ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון). Base Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND U100 עם WIN XP רציתי לדעת האם מומלץ להתקין עליו WIN 7 והאם זה משנה לגבי האחריות-המחשב נקנה ליפני למעלה משנה וחצי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ואוברקלוק בתקציב של 7300ש"ח, המחשב חייב לכלול מסך ViewSonic P90F או את ה-ViewSonic P95F, עכבר Logitech MX700 {מקלדת מספיקה אפילו ג'נרית מסריחה}, רמקולים לא צריך, לא צריך צורב, לא צריך כונן DVD, ומעבד אני חושב בכיוון ה-AXP2100 לאוברקלוק ולוח אם ABIT NF7-SL REV2, את השאר אני משאיר לכם. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
wd 80GB -499 EPOX EP-8RGA+ NFORCE2 -616 AMD BORTON 2500 512K-565. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory - 639 LITEON 52*48*52 RETAIL - 259 17" LG T710BH EZ Flat Monitor -874 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD - 177 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window - 251 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 51 3931 זה לחבר שבינתיים יעדיף להשאר עם הכרטים מסך שעל הלוח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקנה בערך ב2009 , יש אחריות על הכרטיס מסך וזכרונות רק. Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להורים שלי התקלקל המחשב הישן (בכל זאת משנת 1998). הם מחפשים משהו זול שיאפשר להם צפייה באינטרנט adsl וקצת תכניות כמו WORD. אם אפשר לקבל מפרט מלא ולציין מהיכן כדי שאוכל לןהזמין להם אני מאד אודה. בתקציב צריך לכלול גם מסך ומערכת הפעלה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד כשהדגש הוא על מסך גדול ונח. חשבתי על Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 בעל מסך "17 שעולה מעט יותר מ4000 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? יש אולי רעיונות נוספים? תודה מראש, עמרי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GAZ77XD3H מעבדIntel Core i5 3570K זיכרון Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) DDR3 1600 מארז CoolerMaster HAF 932 קירור Cooler Master: V8 לוח אם ומעבד עוד שנה אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר עם מסך ללא מקלדת עכבר ורמקולים . המפרט צריך לשמש למשחקים כבדים. המפרט עדיף amd ולרשום מיזה חנות ואיזה חלק זה ... תקציב 5000 מעדיף להישאר עם עודף תודה לכולם .... עדיף פנדאס
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-