עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ozi123,

Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yakovzi,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים (אולי גם לשחק מנג'ר, אבל אל תספרו לאשתי...), גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by ISRAEL3571,

אז ככה אני צריך מחשב שיספק צרכים בסיסים ביתיים אינטרנט מוזיקה עכשיו אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק הרבה מאוד זמן ולא יתקלקל לי אחרי שנה כמובן גם שהמחשב יהיה מהיר גם כאשר יהיה עמוס. זהו בעיקרון , אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה אפשר גם להפעיל משחקים חלשים עד בינוניים אני אשמח אבל שזה לא יבוא על חשבון מהירות ותחזוקה של המחשב *שיהיה 500 gb ושבמארז יהיו USB מקדימה תודה רבה!!!!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ToMeR C,

טוב אז עד עכשיו נסגרתי בערך על: מעבד - Intel Core i5-4570 Haswell 3.2GHz Box כולל מאוורר[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]לוח אם - Gigabyte דגם GA-B85M-HD3 צ'יפסט B85 תושבת 1150[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Corsair 8GB DDR3 1600MHz דגם CMZ8GX3M1A1600C10[/TD] [/TR] [/TABLE] מבחינת צורב מקלדת וכל השאר זה שטויות לבחור, נתקעתי עם הנושא של איזה מארז, האם להוסיף עוד מאווררים למארז ואיזה ספק כוח צריך בשביל המפרט הזה. אשמח אם מישהו יכול לעזור ואם גם יש הערות על המפרט אני ירצה לדעת.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני סטודנט וכרגע מחפש לקנות מחשב. התקציב שלי הוא באיזור ה 3000. לאחר בידקה בפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה . מחשב שגרר את תשומת ליבי היה של פוג'יצו מדגם Ah544-225 הבעיה היא שלא מצאתי עליו שום ביקורת ובין היתר הוא נמכר בערוץ מסוים בטלוויזיה . השאלה עד כמה הוא אמין . והאם אתם יכולים להמליץ על מחשב שימלא את דרישותי במחיר שצוין מעלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  11. שלום,אני מחפש מחשב שיוכל להריץ מספר תוכנות כבדות בזיכרון במקביל (סיטואציה סבירה תהיה Matlab, IDEX2 וכיוב').יש לי אפשרות להביא מארה"ב אם אני אסגר על דגם בשבוע הקרוב, במחיר שמצוין בכותרת.גודל מסך ±15, מקלדת נוחה לשימוש ומשקל קטן מ-3 ק"ג (עדיפות למשקל נמוך יותר, כמובן).חשוב שתהיה מקלדת נוחה לשימוש וכל השאר יכול להיות סטנדרטי.תודה!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. שלום חברים, אשמח להמלצות, אני מחפש מחשב חזק שלא יגביל אותי, לעבודה עם תוכנות פיתוח למיניהן, הרצה של VMs וכו. הרבה זיכרון (16 או יותר, נראה לי עדיף כבר שיהיה 32) דיסק מהיר מסך מט גדול ואיכותי במיוחד, כך שאפשר לעבוד גם בשמש (17 זה מעולה) מקלדת מלאה ונעימה להקלדה בלי דפיקויות מוזרות ואם אפשר גם לשפר במשקל (פחות חשוב משאר הפרמטרים) אין צורך בצורב, אבל שיהיו הרבה חיבורי USB ושטויות אחרות תודה רבה, מיכאל

13. הכנתי מפרט שישמש לעבודה משרדית (לעסק) והתקציב אמור להיות סביר-מינימלי, אין סכום מסויים להצביע עליו, הכי זול ללא התפשרות באיכות, האם המפרט הנ"ל מתאים לכך או שאפשר להוזיל עוד? http://www.tms.co.il/preview/spec/3mhyx4e5 המפרט כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ואנטנה לרשת הביתית, דיסק טרה בייט נחוץ. ללא מערכת הפעלה. אם יש אפשרות להוזלה אנא עזרו בהקדם, הקנייה תבצע מחר בצהריים (30.12)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by pxst17,

I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by MihaDude99,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהמפרט יעלה בסביבות 3K שיריץ משחקים על איכות גבוהה. מישהו יכל לעזור לי לבנות אחד? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Clicker7,

