ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אודה לעזרתכם. יש לי לפטופ DELL INSPIRION 14Z. בסיום יום עבודה אני שם אותו בHIBERNATE ותמיד כשאני מנסה להעיר אותו הוא נתקע על מסך הRESUME של WIN7. מה שאני חייב לעשות על מנת לצאת מהמצב הזה הוא כיבוי מלא ואז הפעלה מחדש. לאחר ההפעלה עולה לי MENU עם 2 אפשרויות : 1. אפשרות מחיקת הSESSION הקודם 2. ניסיון חזרה מHIBERNATION. רק בעת מחיקת הSESSION הקודם המערכת עולה לי. יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, פעם אחרונה שעדכנתי מחשב היתה לפני 7(!) שנים, אין לי מושג מה הולך היום עם משחקים, אבל פעם נורא אהבתי לשחק ובא לי קצת לחזור לזה. מה יהיה לי מחשב אידאלי? אגב, לא מאד מבין בחומרה. כדאי לי i5 או i3? (מה ההבדלים המהותיים?) להשקיע יותר בכרטיס מסך? בהארד דיסק? תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש פשוט יחסית, אבל עם אופציה לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט! הדרישות שלי הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? שדרוג משמעותי בשביל חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברים, בידי מחשב נייד חדש עם הפעלתו הראשונית ניסתי לכווץ לגודל מסויים ולא היה ניתן, חשבתי להשתמש בתוכנת צד שלישית בשם AEOMI לביצוע השינוי שאני רוצה, האם ישנה אפשרות אחרת? , האם פתרון טוב למצב זה הוא שימוש בתוכנה מסוג זה? ולשאלה אחרת: כמה מקום רצוי להשאיר לכונן שישמש את מערכת ההפעלה מסוג וינדאוס 8? ( לא מתקין תוכנות כבדות או משחקים) בברכה ותודה רבה לעונים!
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) במחיר סביר למחשב נייד מסוגו צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הצפי הוא לשנות רק את המעבד והמארז אבל אם תגידו לי שאי אפשר רק מעבד וצריך חלקים נוספים לתהליך כגון לוח אם אני ארצה לדעת. אין לי הגבלה של תקציב, אני יודע שלמטרה שלי המחירים לא כל כך גבוהים. יעוד של המחשב: גיימינג, FPS ומשחקי רשת שונים. כגון BF4,NFS,SF2 ועוד. יש לי מסך 23" , רזולוציה 1080*1920. הגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. שקט של המחשב לא בעדיפות עליונה. אין צורך ליכולת לOC. אני רוצה שהרכיבים שאני אקנה יהיו מעודכנים ולא אצטרך להחליף אותם בזמן הקרוב. יש לי עכשיו לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 4GB RAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850
-
- 32 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למפרט מחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ותכנות. תקציב: 5500 עריכה: 6500, אפשרי לחרוג עד 7.2K 15.6 FHD, אפשר 14" אבל לא יותר גדול או קטן.. עדיף מט אבל לא קריטי כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים משחקים לדוגמא: AC IV(אולי קצת שאפתני מדי בתקציב) AC III COD: Modern Warfare 3 Skyrim Crysis 3 BF4 חשבתי על Lenovo Y510P http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20559&txt_search=&buy=&minprice=4728&maxprice=0 אבל אחרי קצת מחקר הבנתי שיש בעיות עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו, הבטריה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות לשידרוג המחשב הנוכחי שלי, המפרטי הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 אני מאמין שיהיה נכון להשאיר את הזיכרונות,וכרטיס המסך בהתחשב בזה שהם יחסית חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(asssassin creed,guild wars 2) ותכנות קל בינתיים(ייתכן ויהיה צורך לה…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator וPhotoshop . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי . 4. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-