עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מדובר במחשב שמיועד לחבר. התקציב- 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 100 ש"ח במידת הצורך. עדיף לנצל את כל התקציב. השימוש- משחקים. מחפש את הביצועים הטובים ביותר שניתן להוציא מהתקציב. ספק, כונן קשיח וצורב נשארים מהמחשב הקודם. מדובר בספק 450W. אין צורך בציוד היקפי. דרישות מיוחדות: -מעבד אינטל. -לוח אם עם ארבעה חריצים לזכרונות. -DIMM זכרון אחד בלבד בשלב זה. אין צורך לכלול תוכנות והרכבה. המחשב לא הולך לעבור OC או שום שדרוג אחר פרט להוספת זכרון. מעדיף חנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שהרכבתי: מ KSP: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 495 ש"ח. זכרון: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston 112 ש"ח. כרטיס מסך: GIGABYTE HD 6770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 660 ש"ח. קירור למעבד: Arc…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moon-Mage,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אז ככה, אני מתכננת לקנות מחשב בתקציב של 5000 ש"ח [עם כמה שפחות חריגה], היעוד - משחקים וגרפיקה בעיקר. הייתי שמחה לעצות לגבי הכל, אם ניתן לשפר משהו, אבל ספציפית יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להסתפק בספק של 400W או פחות למערכת הזאת? 2. האם המעבד מגיע עם מאוורר משלו [באמת שאין לי מושג], ואם כן האם מומלץ להוסיף\להחליף למשהו יותר יעיל? 3. אני לא בטוחה לגבי לוח האם שבחרתי, אשמח לשמוע הערות בנוגע אליו או הצעות למשהו אחר. 4. אין לי שמץ של מושג של הבנה במארזים, אשמח לעצות גם בנוגע לזה. מפרט: סה"כ מחיר כמות מעבדי אינטל? 1180 1180 1 Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 790 790 1 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII …

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג די כבד ואקסלוסיבי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 GTA V COD IW CS GO טטריס... [בלי טטריס זה בצחוק] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע מה הרזולוציה אבל הגודל 20 אינץ' בערך הוא די גדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bbbbarus,

מחפש מפרט מחשב מבוסס אינטל I7 לא מתכנן לעשות OC 5000-5500 מחיר . תוכנות שאני עובד איתם הם Maya zbrush Photoshop חשוב לי גם הזיכרון ומארז טוב ושקט . אין צורך בציוד הקפי . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. אני זקוק עזרה בהמלצה על שלושה חלקים אחרונים אך מן הסתם הכי חשובים במחשב לעבודות משרדיות, גלישה וורד וכו' שאני קונה. התקציב הוא 1000 שקל ואני זקוק למעבד, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וזיכרון. עד כמה שזה נשמע שמרני, זה צריך להיות אינטל.. (: תודה (:

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by Nitro,

אני על סף קניית המערכת הבאה: Athlon 64 3000+ ---> 990 Epox ep-8kda3j ---> 670 A-DATA 512MB PC3200 ---> 460 WD 80GB 8MB SATA ---> 416 MSI Radeon 9800 Pro 128MB 256-Bit ---> 1230 Comucase 6CS3 ---> 220 Combo Sony CRX 320A ---> 275 DVD Recorder - NEC 2510A ---> 422 Black Floppy ---> 40 המערכת מיועדת למשחקים וכו'... רציתי לשאול אם הספק יכול להחזיק מערכת כזאת (HEC 300), אני יודע שממולץ יותר, רק השאלה אם הוא יחזיק, כי אני ממש בגבול התקציב. חבל לי לקנות מערכת שתיצלה אחרי שבוע בגלל ספק חלש. תודה, נדב.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אז ככה אני הכנתי מפרט לעצמי אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל-כך כבדים והורדת סרטים וסדרות ולצפיית סרטים וסדרות יש לי כבר מסך של AOC 22' מקווה שתעזרו ותתנו חוות דעת תודה. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retai…

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. שלום לכולם לצערי המחשב שלי גוסס ובקרוב אני אצטרך לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט - היעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט,הורדות,סרטים וקצת OFFICE. הייתי גם שמח אם תמליצו לי על חנות מחשבים.. (שוב IVORY - לאחרונה בילייתי הרבה במעבדה שלהם ויש הרבה תקלות במחשבים שלהם) תודה מראש לכל עוזרים. שחר

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by AvlK,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by shlosi,

שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הייתי מעוניין בחוות דעת על המפרט הזה? מה כדאי לשנות אם בכלל, ואיזה ספק כדאי לשים??? המסך יהיה T220 P אני די סגור על i7, ויכול ליהיות שאעשה oc בהמשך מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1075 1 1075 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz …

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  15. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by יניב,

תגיבו בבקשה על המחשב בניתי אותו לפני 3 שבועות כבר http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  20. כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 123haim10,

אני מחפש מחשב נייד טוב אך ורק לעבודות והכי חשוב שיהיה אינטרנט טוב! הטווח שלי הוא עד 2000 (ובמקרים מיוחדים עד 3000, אפשר גם יד שניה שיהיה מעולה כמו חדש). בבקשה כל מי שיכול שיעזור לי, אני פשוט ממש צריך אותו. בתודה מראש 123haim10

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב שלרוב אני סתם גולש באנטרנט אייסיקיו ומוריד... לפעמים משחק, הייתי מעוניין בהצעות למפרט בעלות של 5000 שקל שיכלול צורב dvd ואו 80 או 120 ג'יגה בייט מקום. אחת ההתלבטויות בהרכבת המפרט היא האם לשים ג'יגה זכרון או 2. עוד דבר הוא שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בשנתיים שלוש הבאות.. בגלל זה ההתלבטות עם הזכרון בנתיים זה המפרט שלי: כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,093.09 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL…

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  23. רגע לפני הקנייה צריך את דעתכם למרות שאין אפשרות בשום פנים ואופן לחרוג מהתקציב הזה אם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב זה הזמן לומר. תודה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) 810 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 760 1 760 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 505 1 505 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 290 1 290 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מס…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  24. שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לפני כמה ימים הלך לי המחשב ועכשיו אני אצטרך מחשב חדש. אני יכול להסתדר איזה חודש או חודשיים עם לפטופ שיש בבית, אבל השאלה אם אמורה לצאת בקרוב חומרה חדשה שתוזיל קצת את המחירים. התיכנון שלי זה לקנות מחשב רציני הפעם, זאת אומרת מעבד 4 ליבות ואחד הדגמים האחרונים של גיפורס. כמה דבר כזה יכול לעלות? אני הרכבתי איזה מחשב והגעתי ל- 4600 בערך. צריך מקלדת ועכבר רצוי אלחוטיים. צריך כרטיס קול לא הכי טוב, אבל משהו לא רע. לא צריך כונן דיסקטים. אה ומסך כבר יש לי אז אני לא צריך. נושא הקירור חשוב, אבל לא מתכוון להשקיע על זה יותר מדי והעיצוב פחות חשוב. העדפה לחברות: מעבד - רק אינטל. כרטיסי מסך רק - nvidia. לוח אם - העדפה ל- gigabyte. בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 10 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים