עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by oitb,

חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.

3. שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי. אני מחשב סוללה ניידת למחשב הזה אבל אחרי שעה של חיפושים לא מצאתי יותר מידי פרמטים חוץ מהספק ומספר תאים, וגם אז לא אמרו מה הסטנדרט. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא בקצרה, איך קונים סוללה ניידת למחשב הזה(ולמחשב נייד בכלל) שתחזיק לפחות 4-5 שעות(אני יודע שיש סוללות היום שמחזיקות גם 8 ו-12 שעות). כמובן שדגמים ספציפיים בכלל יעזרו לי אבל גם למדריך פשוט אני אשמח. תודה מראש ושבוע טוב *המחשב הוא למשרד נטו. זאת אומרת המקסימום שירוץ עליו בו זמנית זה כמה קבצי אקסל, וורד, PDF וגם גלישה באינטרנט פה ושם. מצד שני הוא נשאר דולק גם אם לא משתמשים בו אז הסוללה שהגיעה איתו ל-4 שעות לא מספיקה, היא נגמרת בשנייה. שוב תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים, אחרי 8 שנים עם המחשב הנייח האחרון (שנבנה, אגב, בפורום זה) הגיע הזמן להחליפו אשמח לעזרתכם בבניית מפרט... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב נייד...התקציב הוא בערך 3500 ש"ח ואני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 i3 370 2GB זכרון (אולי בכסף שאני חוסך בבחירת המחשב הזה, אוכל להרחיב את הזכרון ל4 ג'יגה...) וכרטיס מסך 550V מול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode= i3 380 4GB וכרטיס מסך Radeon 6370. אני רוצה את המחשב למשחקים בינוניים-כבדים, עיצוב גרפי וכמובן גלישה באינטרנט. מה אתם אומרים? מה כדאי? האם מומלץ מחשב אחר בתקציב הזה? מה שחשוב לי אלו הביצועים, נפח הארד דיסק ושאר הירקות מסביב (כמו מצלמה וכ'ו) פחות חשובים לי... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eSLC,

CPU AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU 513.97 ¤ Motherboard ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 608.84 ¤ Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory 1082.39 ¤ Cooler Thermalright SK-7 Cooler for AMD 152.59 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 619.9 ¤ Video Card ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card 1167.92 ¤ Case Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 326.92 ¤ מה אתם אומרים?? המפרט כמו שאמרתי ישמש בעיקר למשחקים וOC מתוכנן בעתיד...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amiprof,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה של 10% 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אולי בהמשך אפטר אפקסט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מערכת הפעלה לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מתגורר בפרדס חנה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקני…

10. Started by Fongiza,

הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Xaser III KINGSTON 512MB RDRAM 1066Mhz Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB Video Card CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM +לוח אם לא ידוע-כנראה משהו של gigabyte ו-+ מערכת קירור של מים,לא ידוע איזה ... אבל הוא לא מרכיב הוא קונה אותה מוכנה כבר!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by The Dom,

אני צריך המלצה למחשב DELL בתקציב הנ"ל(רק DELL). שימושים משרדיים בעיקר. המקסימום שאני אצטרך זה לשחק BATMAN ARKHAM ASYLUM על מינימום הגדרות. חשוב שיהיה מעבד I3 וזיכרון של 320 GB לפחות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני צריכה את עזרתכם כדי לבנות לי מחשב חדש. כבר המון זמן שלא נגעתי בכל נושא המחשבים ואני קצת לא מעודכנת, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב? - 3000K 2. מטרות המחשב? - משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - יש לי מארז די נחמד אז אם לא נכנס מארז בתקציב אפשר לוותר. לא צריכה גם DVD + צורב. יש לי ספק 450 של OCZ האם זה מספיק? ??? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - אם נכנס מארז בתקציב אז חשוב לי העיצוב וגם שיהיה שקט ברמה סבירה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tk_mc,

צריך מפרט ב3000 שקל... שמתאים קצת מכל דבר... קצת מקולונוע ביתי קצת ממחשב לגיימרים ולעבודה משרדית... בקיצור קצת מכל דבר....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yaniv Vibe,

צריך מחשב לדיי ג"יי - לא אנטרנט לא כלום נטו מחשב חזק עם כרטיס מסך מינימלי. לא אוהב MAC ! עד היום 5 שנים עם DELL ומרוצה. לא באתי לשאול מפרט אלא רק מניסיונכם מה עדיף חברת DELL או LENOVO ? מבחינת חברת מחשב ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MODI,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Nir x7,

היי, 1. מה התקציב המירבי? 6K, חריגה קלה רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי + קצת משחקים (בעיקר HotS, פחות משעה ביום, בממוצע) + סדרות, סרטים + פוטושופ, פרימייר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש. לא צריך דממת אלחוט אם זה מייקר ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

19. אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי

20. מה דעתכם על המפרט הזה? בבקשה אם יש המלצות אחרות או הצעות להחליף או כל דבר תעירו. חשוב לציין שהזכרונות זה 512 כפול 2 וזה לא מופיע. ושאלה...אילו רמקולים עדיפים...T6060 או ה-5200? מבחינת סאב ואיכות! לינק לתמונה יותר טובה של המפרט! http://img308.imageshack.us/img308/1070/32qh.jpg [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by idan007,

תודה למי שנכנס, אני צריך מחשב עם מעבד אינטל חזק בשביל עבודה גראפית. אגב זה לא כולל מסך תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amalish,

שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zvielmen,

זכיתי לקנות את ה AH530-12 והופתעתי לגלות כמה דברים... 1. אין מקש או בעכבר איך לגלול בדף אינטרנט או וורד 2. המחשב מגיע עם 2GB ובלי להפעיל כלום הרם מלא ב1GB ולא התקנתי כלום... מה לעשות ואת מה אפשר למחוק/לעצור... מי שיכול לעזור תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.