עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miki26,

הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by itaylevi,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני עדיין בחיפושים אחרי מחשב נייד שיהיה חזק למשחקים מצאתי את זה Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24599&catid=919#details המפרט נראה טוב אבל עדיין יש שאלה של איכות יש למישהו נסיון או דעה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג + צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nielle,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש לרכוש לאחותי מחשב נייד בתקציב הנל, באילת המחשב לא ישמש למשחקים וכן ישמש קצת לקורסים בתוכנה ואולי גם cad. מעבר לזה שימושי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by omera,

אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rivking,

השימושים זה משחקים ורק משחקים... (יש בידי כבר X1950PRO 512MB PCIE) עכשיו מה שווה יותר? אופציה אחת מחשב נולד לOC ומצוין למשחקים כמובן אני לוקח בחשבון שאני אמכור את הכרטיס מסך בכ-650-700 שקל נניח ואולי גם את המעבד קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 344 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 1GB Kit (512MBX2) Value Select DDR-400 CL2.5 C1GK400V ¤ 480 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320G…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ברצוני להתחיל ללמוד לפתח אפליקציות ומשחקים עבור מכשירי IOS בעיקר לאייפונים (אם זה משנה) אני מעוניין בזה יותר כתחביב פחות כמקצוע (אם אפשרות אולי להרוויח כמה שקלים בעתיד) אז השאלה שלי היא איזה דגם של IMC בסיסי אני צריך כאדי שהוא יעמוד בדרישות בצורה סבירה עד טובה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by טריילים חדשים בעברית,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חברים, לאחר המון חפירות והתלבטויות הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לחוות דעת: - מטרות עיקריות - וירטואליזציה וגיימינג מארז - יש לי כיום 5 דיסקים קשיחים (לא SSD) בנפחים שונים מלבד ה-SSD שהרכבתי במפרט, לכן בחרתי במארז Define 5 ( יש לו קייג' של עד 8 דיסקים קשיחים 2.5"/3.5", בנוסף הבנתי שהוא שקט מאד) ספק כח - כנראה שגם 650W יספיק, אבל תמיד מעדיף לקחת אקסטרה אם אצטרך שידרוגים מתישהו. לוח אם - חשובה לי האופציה להרחיב את הזכרון עד 128GB RAM ולכן בחרתי בלוח הנ"ל. מעבד - 6 ליבות פיזיות 12 לוגיות, מפלצת ובדיוק מה שאני צריך לצורך הקצאת משאבים למס' מכונות וירטואליות במקביל. קירור מעבד - רציתי את ה-NH-D15 , לאחר בדיקה הוא "גונב" סלוט PCI-E בלוח הנ"ל, ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by draak31,

עכשיו אחרי שאחי קנה מחשב אני גם רוצה... לא צריך ציוד היקפי אבל חייב שיהיה בו גם כונן די וי די וגם צורב די וי די וכונן פלופי הרכבה- לא חייב אבל אם נכנס לתקציב אז עדיף...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amits1995,

שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, ניסינו להרכיב מפרט למחשב חדש למשחקים וקצת לאינטרנט, אבל אנחנו לא מבינים הרבה אז זאת התוצאה: 1 AMD Athlon XP 2700 - 256K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Year Warrant 1 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 1 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 1 LITEON CD ROM X52 - Black 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 ANTEC 3700BQE Black Quiet 350Watt PSU מה דעתכם? האם שכחנו משהו? האם חסר מאורר? האם צריך להוסיף מאורר בנפרד למעבד או שהוא בא עם? האם להחליף לספק כוח חזק יותר? האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר? (אנחנו לא מבינים את ההבדלים בין כרטיסי המסך - איך יש כרטי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by הגר,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. והייתי בהתלבטות עד שקראתי את המבחן כאן בפורום "בביקורות" על הטושיבה r700 ופשוט נדלקתי גם בביקורות בפורומים שונים הוא מקבל ציונים מעולים ואפילו עדיפים מהדל 4310 אני שואל האם r700 ניתן להשוות אותו ללנובו t410s? עדיין לא הצלחתי להבין האם המסך בטושיבה הוא מט? יש למשהו ניסיון עם המקלדת של הטושיבה ביחס למקלדת המעולה של לנובו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eliil1,

LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אני מעדיף NVIDIA) SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen *בנוסף יהיו מחוברים למחשב כרטיס רשת אלחוטי PCI ושני צורבים ועוד הארדיסק שכבר יש לי אותם המחשב מיועד למשחקים וסרטים (וברור שגם אנטרנט) בטוח שאחרי זמן מה כשהמערכת תחשב לא מספיק חזקה אני אעשה O.C משמעותי למעבד ולזכרונות וגם לכרטיס מסך. ;D אשמח אם תתנו חוות דעת, הערות ואפילו שיפורים והמלצה למארז וספק כח מתאים. ;D (לא משנה היופי החיצוני של המארז אם זה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.