עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by royi_sh,

שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם רכשתי עבור חברה שלי נייד מסוג ASUS K550LA והתחלתי בהתקנה של WIN 7 64 BIT עליו. לאחר גמר ההתקנה ניסיתי להתקין את הדרייברים, אולם הדיסק המסופק היינו דרייברים רק עבור WIN 8 64 BIT ושהכנסתי אותו לכונן קיבלתי הודעה על כך שאינו מתאים למערכת ההפעלה שלי. הדבר ניראה לי קצת מוזר, אך חיש קל נכנסתי לאתר של ASUS בחיפוש אחרי ישועה ולהפתעתי הרבה גם באתר שלהם הדרייברים היחידים הקיימים הם עבור WIN 8 http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K550LA אשמח לעזרה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים מתאימים. תודה.

4. שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by Jor-L,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf cod skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…

• 46 תגובות
    • 15k צפיות
  8. Started by pxst17,

I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MihaDude99,
    • 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by MihaDude99,

היי לפני כמה ימים מצאתי מחשב נייד במחיר יחסית זול (לדעתי) מישהו יכל לעזור לי?, להגיד לי עם הוא יריץ משחקים כמו: ARMA 2, Call Of Duty Ghost, Battlefield 4 על איכות טובה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by amirx19,

שלום לכולם, מתלבט בין שני מפרטים כלליים ואשמח לקבל את הכוונתכם. המחשב הישן שלי mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024. מתלבט בין I3 ל- I5 , בין 8 ל 16 GB ולוח אם Gigabyte GA-B85M-DS3H שנראה שממליצים עליו הרבה או לוח אם הבסיסי ביותר. לא ממש משנה לי אם המעבד יעלה עוד 50 ש"ח או פחות 50 ש"ח וכן לשאר החלקים. אני חושב שהשאלה העיקרית שלי היא האם אני צריך 4 ליבות או 2 ליבות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - לא מוגבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אין טעם במחשב החזק יותר מבקש לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…

12. בס"ד צהריים טובים חברים, אני צריך עזרה בבניית מפרט לגיסתי. השימוש העיקרי שלה הוא עריכת סרטים, והכנת מצגות גדולות ומפורטות. מעבר לזה, כמובן שימוש יום יומי של אינטרנט וכו'. היא רוצה לרכוש בנוסף עותק מקורי של ווינדוס ואופיס (האם אפשר להשיג יותר בזול אם הם סטודנטים?) ותוכנת העריכה שלה היא אדובי פרמייר שגם אותה כמובן היא רוצה לרכוש. התקציב הוא סביבות 3000-4000 שקל. כאשר היא מתלבטת בין נייח לנייד. לכל אחד מהם היתרונות והחסרונות שלו. אשמח לקבל הכרעות מה עדיף נייח או נייד (גם אם הבדל הביצועים יהיה גדול יכול להיות שעדיין תלך על הנייד). כאמור, התוכנות כלולות בתקציב. אשמח להצעות. וחשוב שתהיה חנות באזור פתח תקווה-רמת גן-ראש העין. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yit,

אני מחפש מחשב נייד לאשתי (הבנתי שעדיף נייח, אבל היא נוסעת הרבה ולכן עדיף נייד). אשתי היא צלמת (גם אומנות וגם אירועים) ומשתמשת בתוכנות פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. לכן על המחשב להיות חזק ונח לעבודה (שלא ייתקע בעבודה עם תמונות "כבדות", אפשרות לעריכת סרטים קצרים, בעל יציאות מהירות, מסך טוב, גדול יחסית ולא מבריק, כרטיס גרפי טוב וכו'...). מה אני צריך לבדוק במחשב כדי לדעת האם הוא מתאים? האם יש מחשב כזה בסביבות ה5000 ש"ח (חבר המליץ לי על Dell Precision M4600 5i) ? (אשמח להמלצות) איפה כדאי לקנות (חנויות מומלצות,EBAY) ? תודה רבה

17. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתלבט לגבי שני הדגמים הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=20796 http://ksp.co.il/?uin=19686 מה אתם אומרים?? ובכלל מה אתם אומרים על המעבד של הלנובו - E1-2100 AMD , לעומת המעבד של הסמסונג 2117U של אינטל?? המחשב אמור לספק בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה פשוטה באינטרנט. אך כדאי שיחזיק מעמד ולא ימות בקרוב... תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bennash,

[21:18:40 | 21:18:57 נערך] : TMS: מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray מחיר: ₪1588 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 מחיר: ₪860 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪670 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch מחיר: ₪531 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מחיר: ₪820 KSP: קירור למעבד: Noctua NH-D14 CPU Cooler מחיר: ₪320 אוזניות: Corsair Raptor HS30 מחיר: ₪220 מקלדת: Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard מחיר: ₪395 עכבר: Roccat Kova Plus 3200DPI Max Performance מחיר: ₪235 כבר יש לי: מארז - Therm…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bennash,

סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום אשמח לעזרתכם: התקציב הוא 2500 ש"ח (באילת) מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים, פוטושופ ועריכת וידיאו (לא מקצועי) מעבד: עדיפות ל4 ליבות בשביל ביצועים גודל מסך: 15.6 סוג מסך: עדיפות למסך מט רזולוציית מסך: התקציב לא מאפשר כמובן שהייתי רוצה FHD משקל רצוי: פחות חשוב זמן סוללה: פחות חשוב יציאות: לא צריך משהו מיוחד סוג כונן וגודל מינמלי: לפחות 750GB כונן אופטי: לא חשוב אבל הייתי רוצה עם אפשרות לשדרוג עתידי לכונן SSD תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה מסוימת: רק שיהיה איכותי ולא מתפרק. חשוב חשוב: מקלדת מלאה ראיתי את זה ונראה שיש לו כוח עיבוד טוב. http://ksp.co.il/?uin=21619 אשמח לקבל חוות דעת על המחשב והאם ניתן למצוא משהו יותר …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי אשמח למפרט למחשב אשר מצד אחד יריץ תוכנות שגרתיות כמו גלישה וכו'. אבל מצד שני יוכל להריץ שתי מכונות וירטואליות לצורך הרצה של מכונות וירטואליות של שרתי לינוקס עם DB Oracle עליהם. . מהl התקציב המקסימאלי? 3500-4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה , פוטושופ או עריכת תמונות. והרצה של שתי מכונות לינוקס על vm - שרתי ניסוי למכונות DB . תוכנת סטרימינג - serviio. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. Started by BLACK SHARK1,

שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים