ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/threads/568931 החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי ורק להעביר אליו את הכרטיס מסך והכוננים הקיימים הדבר היחיד שהשתנה מהשאלון הקודם הוא התקציב מ- 3000 ללא חריגה ל- 4000 עם חריגה קלה של עד 100-200 (בגלל שהפעם יש צורך בכל החלקים) החלטתי לשמור על המחשב הקיים עבור שימושים אחרים שהוא יכול למלא והרעיון שבחריגה של 1000 שקלים +/- מהתקציב אני מרוויח 2 מחשבים קורץ לי מאוד! שוב, כמו שאמרתי השאלון מפעם קודמת לא השתנה, אז אני לא ממלא מחדש, תוכלו פשוט להכנס ולראות אותו שם. זה המפרט שהרכבתי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8066201920103[/TD] [TD]מעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[ftp][/ftp] מחר אני יוצא לקנות נייד חדש משלי.. עכשיו הבעיה שאני לא מבין טוב בהן. אני רוצה נייד ל: 1- עבודה רגילה כגון קריאהץץכתיבהץץצפיה בשקופיות..צפיית סרטים..עבודת אינטרניט אלחוטי.. העברת מידע בבלוטות או אינפרא-אדום...אולי משחק או שתיים... אבל שלא יהיה עתיק.. צריך להיות חדיש ובנוי לחידושים קיצוניים... לוק חדש וסקסי.. ראיתי הרבה והתבלבלתי.. אם אפשר כמה רעיונןת לדגמים חברה ..יהיה מצויין..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד בתקציב של 4000-5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר עדיף פחות) בעיקר ישמש למטרות אקדמיות, סרטים וקצת לתכנות (vs) חשוב שיהיה קל, עמיד, סוללה טובה ועמידה, ונוח. באופן כללי איזו חברה נחשבת טובה? בעיקר לגבי האולטה-בוק? דל, לנובו, אסוס או סמסונג? יש לי 2 הצעות: 530U4B-S01IL של סמסונג ב3990 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822520 Asus UX21E Zenbook ב-4600 ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=806511 אבל עם SSD דיסק של 128 G ולא כמו שכתוב באתר. מה יותר משתלם? תודה רבה לכל העוזרים!! :)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיסק קשיח, מארז וספק כבר יש (אם הספק לא יספיק, אני ארכוש חדש מחוץ לתקציב הנ"ל). מה צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון וכמובן כרטיס מסך. הרעיון הוא לצמצם השקעה ככל הניתן במעבד ולוח אם, לשים 8GB זיכרון ואת רובו המוחלט של הכסף על כרטיס המסך. ההיגיון הוא (ואשמח לקבל תיקון מבוסס) שכל מעבד מודרני בסיסי יספיק לכל הפעולות הנדרשות ממעבד במשחקים, אבל לטובת ביצועים גבוהים ברזולוציה גבוהה יש צורך בכרטיס מסך חזק ככל הניתן ולא יווצר צואר בקבוק עם המעבד. אשמח לקבל מפרט בהסתמך על הנ"ל. בנוסף, מכיוון שכבר מזמן איני מעודכן במה שקורה, אם עתידים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים שישנו את כל התמונה, אודה למי שיפנה את תשומת ליבי לכך. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD). * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש מחשב גיימניג בסיסי לילד בן 13 שרוצה לשחק בעיקר פורטנייט ו COD. התקציב הוא לא גבוה מאוד וזה ברור אבל עברתי פה בפורום על כמה מפרטים באיזור התקציב הזה וראיתי שיש דווקא הצעות מצוינות. לדוגמא מפרט ש Moon-Mage בנה: (המחיר קצת יותר גבוה אבל אפשר לשנות קצת דברים ולהגיע לתקציב שלי) מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 59 ₪ - * מבצע * - Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 384 ₪ - * מבצע * - GIGABYTE B460M DS3H זכרון: 281 ₪ - XPG 16G (2X8G) DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK כרטיס מסך: 2499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3060Ti TUF 8G GAMING דיסק קשיח: 479 ₪ - * מב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,059.08 ש"ח A-DATA 256MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 756.41 ש"ח GIGABYTE GA-K8NXP-9 - 939 (nForce4Ultra) - ATX 1,263.04 ש"ח SAPPHIRE Radeon X800XL 256MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 2,375.67 ש"ח WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 618.92 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 399.89 ש"ח sUnshine Diabolic (8005) - 400W - RED לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 276.16 ש"ח Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 363.