ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח. יש לציין שיש לו כבר 2GB זכרונות של חברת:American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 <א 4 סטיקים של 512MB> אשמח לשמוע המלצה למפרט. חברי חשב לקנות את כרטיס המסך 1950PRO אבל בגלל שזה לא נכנס בתקציב ניקח את ה-7600GT בתודה מראש לכל העוזרים. יש לציין שהוא רוצה את המעבד AMD 4400X2 .הוא רוצה MHZ גבוה ובמעבד הזה יש 2300MHZ .הוא רצה לקחת את המעבד 4800 אבל הוא ירד ל-4400 כדי לשמור על מסגרת התקציב. כמו כן הוא רוצה הארד דיסק של 250GB לא פחות. בתודה מראש שי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB + עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני אספר בקצרה מה אני מחפש ומה ההתלבטות שלי. ככה: המחשב המיועד הוא בשביל אבא שלי הצורך הוא לראות סרטים אונליין כאשר המחשב יהיה מחובר רק לטלויזיה שבסלון. ובנוסף אפשרות של משחקים אבל לא משהו מיוחד בסגנון סימולטורים Flight Simulator וכאלה. ההתלבטות היא בגדול בין מחשב ניד לבין מחשב סלוני. עכשיו כמה שאלות. בנוגע למחשב נייד אין בעיה אפשר למצוא מחשב נייד לצורך הנושא במחיר טוב של עד 4K. לגבי המחשב הסלוני. האם אפשר לשחק בו משחקים? האם אפשרי ללשים כרטיס מסך סביר? 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה הלך לעולמו הלוח אם של המחשב שלי. Abit NF7. ומכיוון שאין אפשרות להשיג לוח אם כזה יותר אז החלטתי להשתדרג. אני מעוניין במפרט לאוברקלוקינג, אך אני מחפש חומרה זולה שאפשר להוציא ממנה הרבה כמו המעבד הנ"ל. מה שאני צריך זה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך. התקציב לא ידוע בנתיים. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! אני מתלבט בין מס' אפשריות למחשב נייד. שימושי המחשב סטנדרטיים בעיקרון (אופיס, סרטים, אינטרנט) אבל יש לי אפשרות להשקיע קצת מעבר לצרכים אלו ולכן אני מחפש את הנייד הטוב ביותר במגבלות תקציב של 6500 - 7500 ש"ח. חלק מהמחשבים לא כוללים מערכת הפעלה אז יש הבדל במחיר (אני יכול להתקין בעצמי אז זה לא שיקול). המחשבים של LG כוללים 3 שנים אחריות. IBM: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1059 DELL: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 GIGABYTE: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1593 LG: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1584 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.as…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשנו לחבר שלי מפרט מחשב למשחקים ו OC ולקחנו מ[צונזר] ממערכות המחשב שלהם מחשב ב 4,819.83 ש"ח [צונזר] זה המפרט של המחשב, שווה או להחליף חלקים ? מעבד: מבוסס AMD Athlon XP זיכרון: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 לוח אם: ABIT NF7 (nforce2) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 כונן דיוידי: BENQ DVD 1648A X16 צורב: LITEON 48x 24x 48x CD-RW כונן דיסקטים: 1.44 מודם: PINE FM-3621-31 (ECS2819F) 56K VOICE - PCI מארז מקצועי: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE מאורר מיוחד למעבד: Thermaltake Volcano 11 < הפרסום אסור. ראה הוזהרת. >
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקבל התייעצות וחוות דעת לפני רכישת מחשב נייד. * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תוכנת פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3500 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עברית אנגלית מלאה * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב 8 שעות? מינימום 5? (לא כ"כ מבינה בזה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. חיבורים רגילים של יציאות USB וHDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יהיה פירוט בנוגע לכך בהמשך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח, אך מעדיפה מחשב נייד עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לגיימינג. האופציות שלי מגיעות לבחירה בין 2 דגמים שההבדלים בינהם הם שבאחד יהיה מעבד i5-7300HQ ובשני יהיה מעבד i7-7700HQ . לגבי שאר הרכיבים, אני שם מספיק ראם (16GB), כונן SSD מספיק מהיר (2 של סמסונג ברייד 0) וכרטיס גראפי מספיק חזק (1060) כדי שהם לא יהיו צוואר בקבוק. בעתיד אני גם אקנה כרטיס מסך יותר חזק עם הקופסא החיצונית... השאלה שלי אם מעבד ה i5-7300HQ יהיה מספיק ולא יהווה צאוור בקבוק בביצועי משחקים? אני לא מתכוון לשחק על יותר מFHD.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, המודעה הוקפצה לפני שסיימתי לרשום את ההמשך. המשך לוחות אם- הבדלים בין H81, H91, H87 ? אין לי כוונה לבצע OC או שדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת. אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה . אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים: -עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון. -משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף. -גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-