ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שאיתו נוכל במשרד לבצע לכידות מסך לסרטים שמתנגנים ברקע (איכות 720,1080) ולאחר מכן לרנדר אותם. כמו כן, רינדורי קבצי וידיאו PRO RES יש לנו פה המון מחשבי I3 והם קורסים תחת המעמסה. CPU מגיע למעל 90%. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - סביבות ה2000 +- 2. מה שימושי המחשב? תכני HD, עבודה משרדית, עריכה קלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHD רגיל. SSD יספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות רבה לנושא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB + עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים זה משחקים ורק משחקים... (יש בידי כבר X1950PRO 512MB PCIE) עכשיו מה שווה יותר? אופציה אחת מחשב נולד לOC ומצוין למשחקים כמובן אני לוקח בחשבון שאני אמכור את הכרטיס מסך בכ-650-700 שקל נניח ואולי גם את המעבד קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 344 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 1GB Kit (512MBX2) Value Select DDR-400 CL2.5 C1GK400V ¤ 480 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320G…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מבצע על המחשב הנייד הזה עם מעבד T4400, זיכרון 2GB וHD של 250GB ומערכת הפעלה. לדעתי זה מעל ומעבר לשימור אופיס ואינטרנט (זה השימוש היחידי שיהיה לו). המבצע הוא 1700 שח. אני רוצה לקנותו אותו להורי אך חושש מאמינותו של המחשב הזה. אשמח לשמוע ביקורות כמו סוללה, אמינות חומרה (שמעתי שיש בעיות עם מאווררים??) וכו'. והאם כדאי להוסיף על מנת לקבל 3 שנים אחריות במקום שנה. (מהניסיון אישי שלי, LENOVO לא משהו בכלל מבחינת אמינות, אבל אולי המחשב הזה סביר?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעת בעיקר בשביל היכולת לשחק משחקים חדשים בגרפיקה מקסימלית ברזולוציה 1680x1050 ולראות סרטים באיכות 1080p. חייב שיהיה שקט. מישהו שמבין עניין הציע לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Core i7 920 ב-1,350 ש"ח לוח אם Gigabyte P55-UD6 ב-1,280 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel ב-770 ש"ח כרטיס מסך EVGA GTX 285 ב-1,830 ש"ח שני כוננים קשיחים WD5001AALS ב-310 ש"ח כל אחד שני צורבים (למקרה שאחד יידפק, שאצל צורבים זה קורה הרבה) LG GH22NS ב-125 ש"ח כל אחד ספק Corsair HX 620W ב-620 ש"ח מאווררים Arctic Cooling Arctic Fan F12 ב-50 ש"ח כל אחד מארז Antec Three Hundred Mini Tower ב-295 ש"ח סה"כ: 7,125 ש"ח מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! אני מתלבט בין מס' אפשריות למחשב נייד. שימושי המחשב סטנדרטיים בעיקרון (אופיס, סרטים, אינטרנט) אבל יש לי אפשרות להשקיע קצת מעבר לצרכים אלו ולכן אני מחפש את הנייד הטוב ביותר במגבלות תקציב של 6500 - 7500 ש"ח. חלק מהמחשבים לא כוללים מערכת הפעלה אז יש הבדל במחיר (אני יכול להתקין בעצמי אז זה לא שיקול). המחשבים של LG כוללים 3 שנים אחריות. IBM: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1059 DELL: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 GIGABYTE: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1593 LG: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1584 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.as…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי התלבטות ארוכה מאד החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בזמנו פתחתי הרבה נושאים ברוב הפורומים פה כדי לקנות מחשב נייח אבל לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לקנות מחשב נייד ולא נייח- כמובן שאם יש לכם עצה לתת לי שתמנע ממני טעות בנוגע להאם לקנות נייח או נייד אשמח לשמוע אותה) הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים עד כמה שניתן תוך שימוש בדרישות גבוהות כמה שיותר (בעיקרון שיוכל להריץ את קריסיס ואם ניתן גם דברים מודרניים יותר), צפיה בסרטים אשמח לאפשרות של סרטי HD בצורה חלקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) ייתכן שכן. בעיקרון אני שואף להתחיל תכנות ולעבוד על מנוע סורס ומנוע עריכת השלבים שבא עם המשחק קריסיס * גודל המסך? - לא כל …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט למדעי המחשב שמלבד תיכנות יש לו שימושים נוספים במחשב כגון תוכנות עריכה שונות של Adobi וכו'. בכל מקרה לאט לאט צמצמתי את החיפוש, אני מעוניין בסדרה Latitude של Dell ובגודל מסך של 14". חובה מבחינתי שהמחשב יכלול: 256GB של SSD, כך שכרגע צמצמתי את החיפוש ל-2 מחשבים: 1. זה היקר יותר, המעבד שלו יותר חזק אבל אני לא יודע עד כמה זה חשוב ומשנה לדרישות שלי.. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי לפעמים עדיף מעבד פחות חזק כדי לחסוך בזמן סוללה. http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e7440-lt-rd33-7447-%D7%93%D7%9C 2. זה השני, אני נוטה לקחת אותו בשל ההפרש במחיר, ורק מחכה לאישור שלכם שהכל טוב. http://www.megabuy.co.il/Pro…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- Intel Core i5-3210M מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 500GB Serial ATA כרטיס מסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M כונן- 8X DVD+/-RW Drive זיכרון 4096MB (1x4096) 1600MHz DDR3 אחריות- 12חודשי אחריות ושירות באתר הלקוח 3,271 ₪ http://www.dell-rev.co.il/Product/41252/Dell-Inspiron-N5520-I5-3210-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-AMD יש משהו יותר טוב מחיר דומה? המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. אני רוב הזמן לא לוקח אותו איתי לאוניברסיטה אז המשקל לא מאוד מעניין אותי. יש גם אפשרות להרחיב את הזיכרון ל8gb ב300 שקל או אפילו ל12 או 16gb, כדאי להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני עורך את ההודעה. אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בק…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז אני כבר בשלב שדי קניתי את כל החלקים המפורטים מטה מאמזון (עם המחירים ליד כל אחד ...) המחירים היו זולים מהארץ (חוץ מהמקלדת - נקנתה בארץ). אשמח גם לקבל פידבק אם בחרתי רכיבים טובים (אמזון ... תמיד אפשר להחזיר ) ולמטה הכנסתי כמה לינקים למארזים שנראו לי טובים ומתחת לרף המכס בארץ, אשמח לקבל מי מהמארזים מועדף לפי הפרמטרים של קודם כל שיהיה מקום לרכיבים (בעיקר מאוורר מעבד וכרטיס מסך), איוורור טוב ושיהיה שקט מבחינת מאווררים. חלקי המערכת שנקנו: Power supply - 50$ EVGA SuperNOVA 120-GP-0650-X1, 650 G+, 80 Plus Gold 650W, Fully Modular, FDB Fan, 10 Year Warranty, Includes Power ON Self Tester, Power Supply Ssd - 60$ Samsung Electronics (MZ-V8V…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-