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,11…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכבוד השנה העברית שזה עתה התחילה והשנה הלועזית שתיכף נגמרת (וגם בגלל שמתחשק לי 8) ), התחלתי לחשוב על מחשב חדש. המחשב ישמש לפחות-או-יותר הכל: אינטרנט, משחקים, עיבוד אודיו ומה לא. התקציב עליו אני חושב הוא 6,000 ש"ח, אבל אפשר לעבור אותו אם צריך. חשוב ביותר - מאחר שהמחשב יפעל כל הזמן (בין השאר אני מריץ שרת דואר), אני מחפש מחשב שקט. לא בלתי נשמע, אבל שקט. המהרה תיתכן בעתיד הלא-רחוק, אבל לא יהיה ניסיון לסחוט את הרכיבים עד למקסימום הביצועים האפשרי. הרכיבים עליהם חשבתי (רכיבים שלא מופיעים אינם דרושים): מעבד - AMD Athlon 64 3200 מחיר ~ 900 ש"ח בנועה למה כן: חזק ולא מאוד יקר, כמעט אידאלי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (רק ה- 3000 עדיף) למה לא: אני רוצה מעבד חזק יותר... קירור למעבד - עוד …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכנראה כמה מאות אבל זה עדיף מכלום: E8400 3GHz OCZ Gladiator Gigabyte GA-EP43-DS3L A-DATA 4GB DDR2 FSP 550W NZXT Apollo בלי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה לכל מי שנכנס מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן. * גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם). * משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI. * בלוטות : בוודאי שכן. * גודל מינימלי של כו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהמפרטים הבאים עדיף המיועד למשחקים כבדים ועתידיים (CRYSIS) הצעות לשיפורים במסגרת התקציב יתקבלו בברכה אני מבקש רק לא להתייחס למסך - פשוט זה המסך הסופי. .: מפרט I :. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 720.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤470 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ביומיים האחרונים שמתי לב שהלפטופ שלי לא נדלק ממצב שינה אחרי שאני סוגר את המכסה שלו כשאני פותח את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד אבל המסך נשאר כבוי הבעיה לא הייתה לפני יומיים, כלומר, לפני יומיים כשהייתי פותח את המכסה שלו אז המסך היה נדלק אחרי מספר שניות גיגלתי את הבעיה אבל לא מצאתי תשובה לבעיה שלי, על המחשב לא הותקנה תוכנה שאמורה להשפיע על עניין זה ועל המחשב מותקנת ויסטה 64 ביט (למקרה שהמידע יעזור לפתור את הבעיה) אשמח לעזרה בנושא תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת לממחשב שראיתי בKSP. השימושים העקרים שלי הם אינטרנט צפייה בסרטים ותוכנות בסיסיות בלבד. בעיקרון המחשב הזה די נראה לי מבחינת מה שאני צריך למעט הלוח אם שאני לא סגור עליו. בתודה מראש, המפרט: דגם מחשב: LW-003 מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Se…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת אם קיים לוח אלקטרוני שניתן לכתוב עליו ולשרטט עליו שרטוטים והלוח יעביר את הכתב והשרטוטים ישירות למחשב בלי לבצע המרה כלשהי של הכתב פשוט כמו שהוא... פשוט ללימודים זה הרבה יותר נח ממחברות פשוט לתכוב ולהעביר למחשב..... אני מאמין שצריך שזה יהיה מחובר למחשב כל הזמן אז אין עם זה בעיה כי מתוכנן גם מחשב נייד לידו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעת בעיקר בשביל היכולת לשחק משחקים חדשים בגרפיקה מקסימלית ברזולוציה 1680x1050 ולראות סרטים באיכות 1080p. חייב שיהיה שקט. מישהו שמבין עניין הציע לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Core i7 920 ב-1,350 ש"ח לוח אם Gigabyte P55-UD6 ב-1,280 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel ב-770 ש"ח כרטיס מסך EVGA GTX 285 ב-1,830 ש"ח שני כוננים קשיחים WD5001AALS ב-310 ש"ח כל אחד שני צורבים (למקרה שאחד יידפק, שאצל צורבים זה קורה הרבה) LG GH22NS ב-125 ש"ח כל אחד ספק Corsair HX 620W ב-620 ש"ח מאווררים Arctic Cooling Arctic Fan F12 ב-50 ש"ח כל אחד מארז Antec Three Hundred Mini Tower ב-295 ש"ח סה"כ: 7,125 ש"ח מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-