כבדים. נ.ב: שמעתי שמערכת ההפעלה Win 8 היא מערכת לא טובה.. מה אתם אומרים זה נכון?? תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד כ-700-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטים לינק, קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry 3-4, Tekken 7, Starcraft 2, COD, Fallout 4, CS:GO, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 (על מסך 23" ודרך סטים לינק על טלויזיה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא לפני קניית מחשב ומתלבט בין שני דגמים. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ושימושי Office בסיסיים בלבד, צפייה בסרטים בצפייה ישירה או להורדה. ללא תוכנות כבדות. יהיה לרוב מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. ניידות רבה היא לא שיקול, כי כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל. עם זאת העדיפות היא למחשב קטן יותר, כי כן תיתכן העברה שלו ממקום למקום. אני מתלבט בין שני דגמים: Lenovo V110 15 80TD 003VIV או Lenovo E3180-5D-W10 חשוב לי שעבור השימושים לעיל, שיעבוד מהר וחלק. אני לא מכיר בכלל את המעבדים של AMD. כמו כן ראיתי שיש הבדל בתקשורת האלחוטת בין השניים. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבא של אישתי צריך מחשב ואני "נודבתי" למשימה. השימושים הם בעיקר אינטרנט, office ועבודה עם מצלמה דיגיטלית. - התקציב הוא כ 4500 ש"ח - חייב שיהיה מסך LCD שטוח "17ברמה טובה - חשוב שהמערכת תהיה אמינה ביותר (אחרת הוא ישגע אותי עם התמיכה) - אין צורך בצורב (יש כבר) - צריך לכלול רשיון והתקנה של Windows XP - צריך לכלול מודם אשמח גם לקבל המלצה על חנות טובה באיזור המרכז - הדגש הוא על שרות ואמינות. אולי אפילו אם יש אופציה להרכבה והדרכה בבית הלקוח (כי לי ממש אין זמן לזה). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש פה...! אוקי אני רוצה לקנות מחשב אבל יש לי בעיה עם אבא שלי! הוא הביא טכנאי וביקש ממנו מפרט והוא הביא לו את המפרט הבא (ככה הוא כתב בערך משהו כזה) מעבד אינטל 3.0 לוח אם של MSI הכי חדש 512 ראם כרטיס מסך ג'יפורס הכי חדיש 80 ג'יגה מארז מהודר 4 יציאות USB כ.קול Liba 6 רמקולים +סאב מסך שטוח LG DVD טושיבה צורב MSI אוקי זה מה שהטכנאי הציע לו ב 4000 שקל! אני אמרתי לו שזה לא שווה כלום והוא לא מקשיב לי... הבאתי לו את המפרט והוא שאל טכנאי אחר מה יותר טוב מה שאני בניתי או מה שהטכנאי בנה והוא אמר ששל הטכנאי הרבה יותר טוב והמפרט שלי סתם חלקים פשוטים! מאז אבא שלי לא מקשיב לי ולא רוצה לקנות לי את המחשב שאני רוצה!! אוקי אז אני רוצה לשאול אם יש לכם מושג איך אני יכול להוכיח …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא למחשב לשימוש תוכנות מעט משחקים ומעט סרטים. דגשים: מבוסס אינטל בעל 512RAM, לוח אם עם FIREWIRE וכ. קול 6 ערוצים מובנה בנןסף מסך דק 17', אין צורך בכרטיס מסך יקר לדעתי יספיק FX5200, צורב, כונן DVD בנפרד עכבר ומקלדת. כל זה ב- [glow=red,2,300]עד[/glow] 5500 ש"ח תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי מחשב שהלוח אם והכרטיס מסך שלו נשרפו, נשארו לי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 זכרון 2x Kingston DDR2 800MHz 1GB: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?ktcpartno=KVR800D2N5/1G Western Digital Hard Disk SATA 2 ASUS DVD SATA ספק כוח ג'נרי של 520W יש לי כמה שאלות: 1. האם יש מצב שהרכיבים נשרפו לי בגלל הספק המעפאן? 2. אני רוצה לקנות לוח אם האם הלוח הזה מספיק? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2889 3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1GB 240GT האם הוא "יותר מדי" חזק (צוואר בקבוק) ביחס למעבד? http://www.gigabyte.com/…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש תקציב של איזה 7500 ש"ח, עכשיו אני יודע שעוד איזה חודשיים מגיעים גם ה Tejas וגם ה R40 וה NV40 או איך שהם לא קוראים לליבות החדשות שלהם... עכשיו, שווה לי לחקות למוצרים החדשים בשביל הוזלות מחיר בחלקים של היום או כדי לקנות אותם? או לקנות עכשיו? וחשבתי על המפרט הזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1570.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.51 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 508.3 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 980…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק למפרט אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט שיהיה עם מערך RAID 0 של לפחות 500GB כרטיס מסך תומך DX10 עם חיבור HDMI שיודע לעשות CLONE ב-2 רזולוציות שונות, הוא לא צריך להיות חזק במיוחד כי אני לא מתכוון להריץ משחקים (בשביל זה יש XBOX360 ) מעבד QUAD לוח עם ציפסט P35 זיכרון 2G ומעלה לפחות 800MHZ מארז איכותי (ראיתי את ה SONATA3 אבל אני לא יודע אם הוא נחשב למארז טוב) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעריכה גרפית דו מימדית בפוטושופ ובכל התוכנות הבסיסיות. חריגה: 200 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בניתי מפרט (האם הוא טוב או לא?): מעבד AMD Phenom II X6 1055T Tray ₪1121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM31055TT לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪235 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220B צורב …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-