ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אחרי המתנה של חודש וחצי לדל סטודיו 14זד http://www.laptopmag.com/review/laptop/dell-studio-14z.aspx התבשרתי היום מדל ישראל שהוא לא יעשה עלייה. אני מחפש תחליף דומה: ביצועים: core 2 duo אני מחפש משהו שאולי יחליף את המחשב דסקטופ שלי איכותי: מקלדת נורמלית, טאצ'פד נוח ומסך שלא מבייש (לא לכל אוסף רכיבים אפשר לקרוא לפטופ) רצוי מסך גרפי ראוי אם כי לא הנייד לא מיועד למשחקים. מקסימום פוטושופ ועריכת וידאו לייט. רצוי קל : אין לי בעיה ללא כונן אופטי *ואם יש פה מתכנתים - יש לכם ניסיון מול ויז'ואל סטודיו במסך 13 אינץ? האם זה נוח? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יתאים לי למשחקים כמו קול אוף דיוטי האחרון GTA IV אממ סימס 3 ותוספות .. ועוד .. מעבד:intel core I-5 750 2.66 ght 8m 1333fsb לוח אם : gigabayt 55 1333mhz DDR3 זכרון פנימי: 4g DDR3 1333Mhz כרטיס מסך:nvida ge force 9600GT DDR3 1G דיסק קשיח: 500G 7200rpm sata3 16M צורב דוידי:double layer DVD-RW SATA כרטיס קול:FULL 6 CHANNELS AC97 [O.B מארז: מארז לגיימרים ? כ.רשת: 10\100\1000 (O.B) איזה מסך מומלץ לי ? כדאי לי אופיס וWIN7 מקורי ?! או להביא טכנאי שיתקין לי ? וכדאי אנטי וירוס נורטון 2010 עם רשיון ב99 שח ? כדאי לשנות משו ותמליצו לי על שם של מארז תותח אני יכול מחשב עד 5600 כולל מסך !! חייב עזרה דחוף ![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 12:06:48 זה דחוףףףףףףףףף בבקשה כ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שמעתי (באיחור) על כך ששווקו מחשבים ניידים של דל עם מעבדים גרפיים פגומים. איך אני בודק אם לא נפלתי על כזה? (יש לי מחשב נייד בן שנתיים בערך. inspiron 1520).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב רב תכליתי. שימושים: - תכנות (סביבות פיתוח כבדות יחסית) - הרצת קבצי HD 1080i בצורה חלקה - משחקים (לא החדשים...הדבר היחיד שאני משחק בו זה CS/TEAM FORTRESS 2 ...מבוססי מנוע half life 2...במחשב הנוכחי אני מקבל FPS זוועתיים. עבור כל השאר המשחקים יש לי קונסולה. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא ממש קריטי...אולי באזור 4-5 מתוך 10. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה. גר באזור המרכז, אז המלצה על חנויות תתקבל בברכה. אני מצרף את המפרט הנוכחי שלי, אבל אני לא ממש בטוח שזה יעזור...קשה לי להאמין שאני אוכל להעביר ציוד מהמחשב הישן לחדש (חוץ מההיקפי כלומר, עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) אני מניח שהזיכרונות לא ממש יתאימו, כנ"ל ההארדיסקים (כולם IDE, אני מניח שלוחות …
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) המחשב לא למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל אני ירצה מחשב שיוכל להריץ WIN 7. יש לכלול הרכבה. 8. אין חנות מועדפת. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Gigab…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המקצועי והמדהים הזה, אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה די כבדה - Photoshop ובניית אתרים(לא עריכת וידאו ורינדורים) לצורך פרנסה. ב'מפרטים מומלצים' אין קטגוריית גרפיקה ובחיפוש בפורום על "גרפיקה' מופיעות תוצאות מ 2003/4 בלבד... אז ככה: - התקציב שלי די מוגבל - 3500 ש"ח בערך (עדיף פחות אם אפשר) הבנתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מעבד I5 עם לוח P55 תואם, ו-4ג"ב DDR3 - (ראיתי איפשהו שאדובי התאימה את Photoshop לעבודה עם מעבדי INTEL) - אפשר להסתפק בכונן קשיח קטן או לוותר עליו כיון שיש לי בבית מיותר 750GB 32mb 7200rpm SamsungHD753LJ - לא מבין בOC, לא משתמש בגיימינג בכלל. - 5 במפלס השקט. - עוד פרט: האיזור שלנו מלא אבק, אז התחשבו נא בסוג המארז התואם לז…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט אנ יצריך מעבד כזה כי זה מחשב למשוה כמ ו4.5 שנים אז שהיה משהו חזק יחסית וכרטיס סמך אנ יישדרג
