עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by elis02,

שלום, אבקש המלצה למחשב שולחני למתנה לאחותי של כ-1000 שח שיכלול מקלדת, עכבר, צורב אין צורך במערכת הפעלה ומסך תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אני לא צריך HDD מעבד: INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX ₪967 לוח אם: GIGABYTE GA-Z87X-UD4H ₪1064 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪509 כרטיס מסך: GIGABYTE HD7790 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪725 צורב DVD: LITE-ON DL-8A4SH-01 x8 Slot Loading ₪229 מארז: ZALMAN Z12 PLUS (USB3) w/o PSU ₪462 ספק כוח: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan ₪566 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER i30 ₪197 תקציב 5000 תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by drorion,

בניתי היום את המפרט הראשון שלי, תרשמו לי אם הכל תואם להכל וזה יעבוד כמו שצריך מארז Fractal Design דגם Define R4 USB 3.0 כולל 2 מאווררים 14 ס"מ בצבע לבן ספק כח Corsair דגם CP-9020060-EU הספק 600W Modular כולל Active PFC לוח אם Asus דגם Z87-A צ'יפסט Z87 תושבת 1150 מעבד Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz Box כולל מאוורר מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U9DX i4 תאימות למעבדי Intel דיסק קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB SATA3 / SATA2 דיסק Kingston SSD דגם V300 SV300S37A/120G נפח 120GB ממשק SATA3 / SATA2 זכרון G.Skill 16GB DDR3 1333MHz דגם F3-10666CL9D-16GBXL צורב LG דגם GH24NSB0B ממשק SATA כרטיס מסך Zotac דגם Nvidia GeForce GTX760…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Jor-L,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf cod skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…

• 46 תגובות
    • 15.3k צפיות
  8. Started by ASTR4L,

לוח אם בן חודשים maximus vi hero עם עוד שנתיים ועשרה חודשים אחריות. רוצה למכור כי אני לא מנצל את היכולות שלו.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי אשמח למפרט למחשב אשר מצד אחד יריץ תוכנות שגרתיות כמו גלישה וכו'. אבל מצד שני יוכל להריץ שתי מכונות וירטואליות לצורך הרצה של מכונות וירטואליות של שרתי לינוקס עם DB Oracle עליהם. . מהl התקציב המקסימאלי? 3500-4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה , פוטושופ או עריכת תמונות. והרצה של שתי מכונות לינוקס על vm - שרתי ניסוי למכונות DB . תוכנת סטרימינג - serviio. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 15 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

מישהו מכיר חנויות שבהם מוכרים מחשבים ניידים ואפשר להישתמש בצ'קים עד 6 תשלומים כמו באייבורי? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.pc365.co.il מקבלים צ'קים?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by momi2004,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי + קצת עריכת סרטים בסיסית. לא מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liorelbaz,

המחשב שלי : לוח אם:gigabyte ga-990xa מעבד:phenom 2 x6 1075t 3.0 שני כרטיסי מסך sapphire 6850 1gb crossfirex 4GB RAM 500gb hardisk רוצה לשדרג תמחשב מעבד כרטיס מסך מה שצריך תמליצו לי לגיימינג כבד! אני רוצה להריץ משחקים כמו אססין קריד החדש ובטלפילד החדש על הכי גבוה איזה מעבד AMD הכי מומלץ להשתדרג אליו ואיזה כרטיס \ כרטיסי מסך לקנות ישלי בערך 2000

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by giltovly,

שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by YoniS11,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג בינוני תוכנות עריכה של אדובי ושרטוטי חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 ומה ההבדל בין מבריק למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (e…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. * מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קיבלתי את המפרט הזה ממקום אחר http://www.tms.co.il/preview/spec/jftnlgke טוב? לא טוב? חבר אמר לי שאיפלו הכרטיס מסך יכביד על הספק הזה 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF GTA5 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mano4now,

הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by bennash,

שלום לחבר שלי יש מחשב: מעבד: Q9650 כ.מסך: GeForce 8800 Ultra זיכרון: 4X1GB DDR2 ספק: 850W כוננים קשיחים: 500+500GB השמושים שלו הם: לשחק במישחקים הכי חדישים, פוטושופ, המרת קבצי וידאו, פתיחת ספרים שלמים בתוכנה משרדית של מילים, מצב אקס-פי. עכשיו הוא פחות או יותר רוצה את זה: מעבד: i7 or Xeon socket 2011 כ.מסך: GeForce 880 GTX or higher perfomance זיכרון: 4X8GB DDR3 ספק: הוא מעונין להשאיר את הספק הישן אם אפשר כוננים קשיחים: להשאיר את שיש +8TB עכשיו הוא מעוניין למרות שאני מנגד ללתת יותר תקציב לקירור החומרה מאשר לחומרה.

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by roibargil,

אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by xori,

* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג (ומדיה ביתית שאני מתאר לעצמי שלא תהיה בעיה למחשב גיימינג לבצע גם את זה). כעת, חבר מחו"ל יכול לשלוח לי את הרכיבים הבאים במחיר של 4500 שח +- תוכלו בבקשה לומר לי 1) האם המערכת הנ"ל מספיק חזקה להריץ בFHD ומספיק פריימים לשנייה את המשחקים החדשים בשוק? BF4 וכו' ? 2) כמה בערך היא אמורה לעלות בארץ? 3) מה צריך בנוסף וכמה זה יעלה בארץ? (למשל מארז וכו') Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) ASUS Z87-DELUXE Intel® SSD 530 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module תודה,…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by ofiry,

שלום חברים, לאחרונה התחלתי לשחק Assassin Creed 4 והמחשב שלי לא כ"כ סוחב למשל בקרב על ספינה גדולה עם המון אנשים. אני מעוניין לשדרג, להלן המפרט: MotherBoard: ASRock H61M/U3S3 CPU: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz Display Adapter AMD Radeon HD 6700 Series RAM Crucial DDR3 2 x 4GB Power Supply Antec 520W האם לדעתכם ניתן לשדרג עד תקציב 700 ש"ח או שעדיף כבר לחכות ולקנות חדש? כמובן שאם אפשר בפחות מ 700 זה יהיה מצוין

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות ומירוצים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by פנינה,

היי חבר לומד גרפיקה-תוכנות כמו פוטושופ, עריכת סרטים וכו. הוא בכוון של APPLE אבל הבנתי שיש יצרנים אחרים שיתנו את אותה התמורה (ואפילו גבוהה יותר) במחיר מופחת. הוא לא מחפש לחסוך אבל עדיך שיהיה בין 6-8K. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים