עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  2. AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ מעבד NF4-Ultra-INF DFI לוח אם WinFast PX7800 GT (256 MB) Vivo Leadtek כרטיס מסך 2 * Corsair 512 MB DDR 400 זיכרון Samsung 930 BF מסך JS WD 250 GB דיסק קשיח 4550A NEC צורב די וי די BENQ 1640 צורב די וי די שקיבלתי מתנה אז בגלל זה שמתי אותו על הדרך אני יודע שאין צורך Thermaltake Soprano + 430W מארז Thermaltake big typhoon cpu cooler גוף קירור

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  3. הארדיסק 160 SATA, 512MB זכרון, ללא מסך, עם צורב DVD עם מקלדת ועכבר ואם אפשר אז עדיפות לLOGICPC. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by vax,

שלום. יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?. כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת. ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי. חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם) תודה

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  5. שלום לכולם... אני עוד לא סיימתי את הקניה של המחשב החדש שעליו דיברתי ודנתי פה לפני כשבוע, אבל אני כבר רוצה להכין את המחשב הבא - HTPC לסלון. אז מה שאני בעקרון רוצה זה ככה: מעבד חזק וחלק (האם Intel Core2 מתאים פה?), כרטיס סאונד\קול חזק וטוב, כרטיס גרפיקה\מסך חזק וטוב מאוד, אם אפשר כולל כניסה ויציאה, מכיוון שאני רוצה גם להקליט וגם לראות. וזכרון חזק שיחזיק לי מעמד... וכל השאר שיהיו מספיק חזקים חובה: מארז יפה ואיכותי לסלון. צבע אחיד לכל היחידה. הארד דיסק מהיר, חזק וגדול מאוד! כונן של דיוידי - אם אפשר שהוא גם יהיה צורב זה יהיה מעולה. כרטיס רשת מהיר - הרבה העברות. והכי חשוב, זה שהוא יהיה שקט מאוד! ואם אפשר גם קר מאוד! אני מוכן להשקיע עד 300 ש"ח בקירור למעבד, אבל שיהיה שקט! ב…

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by rani1986,

שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש מישהו לעבודה באופיס, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח וצריך לכלול מסך LCD ומדפסת (שתהיה כדאית מבחינת עלות האחזקה). עכבר -אם אפשר משהו טוב (ולא הכי יקר). ההצעה שקיבלנו במחיר הזה: פנטיום 4 - 3 גיגה הרץ LGA 775 - 800MHZ 1 MB ASUS P5DV2 MX מארז פשוט NCP 512 MB DDR2 דיסק סמסונג 80 GB SATA צורב סמסונג DLX18 מסך WATCH LCD MV732 מדפסת D1380 DESKJET Geforce 7100GS PCIE מקלדת ועכבר פשוטים Windows Xp Home עברתי על ההצעות שלכם פה וראיתי שממליצים על AMD. האם עדיף על אינטל במקרה הזה ? מה דעתכם על כרטיס המסך הזה ? אתם ממליצים על לוח אסוס משולב כ. מסך. מה עדיף ? מה דעתכם על המסך ? מישהו מכיר אותו ? תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לקנות מחשב למטרות משחקים ושישצש גם למטרות של תכנות. הוא מיועד להריץ שתי מערכות הפעלה XP ו-LINUX כלשהו (כנראה DEBIAN). כמו-כן, בגלל בעיות צפיפות, יש חשיבות לכמות הרעש ולאסטטיות של המארז. אין צורך בהמהרה או בציוד הקפי כלשהו. חשבתי בתור נקודת מוצא על משהו כמו: E6300 של INTEL במהירות 1.8 מגה-הרץ עם לוח אם PSLD2 של ASUS. שני כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה. הרד-דיסק של 250 ג'יגה SATA-II יחד עם צורב DVD. כרטיס מסך GEFORCE 7900GS של EVGA. מארז סונטה 2 עם ספק של 450W. כפי שאפשר להתרשם, מדובר בכיוון כללי בלבד (מה גם שהפרט הזה הוא עדיין זול יותר מהמחיר שאני מוכן להשקיע). כל צעה לשיפור/תוספת תתקבל בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zam,

היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני צריך מפרט למשחקים תקציב עד 3700 ש"ח. דרישות המפרט: * ללא ציוד היקפי(גם ללא מסך) *לעלות משחקים חזקים במיוחד לדוגמא : call of duyt 6 , far cry וכל המשחקים הכבדים למניהם. *שהכרטיס מסך יהיה מסוג HD מכיוון שהמסך שלי הוא FULL HD. *שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מאתר http://ksp.co.il/ תודה, ערב טוב ושבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MIKI23,

אחרי שחיכיתי הרבה זמן , סוף סוף קניתי מחשב היום המחשב למשחקים בעיקר וקצת עריכה המפרט : Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz 929ש"ח קירור לקחתי ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250 ש"ח לוח ASUS P5Q Deluxe 920 ש"ח זכרון G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 405 ש"ח כ.מסך Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe 1360 ש"ח מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case 370 ש"ח Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 339 ש"ח צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 159 ש"ח יש לי ספק כח של HEC 550W WIN מחיר סופי במזומן יצא לי 4500 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט ? האם יש משהו לשפר הבאסה שמחשב יהיה מוכן רק סוף ש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Eled,

http://www.pcarena.org/smf/index.php?topic=15152.0

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…

17. בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לא חייב לרדת מהשמונה תודה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by mordin999,

אני צריך לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח. הכנתי מפרט של מה שבערך אני רוצה לקנות. כבר מזמן לא עבדתי עם חומרה אז אין לי מושג עם הוא בסדר או לא. Intel p-4 2.40 GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4P800 p-4 Daul Channel DDR 3Y DDR Samsung Original 400Mhz 512Mb CL3 Maxtor 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y HERCULES 3D PROPHET RADEON 9000PRO 128MB 3Y Creative Audigy SE 5.1 DVD TEAC 16*48 BLACK OEM PLEXTOR 48*24*48 PX-W482448A PHILIPS 19" 109B Flat אז מה אתם אומרים ? אני פתוח לשינוים בכל החלקים ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shben,

שלום,אני מעוניין במחשב חזק למישחקים בעיקר,אני מעדיף amd אבל אם אתם חושבים שאינטל עדיף אז סבבה,תודה. נ.ב:ללא מסך.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  21. היי חבריה יש טעות או? במבצעי חומרה חדשים פורסמו נייד MSI המחיר שפורסם 3110 ש"ח המחיר שחויבתי 3410 ש"ח=993.11$ אפשר הסבר בקשה תודה פריט / ים פריטוטאלי: 799.00 $ משלוח וטיפול: 33.90 דולר …

22. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אם שווה את זה יש אפשרות לחרוג(יכול לעשות נסיעה לאילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אולי live stream וpcvr 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצה על רמקולים שאולי אקנה בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. היי, ללא חלקים חיצוניים, לשימוש של מולטי טסקינג, משחקים ברמה בינונית, אינטרנט, אופיס שירוץ חלק. תקציב כ 3000 ש"ח. חובה בחנות KSP ממנה אני מתכוונן לקנות. המפרט שאני הרכבתי: מעבדי אינטל‏ Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 560 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 450 ש"ח כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 350 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 315 ש"ח צורבים‏ Pioneer DVR-218LBK DVD±RW x22 Black Sata LabelFlash 1 180 ש"ח מאווררים וגופי …

24. Started by rafi1212,

מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM ‏23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום אני צריך מפרט עד 5000 שקל ברובו לצורכי אינטרנט ו-word וקצת למשחקים. שיכלול בתוכו! . מסך LCD 17 לוח אם מעבד זכרונות (לוח אם,מעבד,זכרונות, שיהיו חזקים כמה שיותר) הארד דיסק 80 גיגה מימינום כרטיס מסך (כרטיס מסך עדיף fx6600 אם יש משו יותר עדיף תגידו) ספק כנון דיסקטים(פלופי) מארז רמקולים 2.1 לפחות. עם נישאר כסף אז שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי תודה רבה (ללא צורב או כונן cd )

• 10 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים