ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב טוב שמתוכנן בעיקר למשחקים. האם Intel Core 2 Duo E6300 מספיק טוב לזה? משהו יכול להמליץ לי על לוח אם זול וטוב למעבד הזה? ושאלה אחרונה- אני דיי מבולבל בכל מה שקשור לליבה כפולה וזיכרון המחשב. אני רוצה זיכרון של DDR-2 - 1024mb PC5300, הבנתי שהוא מצויין. עכשיו, לא הבנתי את הרעיון..בליבה כפולה יהיה לי 2G זיכרון? אני לא מומחה בקטע הזה של מפרטים ואשמח אם משהו יוכל לכוון אותי טיפה. תודה מראש (אם משהו יוכל להמליץ על כרטיס מסך איכותי למעבד הנ"ל ובתקציב סביר,1000-1500 שקל בערך, אז בבקשה) ובכלל להמליץ לי על מפרטים טובים בתקציב של 5000 ש"ח בערך, לא כולל המסך.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב תקשורת חזותית מחפשת מחשב טוב שמתאים לעיצוב גרפי במחיר סביר עד 5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לאחר התייעצות עם מס' אנשים הגעתי ל4 דגמים שנראים לי מתאימים ובמחיר טוב מחשב נייד Asus X556UV-XX169T מחשב נייד Asus X556UR-DM190T מחשב נייד Dell Inspiron 15 7566 N7566-7950 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 מצרפת את הקובץ של ההשוואה בין המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת מה יותר טוב/מומלץ וכמובן אם יש שם של דגם נוסף שיכול להתאים לי תודה רבה לעונים. מחשבים.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אשמח להתייחסות שלכם לגבי המפרט והמחיר. השימוש הוא משחקים בינוניים עד כבדים עם אפשרות לשדרג בעתיד. חשובה לי מערכת הפעלה, אמינות ואיכות בצפייה ומהירות העבודה. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי?:5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?18.5 אבל אני קונה חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קחו בחשבון שאני רוצה שהוא יהיה AMD ושיהיה 64 BIT וגיג'ה זיכרון.. ותנסו בבקשה אם אפשר להכניס מסך דק הכי זול שיש.. אבל אם זה יפגע בחומרה עצמה תוותרו על זה ותשימו לי מסך שטוח לא דק.. CRT או משהו כזה.. תודה רבה! אני יחכה.. אני רוצה לקנות מחשב מחר על הבוקר.. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה השאלון, אבל יש גם למטה מפרט משלי. האם הוא טוב לדרישות שלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v, fifa 15, cs go, skyrim ועוד משחקים מהשנה. אני לא מצפהמלשחק ac unity או witcher 3 אבל השאר נראלי שכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש עיסקת בנדל לרכש ללבניית מחשב האם יש כאן אנשים שיכולים להמליץ ממתין לתגובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב של "גיגהבייט" 64 מגה בערך.. לוח אם עמיד.. מעבד 1.8 - 2.0 בערך.. עד - 4500 כולל מסך.. מסך - FLATRON 17 774 FT אני חושב שהוא מצוין..(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב רוב היום אני גולש בו ולפעמיים משחק קצת.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נייד עם תקלה בתצוגה, רואים את התצוגה מחולקת לרבעים {כמו הגדרת "פרוש" לרקע לשולחן העבודה} יכול להיות שהכרטיס מסך שרוף או פגום או שמדובר בבעיית דרייבר ותאימות? מדובר בכרטיס מסך 8600M GS ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. (המחשב לא בהישג ידי) זו התקלה; [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
