ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל - חשוב לציין שהמחשב הוא למשחקים. פשוט התקציב הוא לא גבוה ואין לקונה כלום ! זאת אומרת שצריך גם מקלדת ועכבר וזה קצת חרג לי. [מה שאני באמת הייתי רוצה ולא לרדת מהרמה של המעבד ששמתי ומהכרטיס מסך ומההרדיסק שנותן 32 באפר] שם הפריט מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY E7400TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 LP CPU Cooler For HTPC Freezer 7 LP 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset GEP43DS3L 1 NZXT GUARDIAN 921 GUARDIAN 921 1 Cooler Master 500W Extreme Power plus RS-500-PCAR 1 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 Vitesta D24G800ADK 1 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II 6401AALS 1 …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לבל המלצהלמחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: מטרה: גלישה, מייל, סרטים מסך:15.6 משקל: רצוי עד כ-2.4 ק"ג זיכרון: 4GB. עם אפשרות להחבה מעבד: i5 כונן קשיח: 500GB כונן אופטי (DVD) - כולל צריבה USB: לפחות 2 תמיכה ב 3.0 LAN Bluetoth (רצוי התקן החדש) WiFi רצוי קורא כרטיסים רמקולים, מיקרופון, מצלמה, שקע אוזניות מערכת הפעלה: Win8 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הייתם משנים דבר מה? הייתי הכי שמח לרכוש ב-5 אלף ומטה תכלס, אבל אם יש רכיב קריטי שאני צריך להוסיף, אז אוסיף אותו בשמחה, אם אפשר לוותר עליו משום שההבדלים זניחים והתוספת יקרה - מעדיף לוותר. לדוגמה - אם אני הולך על i7 טוב, אני מגיע ל-5,350 + - אבל להבנתי מהפורמים כאן , הדבר לא תורם לגיימינג ואין ממש הבדל לגיימינג בינו לבין ה - i5. דעות? המחשב הזה מיועד למשחקים בלבד (תכלס, אני רוכש אותו רק בשביל WITCHER וקצת מתבייש בעצמי). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Asus B85M-G for 1…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה ממכם גם אל תשגעו אותי בקטע של אינטל כי זה חשוב לי רק תגידו לי אם זה מפרט באמת טוב למשחקים כבדים כמו דום3 וסאן אנדראס וכו. 1.מחשב אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH 2.לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz 3.מעבד פנטיום 4 630 3.0 64 BIT 2MB CACH Intel p-4 processor LGA 775 socket 4.מאוורר למעבד מקורי של אינטל ! 5.זיכרון פנימי ddr mb x2256 400Mhz סה"כ 512 MB 6.כרטיס מסך 6600gt של לידקט 7.דיסק קשיח 80 GB S-ATA 8 MB CACHE 8. כרטיס קול 6 ערוצים MSI 9.זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D 10.צורב D.V.D SUMSUNG DUAL +16 11.כונן דיקטים 1.44 12.כרטיס רשת 100/10 לחבור לאינטרנט בכבלים או בזק…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד.. איך המחשב הזה ? http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7221822&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE אני רוצה מחשב נייד 13.3 ושיהיה קל. המחשב הוא בשביל לימודים ואני גם מטייל הרבה ושיהיה אפשר גם לשחק בו... חשוב שיהיה אחריאות בין לאומית. אני רואה שבמחשב הזה יש הכל- אחראיות בין לאומית, מסך 13.3, מעבד חזק וכרטיס מסך.. התקציב הוא עד 800$ (כולל מיסים) שזה אומר 750$ בערך. שווה לקנות את המחשב הזה?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד להורים שלי שעד עכשיו הסתפקו בפנטיום 4 1.7\512 ראם/FX5200 שהספיק לכל מה שהיו צריכים גם אם קצת באיטיות. המחשב הישן הלך וצריך חדש. השאלה אם המפרט הזה טוב או שיש הצעות לשיפורים במגבלת התקציב ואפילו אפשרות להוזיל. קחו בחשבון שמתישהו נתקין ויסטה. אין תיכנון ל -OC או לשדרג בעתיד הקרוב. יש לי החזר לזכותי ב-KSP אז אני מעדיף להזמין משם. AMD Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E 375 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOS x2 420 Point Of View 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E 450 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 280 LG DVD±RW GSA-H44LB x18 LightScribe Beige 205 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 245…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל גיימינג בנוני עד כבד כמו gta iv,far cry ac3 lol וכו' הסכום שלי ה וא עד 4000 עם חריגה של עד 200 שקלים. יש לי מפרט פה של מחשב נחמד: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=17535 http://www.ksp.co.il/product.php?uin=17535 איך שווה או לא, ואם משהו יודע כמה הוא נוח?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G41M-ES2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GTX260 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOP…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבנות מפרט לאבא אבל יש לי כמה התלבטויות... הרכיבים שאני בטוח לוקח: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO - הולך אלי, הוא מקבל כנראה את המאטרוקס מלניום Logitech Z-560 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 120GB 7200RPM 8MB מה \ארני לא יודע מה לקחת זה: לוח (חובה 4X2 IDE) זכרון (512) מסך (17 LCD) מארז (מידי טאוור) מקלדת ועכבר *הערה - לא מתוכנן שום אוברקלוק על המחשב. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אודה לכם אם תבדקו את המפרט הבא. אין לי מחיר לכל חלק בנפרד כי זו עסקת חבילה. ניתן כמובן לשדרג, להסיר, להחליף, בקיצור מה שרוצים. כשבדקתי את המפרט בחנות לפי כל חלק בנפרד יצא הפרש ניכר של 500 ש"ח בערך. ז"א, כדאי לקחת את החבילה. בבקשה לא להציע לי AMD. מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח: GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסק: Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ"מ: GIGABYTE HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז: Chieftec Chieftec Giga GH-01BW Midi-Tower ספק: 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin HEC הכל כולל הכל: 3500 יש ל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, דבר ראשון אני מקווה שאני כותב בשרשור הנכון! אני חושב על מכירת המחשב הנייד שלי הבעיה היא שאני לא ממש סגור על המחיר והאם בכלל מישהו יהיה מעוניין. מדובר על: Dell Xps 15 9560 (נקנה לפני קצת יותר משנה ושמור מאוד!) 4K (3840X2160) Touch Screen Geforce GTX 1050 Intel Core i7-7700HQ 32 GB Ram ו-1 טרה בייט SSD. מחשב מאוד מאוד חזק ויחסית חדש. אני חושב למכור אותו באזור ה-7,500 - 8,000 שקל (כמעט 40% מתחת המחיר שאותו קניתי) מה אתם אומרים יש סיכוי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-