ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
היי, קודם כל אני מתנצל אם האשכול יצא קצת לא מסודר, אני כותב הכל דרך סמארטפון. אז לאחותי נהרס הנייד והיא צריכה אחד חדש, לבנתיים מצאתי כמה אופציות שאותם אדביק בסוף ההודעה. הנה הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, כמה דגשים לפני שאני מתחיל המחשב לשימוש גיימינג וצפייה בסרטים. כמו כן המחשב מחובר לטלוויזיה 51 אינץ' פול HD. לא קראתי את השאלון אז אני אכתוב פה כמה דגשים קטנים לפני שאני מתחיל ^^ יש לי סט רמקולי םסראונד LOGITECH Z5500 שאני ממש רוצה להוציא מהם את מירב הביצועים (יקר בכל זאת) אז אם לדעתכם יש צורך בכרטיס קול ניתן להוסיף ולחרוג בעד 500 שח בעבורו מראש אני אומר, אם כדאי ושווה לחכות חודש חודשיים בשביל רכיבים חדשים (פעם הייתי מעורב בעניין היום פחות לצערי מפעת זמן), אם יוצא דור חדש או משהו בסגנון אז תגידו מראש ואני אפרסם בעוד הזמן הנתון ולעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"…
-
- 34 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי את המפרט הבא : מעבד i5 4570 קירור arctic alpine 11 rev 2 זיכרון 8gb כרטיס גרפי r9 270x , אשמח לחוות דעת מאיזה חברה לבחור את הכרטיס. קשיח של 1TB וקשיח SSD120GB זקוק לעזרה בבחירת לוח אם - לא מתוכנן OC כלשהו אז לפי מה שהבנתי אין לי צורך בלוח של Z87, התקציב ללוח יוכל להגיע לסביבות ה500 שקל. אשמח להמלצות ( לא משנה מאיזה חנות). בנוסף זקוק להמלצה בנוגע למארז וספק שאצטרך למפרט שכזה עדיפות למארז שקט . מעונין לדעת אם יש הצעות נוספות לגבי המפרט .
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://s5.postimg.org/ghwzauit3/Camera_ZOOM_20131127205155087.jpg http://s5.postimg.org/llo8z1tx3/Camera_ZOOM_20131127205204168.jpg http://s5.postimg.org/wipkntgon/Camera_ZOOM_20131127205210360.jpg http://s5.postimg.org/fto4rwk3b/Camera_ZOOM_20131127205215899.jpg http://s5.postimg.org/wwqwnf0s7/Camera_ZOOM_20131127205225750.jpg http://s5.postimg.org/rf2wdcuyf/Camera_ZOOM_20131127205233672.jpg http://s5.postimg.org/ysiacbf07/Camera_ZOOM_20131127205239292.jpg http://s5.postimg.org/vkdsz9sqf/Camera_ZOOM_20131127205244518.jpg http://s5.postimg.org/bfk8tsywn/Camera_ZOOM_20131127205314777.jpg http://s5.postimg.org/66p7vxghj/Camera_ZOOM_20131127205331259.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב: מעבד: Q9650 כ.מסך: GeForce 8800 Ultra זיכרון: 4X1GB DDR2 ספק: 850W כוננים קשיחים: 500+500GB השמושים שלו הם: לשחק במישחקים הכי חדישים, פוטושופ, המרת קבצי וידאו, פתיחת ספרים שלמים בתוכנה משרדית של מילים, מצב אקס-פי. עכשיו הוא פחות או יותר רוצה את זה: מעבד: i7 or Xeon socket 2011 כ.מסך: GeForce 880 GTX or higher perfomance זיכרון: 4X8GB DDR3 ספק: הוא מעונין להשאיר את הספק הישן אם אפשר כוננים קשיחים: להשאיר את שיש +8TB עכשיו הוא מעוניין למרות שאני מנגד ללתת יותר תקציב לקירור החומרה מאשר לחומרה.
-
- 16 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה מחשב לסטודנטית שמריצה עליו סרטים ועבודות, אבל מסתובבת כל היום וצריכה משהו קל ונייד. בעבר קניתי לה dell inspiron 11z שהיה מצויין ועבד חלק 3 שנים על אף מהמורות וזעזועים, המחשב נגנב ולכן חשבתי על תחליף מרשים: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_inspiron_mini10/inspiron-13z-3227um.htm מצד שני - מה הטעם בwin8 בלי צג מגע? אולי עדיף לקנות כזה: http://ksp.co.il/?uin=20626 המעבד חלש יותר אבל אולי זה מפרט מתאים יותר. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עבור חברה שלי נייד מסוג ASUS K550LA והתחלתי בהתקנה של WIN 7 64 BIT עליו. לאחר גמר ההתקנה ניסיתי להתקין את הדרייברים, אולם הדיסק המסופק היינו דרייברים רק עבור WIN 8 64 BIT ושהכנסתי אותו לכונן קיבלתי הודעה על כך שאינו מתאים למערכת ההפעלה שלי. הדבר ניראה לי קצת מוזר, אך חיש קל נכנסתי לאתר של ASUS בחיפוש אחרי ישועה ולהפתעתי הרבה גם באתר שלהם הדרייברים היחידים הקיימים הם עבור WIN 8 http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K550LA אשמח לעזרה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים מתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf cod skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 46 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-