עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by soika,

יש לי מחשב נייד של טוושיבה וצורב pioneer dvd-rw dvrkd08a לאחרונה אני מנסה לצרוב דיסק של שירים אבל כל צריבה הוא נתקע לי באמצע אחרי כ 60 אחוז אני צורב דרך ווינדוס מדיה פליר וניסתי גם תוכנות אחרות והוא אומר לי כי הצורב תפוס ואינו זמין הצריבה נעצרת אחרי 60 אחוז ואז מופיעה ההודעה מה ניתן לעשוצת? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (הערכה אקראית לגמרי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו, עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים, לא יודע כמה כבדים. בעקרון כיום זה CoD ו Diablo 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by frustrated,

זה המחשב שאני מחפש: intel i5 2500 8-16Gb DDR3 ram 500Gb SATA 3 100GB SSD Asus Motherboard האם אפשר למצוא משהו כזה בסביבות ה2500 או שאני חי בסרט? אם כן תנו לינק אני קונה עכשיו. אם לא, מה מיותר? מה אפשר להוריד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by zombie,

ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 5000-5500 שקל(בעדיפות לחסוך). השימוש העיקרי הוא עבודה כוללת במחשב: תוכנות , אינטנרט , סרטי hd וגם כן קצת משחקים. יש לי מסך 32 hd ready כך שהרזולוציה המקסימלית 1336X720 , כך שלטעמי אין צורך ביותר מ5770 ואפילו זה יותר מדי. אני עדיין מתלבט אם לקנות פנום 2 לשימושים האלו (965-955) או שכבר ללכת על האטלון 630 , או בכלל ללכת בכיוון של 1055T. אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן , ויריץ הכל בצורה טובה , עם אפשרות פתוחה לאוברקלוק ושדרוגים עתידיים. מה אתם אומרים על זה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪550 ₪550 1 מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪298 ₪298 1 לוח אם Asus M4N68T-M ₪825 ₪825 1 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪420 …

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה! כבר קיבלתי הצעות (ראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395493.0) אבל עכשיו אני מבקש להוסיף את העובדה הזו: היות ואני ממש לא מבין במחשבים (לא בחומרה בכל אופן) אשמח להצעות שיורכבו דרך חנויות ספציפיות. קיבלתי המלצות על החנויות הבאות: http://www.skypc.co.il/builditems.asp http://logicpc.co.il/heb/aboutus.aspx http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php אם אפשר לקבל מפרט שאפשר למצוא באחת החנויות האלו - אודה לכם. אם יש השגות על מקצועיותה של אחת החנויות הללו - אשמח לשמוע... אז השימושים שלנו הם: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. מסך קיים 20.1" 1680x1050 ללא ציוד היקפי. לשימוש אינטרנט ואוטוקאד מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤369 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤132 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD3450 256MB DDR2 - RETAIL ¤202 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤266 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 מארז: COMPUCASE 6K31 + HEC 300W ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1598 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. פתח הכל איפוס מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים Hitachi/ExelStor 80 GB SATA כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 3391 ¤ המחשב לא נועד למשחקים כך שכטיס קול ומסך יכולים להישאר מובנים. אשמח להערותיכם

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Vissor,

מתלבט בין שתי מפרטים,רוב השימוש הוא למשחקים ומוזיקה (לא עריכה),וסרטים. תקציב 5K,בלי לחרוג. השאלה האם כדי לקנות לעתיד מעבד חזק יותר או להשקיע בכרטיס מסך יותר. מפרט אחד של אינטל,והשני של AMD. מפרט אחד כולל מעבד CORE I7 860 לוח אם ASUS P55-PRO וכרטיס מסך 4890 ATI מפרט שני כולל מעבד AMD PHENOM X4 955 לוח אם GIGABYTE GA-790UD4 וכרטיס מסך ATI 5850 כל שאר החלקים זהים בין שני המפרטים. זכרון: OCZ 4GB 1600 ספק:ENERMAX LIBERTY 500W מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by mskso86,

מבוא קטן: אני מאלה שניכנסים לחנות מחשבים עם מזומן ובלי ידע יותר מדיי המחשב שבנה לי בכללי טוב לוח: Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד: i3-2120 לא צריך יותר מי זה הבעיה שלי זה הכרטיס!!! GT 430 1GB GV-N430OC-1GL הצורך של המחשב זה בעיקר משחקים כבדים והרבה סרטים ארבע כוננים קשים 2טרה מפוצצים השאלה שלי: איזה כרטיס עדיף אחד חזק או שתיים ב sli למדתי על האופציה הזאת רק היום אז אם אפשר להרחיב על זה זה היה נחמד המארז הוא Thermaltake Overseer RX-I שעובר מייקאובר רציני תקציב עד 2000 לא מוכן לשקיעה יותר על משהוא שאחליף עוד שנתיים אם ההודעה שלי לא מנוסחת טוב תראו יוזמה ותתקנו חדש פה

• 35 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by psycho killer,

שלום לכולם יש לי לפטופ שנדפק לו ה CD ואין לי עליו ווינדוס(כשאני מדליק רשום לי NTLDR) הורדתי ווינדוס שמתאים להפעלה דרך USB ולא הצלחתי להעלות אותו הגדרתי את הבוט סיקוונס בBIOS ועדיין לא עולה לי הויינדוס מהדיסק און קיי מה נראה לכם שהבעיה פה במחשב או ששמתי את הווינדוס לא טוב?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג בין השאר גם סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהותמעבד אינטלIntel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray1 [/l] מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler1 לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA1 זכרונותG.Skill 1x4GB…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yahavRL12,

אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by yoni8866,

אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  20. זה מפרט של מחשב שקיבלתי לאימייל מאתר שקניתי דרכו מצלמה: http://shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=56&Item_Id=23939 מקווה שזה לא נחשב לפירסום של אתר. אם כן אז אני מתנצל מראש. תודה רבה לעזורים, לירן.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by pufipumba,

תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by e717,

חבר'ה, התייאשתי! לא ידעתי שבחירת מחשב תיהייה קשה כל כך ומאז שפנטיום 3 עבר אני כבר לא יודע כלום במחשבים בכל מקרה אני צריך 2 מחשבים אחד ביתי רגיל למשחקים וורד אינטרנט לא רציני והשני משרדי שגם יעבוד עם אינטרנט וגם עם תוכנות גרפיות (autocad) וכו' בקשר למחשב הבייתי חשבתי ככה: מעבד: אין לי מושג!! אני לא יודע אם AMD או אינטל בכלל חשבתי שרק אינטל וAMD בכלל לא טוב וכנראה שזה לא נכון, אני רוצה משהו כמו 3.0 ג'יגה אני לא יודע איך זה הולך בAMD תמליצו בבקשה לוח אם: זה לא כל כך חשוב כמו שהבנתי רק שיהייה בלי כרטיס מסך מובנה אבל כרטיס רשת וכל מובנים רצוי. אני יודע שזה קשור למעבד לכן לא רשמתי איזה אני חושב זכרון: בקשר לזכרון הבנתי שDDR 400 זה האחרון, וכנראה שאני אקח אחד של 512MB אבל…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by phouri,

שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.