* מטרות המחשב? סרטים ומשחקים בעיקר BF4 (לא חייב בהדרות סופרמגה גבוהות) * גודל המסך? עדיף 15" אבל אפשר גם 17" מאט או מבריק? לא משנה * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?במשחקים לא אבל בסרטים \ גלישה שיחזיק 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה SSD 128GB לא צריך יותר מזה * כונן אופטי? לא צריך הפילו מעדיף בלי ככה נראה לי יהיה יותר דק * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : כמה שיותר דק ככה יותר טוב לא חייב מפלצת גיימינג מטורפת אם היא ענקית אפשר גם לקנות מEBAY חיפשתי קצת בעצמי ואחרי כמה שעות צמצמתי לדגמים האלה : "17.3 Asus N750JV R750JV-T4193H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 Lenovo I…

• 24 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. הרכבתי לעצמי את המפרט הבא : מעבד i5 4570 קירור arctic alpine 11 rev 2 זיכרון 8gb כרטיס גרפי r9 270x , אשמח לחוות דעת מאיזה חברה לבחור את הכרטיס. קשיח של 1TB וקשיח SSD120GB זקוק לעזרה בבחירת לוח אם - לא מתוכנן OC כלשהו אז לפי מה שהבנתי אין לי צורך בלוח של Z87, התקציב ללוח יוכל להגיע לסביבות ה500 שקל. אשמח להמלצות ( לא משנה מאיזה חנות). בנוסף זקוק להמלצה בנוגע למארז וספק שאצטרך למפרט שכזה עדיפות למארז שקט . מעונין לדעת אם יש הצעות נוספות לגבי המפרט .

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by OriW,

* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בס"ד צהריים טובים חברים, אני צריך עזרה בבניית מפרט לגיסתי. השימוש העיקרי שלה הוא עריכת סרטים, והכנת מצגות גדולות ומפורטות. מעבר לזה, כמובן שימוש יום יומי של אינטרנט וכו'. היא רוצה לרכוש בנוסף עותק מקורי של ווינדוס ואופיס (האם אפשר להשיג יותר בזול אם הם סטודנטים?) ותוכנת העריכה שלה היא אדובי פרמייר שגם אותה כמובן היא רוצה לרכוש. התקציב הוא סביבות 3000-4000 שקל. כאשר היא מתלבטת בין נייח לנייד. לכל אחד מהם היתרונות והחסרונות שלו. אשמח לקבל הכרעות מה עדיף נייח או נייד (גם אם הבדל הביצועים יהיה גדול יכול להיות שעדיין תלך על הנייד). כאמור, התוכנות כלולות בתקציב. אשמח להצעות. וחשוב שתהיה חנות באזור פתח תקווה-רמת גן-ראש העין. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. ברשותי מחשב latitude e6430, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הדרייברים (יש לציין שעדיין חסרים לי שניים, "בקר אפיק טורי" שאין לי מושג מה זה אומר, ו"התקן לא מוכר" שחסרי דרייברים) בנוסף עדכנתי רק הכרטיס מסך של nividia nvs 520 שיש למחשב, האם צריך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס מסך של intel? מאז שפרמטתי את המחשב הסוללה נגמרת הרבה יותר מהר, מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף ובלי קשר למחשב מעבד i7 מהדור השלישי, המחשב מתחמם די מהר, כשדיברתי עם דל הם טענו שלפי נתוני המעבד הטמפ' סבירה, לפי הקישור הבא: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3740QM%20Mobile%20processor%20-%20AW8063801105000%20-%20BX80638I73740QM.html הם אפילו החליפו לי מערכת קירור כדי לוודא שזאת לא הבעיה, מה מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by royi_sh,

שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Pr0Xy,

* תקציב? 3-4K. חריגה ל-5K אם זה ממש משתלם/קריטי. * מטרות המחשב? תחליף לנייח, תכנות, OneNote ואולי קצת משחקים פה ושם... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14". עדיפות ל-14", אך אפשרי גם 15.6". * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 4 ל-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750GB, אם אפשרי SSD- מה טוב. * כונן אופטי? במידה ואין SSD, אז כן (על-מנת להתקין SSD במקום הצורב). אם יש SSD- אז אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. …

• 48 תגובות
    • 11.7k צפיות
  25. זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים