עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, התבקשתי על ידי קרובים לבנות להם מפרט למחשב. הדרישות שלהם לא גבוהות ובהתאם לכך גם התקציב כ2000 עד 2500 שקלים לא כולל מסך וציוד הקפי. זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ככה ואני צריך את העצה שלכם בנושא. מנסיוני ניסיתי להרכיב להם מפרט בבחירה אישית שלי ועל כן אני שואל קודם כל, אני לא רוצה שהמוכר ידחוף לי מפרט משלו עם מה שהוא רוצה שאני אקנה, אבל אם תוכלו ליעץ לי כיצד רוכשים מחשב על ידי מפרט בבחירה אישית? חשבתי על הרכיבים הללו: מעבד: Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz לוח אם: Asus H81M-A זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz כ. מסך: Asus GT630 2GB הארד דיסק: WD Blue 1TB SATA III ספק: Corsair VS450 450W מה דעתכם? האם לדעתכם ניתן במחיר הזה להחליף ברכיבים יותר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eliavozeri,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בתאכלס מדובר על לוח אם, מעבד וזכרונות יש לי היום כרטיס מסך AMD Radeon 7870HD והמטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים, בעיקר BF4 כיום. יש לכם המלצות על לוח אם / מעבד טובים שיעמדו בקצב של המשחק הזה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Gvaq,

שלום לכולם, יש לי נייד של דל, Vostro 3300 עם Windows 7 64bit. מתאם הBT הוא Dell Wireless 365 Bluetooth Module (דרייבר: http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=01JT5). כל כמה ימים הבלוטות' פשוט נעלם- אני משתמש ברמקולים BT של הרמן קרדון (Soundstick wireless) ובאמצע ההשמעה הסאונד עובר לרמקול של המחשב, הדרייבר נעלם ממנהל ההתקנים, וסמל הBT בשורת המשימות נעלם גם הוא. כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייברים והתוכנה, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Please turn on or plug in ypur Bluetooth device in order to continue intallation נורת הפעילות של הBT דלוקה (אין דרך לכבות אותה למיטב ידיעתי), אך התוכנה לא מזהה את ההתקן בשום דרך. בד"כ זה מסתדר לבד אחרי כמה …

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Yonatan Amsalem,

שלום! אני עומד לקנות מחשב ואני לא כל כך מבין, המטרה העיקרית שלי זה אינטרנט וסרטים באיכות 4k, סאונד גם חשוב כי אני מחבר אותו למערכת קולנוע מה צריך להיות המפרט בשביל שיראו 4k בצורה טובה? התקציב שלי סביב ה2600-2800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Roi Aloosh,

i7 4790K cooler master seidon 120v plus asus maximus vii ranger Gskill ripjaws 2x8 1600 sapphire R9 280x 3g samsung 840 evo 120gb WD cavier black 1tb fsp aorum 750w gold +90 silverstone raven 3 המחשב חדש, נקנה לפני כחודש ב8000+- יצא מצב צריך כסף מזומן, כמה אני יכול לקבל על המערכת?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אין צורך בציוד היקפי יש צורך בשקט כשהמחשב לא במאמץ לא יהיה אוברקלוק עכשיו אני הולך לקרוא את הדיון FAQ כי לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 אחוז, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בעיקר: תמונות ווידאו, לא עושה תלת מימד. בעל המחשב אוהב Quadro של NVIDIA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעל המחשב הולך להתפרנס ממנו - כלי עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by trovlet,

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by WarNet,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך הוא לא ידוע מבחינתי,לא היה לי לפטופ עד כה.המסך מחשב שלי הוא 22". מבחינת התצוגה,נראה לי שעדיף מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? הנייד יהיה בתיק גב,לכן עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כיום…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. היי, יש לי מחשב אודיו שקניתי לפני בערך 3 שנים מחנות מחשבי אודיו. חוץ מזה שהוא קצת מזייף, אני רוצה גם לשדרג אותו שיוכל לתפקד בתור מחשב לוידאו, בנוסף לעבודה עם אודיו בקיובייס. עבודה עם תוכנות כמו אפטר אפקטס לצביעה ואנימציות, פרמייר וכו'. יכול להיות שתהיה גם עבודת תלת מימד (לא יודע מה ההבדל במפרט בין תלת מימד לעריכת וידאו) התקציב הוא באיזור ה-1500 ואפשר למתוח כלפי מעלה.. התכוונתי בהתחלה להשקיע 1000 אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אני רוצה בעיקר לשדרג מעבד, זכרון, כרטיס מסך.. מה דעתכם? בכל מקרה אני שם פה סקרין שוטים מCPU-Z ומצרף קובץ HTML ממנו עם המפרט הנוכחי, ואשמח לדעת מכם האם בכלל אפשר לשדרג את המעבד למשל עם הלוח אם שיש לי. זה הקישור לHTML http://www.f2h.co.il/8du5ew…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by darda,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ומחפש מפרט טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, לא חשוב לי להריץ עוד מאה שנה על אולטרה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (2200 סה"כ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, וכמובן משרדי וHD וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח להמלצה על מסך FHD נורמלי עד 23" אבל זה פחות קריטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by udist,

כמה אפשר לבקש על Gigabyte GTX 780 Ti WF3 שיש עליו עוד שנתיים אחריות? אני רואה שחדש נמכר עדיין ב2700~ ש"ח אבל אני מאמין שצריך להתחשב גם בGTX 970 שעולה 2000~ ש"ח...

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  19. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…

21. Started by nanus,

שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. * מטרות המחשב? שימוש עיקרי פיתוח, וירטואליציה ( vagrant ו Docker) , ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים . אולי גם לסרטים (אבל בשביל זה יש raspberry pi). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? איזור 15" זה סבבה, מעדיף מאט על מבריק אבל על זה לא יפול דבר. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד (שיהיה נוח כאשר לא עובד עם עכבר). * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל, אם זה יהיה באיזור 2-2.5 קילו אני אתמודד עם זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב אעבוד איתו מחובר לחשמל, אבל אשמח שיוכל להחזיק כ6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Nekir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, משחקי רשת המוניים, DA:I, סטארקראפט 2 וכל הרחבותיו.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Itzik68,

בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/threads/568931 החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי ורק להעביר אליו את הכרטיס מסך והכוננים הקיימים הדבר היחיד שהשתנה מהשאלון הקודם הוא התקציב מ- 3000 ללא חריגה ל- 4000 עם חריגה קלה של עד 100-200 (בגלל שהפעם יש צורך בכל החלקים) החלטתי לשמור על המחשב הקיים עבור שימושים אחרים שהוא יכול למלא והרעיון שבחריגה של 1000 שקלים +/- מהתקציב אני מרוויח 2 מחשבים קורץ לי מאוד! שוב, כמו שאמרתי השאלון מפעם קודמת לא השתנה, אז אני לא ממלא מחדש, תוכלו פשוט להכנס ולראות אותו שם. זה המפרט שהרכבתי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8066201920103[/TD] [TD]מעבד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …

דיונים חדשים בפורומים