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו) גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ חשבתי על מספר דגמים : sony vaio cw hp dm3 asus UL30 toshiba M505 כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורכי גיימינג(משחקים כמו CoD6 וכו') וצרכים משרדיים, יריץ WIN7. כולל ציוד הקיפי. תקציב 3,500. *אגב, אפה כדאי לקנות בזול מפרט בהתאמה אישית? אפה שבניתי את המפרט זה מקום טוב? **מבוסס על http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132222§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D מה אתם אומרים?: מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Box, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1258 Asus P5Q SE2 P45 Intel Chipset, יחידות 1 ₪479 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=708 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המפרט ישמש את אחי הקטן (15) לגיימינג ואת שאר בני המפחה לאינטרנט ועבודות אחרות במחשב. חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות. נכון לעכשיו הכיוון הוא המפרט הבא: כמו שמצויין במפרט, אין צורך בציוד היקפי כלשהו פרט למסך ואין צורך בדיסק קשיח. צורב DVD אפשר להוסיף כאופציה וירכש אפילו כחריגה מהתקציב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט + הצעות לשינויים. את ההצעות יש לבסס על מבחר החלקים הקיימים ברשתות KSP ואייבורי בלבד (ואין בעיה לקנות מכל אחת מהרשתות חלק מהרכיבים, ההרכבה מתבצעת על ידי.). תודה לעוזרים ושבוע טוב, אבירן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין שני דגמי מחשבים של חברת ASUS 1. ASUS G51Vx-A1 "15.6 Intel PM45 + ICH9M chipset מעבד: Q9000 Quad Core כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM 4GB DDR2 RAM 800mhz דיסק קשיח: 640 ג"ב, 7200 RPM Windows Vista Home Premium 64-Bit מחיר: 6500 ₪ 2. G51J-A1 "15.6 Core™ i7 Processor 720QM Mobile Intel PM55 Express Chipset +ICH9M DDR3 1066 MHz SDRAM 4GB 15.6" FULL HD 640GB (320GB X2) HDD NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit מחיר: 8300 ₪ ההבדלים המשמעותיים בין שני הדגמים הם הזכרונות והמעבדים. באחד משולב מעבד i7 עם זכרון DDR3 1066mhz ובשני משולב מעבד QUAD עם זכרון DDR2 800mhz המון אנשים טוענים…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תיראו אנחנו בעיקרון מחפשים מחשב לא הכי חזק שיש למשחקים,הוא רוב הזמן משחק רק במשחקי און ליין באינטרנט ואולי איזה כמה משחקים מ NANA של מרוצים GTA 2 ושטויות כאלה איך המיפרט הזה בישבילו http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= ובשידרוגים אני משדרג לו ל 8400GS זיכרון כתוב לי ליבחור בין CEON ל ל KINGSTON אני חושב עדיף KINGSTON וב דיסק קשיח כתוב או SEGATE או WD אני יקח WD אחשיו תיראו אני לא יודע איזה לוח ליבחור הם מביאם שם של ASUS ו GIGABYTE איזה מהדגמים שם עדיף? כי כתוב לבחירת הלקוח והלוחות האלו לא יגבילו את ה הכרטיס מסך? לא יהיה צוואר בבקבוק והמחשב יריץ COMBAT ARMS?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב סטנדרטי שלא יעלה על 2000 ש"ח כולל הכל. השימושים הם אינטרנט ואופיס בעיקר עדיף חנות באזור ב"ש - (אייבורי וקיי.אס.פי רק אם אין ברירה) אפשר גם IQPC באשדוד רצוי שיהיה שקט - יותר חשוב שישאר במסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני בן כ-22 ומעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים במחשב יהיו בעיקר משחקים, סרטים, מוסיקה, עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט וכו'. אין לי מושג מה טווח המחירים כיום, לכן אני לא משאיר כאן תקציב אך חשוב שהמחשב יהיה ברמה גבוהה ויחזיק לי מעמד בשנים בקרובות. אם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל שהיחס בין עלות לתועלת יהיה טוב יותר אז אני אוסיף אך אם לא כדאי להוסיף את הסכום אז אני אחסוך. אני לא מעוניין לעלות אוברקלוקינג או מודינג. אשמח גם למסך טוב. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיו גלישה באינטרנט, מייל, משחקים קלים (סימס ודומיו..) והורדות (חילוץ קבצים של 8GB). את המחשב אני אקנה מ-rsm מכיוון שקיים סניף יחסית קרוב לביתי (סניף כפ"ס). לא מתכנן OC, גם לא שדרוג בעתיד. אולי שנמוך. (ארחיב בסוף...). יותקן win 7. זה המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות ההמלצות הטובות שלכם כשאני קניתי את המחשב שלי לפני ארבעה חודשים, חזרתי לחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב כמו שמפורט בכותרת הוא איזור 3100 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? עד 13.3. אפשר מבריק. * משקל רצוי? הסטנדרט ל13.3... אפשר עד 2.5 אני מניח אבל בגדול כמה שיותר קל יהיה יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב, 3.5 שעות וצפונה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אני לא מכיר מחשבים שלא באים עם זה היום... כן, זה יהיה נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160, אבל לא נבכה אם זה יהי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-