ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבטת בין 3 דגמים שונים של אסוס ואשמח לקבל חוו"ד לגבי המומלץ מבינהם * מטרות המחשב? עריכת מסמכים, צפיה בסרטים, מוסיקה תמונות .. הרצה של תוכנות כמו visual studio וeclipse * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15 - נשאר לי סמטר אחד בלימודים ולאחר מכן המחשב יהיה רוב הזמן בבית לכן גם המשקל לא קריטי * רזולוציית המסך? רגילה (בניידים) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא כ"כ יודעת אם מסך מגע הוא קריטי או שזה דווקא חסרון... * משקל רצוי? 1.7-2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA רצוי * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ויותר. אם…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות
-
- 8 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B002[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, alig…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר לתכנות... מה שמאוד חשוב זה שיהיה נוח לכתיבה!!! לכל המתענתים שבינכם אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד... המקלדת הכי חשובה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=529f2fbb675da מיועד לגיימינג משחקים שישוחקו : Far Cry 3 ,GTA V , COD Ghosts , BF4, BF3 ,MW3 מעבד שניתן ל OC, כרטיס מסך עוצמתי, לוח אם תומך, ספק כוח חזק SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. קירור מושלם למעבד, מותאם ל OC כבד כולל COD Ghosts אך אני לא יודע אם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך בגלל שבעת פעולה הוא מתחמם לטמפרטורות גבוהות אשמח לתגובות, עצות ושיפורים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן! לאחר התעכבות קלה, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש! להלן הטופס: מה התקציב המקסימאלי?4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V/Nba2k14/sleeping Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP 2230S, וצריך להחליף בו את הסוללה כי היא לא נטענת וזה בדוק.. אבל המחשב ישן יחסית, לדעתכם זה שווה לקנות סוללה בשבילו? כרגע יש לי 4 תאים, רצוי לקנות 8? כדאי מאיביי? ובמה סוללה חלופית שונה ממקורית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אודה מאוד למפרטים גם למחשבים נייחים וגם לניידים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה תלת מימדית , עריכת וידאו וגיימינג ברמה גבוהה ואיכותית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): 3ds max/maya/mudbox/vray ונלוויהם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. משמש למשחקיות מרובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : assassins creed , battelfield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך איזה 1000 בצד אם זה לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי אפשר לחרוג מ 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS,BF4,LOL,AC4,GTA,THE LAST OF US וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה לקנות גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בימים אלו שוקל בניית מחשב לצורך כרייה של לייטקוין וכן מדיה סנטר (XBMC) לסלון. הכיוון הוא לכ. מסך 7970 או דומים. הרדיסק - יש. מסך וציוד הקפי - יש, לא זקוק. מה אני כן צריך: מעבד + גוף קירור שקט זכרונות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שמכיל יציאת HDMI שיוכל להתמודד עם תכני FHD כניסות SATA שלא יחסמו לי ע"י כרטיס מסך מגושם. 7970. מארז + ספק כח איכותי, עדיפות לקטנים ככל האפשר עם מקום ל 2 כונני 3.5", וכונן 2.5", סידירום כרגע בסימן שאלה לא נראה לי שאשים.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית וכמה שיותר בזול. אשמח לחוות דעת מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H61M-E LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, VGA, PCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin 1 מארזים: מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 1 מסכים: מסך מחשב Samsung S22C150N 21.5'' LED 1 …
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ושווה להשקיע את המרב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, מחשב בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, זה מתבטא במחיר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי KSP או חברה הנמצאת בפתח תקוה/קרית אונו/אור יהודה/רמת גן/יהוד. בעדיפות גבוה…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-