ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי היום מחשב ב4.5K (הכל חוץ מספק ומארז) מחשב שיתאים גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו (MAYA ופוטושופ) הספק 600W, מארז COOLER MASTER CM690 דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכל תושבי הפורום, שילמתי כ200 שקלים למומחה שמבין בחומרה עדכנית כדי שיבנה לי מפרט והוא המליץ לי על חנות בשם TMS ובנה לי מפרט. אני לא מבין בכלל במחשבים ובגלל זה חבר המליץ לי לשאול כאן בפורום רק ליתר בטחון אולי תוכלו לקצץ איפשהו במחיר או למצוא תחליף טוב (אני חושב שהמקלדת שהוא הביא לא כל כך טובה). המחשב ישומש בעיקר למשחקים כמו 2 RED ALERT ומשחקי פייסבוק תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור! הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Sempron 145 2.7Ghz 64Bit AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למעבד: CORSAIR ALL IN 1 WATER COOLING H70 FOR CPU כמות: 1 - מחיר: ₪477 מארז: LIAN-LI Full Tower PC-X2000FB Aluminum Black כמות: 1…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את הניצול, אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, משחקים... כמעט הכל חוץ מעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד. משהו כמו פיפא 2014, פרו, NBA ודברים כאלה.. אולי בעתיד ישוחקו משחקים קצת יותר כבדים אז אפשרי לשים כרטיס מסך ומעבד יותר איכותיים ובכך לחסוך את השדרוג בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי שני מפרטים מה יותר טוב זה בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג קל עד בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שעתיד לצאת בשלוש שנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך עד בינוני 3. …
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה על העזרה בהשוואה בין שתי הצעות שקבלתי מ 2 ספקים בסד"ג של כ 3000ש"ח +/-. המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ושימושים משרדיים בעיקר. יעבוד בתכנת Coral6 או Pinnacle 15 הצעה מספר 1: מעבד intel Core i5-4430 Processor ( (6M Cache up to 3.2 GHz) לוח אם: Arsock צ'יפסט Intel H61 עם יציאת רשת ג'יגה כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6670 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz 240Pin Long DIMM דיסק קשיח: SEAGATE Sata3 6Gb/s זכרון מטמון 16MB צורב: HD dvd1265i מארז: ATX Midi Tower כניסות ויציאות קדמיות - HD, AC97&2x, MIC, Audio ספק כח ATX520W 80mmFAN הצעה מס. 2 מעבד: Intel Core i5-44403.1 GHz Haswell לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 כרט…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לגביי מחשב hp proliant ml110 g7 המחשב הזה עקרונית הוא שרת במקור יש לו 16 גיגה זיכרון מעבד Xeon E3-1220 3.1 GHz ואני רוצה לדעת עם אני לוקח מחשב כזה משדרג את הספק כוח ומשדרג כרטיס מסך PCI E המחשב הזה ירוץ טוב במשחקים של היום? כי חלק אמרו לי בגלל שהוא נועד במקור לשרת אז הלוח והנתונים שמועברים בין המעבד לכרטיס מסך יהיו לא כמו מחשב שנועד למשחקים השאלה כמה זה קריטי והאם מישהו יכול לתת הסבר נרחב בנושא? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל האפשר וגם עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טוב ואחריות גבוהה…
-
- 85 תגובות
- 22.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב, איזה מפרט טוב יותר? 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III430 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - NZXT Phantom 530 Black + FSP Raider 650W BUNDLE99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible160 ₪ - Scythe Kama Cross מחיר סופי: 7842 ₪ או ₪ 1370- Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 ₪ 370- 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz ₪ 2990 -…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-