עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?

2. שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by orswisa,

היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by itamsh,

שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני צריך מחשב נייד שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) במחיר סביר למחשב נייד מסוגו צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by EE044,

שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AdiD,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הצפי הוא לשנות רק את המעבד והמארז אבל אם תגידו לי שאי אפשר רק מעבד וצריך חלקים נוספים לתהליך כגון לוח אם אני ארצה לדעת. אין לי הגבלה של תקציב, אני יודע שלמטרה שלי המחירים לא כל כך גבוהים. יעוד של המחשב: גיימינג, FPS ומשחקי רשת שונים. כגון BF4,NFS,SF2 ועוד. יש לי מסך 23" , רזולוציה 1080*1920. הגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. שקט של המחשב לא בעדיפות עליונה. אין צורך ליכולת לOC. אני רוצה שהרכיבים שאני אקנה יהיו מעודכנים ולא אצטרך להחליף אותם בזמן הקרוב. יש לי עכשיו לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 4GB RAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Giladkz,

מחפש המלצה למפרט מחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ותכנות. תקציב: 5500 עריכה: 6500, אפשרי לחרוג עד 7.2K 15.6 FHD, אפשר 14" אבל לא יותר גדול או קטן.. עדיף מט אבל לא קריטי כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים משחקים לדוגמא: AC IV(אולי קצת שאפתני מדי בתקציב) AC III COD: Modern Warfare 3 Skyrim Crysis 3 BF4 חשבתי על Lenovo Y510P http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20559&txt_search=&buy=&minprice=4728&maxprice=0 אבל אחרי קצת מחקר הבנתי שיש בעיות עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו, הבטריה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by or6310,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Arisum,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות לשידרוג המחשב הנוכחי שלי, המפרטי הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 אני מאמין שיהיה נכון להשאיר את הזיכרונות,וכרטיס המסך בהתחשב בזה שהם יחסית חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(asssassin creed,guild wars 2) ותכנות קל בינתיים(ייתכן ויהיה צורך לה…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by yit,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RoronoaZoro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator וPhotoshop . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי . 4. האם…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by omrizb,

הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by yagelk,

בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by krispelj,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב לטובת לימודים + ניתוחים סטטיסטיים כבדים כחלק מהעבודה(מרכז למחקרים סטטיסטיים...). * מטרות המחשב : לימודים ועבודה וניתוחים כבדים על מסדי נתונים עצומים. * גודל המסך? 14-15.6 רצוי מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל גם HD יספק, זה לא הדבר המכריע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.5 קילו זה יהיה סבבה. רצוי כמה שיותר נמוך, אבל נהיה ריאלים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה של 4 שעות זה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נדרש מחשב עם שילוב או אפשרות לשילוב. כונן של לפחות 750GB + אופציה לSSD בmSATA של 256. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matan360,

יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by L_L,

שלום לכולם! עיקר השימוש במחשב ייעשה לצפייה בתכני HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כ 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תכני HD ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים