ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1. כמה שאלות: א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priority ב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים? ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פה אתגר, לנסות לבנות לחבר טוב מפרט חזק למחשב שמבוסס על i7-6700 שכבר יש לו. יהיה שם גיימינג, והוא יחבר את כל זה למסך ענק בסלון וישתמש בו גם לראות סרטים, סדרות וכו׳. הקאץ׳ הוא שהמחשב צריך להיראות לא כמו מחשב ענק, אלא יותר כמו משהו שיזרום עם שאר האסתטיקה של הסלון, או לכל היותר ייראה כמו קונסולה. הוא כרגע בארה״ב, והתקציב מקסימום 600 דולר. הנה מה שהרכבתי: לוח אם: ASRock H170M-ITX/ac Mini-ITX (מחיר 105 דולר) לקחתי את הלוח הזה כי הוא Mini-ITX במחיר סביר שתומך ב802.11ac WiFi: זיכרון: G.Skill Ripjaws 4 series 16gb (8x2) DDR4 2400 CAS15 (מחיר 75 דולר) יש במחיר דומה גם של A-Data XPG Z1 וPNY Anarchy, אם הם עדיפים. …
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הייי, ניסיתי להרכיב לאח שלי מפרט למחשב משחקים, עד 5500(יצא קצת יותר) רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט? כדאי לשנות משהו? תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרכבת מחשב: [..] סט מקלדת ועכבר חוטי GENIUS KM-110X - כולל רוסית ₪64 מסך: [..] SAMSUNG 22" S22C450M ₪798 מעבד: [..] INTEL 4460 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪902 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H81M-S2H ₪270 זיכרון: [..] KINGSTON 8GB DDR3 1600 CL11 ₪203 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 380 NITRO 4GB OC GDDR5 - RETAIL ₪1205 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪87 מארז: [..] ANTEC GX300 + ANTEC HCG-520W ₪464 רמקולים ואוזניות: [..] LOGITECH (2.0) Z120 ₪74 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 GT REV.2 ₪61 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא. אם לפי דעתכם שווה לשדרג משהו (עד +250 שקל) אנא תגידו. בנוסף אם אפשר עצה על מסך מחשב למשחקים (עד 1000 ש"ח) מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 499 ₪ - MSI H170M PRO-VDH S1151 זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2) כרטיס מסך: 1520 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB 1076MHz Mini ITX דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 370 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 579 ₪ - * מבצע * - ZALMAN R1 Window + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן למחשב חדש, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב. אני יענה על השאלון שבנעוץ. זהו נראה לי. כמובן להוסיף ספק כח (איכותי - המחשב פועל 24/7), כונן דיסקים, כרטיס רשת אלחוטי ושאר הדברים הסטנדרטיים שכלולים במפרט. אם עפתי על עצמי קצת.. וזה חורג מהתקציב, אז זה תלוי בכמה ולפי זה אחליט אם לוותר על חלק מהדברים. אשמח לקבל ממכם המלצה על מפרט מלא. (מחנות כלשהי כמו KSP, TMS או אייבורי) תודה רבה רבה מראש! וסורי שקצת חפרתי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים בעיקר, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא יודע מה ההבדל ולא משנה לי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אני מאמין שיהיה לכל מחשב במחיר הזה * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS מה שאני מכיר, אם ידוע לכם על משהו טוב …
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, היות והמליצו לרדת מעניין מחשב all in one רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב נייד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911598 כמו כן יש לציין שהייעוד הוא :בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים ומידי פעם עריכת סרטים ותמונות לכן חשוב שיחזיק מעמד בהעלאת התוכנות הגרפיות ואם אפשר שיכולל גם מסך מסתובב, אשמח לשמוע חוות דעת וגם המלצות לנייד מתאים לגבי הדגם שהעליתי כאן - האם הוא אמין יחסית? מבחינת תקלות טכניות - הוא נשמר לאורך לזמן? האם המעבד חזק יחסית? התקציב הוא פחות או יותר 3,000-3500 ש"ח תודה מראש לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
היי לכולם בעיקרון מדובר על מחשב לשימושי אינטרנט, הורדת וסרטים, אופיס וגלישה וחשוב שהוא יהיה בגודל של 15.6 אבל בשאיפה שיחזיק יותר משנה-שנתיים (ולכן נלקח מעבד I7, כיוון שההפרש מI5 הוא של כ500 שקלים) ההתלבטות העיקרית היא בין 2 מחשבים שניהם מגיעים עם מעבד I7-6500U, זיכרון 8GB, הרד דיסק שהוא לא SSD (יש כוונה לשדרג בהמשך כנראה) מסך FHD יש להם גם כרטיס GEFORCE 940 שהוא ממש לא משמעותי פשוט לא ראיתי מחשב עם מפרט דומה (בגודל 15.6) בלי כרטיס מסך ייעודי ומעבד I5-I7 של SKYLAKE Asus X555UB עולה 3900, 3 שנים אחריות עם שליח עד הבית https://www.pc365.co.il/product-6565-Asus_X555UB_DM080T המחשב הש…
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתעניין אם אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 יצא לי לראות מחשב ASUS של חבר שהיה חסום לווינדוס 7, פשוט בעת ההתקנה/בחירת מחיצה להתקנה, הדיסק הקשיח לא זוהה בכלל. כאשר ניסיתי להתקין ווינדוס 8, הכל פעל כרגיל האם זה יהיה כך גם בלנובו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקטין את המערכת שלי ומחליף את החלקים הבאים: קירור NOCTUA D14 בקירור קטן יותר - קירור מים גם אופציה. לוח GIGABYTE Z170-HD3P - בלוח קטן ככל האפשר שיאפשר הרכבת 6600K. מארז ANTEC P280 במארז קטן ככל האפשר כולל חלון. מה חשוב לי? בקירור: שקט ככל הניתן. שמירה על טמ"פ נמוכות ככל הניתן. לא גדול במיוחד. בלוח: ביצועים באוברקלוק בינוני - מעבד 6600K ספק 750W רצון לשמור על 4.5Ghz. מקסימום פיצ'רים למחיר וגודל. במארז: שהמארז יוכל לאכלס את ה-MSI GTX980Ti Lightning (אורך 33cm) מקום מקסימום 2x SSD וx3 קשיחים 3.5. קטן ככל הניתן מבחוץ …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי למיניהן (למשל פוטושופ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לצורך עבודה על אפטר אפקטס, פרימייר, סינמה4D וגם גיימינג. אני אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט המצורף בנוסף אם יש לכם הצעות יעול אני אשמח לשמוע! ** 1700 של AMD ירדו מהפרק בגלל שלוחות האם שלהם אינם תומכים ביותר מ64 גיגה לצערי (במידה וארצה לשדרג בעתיד). ספק כח SM A.PFC 80+ V750S 750W COOLERMASTER מעבד אינטל I7-6800K 3.4GHz 15MB 2011 TRAY קירור נוזלי למעבד HYDRO H110i CORSAIR לוח ROG STRIX GAMING 2011-V3 DDR4 X99 ASUS זכרון VEN RED LED CORSAIR 2X16GB DDR4 3000MHz …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצרכי עבודה עם מס' רב של יישומים - יעבוד בדר"כ על 12GB RAM, קצת יישומים גראפיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" HD כמות מסכים: 2 -לאיל…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-