0 4467 Compucase 6920 (Hec 400LDT) Full ATX Case 551.98 ¤ 1 551.98 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 236.81 ¤ 1 236.81 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4108 Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard 722.26 ¤ 1 722.26 ¤ 8 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 10 640 Computer Assembly 160.00 ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה! הרכבתי לעצמי מפרט נחמד ורציתי כמה תגובות, אני אישית מבין בנושא המחשבים ורציתי לשמוע דעות אחרות, לא הלכתי על המפרט של כל הרכיבים יחסית זולים וכרטיס מסך מצויין, הלכתי על הכל ככה ממוצע +, אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1479 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤296 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV BLUE כמות: 1 - מחיר: ¤37 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤692 קשיח למחשב שולחני: Western D…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט למחשב משחקים בעלות של 3200 שקל. הוא מאד דומה למפרט המומלץ שלכם אבל עם כמה שינויים שהייתי רוצה להתייעץ אתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHz 530 HT 800 (במפרט שלכם מוצע הסלרון שהוא פחות חזק כך שזה נראה לי שיפור רציני). לוח אם: MSI 915P (במפרט שלכם מוצע ה-Gigabyte שאני מאד מחבב אותם אבל במבצע זה ה-MSI הזה - אשמח לשמוע אם זה לא "עז"). זיכרון פנימי: 2 מודולים של 256 MB (כמובן של 400 MHz אבל לא יודע דגם מדוייק - זה קריטי לבקש דגם מסויים?) דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer צורב LG 52x32x52 CDRW כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך: NVIDIA GEOFORCE 6200 256 MB (במפרט שלכם מומלץ ה-GEOFORCE 6600 - האם יש הבדל רציני ביניהם כשמדובר במשחקים "כב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לשדרוג המחשב הקיים. אנ מעוניין להוציא סביבות 2000 ש"ח. כלומר אם צריך לחרוג קצת אין בעיה. החלקים שנלקחים מהמחשב הישן הם: המארז ANTEC 300, כונן דיסקים, כרטיס מסך HD6850 וספק כוח CORSAIR VX450 המטרה זה גלישה עם הרבה חלונות פתוחים בו זמנית, עבודה עם מסמכים וגיימינג בינוני - כבד ואין שום כוונה לבצע OC זה המפרט הסופי שאני מעוניין בו: ntel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-B75M-D3V Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Corsair Value 4GBX2 DDR3 1600MHz Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX סה"כ יוצא 1950 ש"ח השאלות הן 1. האם יש התאמה בין החלקים? 2. האם הלוח אם יספיק או שעדיף ללכת על ה H77 שקצת יקר יותר? 3. הספק שלי איכותי, אך …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? - לימודים (מדעי המחשב) - עבודות משרדיות - (אינטרנט ואופיס) - משחקים (cs 1.6, diablo 3) - לא הכרחי - עריכה גרפית (פוטושופ ועריכת וידאו לאתרים - גרפיקות פשוטות יחסית) * גודל המסך? 13 - 15 * משקל רצוי? אני מאוד(!) נייד (טיסות לחו"ל, הרבה עבודה מחוץ לבית) לכן המחשב צריך להיות די קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה נייד ראשון שלי לכן אני לא יודע להגדיר זמן סוללה ארוך/קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודע * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף שכן - קנייה מארה"ב/רו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת Civilization, Total War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 בעתיד אוליי FHD לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות+ 30FPS+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבי מחפש לפטופ לשימושים קלים כגון אינטרנט ,(בעיקר במרפסת שמש) וצפייה בסרטים. המחשב לא ייצא מ4 קירות הבית כך שמשקל המחשב אינו רלוונטי, אך יידרש להריץ סרטים על מסך טלוויזיה (42 אינץ). האם הכ"מ בדגם הנ"ל יספיק להרצת הסרטים ע"ג המסך הנ"ל? http://ksp.co.il/?uin=17148 *אם המחשב מתאים הרכישה תתבצע באילת* אם יש חלופה שתתאים אשמח לשמוע, בגדול התקציב עומד על 2700. גודל המסך לא כ"כ חשוב, אך שלא יירד מ13 אינץ. תודה עריכה: ישנה אפשרות יותר זולה שאשמח לדעת אם תתאים http://ksp.co.il/?uin=17317
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-